Gyugyi!
Sajnos nem lehet többet szavazni, viszont lehet ajánlani! Ajánlhatom? A megkérdezésed nélkül nem merem, ha gondolod kiteszem az üzenőfalra is, persze ezt is a beleegyezéseddel! Bár ahogy elnézem ő fog nyerni, csak rohadtul a hónap elején vagyunk még, fő a biztonság!
Kolibri!
Meglátod most költözik be hozzátok a baba!
De jó, hogy költöztök! Én is úgy szeretnék már, de most csak egy dolgora figyelünk, majd később, talán tavasszal!
Vicuska!
Ráérsz a 12. hétig menni a védőnőhöz, bár megértelek, hogy szeretnél már kiskönyvet! Mé' Nem kaptál papírt?
A lényeg, hogy jól vagytok! Jól vagytok ugye?
Ticsi!
Én akkor már durmoltam, viszont benéztem reggel és a vonalzóm még mindig 28,4-en állt! Várhattuk volna!
Ne is mond a patikusokat! Kiváltottam a szurit, kértem hozzá tűt, a fecskendő méretet tudta a doki, a tűét nem, hát a gyógyszertárban sem tudták!
Minek vannak ezek ott? Így a legkisebbet kértem, remélem jó lesz!
Ráadásul a Pipolphen náluk 890, megkérdeztem, hogy lehet, hogy a szomszédos falu kis patikájában ez recept nélkül csak 730! Hát ez biztos azért van, mert most ment fel az ára! Ja persze, náluk mindig ennyi volt és csak receptre adták! A röhej, hogy mindig 4 dobozzal ír fel a doki, de csak egyet tudnak adni, másnap vissza kell menni a többiért! Jól mehet nekik a bóóót!
Ja és, hogy kicsit írjak még Kisbérről! Vérvétel. 9-ig lehet menni, én a gyerek miatt csak fél 9-re érek be, már kivagyok utálva, mert későn megyek! De előtte menjek fel a recepcióshoz, pecsételtessem le a beutalómat, hogy biztosított vagyok-e és csak utána veszik le a véremet, nem is akárhogy!
Ma azért felvilágósítottam a kishölgyet, akinél véleményem szerint az utolsó takarítónő is magasabb beosztásban van, hogy a kismamiknak ingyenes mindenféle ellátás, ebbe beletartozik a vérvétel is, ne idegeljen már, főleg, hogy lapozgatja a kiskönyvemet, amiben benne van a jól titkolt súlyom is!
És mindenegyes alkalommal eljátsza a kiskirály szerepét, ez engem rohadtul irritál! Nem szeressem az ilyen emberkéket!
Most megbeszéltem a laboros nénivel, hogy többet nem kell pecsét, menjek nyugodtan, akkor késni sem fogok! Főleg, hogy mindig kétszer megyek, mert a védőnő elfelejti az ellenanyagos beutalót! Úgyhogy ez nem az én napom és utálom Kisbért!
Na, most kicsit kidühöngtem magam és sokkal jobb!