Sziasztok Életeim!!!!sikerült eljutnom a gép bekapcsolásáig...
látom hiányoltatok....hát barátnőm a szabadságom még ki fog tartani egy ideig.....
mert,ha úgy kéne do'gozzak,mint a topik eleji
n,akkor igencsak itten üldögélhetnék a gép előtt reggeltül-estélig....
aztán meg ismersz má,hogy nem szeretek itten oldalakat irni,csak azért,hogy utána ne látszódjon....-he-he-he-ha-ha-ha
és eléggé hajlamos vagyok átlátszó színnel írogatni
kicsit elhuzodott az angol a Dáviddal...de már itt is vagyok....
Akkor holnap gyertek Cinire sokan,de főleg Ancsi barátnőmet várom,mert van neki három pár topánom,ha érdekli a dolog-igaz már valahol eztet említettem vagyon,de nem érkezett válasz-
vagy lehet hogy túl erőszakos vagyok???
és Maja barátnőmmel is kéne beszélnem,hogy hogyan fog vigyázni délután Anita barátnőmre (
Bogi és Boti kedves anyukájára)mert Anikó barátnőmmel el kéne valami szülőire lépnünk....vagy már megint túl erőszakos vagyok???
Mercikém!Hogy neked milyen ötleteid vannak, benne vagyok a buliban,kellemest a hasznossal mi?....hátha Marietta is ráfanyalódik?
és a többi topiklakó...
van finom kávéd?? Működik az az automata amit kiszemeltem már magamnak a sarokban???
majd ha már jól megtanítottad őket úszni, nagyon ügyesek ám,gyorsan lezavarod.....akkor jöhetsz trécselni
nem ijesztetted el a Dávidot,csakhát ő ilyen kis "félős"...
annyira tetszettek a gyerekek,hogy el se tudom mondani,látni kell őket,mint a kis halak komolyan,le,föl ááánem lehet leírni......
igazából nekem a kedd kivételével mindegyik időpont jó délutánonként...asszem...talán...
a részleteket holnap,mert nem szeretnék kiadni semmi titkos infot....
Zsanett!
Hol vannak azok a képek??már tegnap óta azt várom....mostmá aztán szedd össze magad!!!
Dénesandi!
Hallgass a védőnénire!!!FirstFirstFirst!!!
Jaj Gyöngyi!!akkor rendeljem ne várjak tovább???
ezt neked kéne csinálnod nem nekem..tényleg nem akarod?rád küldjek valaki okostojást???
Anett!
Egész fura lesz,hogy nem jöttök Cinire,mindig az a kép van előttem,hogy eteted Botyit a sarokban
Andi!Ti azért jöttök remélem!!!Nem ám eltűnni!!!
Jutka!Hogy van Dodó?
Szabesz ?
Adri!
Drukk drukk kakikmanóhoz!!!
Kata!
Marci tündérkirályfinak sok cupp
Évi!
Hol vagy?te voltál a fő fő fő fő helyettes a nyáron......
Jaj ne má csajok olyan sokan vagytok kifújtam...Szandra ezt nem kínváhatod.....
egy esetben,ha mindenki mindennap jön legalább egy kukk-ra,elég ha beírja,hogy kukk és kész,persze ha többet ír annak nagyon örülünk,de a Mukk, vagy kukk is elég....
ja és nem melledleg azóta is itt rötyögök Tamin és Edón....
Ibolya?Emő?Rena?és még Mindenki!!!!!lukas vagyok,de senki nem jut eszembe.....ja dehogynem Judit???Hogy vannak az orchideák???
ildikó
na ki lesz az első mukkos????