Új privát üzeneted érkezett!

é =néz

Kép

Kép
napsugár035

Napsugár!

na azé nem adták ingyen, csak gyorsan :twisted:

egy mai kép a "köpésemről" hihi
Kép

tjuca

Basszus......................más nem jut eszembe, nekem is kell kislány!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
napsugár035

Napsugár,
hajrá, Bazsi gyorsan kibújik, és jöhet a kislány :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nem leszek sokat, nem böszkélkedhetem uhu képpel...

Juca! Gratula Katához, gyönyörű, és csak nekem tűnik úgy, hogy tiszta Kinga??? :))) Amúgy meg jól mellélőttem, ami a fiút illeti. Dolgozzatok még egy kicsit rajta és lesz az is :)

Lina! Megint inszem??? Bejelentkezem Dévaiékhoz. Múlt hóban pozi let a tesztem, (teszteim) és 2 napra rá megjött. Asszittem kiszaladok a világból, eddig vártam, de most elég volt...Jöjjön aminek jönni kell. Neked drukk hegyek!!

Remélem mindenki más ok van, babák és a pocakok jól fejlődnek!

Vera, Zsuzsu! Szép a pocitok és rém arik a képek! Minden jót!

Sugi! Neked könnyű szülést, gyönyörű Bazsit! (És ne panaszkodj, nekem már mindegy lenne fiú-e vagy lány, a kezem is odaadnám érte, hogy legyen!!!!)

Sok puszi mindenkinek!!!!
kislibus

Kislibus,
de jó, hogy jelentkeztél!!!
Helyes, hogy léptek. Én is bejelentkeztem a szegedi Kaáliba, hátha mégsem jönne össze az inszem, én sem akarok már tovább várni.
Doki mondott valamit a + teszt és megjön-re? Bár ugye nem ritka eset, csak hát ennyi várakozás után...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kislibus: De jó , hogy jöttél. Jó döntés azt hiszem a lépés. Sok sikert :)

Linácska: Az inszem mennyibe kerül? és a lombik? A lombik a drága ugye?

Kép
csucsu05

Csucsu,
attól függ, hova mész. Nekem a kórházban csinálják az inszemeket, semmibe nem kerül. Csak a gyógyszereket kell megvenni. Na most ha csak Clostyt írnak, akkor 1600 Ft-ból megúszod, max még egy tüszőrepesztő 7-8000. Nekem a Closty mellé írtak Gonal-F-et is, az 25.000 Ft, viszont annyi tüszőm lett, amihez már nem lehetett tüszőrepesztőt adni, most is várjuk a spontán repedést.
A lombik sem kerül semmibe, pl. a Kaáliba se, BMC-be se, ott is csak a gyógyszereket kell fizetni. Meg a konzultáció 10.000 Ft kb.
Csak ugye lombikhoz több gyogyit adnak, hogy sok tüsző legyen, minél több. Ezért drágább is. A long protokoll szerintem van vagy 80.000, a short kijön akár 30.000-ből is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szia Kislibus, rég láttunk.
Isten ments hogy panaszkodjak, inkább leharapom a nyelvem, csak látva Juca kislányát, kicsit elkapott a hév.
Nem mondom hogy nem jutott eszembe elején, hogy jó lenne kiscsaj, de mire odaértem, hogy megtudhattam volna, valahogy már nem tudtam csak fiúra gondolni, álmomban pedig 3 nappal előtte mutatta a doki, a kis kukit, így meg sem lepődtem mikor igaz lett.
Elhiszem hogy mindegy lenne fiú e vagy lány, 36 éves vagyok, és most élem meg ezt a csodát, a várakozás hosszú és idegfeszítő , megértelek, de azért nagyon szorítok, hogy minél előbb te is......
Ha Kislibus nem tud válaszolni csajok, jól emlékszem hogy nagyon fiatal?Így rémlik.
JUca a lányod 6 hetesen úgy néz ki mint egy 3 hónapos.

Kép

Kép
napsugár035

BAbakocsi... mi Toma BUGGY SPORTot vettünk, nagy kerekei vannak, de nem olyan nehéz mint a Bergon, meg a többi mély kocsi, ennek már alu a váza, viszont a nagy kerekek sajna kellenek, hiába lakunk városban, látom az anyukákat mennyit kínlódnak a kis kerékkel, Itt épp előttünk ahol átmegyek a fiammal a zebrán akkora kátyú van, hogy esőben alig lehet átmenni, mert gumicsizma kellene,
Lift van a házban, ha véletlen lift karbantartás lesz, beteszem lent a tárolóba, amíg nem végeznek.Én is ilyen sportosabb kocsit szerettem volna, de nekem épp télen lesz még picike, ez viszont téliesített is, nyárra viszont át lehet szerelni a nyári cuccait.

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok!

Juca! Kezd Kata lányod is nagyon az apjára hasonlítanai. :wink: :lol:

Kislibus! Meglátod, segítenek a Dévainál. Engem is oda akart küldeni az orvosom, de nekem már nem volt rá szükségem. :lol: Ha belegondolok, miután orvoshoz fordultam, rá három hónapra terhes lettem. :lol: Úgyhogy hajrá! :lol: :lol:

Szorítok nagyon mindenkinek! :lol: :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Sugi: Majd a Bazsi után lesz egy lányod. Miért is ne?

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Juca!
Jol láttam 1 honapos a picid? És igy tartja a fejét? De ügyi!

Kislibus!
Jol vagy?

Sugi!
És te birod még? Nemsoká kinn a babo.

Ezt a márka babkocsit nem ismerem, de rákeresek neten és megnézem.

Annyira zür van a fejembe. Most telefonált a munkáltatom, hogy hogy akarom a szabikat kivenni, mert ugye nov. 1-gyel lejár. De szo sem volt rola, hogy visszavesz. Amugy se megyek vissza, mert ugye jön a 3.
Annyira béna a könyvelője, hogy azt se tudja még kiszámolni hány nap szabim van. Tiszta káosz.
Namost, ha emelt családit kapok dec. 31.-ig akkor a szabikat jan.1-től vehetem ki vagy akár már nov. 1-től? Én annyira nem vagyok ezekkel tisztába!!!
encike 2

Libus:Olyan jó hogy jelentkeztél!Mitől lehetett a pozi teszt?nagyon jó hogy továbbléptek! :D

Juca:Micsoda szép kislány Kata!És első pillantásra nekem is Kingára hasonlít :wink:

Zsuzsi:Szőke haj,barna bőr.........Ábel elvarázsolja a lányokat :D

KépKép
lyndee

Látom nem nagy a mozgás!nem baj én akkor is elmondom a jó hírt! :D

Most jöttem a laborból,mert megismételték a cukor vizsgálatot és jóóóóó letttttt!!!!! :D
Most 5,4 lett 120 perc után,a multkor pedig 7,1 lett.
Ez azt jelenti hogy megérte diétázni és hogy nem kell befeküdnöm a kórházba.Persze továbbra is kerülöm a cukros dolgokat,már ugyis megszoktam :oops:

KépKép
lyndee

Lyndee, ugye megmondtam.Hurrá, vigyázz magadra továbbra is.

Kép

Kép
napsugár035

Lyndee: Ez nagyon jó hír :):) Gondolom egy nagy kő esett le a szivedről akkor:)

Kép
csucsu05

Sziasztok :D

Én augusztus 8-án vesztettem el a babámat(10 hetes voltam) bevéreztem a klinikán az orvos mondta nincs szív hang és utána jött a szörnyű procedúra
amit nem részletezem :cry: most kezdem összeszedni magam és kezdek gondolkodni az újra próbálkozáson csak nagyon félek hogy megint megtörténik :!: 36 éves vagyok ez lett volna az első babánk félek hogy a korom miatt is bajok lehetnek
Kérlek írjatok
Köszi előre is és örülök hogy rátok találtam
Éva
Szeged
péva

Péva. szia.
Úgy néz ki itt én vagyok a legráérősebb, .Sajnálom amin keresztül mentél, nem könnyű feldolgozni, de ne rémisszen el a babavárástól.
Én is 36 vagyok, nem csak egy vetéléssel a hátam mögött, szörnyű volt átélni, újra meg újra, de most láthatod a vonalzómat mégis sikerült, végig izgultam a terhességet, de megérte.Szükséged lesz egy kis időre hogy feldolgozd, és elfogadd, hogy ha betegen született volna az sem lenne jobb, utána majd tervezel.
Írd ki magadból a feszültséget, itt mindenki érti miről beszélsz sajnos. Nem az a gyakoribb hogy többször megtörténik egymás után, nekem megvolt az oka.

Kép

Kép
napsugár035

Péva: Sajnálom de csak előre szabad nézni és nem feladni. Hidd el amit nagyon szeretnénk megvalósul. A lelkedet tedd rendbe és igenis próbáld meg újra optimistán a múltat elfeledve. Hidd el sikerülni fog. gyere közénk itt megoszhatod a gondolataidat mert nagyon jó ha olyan fülek hallják akik átérzik ami aggaszt.
De aztán a rossz utána jó jön és lesz nemsokára neked is kismamás vonalzód:)

Kép
csucsu05

sziasztok!
lányok megvan mért halt meg a babám januárba!3 vírusfertőzésem volt! :cry: :cry: :cry: és a második meg tényleg azért szívódott fel mert hamar jött!
Holnap megyek a dokimhoz ad gyógyszert hogy megjöjjön és kapok közbe olyan gyógyszert is ami megtartja a terhességet ha létrejön!
Most örülök is meg nem is! :roll: :(
juca Kata egyszerűen meseszép kislány!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Lyndee örülök,hogy minden rendben van veletek,sokat gondolok rád!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Éva,
írtam neked privit. Nagyon sajnálom, ami veletek történt.

Nitácska,
olyan szörnyen el vagyok havazva, hogy talán ma este megpróbállak felhívni... :?

Lyndee,
örülök, hogy minden oké lett most, nem lesz már itt baj! :)

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok Lányok :D
Köszönöm az üzeneteket nagyon jól esetek szavaitok most kezdem úgy érezni talán indulhat a dolog újra sajnos eddig nem tudtam kivel megbeszélni félelmeimet a párom tündéri és megért de nem tud a helyembe (érezni) csak akik már átmentek ezeken a borzalmakon a baba vonalzó nagyon kedves :D :D remélem egyszer nekem is lesz :D
Két hét múlva megyek a dokihoz ez hogyan tovább vizsgálatra végre megjött a mensim normálisan és minden ok szerintem
Kérdés: a klinikára visszamentem a megadott 1 hónap után kezembe adták a szövettani zárót de semmi nincs benne miért történt az egész nincs válasz hogy lehet ez?
Bocsi a buta kérdésért de még nem jártam így sok a kérdés
Üdv Éva
péva

Sziasztok!

Péva, én is nagyon sajnálom, hogy át kellett élned a szörnyűséget. Én is arra szeretnélek biztatni, hogy ne add fel! Itt megvigasztalódsz!

Holnapután majd írok magunkról és elolvasom, mit írtatok eddig, most megyek aludni, mert hajnalban kelek, holnap lesz az afp!!!

Juca, boldog szülinapot!!!!!!

Jó éjszakát Nektek!

Kép
Kép
ggica

Sziasztok!

Lina! Még nem voltam, 20-ra kértem az időpontot, mert piri közeleg, remélem addigra elhúz délre..... Assze a mensesemet fogja előbb helyre rakni, utána még akarok egy kicsit (max. decemberig) spontán próbálkozni, ha nem jön be, kezdjük a vizsgálatokat, legalábbis én igy képzeltem, de majd ő eldönti... A kolleganőm javasolta, mert ő ott dolgozott.

Lindee! Azért lett pozi, mert megfogant, csak nem tudott beágyazódni... 3 különböző teszt már csak nem téved. A hőim is magasabbak voltak mint szoktak lenni (már amikor mértem). És volt 21. napon kezdődő pecsételés, ami a 23 cn-en megszünt. - Beágyazódásos vérzés volt talán. Dehát uhuig nem jutottam, úgyhogy tudja fene... A másik lehetőség, hogy mindhárom teszt tévedett, vagy HCG termelő daganatom van...Egyik se túl szimpi magyarázat, ugyhogy maradok az A verziónál.
Jó, hogy ok lett a terheléses, márcsak azért is, mert kissebb az esélyed rá, hogy valódi cukorbetegséggé váljon szülés után :)

Encike!
Látom sutyiba bebabásodtál itt :) Gratula!
Köszi, jól vagyok, leszámítva, hogy a multkor a kutya úgy fellökött, hogy nyekkenni nem volt időm, és eztán nagy boldogan taposott rajtam örömében. "Kiskutyám" 7 hónapos, 40 kg. Miheztartás végett én vagyok 43.

Sok puszi mindenkinek!

Kép
kislibus

Éva!

A szövettanon azért nincs semmi, mert semmi kórosat nem láttak. A szövettan azért van, hogy ha daganat, vagy mola terhesség okozta a vetélést azt kimutassák, illetve a nagyon durva genetikai problémákat látják még belőle. Ha nem volt ilyen, nincs ráirva semmi érdemleges.
Ne keresd az okokat, mert nincsenek. Fájdalmas, megtörtént, hogy miért éppen velünk, és tulajdonképp miért is történt az szinte mindíg rejtve marad. Próbálj előre nézni és nem töprengeni ezen. Egészségesen élni, sok gyümit, zöldséget enni (párod ugyszintén). Ezzel tehetitek a legtöbbet a leendő babátokért! :D

Kép
kislibus

Juca! Boldog szülinapot, bár boldogságból nincs hiány! :D
kislibus

Juca: BOldog szülinapot kívánok án is Neked:)

Nita: Miért írtad, hogy örülsz is meg nem is? Hisz megvan az ok és mostmár nem lesz akadálya a babának. Amásodik vetélés korai volt azt ne vedd alapul és ugye az korán is jött volna. Az eslőre meg megvan a magyarázat. Nézz előre és nem lesz baj. Megvan az ok mostmár kezelik is mi ért lennél szomorú??
Nyugi nemsokára babás is leszel.

Kép
csucsu05

Ma reggel újra elkezdtem a hőmérőzést egy újabb lépés a baba projekt felé valahogy jobb kedvel kell az ember :)

ggica: köszönöm a biztató szavakat
:D

kislibus: köszi a felvilágosítást most már legalább tudom "nagy gond" nincs ha lehet ezt mondani ezek után
Üdv és szép napot mindenkinek
Éva
péva

Péva: Ez a beszéd. Csak pozítívan előre. Meglátod meglesz az eredménye:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Régi babanetes vagyok, csak másik topicban laktam - azt hittem oda tartozom. A lányok nagyon kedvesek, nagyon régóta beszélgetünk, de maga a topic már nem az enyém - csak a barátok.
Röviden elmesélem mi minden van a hátam mögött, nem azért, hogy szennyest teregessek, hanem tudom, hogy sokan nem is lépnek be, csak olvasgatnak - hátha kiolvasnak innen valami okosságot.
Szóval babát szeretnék. Amikor elkezdtünk próbálkozni a férjemmel, kaptam egy p3-as cytológiát, aminek később műtéttel vetettek véget 2005 elején. Természetesen azelőtt is próbálkoztunk már, de onnantól jártam egyik orvostól a másikig. 6 inszemináció volt a Szabolcs utcában, 3 a kettes számú női klinikán. Beleuntunk a dologba, és bejelentkeztünk lombikra, mivel sosem estem teherbe, a párom spermaszáma pedig igencsak megcsappant.
Az időpontunk előtt kb. 2 héttel a férjem lelépett a közvetlen kolléganőjével - keserű volt a pirula, nem is tudjátok mennyire, de nem részletezem.
Elváltunk. Eddig szimpla a történet. Lett új párom, szinte azonnal terhes lettem tőle. (Szóval minden önmarcangolásom és félelmem ellenére nem bennem volt a hiba annak idején) Sajnos a baba nagyon sietett, és a kürtben maradt, azaz méhen kívüli terhesség volt, ami miatt elvesztettem a bal petevezetőmet. Teljes kétségbeesés, hogy innentől aztán tuti nem eshetek teherbe... Kötelező 6 hét kihagyás után, orvosi engedéllyel voltunk együtt, és szintén azonnal terhes maradtam. Ez a baba maga a csoda volt. Nem mertünk még örülni neki, izgultunk az első 12 hétben. A 15. hétben voltam, amikor saját kérésre uh-t csináltattam, és kiderült, hogy nem ver már a kis szíve. Minden leletem maximálisan tökéletes volt, a genetika is, a cukor és az összes minden, amit lehet vizsgálni. Gyönyörűen fejlődött, már a mozgásokat figyelgettem, bár tudom, hogy a 20. hét előtt nem lehet észlelni.
Nem volt szívhang, másnap klinika, következő nap elvették, és jöhettem is haza...
Ez most volt a múlt héten. Tele vagyok kétségekkel, hogy mit rontottam el, aztán előtör az eszem, hogy nem lehet elrontani semmit, aztán megint a kétségek - túl hamar jöhetett, nem volt kész a méhem rá, és a legrosszabb, hogy meghalt, és én nem tudtam rajta segíteni.
Biztosan tudjátok ezeket, mert sajnos ebben a topicban ilyen "esetek" laknak. :( Félelem a következőtől, bár én azon izgulok, hogy vajon lesz-e a következő.
Rengeteg kérdés feszít, nagyon szeretném, ha válaszokat kapnék rá, mert máshonnan nem kaphatok segítséget. A doki szerint a szövettan annyit fog kimondani, hogy x. hetes elhalt terhességről van szó. Okot nem fog mondani, hogy MIÉRT. Pedig a legfontosabb a miért. Lesznek vizsgálatok, aminek a nagyján már egyszer az elején túlestem. Hormonvizsgálat, genetika ...stb. A doki szerint ezek előkészítik a következő terhességet, hogy rendben legyen minden, és ha kell, akkor gyógyszeresen rásegítsenek. De persze megint jönnek a félelmek... megmarad-e majd a terhesség, egyáltalán létrejön-e majd....
1. nektek mondtak-e MIÉRT válaszokat? Itt olvastam 3 fertőzésről (szerintem valami nekem is lehet), azok hogyan derültek ki? Milyen vizsgálatokkal tárták fel, és mivel bíztatnak?
2. mennyi időt kell kihagyni? Nekem 3 hónapot, illetve ciklust mondtak. Elég-e valóban annyi? Készen lesz a méh a következő babára?
3. Ti mibe kapaszkodtatok, ami segíthet feldolgozni mindezt? Nekem a mostani párom csodálatos, fantasztikus, stabil támasz nekem. De amikor nincs velem, akkor a kétségek vannak mellettem.

Biztosan ismeritek ti is azt, amikor tele vagytok kérdésekkel, de adott pillanatban egyszerűen fele, vagy annyi sem jut eszetekbe... Én most is így jártam.

Ne haragudjatok, hogy ilyen sokat beszéltem, és lehet nem is kellene ennyire kiteregetnem az életem... De hátha kapok pár bíztató szót, hogy vannak, akiknek 38 és feles a lábuk, mint nekem, de már másik cipőt is fel tudnak húzni, nemcsak ami nekem jut mostanában.
babszi

babszi: Én is tele vagyok kérdésekkel választ nem kaptam most már nem keresem abba csak belegalydúlnék Sajnálom ami veled történt kijutott neked is sajnos. Egy jó orvos és kitartás segíthet szerintem bár én is csak az itt kapott kedves szavakból merítem az erőt bár a párom és a családom mellettem áll mégis itt értenek meg igazán
Sok erőt kitartást kívánok (bár 39-es a lábam:-))

csucsu05: örülök hogy megtaláltalak benneteket

Üdv Éva
péva

Péva, Babszi: Ne nézzünk hátra csak előre. ne keressük az okokat hisz lehet nincs is igazi ok. Van eg ymondás: minden úgy jó ahogy van. Ez valamikor igaz. Na de nem a mi esetünkben.
Mert mi nem akarunk pesszimistán élni az életünket. Igenis nézzünk előre másképpen ez nem megy.

Éva: Mi is örülünk bár lehet jobban örülnék ha egy másik topicban taliztunk volna. Na de ami késik nem múllik:)
Nyitunk mi még babsá topicot:)

Babszi: Nekem 37,5 a lábam. És nekem is nehéz cipőt venni feles lábbal:)
Puszi:)

Kép
csucsu05

Babszi,
üdvözöllek én is köztünk. Nem semmi, amin keresztül mentél.

Ma is voltam UH-n, és végre megrepedtek a tüszőim. Ráadásul mind a 6. Szóval hatosikrek bekészítve, mondtam apának, hogy nézhetjük a kisbuszt. De másfél év várakozás után egy kistesóval is nagyon beérném :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

JUCA!Boldog Szülinapot Kívánunk!

Nita:Én is ugy gondolom hogy jó hír hogy megvan az ok miért ment el a baba.És utána megszűnt a 3 vírusfertőzés,vagy kaptál rá valamit?
Meglátod hamarosan jöhet a következő baba! :wink:

Libus:nekem is az A verzió lenne a legszinpibb.Azért vigyázz a 40 kilós kutyával,csak ne nagyon lökdössön.....sohasem lehet tudni mikor van a pocakban baba :wink:

Péva,babszi:Csatlakoznék az előttem szólóhoz!Csak is előre szabad nézni,még ha annyira fájdalmas is.A mult emlékei csak hátráltatják a nyitást az új felé.Talán én is ennek köszönhetem hogy sikerült hamar(3 hónap) teherbe esnem a műtét után! :wink:

Gica:Drukk hegyek az afp-re,várjuk az eredményt!

KépKép
lyndee

lyndee ezeken a vírusokon amin átetem már védett vagyok!
ma kaptam a dokimtol Norculotot hogy meghozzák a menzim!majd a menzi első napjától számítva a 12.napon mennem kell hozzá,gondolom uh-ra! :roll:
Juca nagyon sok boldog szülinapot!
Kép
babszi nagyon sajnálom hogy át kelett élned ezt a szörnyűséget!de sikerűlni fog a baba hidd el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
csucs azért írtam hogy örülök is meg nem is mert az jó hogy kiderűlt hogy mi volt a baj de ugyanakkor rossz hogy nem tudtam segíteni a kisbabámon! :cry:
na de nem szomorkodok kapok gyógyszert és jönni fog a kistesó!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszönöm a kedves szavakat, a fogadtatást. Sajnálom, hogy így alakult, hogy ilyen topic-címmel vagyunk együtt. :(
Persze, előre felé próbálok nézni, csak talán könnyebb lenne, ha tudnánk okokat - akkor tenni lehetne ellene vmit.

Lyndee, milyen műtét után estél teherbe? Gratulálok a babához, nagyon jó, hogy így alakult. És az is, hogy már 26. héten vagy (megnéztem gyors a vonalzót, hogy tudjam merre jársz időben, csak hogy megnyugodjam).

Ma volt egy Ceizel műsor, ami betelefonálós. Én nem vagyok telefonálgatós, és nem is tudom honnan volt hozzá erőm, de megtettem, és felhívtam. Sírva ugyan, de megkérdeztem, hogy mi lehet az ok, mikor lehet próbálkozni, előfordulhat-e újra. Sokat kérdeztem, meg olyan témát hoztam elő, amivel kicsit elkanyarodott, és mindenre nem válaszolt, de ami nekem szólt az az, hogy mérges a volt dokimra (váltottam azóta!!!), amiért 6 hetet mondott a méhen kívüli után, pedig 6 hónapot is várni kell a babával, mert a méhnek regenerálódnia kellett volna. Ez is ok lehet nézetem szerint, hogy hamar jött a másik. Kiváncsi vagyok, hogy ez a dokim mit fog mondani majd, amikor visszamegyek hozzá kontrollra. Egyelőre amit nagyon kihangsúlyozott, hogy a köv. ciklusig egyáltalán nem lehetünk együtt, ülőfürdőt sem vehetek, és semmi nem kerülhet a hüvelybe - tampon, kúp, gyógyszer.

Szóval próbálok előre nézni, de nagyon nehéz - ti is tudjátok. Egyik pillanatban megy a dolog, a másikban nem. Még forog sokat az agyam ezen a dolgon. Túl sokat.
babszi

babszi ez a beszéd..előre kell nézni!!!!!
lyndeenek is volt egy vetélése amit mászeresen fejeztek be!és utána jött is a kis trónörökös! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok.

Babszi sajnos üdv itten.

És sajnos a miértekre nem fogsz választ kapni. Ezeket a szomorú dolgokat csak elfogadni lehet. De én hiszem hogy van rá magyarázat vagy is hogy okkal történik meg velünk. Pl nekem most január 29-én műtéttel fejezték be a vetélésemet és rögvest én is teherbe estem és tessék most már 30 hetes vagyok a lányommal. hiszem hogy te is fogsz babázni és lehet hogy az elvesztett babáid küldenek neked egy ikre tesókat

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

nagyon sajnálom Babszi, hogy igy alakul az életed, de hidd el lesz még kisbabád. Elhiszem sokat forog az agyad a sok miérteken, de választ tényleg nem kap az ember.
Én se kaptam anno, csak elfogadtam.

Most 9 hetes kismami vagyok, csak sok türelem kell, ami tudom nagyon lassan telik.

Vera!
Már nemsoká szülsz!!!!!

Nita!
De jo, hogy kezelnek!

Én iszonyu rosszul voltam 2 napja, émelygés, hányás.
encike 2

Hova lett mindenki???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Bocsi, nem jöttem egy ideig, mert kicsit betegeskedtem. De nem tüntem el...
Most olvasok vissza, hogy mi történt, és utána megpróbálok mindenkinek írni...

Milyen hideg volt ma!!
szilvia80

És még holnap milyen lesz!!!
Nálunk már esik az eső.
Jaj de visszasirom azokat a 30 fokokat!

De hát már csak ősz van.

Ma este anya meghivott a Mekibe. Annyit ettem, hogy most szenvedek!!!

Ja és a szomszéd hozott hurka-kolbász kostolot, na annak a szaga iszonyat!!!
encike 2

Húú, sok minden történt másfél hét alatt.

Üdv az újaknak, és sajnlom, hogy itt kellett talizni... Mondjuk a babás topik jobb lenne... De majd az is eljön!!

Encike, örülök, hogy nálad minden oké..

Nita, végre kiderült a ludas... A hormonjaid egyébként okés? Szóval megjön a mensi, és utána éles hónap?? Tiszta izgi lesz a szeptember-október.. Jól emlékszem, hogy többen is akkor próbálkozunk, ugye?? Hogy a francba kaphattad el a vírust?? Azért jó, hogy van valami eredmény..

Vera, nemsokára a finisben leszel... Jól bírod ezt az időváltozást??

Csucsu, veled mizu, baba téren???

Velem nem tudom mi van. Beteg voltam, és nem tudom volt-e pé.. Úgyhogy lehet hogy maratoni ciklus lesz... Pedig köv. hónapban clostit kell szednem.. Csajok, én ebben a hónapban annyira nem kívánom a szexet!!! Mi van velem??? Bocsi... :oops:
szilvia80

Pedig jön a hüvös éjszaka és apával össze kell melegednetek!!!
encike 2

sziasztok :D
Itt az Ősz bár én örülök nem szeretem a nagyon meleget!
Kitartóan hőmérőzök tovább :D

Kérdés használt e valaki ovulációs tesztet? most ajánlották még nem is láttam ilyet

Várom válaszotokat
szép napot
üdv Éva
péva

Péva,
én használok rendszeresen, főleg az inszemek miatt, hogy pontosan be lehessen lőni a tüszőrepedést. Pl. kapsz a DM-ben is, de ott 5 db vagy 2300 Ft. Ha pesti vagy esetleg, akkor a Telepes u. 17-ben, a Bosnyáknál kapsz 25-ös kiszerelésben, az olyan 5-6000, de sokkal jobban megéri. Kb. 24 órával előbb jelzi a tüszőrepedést, a hőmérőzés ugye meg már csak azt mutatja, ha megtörtént.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok!
szilvi a hormonjaim miatt nem jött meg a menzim :roll: :? azt mondta a szülésznőm ha már megjött a menzim utána már tényleg nem kell védekezni... :wink: a vírust hogy kaptam el az számomra is rejtély :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok.
Nita nagyon örülök, hogy kiderült a gond, hogy miért és hogy kaptad el már mellékes, nagyon szorítok, hogy hamar jöhessen a bab.
Nem tudom köv hónapban mennyi időm lesz majd idekuksizni, de ha nem is írok majd sokat, figyelgetni fogom a babára várókat, és nagyon szorítok, hogy beinduljon a babaeső.
Most néztem Czeizel proff. műsorát, most ismétlés volt.
Érdekes dolgokat mondtak, és szegény kismamák, vagy leendő kismamák sok sok problémával keresik föl.Sokszor nekünk úgy tűnik mintha nekünk lenne nagyon sok gondunk csak.Nem így van sajnos, pedig tudjátok, mindig azokkal történik a baj, akik előre készülünk a terhességre, egészségesen élünk, azonnal elmegyünk dokihoz.Akik ital cigi mellett, felelőtlenül esnek teherbe, talán úgy hogy nem is csak egy partner van a dologba, azok megúsznak mindent, fertőzést vetélést, könnyen szülnek, áhhh fölforr az ember vére.

Kép

Kép
napsugár035

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?