Bettyna - igen, sosem késő, de én már maradok a sejhajomon szerintem
Amúgy itthon elég sokat mozgok, tegnap takarítás, ma vasaltam+kimostam a kádat, csapot, szóval próbálok nem egész nap ülni.
Borotválás nagyon nehezen ment, tényleg, de muszáj volt leszedni.
Dazsi - hú, te már itt tartasz?
Nekem még 3 hetem van a köv. UH-ig, aztán nekem is hetente kell mennem a CTG-re.
Amúgy igen, tényleg elég hihetetlen, hogy lassan babázunk!
Szöszke - dettóóóóó, én is mindenbe beleakadok, de a legkeményebb az volt, amikor hétfőn mentünk az apaságit intézni és majdnem elestem a bejáratnál a lábtörlőben, majd a kocsiban ülve éreztem, hogy marha büdi van, mire pár perc múlva mondtam páromnak, hogy tuti sz@rba lépett valamelyikünk, álljon meg, és hát ki lépett sz@rba??? Na ki? Hát persze hogy én, ráadásul a Schol papucsom volt rajtam, aminek szép barázdái vannak a talpán, így húztunk haza, hogy átvegyek, lemossam, párom meg lent törölgette a gumit, amibe szintén sikerült beletörölnöm magam alatt a szutykot
Aztán gyorsan lottóztunk is
De pl. minden kiesik a kezemből, kapkodom, mint egy idióta, pedig lassú vagyok, mint a csiga, szóval elég fura ez az állapot
Anhel - nekem nem dagad (még) a lábam és nem vizes, de én annyit tudok róla, hogy fel kell tenni a lábakat jó magasra fél-egy órára és pihenni, vagy esetleg hűsítő/nyugtató krémmel bekenni.
Peva - 17-én 17 órakor az új részen a C épület konferenciatermében kezdődik az első szülésfelkészítő!!!
Az 1000-re tényleg nem mondott semmit, főleg, hogy már 3 héttel ezelőtt is ennyi volt az érték, azóta is ugyanúgy csinálok mindent, nem pihenek többet. Azt mondta a doki, hogy a lényeg, hogy zárt a méhszáj, a rövidülés ebben a korban (akkor voltam 30. héten) már normális
Fene se tudja, mindenki mást mond, mindehol mást olvasni
Amúgy megkérdeztem pár dolgot tőle tegnap, apuka bemehet a szülőszobába tanfolyam nélkül is, ruhát adnak ott neki, csak papucsot vigyen, hogy ne az utcai cipőjében legyen bent!
Fizetős szoba miatt akkor kell szólni, amikor bemész szülni, de lehet, hogy nem lesz szabad, akkor nem tudnak mit tenni, tesznek oda, ahol van épp hely, de utólag ha felszabadul szoba, át lehet költözni (bár akkor már fene se tudja, érdemes-e).
EDA-t lehet kérni előzetes kérés nélkül is, ott kell szólni, ha már nagyon nem bírod és 20 e forint!!! Ha megindul a szülésem, irány a kórház és ott majd értesítik a dokimat. Egyelőre ennyit tudtam meg + azt, hogy 20 e forinttal drágább lesz a szülés, mint amit tudtam, mert októbertől emelik az árakat a rendelőjében is
Nyugtonmalac - gratula a megkezdett 9. hónaphoz!!! Jó neked, hogy már itt tartasz, szeretnék én is a 36. héten lenni!!! Persze ahogy halad az idő, mindig mondtam, hogy na csak a 20. hétig jussunk el, aztán jaj, legyünk túl a 28. héten, most meg itt vagyok 33 hetesen és már a 36. hét vonz
Erre szoktam mondani, hogy a sz@r is ízetlen