Új privát üzeneted érkezett!

Gab, majd megnéztem otthonról az anyatanyát.
Halljátok, akkor nálunk nagyon olcsó a bölcsi: 274 Ft egy napra! Ebben van reggeli, tízórai (vagy rostos gyümilé vagy gyümi és víz), ebéd és uzsi.
De azért majd holnap megérdeklődöm Feritől, hogy mennyit fizetett a 19 napra.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


A bölcsiben én most szeptemberre kereken 10 000 ft-t fizettem.
A menü álltalában:
reggeli egy szelet kenyér esetleg egy szelet felvágottal, egy kicsi zöldség (sokszor 2 félét is kapnak)
ebéd főzelék (nagy tállal is akár), darálthusival, de a héten lesz pl valami vadasmártásos husi is, egyszer van leves egy héten, hogy utána lehessen valami süti, és utána mindig van gyümölcs (néha ebből is 2 féle)
az uzsi az ugyanolyan mint a reggeli
reggelire sokszor kapnak tejet, kakaót, kávét, a tízórai pedig gyümölcslé.
És elég sokszor kapnak uzsira joghurtot, ebédre is elég gyakran van túrórudi.

Benianya, az ilyen sírástól nem kell beparázni. Tényleg sokkal jobb és fájdalommentesebb a gyors elválás, mint a hosszas búcsúzkodás. Most talán azért vagytok ti is nehezebb helyzetben, mert a csoportban sok a beszoktatós gyerek, és ilyenkor többen sírnak, és így nekik is eszükbe jut.

A külön zárt fórummal az a félelmem, hogy így jobban szét fog esni a társaság, mert sokaknak egy helyre sincs idejük írni/olvasni, nemhogy 2 különbözőre. :(

amandi
 
 


Amandi! Írjunk oda csak igazán intim témákat? Mint pl. most felmerült ez a téma, a válás... Oda mindent mélyen és őszintén. Na? És mondjuk itt feldobunk valami témát, és jelezzük, hogy hahó, zárt oldalon írtam erről a bajomról részletesen... Na? Így jó lenne?

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 

 
 

Sziasztok!

Átfutottam amiket irtatok- drukk és kitartás a családi problémákkal küzdöknek,remélem megoldódik hamar !!!Tényleg sok eröt kivánok,meg türelmet ezekhez a dolgokhoz!

A zárt fórum jó ötlet, igaz, szerintem nincs igazán olyan,hogy zárt az interneten, de mindenképp jobb mint ahol bárki rögtön beleolvashat.

Mi 22.-én kezdjük a bölcsiovit, kiváncsi vagyok mi lesz, akkor Ö lesz egyedül beszokós, a többiek már járnak vagy csak majd mennek, kis csoport,Fanni egyenlöre minden nap kérdi,hogy mikor megyünk az oviba, pedig csak egyszer voltunk megnézni, na de majd meglátjuk mi lesz persze élesben :) A most beszokósoknak kitartás!!!
Vendég
 


Menyasszon, Fanninak sokkal könnyebb lesz egy működő rendszerbe egyedüli beszokóként beilleszkedni. :)

amandi
 
 


Gabi! megtaláltam,megcsináltam én is.
Vicky, Amandi jöhet a szivkiöntés,állunk rendelkezésetekre mint lelki felviditók,lehet panaszkodni,kisirni,kiirni.Egyébként azt tudjátok, hogy a kiirás egy pszichológiai módszer? Kicsit olyan mint az anonim alkesz klub lehet, segit! Állitólag egészségesebb testileg,lelkileg aki naplót ir.Ez azért jobb,mert itt ötleteket is kaphatunk egymástól, vagy mint az én esetmben sopán jolán periódusban megláthatjuk másnak sem fenékig tejfel az élet.

A menüs táblát én is lefotózom majd oké?
Valszeg az önkormányzat többet támogat nálatok,mint nálunk. :cry:

Juca, ma lesz a szülői a vasútiban, ird meg mi volt!!!!!Vagy Te már jövő szeptemberre jelentkezel?????Vagy a fótit választod?

Igen ez jó ötlet Gab, csak feldubjuk a témát, és amit nem szeretnénk h mások is lássanak, jelezzük, hogy erről a titokszobában irnánk részletesen. :wink:

Amandi,kösz a vigaszt,valóban jobb gyorsan,hisz a melóba meg majd rohanok, valóban csak belököm szegényt.Egyébként hivott a gondozó néni-egy pillanatra megállt bennem az ütő, hogy baj van, de csak azt mondta minden rendben még 1 percig sem sirt, vidáman játszik az udvaron-még hallottam is.Hiányzik a kis krampusz ám!!!!!!

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok!

Bölcsis kaja:

Reggeli: péksütemény, pogi, kakaóval, tejjel vagy felvágott, kenyér, sajt, zöldség, teával
Tízórai: gyümölcs vagy gyümölcslé
Ebéd: egy héten 3-szor főzelék húsival, gyümilével, kétszer leves, tészta vagy krumpli, rizs húsival, savanyúság
Uzsi: reggelihez hasonló, de volt már pizza, cerbona szelet, trórudi

Reni
Kép
prenata
 
 


jelentkeztem anyatanyára :)

amandi
 
 


Hali!

Anyatanya megvan, csak nem tudok vonalzót csinálni!

Mári: még az jutott eszembe, hogy Bálint az ebéd utáni alvásából kel úgy, hogy üvölti, hogy "nem", nem simogathatom, alig bírok néha addig bohóckodni, hogy legalább ne visítson.

Bölcsis pénzről jövő héten...........

Vicky

Kép
vicky21
 
 


upsz rossz helyre kértem tagfelvételt... :twisted:

tjuca
 
 


Juca! Kérjél egyet hozzánk is! ;)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Juca! Várunk!

Jelentem, kitárulkoztam (Gabbal együtt).

Amúgy csak nekem nagyon lassú az oldal, alig tudok elmenteni rajta képet, vonalzót....

Vicky

Kép
vicky21
 
 


Sziasztok Csajok,

bocsi, hogy tegnap este ígéretemmel ellentétben nem tudtam jönni, de elfáradtam :roll: .

Na szóval:
Aug. 29-én hajnali 2 órakor arra ébredtem, hogy fájásaim vannak. Elkezdtem mérni az időt, 10 percesek voltak. Vártam egy kicsit, még mielött Istit is felébresztettem volna, mert nem voltam biztos a dolgomban, de elég gyorsan 5 percenként jöttek a fájások, akkor már ébresztettem.
Hívtuk anyukámat, közben Marci is felébredt. Vissza kellett altatnom, azt hittem ott halok meg az ágyon fekve, miközben jöttek a fájások, elég intenzívek voltak.
Utána gyorsan rendbe tettem magam és irány a kórház.
A felvételen nem volt senki, felmentünk a szülészetre, utána ismét le a felvételre :? .
Amikor ismét felkerültem a szülészetre már mindegy volt nekem, hogy melyik szépen felújított vajúdóba kísérnek, csak történjen már vmi. Felfektettek az ágyra, ahonnét én már le sem szálltam. Megvizsgált a doki, burkot repesztett (szerencsére egyáltalán nem fájt, pedig izgultam), aztán már jöttek is a tolófájások. Minden egyes fájásnál egyre jobban féltem, mert annyira intenzív volt, sokkal rosszabb, mint az előző szülésnél.
Többet is kellett nyomnom, hogy megszülessen Olivér, de megérte. Olyan édes volt, olyan szép baba, nagyon formás, semmi deformáltság. Ezt most csak azért írom, mert szegény Marcinak annak idején nagyon sok problémája volt, de szerencsére ez most már csak egy rossz emlék.
Volt gátmetszés, ekkora babánál nem úsztam meg megint sajna. 2 óra múlva le akartak vinni a szobába, de amikor felállítottak egy csomó alvadt vér folyt ki belőlem (bocsi :oops: ) , kérdezték, hogy nem vagyok-e rosszul, 3-4-en futkoztak körülöttem, gyorsan visszafektettek, infúzió és még másfél óra ott. Egyébként nagyon hangulatos volt, ha lehet ilyet írni, mert én rosszul nem éreztem magam, a babóka ott volt velünk, közben pedig az óriási ablakokon keresztül néztük a napfelkeltét :) :P :) !
Hajnali kettőkor még otthon az ágyban voltam és hajnali 5.00-kor már a kezünkben tartottuk Olivért :) !

Olivér tündéri baba, gyönyörű, szép, sokat alszik, nem sír, csak ha pelusozzuk és már nagyon éhes. Egyébként 3-4 óránként eszik, éjszaka 7-8 órát is alszik egyhuzamban. Panaszra nincs okom (eddig). Attól én is félek, mi lesz, ha egyedül maradok itthon a 2 babával, de azt is megoldjuk.

Marci nagyon szereti Olivért, azt mondja, hogy Ovié :) , tesó, tesóka. Amit még nem ért, hogy pl. nem ugrálunk az ágyon, amikor anya ott szopiztatja Olivért.

Az együttalvással semmi gond, Marci nem ébred fel, amikor Olivér felsír éjjel, mondjuk én akkor nem is pelenkázom, mert eladná a házat a sírásával és akkor vége lenne a világnak. Gyorsan kikapom a kiságyból, gyors szopi, aztán vissza :) .

És akkor a várva várt képek:

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép Kép
Kép Kép Kép
Kép Kép

Eni
marcy
 
 


kértem

tjuca
 
 


azok a régi szakadár banda voltak. na most kiedrül mennyire vagyok nemkívánatos :twisted: :twisted: :twisted: a neve alapján logikusnak tűnt, hogy az, amit csináltatok, csak aztán megnéztem a hozzászólások számát, és hm leesett a tantusz.

tjuca
 
 


Eni!

Csak gratulálni tudok, gyönyörű!

Már éppen írni akartam, hogy nekem egy 10 perces volt, vagy egy 5 perces, pár három perces, és utána szinte folyamatosan percenként. Mi nem értünk volna be. :twisted:

Nem lesz semmi, bírni fogod két gyerekkel is. Nádszálkisasszony. :wink:

tjuca
 
 


Eni!

Gyönyörűek vagytok!!!! Oli tisztára pici Marci!!!!!!!!
Te pedig nem úgy nézel, mint, aki most szült. Maximum, mint aki jóllakott bablevessel!!!!!!!! :lol:

Reni
Kép
prenata
 
 


Eni! Hát, elismerésem! Akkor ezek szerint tényleg a második jobban fáj! (Nekem is!)

Csodaszép kisfiú! És Marci milyen édesen figyeli! A fiókos kép nagyon tetszik! Nálunk ilyen nincs! És hát igen, máris kisebb a hasad, mint nekem! :)


Bocs, nekem most mennem kell, ovijárat, aztán szülői... Holnap jövök, pusszanat!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Juca! Még nem látom a jelentkezésed... Biztos most jó helyre nyomtál? 8) Bocsi! :roll: :oops:

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


ne szórakozz :twisted: :lol:
megint küldtem. azt írták továbbították :roll:

tjuca
 
 


na megvagyok?

tjuca
 
 


Marcy: GRATULA mégegyszer - gyönyörű baba, ügyesek voltatok a születéskor is és naon csini alakod van !!!
***
(nem enged képet csatolni, gratulálós - csillogóst akartam )
Vendég
 


Marcy: csodaszépek vagytok! Olivér nagyon helyes, formás, szép kisfiú! Remélem, tényleg bírni fogod egyedül, miért is ne bírnád!!! És hát már "menet" közben mondtuk, hogy semmit nem híztál, csak a pocid nőtt! És lám igazunk volt, remekül nézel ki!!!

Juca: azért Te sem panaszkodhatsz szülés után, láttuk a fotót!!!! :wink:
Remélem, megvagy anyatanyán!

Vicky

Kép
vicky21
 
 


Eni!!!
Jajj, de szééép. És ez a fiókos,..haláli,nagyoooon tetszik!És Merci ahogyan nézi,annyira de annyira látszik,hogy csodaszép, szeretet leng körülbenneteket.Nagyon bezsélnek a képek.fúú,ez aztán változás, ezt a hasit!!!Vagyis a hiányát! gratula!!!!!!!Csini vagy!
Háát biztos lesziv ,majd eleinte,kell pár hónap mire belerázódsz,de szerintem simán veszed majd,ahogy Juca is az akadályokat!!!

Jajj,Pil, akartam már irni, hogy ne depizz be, neked a probléma miatt sokkal de sokkal nehezebb 2 gyerekkel, én is kibuktam a sok torna meg ide-oda járás, meg szoptatás,meg ovi meg minden miatt. Hidd el jól csinálod, próbálgass kicsit változtatni a napirenden, kérj segitséget ha fáradsz!!!Nagyon nehéz ám egy pronblémásabb csemetével, emészt is a sok aggódás,meg a nagynak is meg kell felelni.Ne aggódj jólcsinálod,ügyi vagy!!!!!!!!

Bölcsis kaja kb ugyanez.Tegap tejbegriz volt az uzsi,imádja azt a vajas mézes kenyeret,ami úgy készül,hogy előre kikeverik a vajat a mézzel.
Ebéd sokszor főzi darált hússal,tegnap tonhal volt ledarálva-imádja.Jajj nagyon de nagyon fincsika kaják, kár h nem lehet elhozni.Csak ezzel a délelőtti gyümilévelnem vagyok kibékülve.

benianya
ákosbenianya
 
 


Eni!

Hatlmas gratula a hatalmas babádhoz!
Nagyon szépek vagytok és egyetértek a többiekkel: nagyon csini vagy!!!
A fiók nekem is nagyon tetszik, még sosem láttam ilyet.


nancsa
 
 


Jó estét,
jesszum pepi annyit írtatok most két nap alatt, hogy alig tudtam visszaolvasni.

Vicky, Amandi,
sajnálom és mindkettőtöknek csak azt kívánom, hogy az történjen, ami számukra a legjobb.

Reni és húúú most nem emlékszem ki írta még, hogy túl gyorsan feladják az emberek a mai világban.
Igen, igazatok van teljesen és persze minden történet más.
DE amikor két ember közül csak az egyik akar megoldani, csak az egyik akar kompromisszumokat kötni, a másik nem hajlandó az nem PÁR-kapcsolat.
És bár nem írtam, de voltak nálunk olyan veszekedések, illetve a vége felé már csak ő veszkedett velem, amikor én már nem is szóltam vissza csak hallgattam, de utána hajnali 3ig ültem a konyhában remegő gyomorral.
Szóval van olyan szitu amikor jobb a válás.....másrészt nekem igenis hiányzik az a bizsergés a gyomromban, ami jó ideje hiányzott már.

Banya..izé anyatanyára bejelentkeztem, de visszaigazoló emilt még nem kaptam.

meteor
 
 


Eni,
tündérédes Oliver!!! Hatalmas gratula!

meteor
 
 


Kaptam levelet, gyorsan be is jelentkeztem a csoportba!

meteor
 
 


sziasztok!

Most télleg csak pár sor!

Eni!!!!!
Gyönyörűek vagytok!!!!!!
Úristen, hogy Te milyen csini vagy szülés után! Mondjuk erre számítottam.... :lol:
Végre megint valami jó is történik itt. EGy újabb édes, gyönyörű kisbaba!
Nagyon sok szeretettel gratulálok még egyszer nektek.
Puszi a Családnak!!!!

Mindenkinek:
Jó kis téma kerekedett itt.
Szóval tegnap még kihagytam én is valamit, amit le akartam írni, csak elfelejtettem. A férjecském minden szerdán és vasárnap kimegy a piacra, bevásárol, meg vesz sok virágot az Anyukája sírjára és kiviszi. Szóval ez minden héten kétszer. És ekkor mit történik...., én is kapok állandóan vagy cserepes virágot, vagy pedig csokrot (egyébként a szálas virágot valahogy nem szeressem, de nem merem neki mondani). Már nem férek a virágoktól.
Szóval télleg nem tom mi bajom, de tény, hogy ez az együtt töltött időnk eddig (17év) nagyon sok és ebbe ez is beleszámít. Jó, ezt már egyszer leírtam, viszont ezidő alatt azért össze is csiszolódik az ember.
DE: nem tudom már ki írta, tény, hogy mióta gyerekek vannak, azért több a vita. (Szerintem) Ez nem nem meglepő, hisz állandóan akörül forog az agyunk, hogy a gyerek, meg a munka, meg nekem az itthonlét, meg megint nekem a munkábaállás, ovi, értem menni időre, megint újabb gyerek, kezdődik előlről. Szóval ez mindenkivel szerintem így lesz előbb utóbb, akinek oviba megy a gyereke, utána, suliba, a másik megint oviba.
Tényleg, ez az én saját véleményem, és én is azt írom, hogy
senki ne vegye magára!

Megyek megnézem a Banyatanyát vagy mit!

Szasztok!

Erika

Kép
viera
 
 


én még mindig nem kaptam :cry:

tjuca
 
 


Juca!

Ne ríjjjjááááááááááá!
Eddig 17 éven keresztül én sem!!!!
Csak ebben az évben!
Gyanús?! :lol: :lol:

Erika

Kép
viera
 
 


Marcy!
Nagyon csini vagy, gratulálok! És Olivér is gyönyörű. Micsoda kis csókos szája van :))

Viera, szerintem Juca arra gondolt, hogy levelet nem kapott az anya-tanyáról :))

amandi
 
 


Jaj Benianya, már akartam neked írni: A notebookhoz is lehet csatlakoztatni sima usb-s billentyűzetet, csak akkor valahogy szoftverből a sajátját le kell tiltani. Igaz, ez így nem olyan elegáns megoldás, de legalább használható lenne a gép.

amandi
 
 


Amandi és Juca:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, akkor bocsiiiiiiiiiiii!
Puff bele!
Kell nekem hülyeségeket írnom.

Egyébként én is bejelentkeztem, meg is kaptam már az aktiválásomat, meg azt, hogy tag lehetek.
Írtam is már Gabellának, hogy megvagyok.


Még egyszer ne haragudjatok rám. :( :( :roll:

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!

Marcy: gyönyörű baba Olivér! Gratulálok, hogy ilyen ügyesek voltatok, az meg külön öröm, hogy ilyen jó baba és Marci is kedvesen fogadja. Igazán boldogok lehettek!
Az a kép, ahol simogatja a tesót, hát, könnyeket csalt a szemembe.

Anyatanyára jelentkeztem én is.

Nekem egy kicsit összefolynak mostanában a napok, bocs, hogy ritkábban jövök. Főzök, lefagyasztom, Kornéllal vagyok, minden percet kiélvezek, házimunkázok, orvoshoz járok. Nem unatkozunk.

Kornélt hétfőn elvittem ovis tornára, ahova kisebbek is mehetnek. Nagyon élvezte. Igaz össze-vissza csináltuk a feladatokat, de ugrált, bordásfalra mászott, mint a villám. Nagyon elfáradt. Persze én is, mert végig mellette voltam. Ha minden jól alakul akkor talán majd anyu átveszi arra az időre a tornára hordását, amíg én nem tudom majd a szülés után.

Nálunk nem tudom mennyi a bölcsi, de az info kedvéért meg fogom kérdezni az ismerősömtől.
Akkor legalább én is képben leszek majd.

Na, megyek lefekszem.

Anita

Kép

Kép
wawel
 
 


Hű, micsoda éjszakai élet van itt:)

meteor
 
 


Wawel.
Ha lesz időd,érdekelne mit fagyasztasz le.Miket mennyit miben?

(Én is csináltam most a szabi alatt sárgaborsó,lencse,kelkápi főzit, pörit meg anyuci fasirtot,meg lecsóhoz is vágtam fel paprikát,paradicsomot. Káposztástésztát,palacsintát is lehet?
Levest lehet? Ötleteket lécci léciiiiiiii.Van még egy csomó hely a fagyiban.)

benianya
ákosbenianya
 
 


benianya: a káposztástésztához mi csak a lepirított ízesített káposztát szoktuk lefagyasztani, és frissen főzzük hozzá a tésztát. Palacsintát lehet fagyasztani, muffint is lehet pl, vadasmártásos husit szokott még anyu, vagy lehet töltöttkáposztát, töltött paprikát... Anyu szokta még a hagymás rostélyoshoz való husit is fagyasztani. Stahl szakácskönyvében egyébként elég sokmindenről mondja, hogy lehet lefagyasztani. :)

amandi
 
 


Viera!

:lol: :lol: :lol:
egyébként mit kellet volna kapnom?

Na én is írtam, most viszont lépek.

Andi!

Ovi. Másfél óráig úgy játszott, hogy engem kerestek, hol vagyok, mert találtak egy manót, aki új arc, és nem tudják hová tenni. Felmászott valami cuccra, ahonnan a gondnok szedte le, mert le már nem tudott jönni. Jellemzően az a nagycsopisoknak van, és oda is csak a bátrabbak másznak fel. :lol:
Van farsang, csak szülők nem mehetnek be. Ennek nagyon plátói oka van, mégpedig mivel fizetős, nagyon széles a közönség, van aki épp kiszorítja, vagy kifizeti helyette a munkahely, mert nagycsaládos, és van aki csikkzsebből kivágja, mint a borravalót. Így pl. farsangkor nem akarják ezeket a különbségeket kiélezni, benn mindenkinek csinálnak arcfestést. Ez számomra elfogadható. Én csak utólag olvastam a honlapot, de ugyanazt láttam lőtt. Az óvónénik az udvaron nem egymással voltak elfoglalva, hanem a gyerekekkel, és nem pattintottak le egyet sem. Ez nem demó effektus volt. Este még beszéltem az ismerős csajjal, aki óvónő, és mondta, hogy ez ott alap, hogy az udvarra sem legeltetni viszik a gyerekeket. Nekem tetszett, amit láttam. És mivel tényleg nem tudtak hova tenni, nem szóltunk előre, nem jelentkeztünk be, ezért nem volt megjástzás semmi. Egy fa alól kémleltem dugiban. Aztán egyszer majdnem vitték Kingát enni, na akkor léptem. Az egyik kisrácnak megfogta a kezét, és lazán beállt ő is a sorba. :lol: Mondanom sem kell, egész hazáig sírt, hogy miért kellett eljönni. :cry: Beszélt a vezető óvónénivel, aki szerint nagyon cserfes, érdeklődő, és érett. :wink:

Kivi leszek, hogy összejön-e, nagyon remélem.

tjuca
 
 


Juca! Ezt most nem értem! Nem is bölcsibe, máris oviba íratod Kingát? Döbb!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Benia: levest is lehet lefagyasztani. Én pl már raktam el húsleves alapot, Jókai bablevest, de milánói szószt is szoktam és csak a tésztát főzöm ki frissen, ma én is lencsét fagyasztottam le, bármilyen főzeléket lehet, úgyhogy hajrá! Ja szoktunk halászlét is. Ismerőseim információja szerint akár túrógombócot vagy szilvásgombócot is lehet elrakni. Én éthordó dobozába szoktam rakni, illetve vannak nagyjából vele azonos méretű műanyag dobozaim. Igyekszem 1-2 hétre előre dolgozni. Anyu meg anyós is fog majd segíteni az első két hétben, ha itthon leszünk, de utána is jól jönnek majd ezek a mélyhűtőbe tett dolgok. Egyébként ha valakinek van még ötlete én is szívesen fogadom! :D

Jövő héten megyek UH-ra, akkor mondja meg a doki, hogy császár lesz-e ismét, vagy sima szülés. Mindent végigmér, aztán mérlegel. Kiváncsi leszek.

Juca: remélem Nektek összejön az ovi, s akkor ha jól sejtem már csak Katának kell a bölcsi, ugye? Aztán, ha tudsz mész dolgozni? Valamiért így emlékszem. Bocs, ha mégsem.

Anita

Kép

Kép
wawel
 
 


Döbb :lol: :lol: :lol:

Igen itt oviba már csecsemőkorban be kell íratni. Félreértés ne essék jövő szeptemberről van szó. :lol: Akkor Kinga már betölti a hármat.

Igen Katát is beírattam bölcsibe. Nekem meg kellene melóhely. Na meglátjuk mi sül ki ebből. :wink:

tjuca
 
 


Sziasztok!

Gab! Vagy?

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok

Benianya: az igazság az, hogy éjjel alvás közben nem csikorgatja, hanem napközben, meg elalváskor. Nem minden nap...most jön a 4 utolsó foga...16 foggal meg könnyebb csikorgatni, mint 2-vel. :)
Remélem tényleg nem valami szorongás, olyan sok problémája még nincs, legfeljebb néha nem az akarata teljesül... :)

még a zártba nem volt időm bejutni... :(

Most a méhszájsebről gyűjtögetem az infót, most voltam dokinál, műteni kell. Sajnos a magándokim 25-ért csinálja, bár ő azt mondta még várhatunk vele...de ugye ez sok baj okozója lehet,meg sztem elég nagy, 1 cm-es, na ezt is jó lenne zárt fórumba írni :?
Be kell feküdnöm 1 napra, éjszakára, hurokkal égeti...???? A fagyasztás nem modernebb technika? na hazajött apa, még jövök...

Mári

Kép
mári
 
 


CIPŐ??? nem kell senkinek??? A boltban 20 körül van az ára...
Még 1 reklám, barátnőm tud fogyi masszázst meg azt a tekercselőseset, nemrég végzett így ő még olcsóbban dolgozik. Van 2 éves kislánya, úgyhogy sztem még gyerkőccel is lehet menni, a 2 lány addig eljátszik...

Marcy!!!!!! GRATULÁLOK MÉGEGYSZER! Ügyes voltál és az is leszel otthon is! Nagyon szép baba lett a pici fiad is!!!! 2 szép fiú. Meg még van egy harmadikod! Nem lesz semmi. :)

Juca. A Rózsák terén a gör.kat. templomban a 6-os misén állítólag még a csillárról is gyerekek lógnak... :D de messze van, apa hisz, de nem vallásos, egyedül nem merek vezetni, bkv-t meg csak ha muszáj...

Visszamenőleg csak 2 hónapot lehet igényelni...

Mári

Kép
mári
 
 


Mári,
helyileg hol van ez a tekercselős masszázs?
és ha nem titok mennyiért?

meteor
 
 


Mári! A cipő nem rossz, de 45-ös lábra nem igazán passzol! :D

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gab! Igaz :D Sajna csak ebben a 2 méretben van...

Meteor...Kőbánya központjában...egy háztömben lakunk. :)
Kérdezem az árat...

Mári

Kép
mári
 
 


nem tudom miért írtam 2 fentebb lányt hi-hi, lányos anyukák előnyben: Meteornak így passzolt az írásom. Szóval neki egy Flórája van. :) Fiús anyukák is mehetnek hozzá, nem félti (még) a lányát. :lol:

Mári

Kép
mári
 
 


kár hogy nem lehet javítani....fentebb 2 lány...

hát - vállöv (gyógymasszázs): 1000 Ft és kb 40 perc
fogyi masszázs 3000 ft, 60-70 perc, az 5. alkalom 1500
nyirokmasszázs 70 perc 2500 Ft

Mári

Kép
mári
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?