Sziasztok!
Előszzör is EX!MAjdnem röhögőgörcsöt kaptam,nem semmik vagytok!!!Szegény mama!
Azért áruld már el hogy lehet ottfelejteni? De tény hogy nagyon vicces a story.ÉS miben letettek elsők?Én lemaradtam!
Benianya:Mi is oda járunk Hozzá,a bethesdába.Most megyünk majd megint kontrollra,csak kérnem kell időpontot!Kiváncsi leszek hogy Ő mit fog erre mondani.
A svábhegy amit irsz,a margitba költözött,ott voltunk eg yhétig,és csupa rossz élménnyel távoztunk,ott volt aza doktornő aki belénk akarta beszélni az izombetegséget,és jó "pozitivan " állt Petykához.Ott is hagytuk,nem mentünk vissza harmadszor kontrollra
Megkérdezem a gyerekorvost,Hercegfalvi dr-nőt és majd kiderül ki mit gondol.
Viera:ha ez lázgörcs lenne tényleg,akkor felköthetem a gatyám.Mert akkor minden láznál figyelned kell minden percben.És nem csak magas láznál lehet lázgörcs,ezt eddig nem tudtam.
Preni :ez nem gyengeség,csak nehezen tudod elengedni a fiadat!Én is áldom a sorsot hogy nem kell bölcsibe vinnem Amit,annak ellenére hogy irtam sokszor nem tud magával mit kezdeni,de biztos rosszul birtam volna a bölcsizést.Van ilyen,van aki könnyebben veszi ezeket,,van akit jobban megvisel.És ha dolgozni fogsz,valószinű nem lesz időd folyamatosan ezen rágódnod.
Gabella:kicsit visszaolvastam.Én is immunerősitő után nyomozok,mert annyi van hogy el lehet veszni a sok cucc közt.Petykának most adunk Flavon kids-et,Aminak is akarok vmit,de ezt nem hajlandó megenni.Gyerekorvos ismerős ajánlott tegnap egy terméket(viszont hálózatos,be kell regsiztrálni),sőt hozott is egy kis adagot hogy előbb nézzem meg Ami megeszi e,addig ne vegyem meg mert hát nem olcsó ugye.Tegnap megette a felét,és azt mondt anya még kérek.Ma már nem volt hajlandó meginni.Még azért próbálkozom.Pedig ez fini narancsos.Mondjuk nekem a falvon kids-lekvár formátum-is izlik.
CSAJOK!!Miért csinálja Ami a következőket?elengedett egy szó nélkül a kórházba,nem sirt,nem hisztizett,megértette?passz,ment a mamához,nem volt semmi gáz.Amint papa hazaért csak papa k ellett,mama nem csinálhatott vele semmit.Amint apa hazaért csa Ő.
Másnap ,harmadnap ugyanigy.Mamam,papa,apa hazaérkezés sorrendjében.Peti mondta hogy egy szó nélkül fürdött vele,egy szó nélkül megitta a kakakót,mesét olvasott,lefeküdtek és aludt.Semmi hiszti,semmi sirás.Amint hazajöttünk megy cirkusz.Apa semmit nem csinálhat,apa menj el,apa nem férek el,apa ne adj puszit,apa neeeeeeeeeeee,mindezt visitva.Tegnap óta megint megy a hiszti,a földrevetődés,a visitás,nyávogás.Olyan gyomorgörcsöm van igy is ,mert Petyka nem nagyon akar enni,már minden kajaidőben azon izgulok na most vajon elfogadja e vagy nem,és akkor még ez a hiszti is.
Amúgy kanállal etetem a tápot Petykával,mert üvegből nem megy most neki.Nem értem.A "rendes kaja" meg semennyire nem kell.De legalább kanállal megeszi,igaz kicsit hosszabb idő.