Új privát üzeneted érkezett!

Jah, holnap elvileg kapunk végre kábelt a fényképezőhöz (mert ugye az otthon maradt :oops: )s teszek fel képeket :) Csak ha már ennyien irigykedtek, lássátok mire :D
Ma egy szupi argentin étteremben vacsiztunk, isteni volt :D

zsanett

Sziasztok!

Sajnos az első cinit kihagyjuk mert még mindig taknyosak a csajok na meg én is.

Merci!
Taminak is, nekem is tetszett. Ha az ovival nem is de privátban tuti mennénk.

Adri!
Boldog névnapot kívánunk mi is.
Sajnos kaki ügyben nem tudok jó tanáccsal szolgálni.

Ibolya!
Ma akarom megrendelni a könyveket és észrevettem, hogy a Witch könyvekre tök nagy kedvezmény van: http://bookline.hu/control/shlist?id=2865
Este adom le a rendelést, ha kell más is akkor a szandra.kiss@gmail.com-ra küld el légyszí.

Anita!
Köszi a felajánlást, hogy vigyázol a csajokra a szülői alatt de nincs autóm így semmi képpen nem tudok elmenni. Köszi.

Kata!
Nagyon édes Marci

Katus!
Nem csodálom ha haza akartatok jönni.

Mindenkinek szép napot

Szandra

szandrakiss

Sziasztok

Ildi, Szandra

Csak még egy kérdés. Félinformációim vannak az ovisúszással kapcsolatban. Lehet tudni nektek mit mondtak miért?

Sziasztok
Merci
merci71

Újabb félinformációval tudom megtoldani, hátha szülői után többet tudunk.

Csak nagycsoporttól viszik őket és akkor is a Malévba mert velük van megbeszélve.

Beszéltem Kriszti néninkkel aki azt mondta, hogy ma bemegy az óvoda vezetőhöz és megpróbálja vele megbeszélni, ha tud valamit akkor felhív délután.

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Ibolya, igen igazából csak akkor jelentkezek be állandóra, ha szükséges, nem érzem, hogy lenne jelentősége.
Légyszi küldd el a párod számát. Nem azonnal, de majd jelentkezünk, még meg kell tervezni pontosan, hogy konkrétan mit szeretnénk.

Judit, igen a lakóparkba költöztünk, de nem "János házba". Ebből a fajtából is van néhány itt a parkban. Először mi is János házat néztünk.

Almi, Ábel is nagyon sokat csuklott a pocakban, a végére, ahogy nőtt Ábel remegett az egész pocak tőle :) Azóta is minden nap csuklik. Mókás volt, hogy eleinte, az első hónapban még szórakoztatta is, érdekesnek találta, most már "szükséges rossznak" tekinti :) De problémát nem okoz nekik.

Adri, Dori babán a lázmérőzés vagy kúp nem segít? Ábel is gyakran izzad szopizás közben. Tegnap is törölgettem a buksiját utána. A zuglói védőnő megnyugtatott, hogy természetes.

szép napot!
Emőke
birdie

Sziasztok

Ildi, Szandra

Kitaláltam hogy ha nem tudtok az ovival jönni és délután akartok jönni, akkor az Anettékkal együtt már 4en vannak a gyerekek.
Akkor nem praktikeres játszóház lesz, hanem uszodaparti a gyerekeknek :D
Szóval megoldom ha véletlen nem jönne össze!
És úszhatnak egyidőben, együtt a gyerekek. Addig Ti anyuk meg majd jól kidumcsizzátok magatokat!
Persze valahol ez nem jó, mert végre megismertelek benneteket személyesen is, és én kimaradok a beszélgetésből.!!! :) :)

Sziasztok
Merci
merci71

Adri!!

Forralj fel vizet és forrás közben rkj bele cukrot, amig fel nem olvad, ezt lehűtve adhatod a lányzónak. Mariettát nagyon fosatta. Lehet nálatok is segít az erjedt cukor :oops:

LÁnyok!

Tudtok valamit a Káposztafestről???? Nálunk az ovi megy gyalog - felvonulás van :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Adri,
Bogi volt kakibajos, bár amig csak cici volt nem volt gondunk,2-3 naponta kakilt, a hozzátáplálásnál kezdtek bajok lenni :( A glicerines kúp segített, most ha fájlalja a hasát (ilyenkor bekeményedik és nem a teljes mennyiség ürül) az Essek javaslatára duphalac szirupot használunk, én kérdeztem tőle, hogy hozzá lehet é szokni, de azt mondta nem, mert ez csak egy egyszerű cukros szirup, (nem kell sűrűn adnom neki :) ) Így ha ez is cukros lötty, gondolom Gyöngyi forrázata is segíthet :roll:

Anita
putyu

Merci!

Hurrá!

Ildi, Szandra!

Mit szóltok?

anett
kállai

Adri!

Nekem sajna nincs tippem....
Remélem javul. Én úgy tudom, hogy az anyatejes babáknál nem probléma, ha ilyen ritkasággal kakilnak. Bár gondolom nem a gyakorisággal, hanem a szenvedéssel an baj....

Lehet mégis benézünk cinire....

anett
kállai

Sziasztok!

Holnap nem tudunk menni valószínűleg cinire, mert Laura ma sikeresen elesett a szobában és ráesett a szájára :( :( :( és nagyon csúnya lett, jól be is dagadt, úgyhogy holnap viszem a dokihoz, mert ma semmit nem evett és nem is nagyon akart inni. Ahogy meg bírtam nézni, eléggé ráharapott a szájszélére :( :(
Remélem, hogy csak az ajka sérült meg és nem lett nagyobb baja :(

De azért, hogy jó hírem is legyen: nem rúgtak ki a suliból :P :P Berendelt a rektor egy személyes beszélgetésre, ahol mint kiderült egész emberséges is tud lenni, pedig nem ilyen a híre :wink:
Pedig már kezdtem belenyugodni, hogy kezdhetem az egészet előlről, de szerencsére mégsem :)

Andi

Kép
andidenes

Sziasztok!

Merci,
akkor bocs, hogy összekevertem a nagyfiad egy másik jóvágásúval :) Bocsesz.

Emőke,
a lakcím átjelentés akkor fontos, ha van hiteletek (estleg szocpol), vagy ilyesmi. Neked majd akkor, ha jön a kistesó és nem akarsz a régi lakhelyed szerinti védőnénihez járni. Illetve, ha a picidet nem akarod Pestre hordani tanácsadásra... Vagy pl, ha nem maszek fogorvoshoz jártok, akkor a körzetihez kell a lakcím. Mikor látunk képet Rólatok? :D

KÉPZELJÉTEK!!!!
Ancsi ma este fürdés előtt belekakilt a bilibe! Igaz, utána folytatta a kádban is, de akkor is! :) Ügyes, ugye?

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Katus!!

Bizony ügyes Ancsi!!!!! :lol: :lol: :lol:

Dénes Andi!!

Aloe First a szájába!!!! És lehet kicsit jegelni, hogy a duzzanat lemenjen.

Szandra!!

Milyen sokat vagy a gép előtt???!! :lol: :lol: Suli?? Tök jó!!!! Mikor kezdesz??? :lol: :lol:
Édesek lehettek a csajok!!! :lol: :lol:

Reni!!

A zuhany alatt eszembe jutott valami, amit a multkor is akartam írni. Az, hogy a Szandra dokinénije fizetős, az nem fedi teljesen a valóságot. Azt a kényelmet, hogy a doki házhoz jön, és nem Te mész be a babával a rendelőbe minden dokinál meg kell fizetni. Egyébként, ha annak a dokinak a rendelőjébe mész, akinek leadtad a gyerkő TAJ számát, akkor nem kell fizetni - akár Piripócsra is viheted :lol: :lol:
Fontos!! Az újszülöttet a hazaadás utáni 48 órán belül a körzetileg illetékes orvosnak kötelező meglátogatnia!!Akkor is ha esetleg később nem őt választod (nem adod meg a gyerek TAJ számát). De ha már eleve tudod, hogy ki lesz a gyerek orvosa, akkor le lehet mondani a körzeti orvos látogatásáról (közlöd a védőnővel).
Remélem érthető. :oops: :oops:

Adri!!

Tudott már kakilni Dóri??

Anikó!!

Régen jelentkeztél!!! Hiányzol!!!!Tőled nem ezt szoktam meg :cry: :cry:

ágyöngyi

Jajj, még valamit akartam!

Dénesandi,
Örülök a sulinak. :)
Laura :( Szegénykém. Ilyenkor áéltalában bejön, ha szívószállal kínálod az innivalót, nem nyomódik az ajka... Remélem hamar rendeb jön.

Adri,
remélem van változás! Kitartást!

GYöngyi,
:)

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Húú csajok eszembe jutott még valami!!! :roll: :oops:
Szombattól újra lesz kézilabda edzés!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

ágyöngyi

Szandra!

Milyen fontos dologról értekeznek a csajok :shock: :lol: !

Lehet tudni milyen suliba fogsz járni? Nekem is kellene gyűrnöm az angolt...de nagyon! Hogy lesz rá időm?

Dénesandi!

Remélem tényleg nincs nagy baja Laurának! Szegénykém!

Katus!

Gratulálok okos Ancsinak!

Csajok!

Mikor lesz a káposztafeszt? Tavaly voltunk...akkor voltam "kisterhes" és nem nagyon tetszettek a szagok :?

Tudtok jó /és gyors/ fodrászt Vecsésen? Nagyon kéne már mennem :roll: :oops:

Anita!

Olyasmi frizut szeretnék, mint a tiéd...ajánlod a fodrászodat?

Na, ennyi, mert még dógom ezer mára... :(

Jó éjt mindenkinek!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Ja, ezt még akartam írni!

Gyöngyi!

Mi ugye ápr. 13-án jöttünk haza a kórházból ééééééééééés az Essek 25-én látta először Zétimanót...mi mentünk hozzá a rendelőbe... no comment!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Sziasztok Életeim!!!!sikerült eljutnom a gép bekapcsolásáig...
látom hiányoltatok....hát barátnőm a szabadságom még ki fog tartani egy ideig..... :lol: mert,ha úgy kéne do'gozzak,mint a topik eleji :!: n,akkor igencsak itten üldögélhetnék a gép előtt reggeltül-estélig....
aztán meg ismersz má,hogy nem szeretek itten oldalakat irni,csak azért,hogy utána ne látszódjon....-he-he-he-ha-ha-ha
és eléggé hajlamos vagyok átlátszó színnel írogatni :P

kicsit elhuzodott az angol a Dáviddal...de már itt is vagyok....

Akkor holnap gyertek Cinire sokan,de főleg Ancsi barátnőmet várom,mert van neki három pár topánom,ha érdekli a dolog-igaz már valahol eztet említettem vagyon,de nem érkezett válasz-vagy lehet hogy túl erőszakos vagyok??? :oops:
és Maja barátnőmmel is kéne beszélnem,hogy hogyan fog vigyázni délután Anita barátnőmre (Bogi és Boti kedves anyukájára)mert Anikó barátnőmmel el kéne valami szülőire lépnünk....vagy már megint túl erőszakos vagyok???

Mercikém!Hogy neked milyen ötleteid vannak, benne vagyok a buliban,kellemest a hasznossal mi?....hátha Marietta is ráfanyalódik? :lol: és a többi topiklakó...
van finom kávéd?? Működik az az automata amit kiszemeltem már magamnak a sarokban???
majd ha már jól megtanítottad őket úszni, nagyon ügyesek ám,gyorsan lezavarod.....akkor jöhetsz trécselni :lol: :lol: :lol: nem ijesztetted el a Dávidot,csakhát ő ilyen kis "félős"...
annyira tetszettek a gyerekek,hogy el se tudom mondani,látni kell őket,mint a kis halak komolyan,le,föl ááánem lehet leírni......

igazából nekem a kedd kivételével mindegyik időpont jó délutánonként...asszem...talán...

a részleteket holnap,mert nem szeretnék kiadni semmi titkos infot.... :wink:

Zsanett!
Hol vannak azok a képek??már tegnap óta azt várom....mostmá aztán szedd össze magad!!!

Dénesandi!
Hallgass a védőnénire!!!FirstFirstFirst!!!

Jaj Gyöngyi!!akkor rendeljem ne várjak tovább??? :oops:
ezt neked kéne csinálnod nem nekem..tényleg nem akarod?rád küldjek valaki okostojást???

Anett!
Egész fura lesz,hogy nem jöttök Cinire,mindig az a kép van előttem,hogy eteted Botyit a sarokban :lol:

Andi!Ti azért jöttök remélem!!!Nem ám eltűnni!!!

Jutka!Hogy van Dodó?
Szabesz ?

Adri!
Drukk drukk kakikmanóhoz!!!

Kata!
Marci tündérkirályfinak sok cupp

Évi!
Hol vagy?te voltál a fő fő fő fő helyettes a nyáron......

Jaj ne má csajok olyan sokan vagytok kifújtam...Szandra ezt nem kínváhatod..... :wink: egy esetben,ha mindenki mindennap jön legalább egy kukk-ra,elég ha beírja,hogy kukk és kész,persze ha többet ír annak nagyon örülünk,de a Mukk, vagy kukk is elég....
ja és nem melledleg azóta is itt rötyögök Tamin és Edón....

Ibolya?Emő?Rena?és még Mindenki!!!!!lukas vagyok,de senki nem jut eszembe.....ja dehogynem Judit???Hogy vannak az orchideák???

ildikó

na ki lesz az első mukkos???? :lol:
ilgya1

Ildikó!

Mukk :wink: + szégyen ez nekem, de azt hiszem a helyettesítés egyáltalán nem sikerült...kudarcot vallottam, na :oops: :(

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Ildikó!
Holnapra akartam halasztani, de csak a Te kedvedért mindjárt teszek fel párat :)

zsanett

Évi,

Mit akarsz csináltatni a hajaddal? Ha divatos frizurát szeretnél, akkor ajánlom a Fő úton lévő Hair Play szalont-Robit. Nem olcsó és nem is annyira gyors, viszont profi, de komolyan! Simán üti a belvárosi felkapott szalonokat.
Aztán itt van a lakóparkban a Kati, aki gyors, olcsó és jó, de ódákat azért nem zengenék róla.
Vendég

Katus,

Ancsinak gratula, beszélhetne Zorkával erről a dologról, mert ő viszont semmit sem halad ezügyben...

Ildi,

Az orchidea kösz egyelőre jól van, bár egy virága már vagy 2 hete ott van begubózva és nem akar kinyílni. Figyelek, hogy legyen vize, de ne locsoljam túl. Nem egyszerű. A kint lógó szár-darabkákat milyen időközönként kell spriccelni?

Mi nem megyünk holnap cinire, mert még mindketten betegek vagyunk, nem akarunk senkit összefertőzni.
Nektek jó mulatást! Remélem jövő héten már mi is tudunk menni.
Vendég

Kép
Ez Gibraltáron készült.

Kép
Még mindig ott.

Kép
Tarifa, ahol majdnem fehér a homok. Európa legdélebbi pontja.
Lili le sem mert vetkőzni :(

Kép
Ez a majdnem fehér homok, a távolban balra már Afrika.
-

Kép
Marbellán a strandról kijövet ennél az Orminál zuhizunk.

Kép
Marbella-Dali tér

Kép
Puerto Banus-iszonyat hullámokkal

Kép
Ettől közelebb magától nem megy a tengerhez...

Kép
Ennyi még sok is lesz :)
Jó éjt!

zsanett

ILDIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megyünk, nem vagy erőszakos, csak az agyam szita! :(

Bár Ancsi még alszik, erre egy hete nem volt példa, mostanában max fél 8-ig húzta...

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Zsanett!
Szuperek a képek, el is hiszem, hogy jól érzitek magatokat. Lili megbékélt már a tengerrel??

Évi!
Fotós sulit kezdek, október 9-én lesz az első napom és onnantól kezdve minden csütörtök délután 4-8 ig tart.

Ildi!
Na végre!!!! Ezt már szeretem. Húúú volt az usziban kávé autómata, nem is vettem észre, úgy látszik tényleg le voltam terhelve aznap.

Csajok!
Megjöttek a harisnyák, Anett és Jutka kivételével mindenki megkapja a teljes rendelt mennyiséget.

Anett!
Te belenyúltál, mert asszem a 4ból csak 1 csomagod lett.

Jutka!
neked a szívecskés nincs, a másik van.

Na elmegyünk sétálni egyet kis posta, coop, játszótér haza körutat teszünk.

Csajok már egész jól vannak, semmi jele a betegségnek max 3-4 orrfújás egész nap.

Beszéltem sógornőmmel, mondtam neki ha van kedve kijöhetne ma és akkor én is el tudnék menni a szülőire, nem ígért semmit de hátha. Ha jön akkor csatlakozhatok hozzád Ildi??

Gyöngyi!
Sokat ülök a gépnél mert a csajok tegnap egész nap nagyon jól eljátszottak egymással, bementek a szobába és becsukták az ajtót, ez ment egész nap. Egy kis baki történt csak ezidő alatt, hogy zsírkrétával rajzoltak a padlóra de 3 perc alatt megoldottam. Ma is ennyire foglalkoznak velem. :)

Szandra

szandrakiss

csak gyorsba!!!

Évi!Dehogyis valottál kudarcot.....

Judit!
hát jobbulást nektek!
én csak hébe hóba spriccelek,ha eszembe jut...de nyugi ki fog nyílni,az a jó,ha lassan,addig is lehet élvezkedni...

ZSanett!
Nagyon szépek vagytok!!És a hely is nagyon kircsi!
Jól néz ki a fehér homok,ezt azért én is hiányoltam HO.ba.
Most nyaraltok amúgy?vagy más ügyben vagytok kint?

Szandra!
Szívesen elviszlek,rámszólsz még azért?
Vagy már biztos,hogy jön a sógórasszony?

ildikó
ilgya1

Sziasztok

Katus
Örülök hogy jóvágásúnak tartod, nemsokára hessegetheti maga mellől a csajokat!

Anett, Ildi, Szandra
Kedden csütörtökön vannak azok az órák ahol a kezdő ebihalacskák úsznak (de időpontilag, 4óra, meg 6óra, az 5óra már telítve van).. Sajnos csak ezek a napok vannak!!!!!!
Tessék az isit, angolt áttenni másik napra!!!!!!

Szandra
Milyen suliba fogsz járni? Én most fejeztem be a tfet (oktatóim volt, az edzőit is meg kellett csinálni), de még egyszer biztos nem kezdeném el! Gyerek, munka, háztartás mellett baromi nehéz! Hülye voltam a gimi után mikor nem ezt csináltam meg!!!!!! (bár akkor még nem tudtam hogy egyszer lesz uszink).

Ildi
Örülök hogy tetszettek a kis porontyok. És ha látnád a 3.osztályos úszópalántákat, akik szintén 3,4 évesen kezdték el az úszást!!!!! Profik!

Már nekem is jött info egy kicsivel több (díja, ideje), de majd este irogatunk itt vagy az iwiwen?

Sziasztok
Merci
merci71

Szandra
megjelöltelek az iwiwen!!!!
Sziasztok
merci71

Most egyelőre nem tudom átrakni,mert nem rajtam múlik,4 anyukától nem várhatom el,hogy hozzám igazodjanak. Majd azért megemlítem a vezetőnek az időpont változtatási szándékomat.
És tényleg sok lenne egy napra bezsúfolni a dolgokat.
Nekem az ovis lenne a legideálisabb.
Addig akkor tallonba rakjuk a kérdést,és vagy járunk külön csoportba vagy majd akkor kezdjük el,ha sikerül átrakni az időpontot.

Andi,Ibi!
Köszi a délelőttöt...egész feltöltödtem...

ildikó
ilgya1

Sziasztok!
Sokakat közülletek személyesen v látásból ismerünk (pl Ciniről), akit nem, annak bemutatkozom:
Kép
Julcsi vagyok, VEcsésen lakunk, Martin fiunk 18 hónapos, a lenti képen épp egy mai sarazást láttok, ez igen jellemző rá :)
Kép

Novemberre várjuk a tesót, aki lány lesz, csak még a nevét illetően nem döntöttünk.

Sajna aktívan fórumozni a jövőben sem tudok, azért írok most ide, mert keresek....
- ha van vkinek egyszerűbb, összecsukható használt etetőszék eladó, ami műanyag (és a nagyszülőkhöz jó lenne, mert itthon van már egy)
- esetleg bébihordó kendő, amiben egy újszülöttet már lehet hordozni.
- ill. testérfellépő, bár ennek a szükségességében nem vagyok biztos, azért is nem vennék újat.

megpróbálok a fórumra is felnézni, de a privi email lenne a tuti : zsuli@buli.net
köszi, további szép napot
:D :D Julcsi
julcsi83

ja 5-re járunk angolra. szóval se a 4-es,se a 6-os időpont nem jó amúgy sem.
mert ez nemcsak olyan angol,hogy ha akarok megyek,ha nem akarok nem megyek...kemény pénzeket ölünk bele...Dávid 27 hós kora óta jár,Réka 11 hósan kezdte. Iskolarendszerű,szóval nem tudom csak úgy kedvem szerint alakítgatni az időpontokat.
Most ne értsétek félre,mert tudom,hogy Szandra sem tudja átrakni,csak leírtam,hogy értsetek meg engem is.

azon reménykedem,hogy ma az ovibanmégiscsak kedvező válaszokat kapunk.

ildikó
ilgya1

Szia Julcsi,

Üdv közöttünk:)
Sajnos nekem egyik sincsen azok közül, amiket keresel.
A sarazós kép nem semmi. Ilyenkor ruhástól viszed a kádba?:)
Vendég

Sziasztok!

Tegnap dél körül egy kis siker koronázta erőlködeséinket. Többszöri újabb szélcsővezés után kijött vgre a dugó!!! :lol: :lol:
Jól megdolgoztunk érte, de sajna nem volt teljes a siker, mert elég keveset sikerült, és továbbra is fájt a pocakja. Végül ma délelőtt újra sikerült, de elég darabos volt (hígabb lében sok nagyobb darab) Gyöngyi, ez nem gáz?
A lényeg, hogy végre (7 nap után) megkönnyebült, és vele együtt én is. Most a játszószőnyegén játszik, nagyok sikongatva.

Mindenkinek köszönöm a jó tanácsokat!

Az Essek nálunk se volt, csak a védőnő jött az nap mikor hazaengedtek minket. Az Essekhez 11 naposan én vittem, úgy mint Évi a Zétit!

Szandra!
Nagyon rendesek a csajok, hogy hagynak babanetezni, de azért biztos furcsa, hogy ilyen jól el vannak nélküled is.

Katus!
Gratulálunk Ancsinak, nagyon ügyes lány!

Ildi!
Kukk és mukk, köszi a drukkot!

Zsanett!
Gyönyörű helyeken jártok, most nagyon írígy vagyok!

Judit!
Lehet, hogy túl sokat foglalkozol az orchideákkal. Én nem szoktam spriccelgetni a léggyökereit, és ráadásul még kaspóba is raktam őket, és gyönyörűen virágoznak. A bimbók pedig csak szép lassan nyílnak ki, akár 1-2 hónapig is eltarthat.

Denesandi!
Remélem, most már minden oké lesz a sulival! Laurának pedig jobbulást!

Bocsi mindenkitől, akinek nem írtam névszerint, de hív Dóra baba!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24

Sziasztok!

Nekem jó a kedd és a csütörtök is... Merci. Ha mégis összejönne valahogy, örülnék...

anett
kállai

Sziasztok!

Ildi!
Nem neked és nem miattad írtam le, hogy a sulim nem rugalmas, remélem nem sértettelek meg vele csak a Merci írta és arra reagáltam.

Merci!
Mi megtettük a megtehetőt, nem tudunk rugalmasak lenni, Te??? Esetleg hétfő, szerda, péntek??? :lol:

Adri!
Gratu Dórinak a NAGY dologhoz :wink: .

Csajok, milyen volt a cini?
Sajnálom, hogy nem tudtunk menni.

Szandra

szandrakiss

Szandra,
rengetegen voltunk cinin!!!! Mondjuk szerintem ennek ellenére egész jól élvezték a gyerekek. Én örültem mindenkinek, akit láttam, csak nem nagyon volt időnk dumcsizni... :(
És Ti meg hiányoztatok. Meg mindenki, aki nem jött :)
Mikor rendezzük a harinacit??? Holnap este felé jó Neked?

Ildi,
nagyon aranyos vagy, a cipelők egyszerűen FANTASZTIKUSAK!!! Nagyon vigyázunk majd rájuk. Egyébként azt néztem, hogy Ancsinak nagyon pici a lába a többiekéhez képest. Remélem nem az én remek méretemet örökölte :?
Képzeld, mióta Atti új vírusírtót telepített, nem megy az msn. :(

MINDENKINEK CUPP!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Szandra,
szok lenni bunyó????

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata

Sziasztok

Az gáz csajok, hogy hétfő-szerda-pénteken edzések vannak. Ez már az sportiskola-előkészítő, aki elsős lesz, és nagyoknak szinten tartó, technikai dolgok! Itt már járunk versenyezni a kis cápákkal.
Sajnálom ez van és sajnos később is csak kedd-csütörtök lesz 4,5,és 6 óra.

Ildi
Ha már ennyit beleöltetek időt, fáradságot és nem kevés pénzt ne is hagyjátok abba, mert a jövője a nyelvtanulással megalapozható!

Én is szülőin voltam (8osztályos) és a továbbtanulásról is volt szó.
Marcit is úgy szeretnénk továbbküldeni, hogy a következő éve a 0-dik lesz és ott csak angolt tanul. Heti 14 órában és a többit tantárgyat szinten tartják. Aztán év végén (500óra után) egy nyelvvizsga!!!!! (remélem)!!!

Nálunk nem volt bunyó :D :D :lol:
Nálatok?

Anett
Elkezdhetitek egyedül is! Mármint én ott leszek! Aztán ha kétszer jártok egy héten úszni, akkor kedden Szandrával, csütörtökön meg Ildivel kávézhattok!

Ildi, Szandra, Anett
Na ötletnek nem jó?

Sziasztok
Merci
merci71

Sziasztok!

Ha lehet mi csak heti eggyel kezdenénk. :D 3 gyerek is elkezdheti?
Lányok valaki még?

Engem minden megoldás érdekel.

Adri!

Én úgy tudom a babókáknak 5 naponta kellene legalább kakilni. a 7 soknak tűnik. Nem Gyöngyi?

Jövő héten rendezek egy délutáni összejövetelt. Ok lányok, fiúk?

Ezen a héten eljött apukám, hogy tudjak dolgozni. És takarít a drága. Vasal, ablakot pucol, fürdit sikál, gyerekekre vigyáz és még sütött nekem lapótyát is. :P

puszi!

anett
kállai

még egy fontos:

Gyertek tornázni!

Nagyon jó a lány, de ha nem járunk elegen meg fog szünni. és tényleg annyira jó.

Csütörtökön 7-től lesz a Falusi suliba (tehát holnap) Vasúton inneniek Ildi! Dénesandi! Velem tartatok?

Többiek?

Gyertek!

Anita, Gyöngyi!

Mondtam tornán, hogy ti híreszteltétek, azért járok! :P

anett
kállai

Látjátok ezt?
kállai

Sziasztok

Anett
Csak a poén kedvéért írtam!!!! :lol:
Persze, mert csatlakoztok egy csoporthoz! Mikorra szeretnétek járni? 4től csak kezdőim lesznek, 6tól meg már kezdők is, meg úszók is vannak!
Arra nem emlékszem, hogy nálad a lányok milyen idősek, mostanában nálam nem jelennek meg a vonalzók!

Szia
Merci
merci71

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?