Sziasztok!
Itt vagyok, semmi sulyos nincs, csak a szokasos, eletem noje Viola csinalja a programomat, aztan egyszer-egyszer bekukkantottam olvasni, de irni eselyem nem volt...
Vilcsi kicsit mar maszik is, de nem mindig jon ossze neki. A konyvekre nagyon bukik, szo szerint falja az irodalmat
. Hozam viszont nem tud odajonni, hanem repulozni kezd es vekeng, szerintem megzavarja, hogy magasan vagyok.
A hozzatapi eleg gaz, en is mindig azzal vigasztalom magam, ahogy Beu irta, hogy masnak se ment olyan siman, aztan csak belerazodtak a kolkoncok... Most mar az oszibarira se tatog
. Mindent szinte folyosan kap, igy ha a szajaba dugom a kanal veget, undorodo arcot vag, de nyel... Max 10-20 ml-t belerimankodok, aztan mar bog is, akkor meg nem eroltetem. Mennyiseget kizarolag az anyatejbol hajlando benyomni. Viszont nappal a cicizes is irto szeszelyes, ejjel meg potolni szeretne, hurra
... Persze igy nem allitom, hogy usznank a tejciben, szegeny cicim se tud csak ejszaka termelni, de akkor meg literszam, szoval a gyarapodas sem egetvero... Ez van, most mit csinaljak vele, en lanyom, oszt ilyen.
Lehoztuk a matracot az agyunk melle, szoval most csak oda-vissza ajulok ejszaka, de mar nem szamolom, nagyon sokszor. Parazok, hogy nincs-e neki hideg, de hat a matrac arasznyi vastag, raktunk ala polifoamot, meg adok a gyerekre vastag kezeslabast a rendes rucija fele, es dupla pleddel betakarom... mindegy, most ki akarok tartani emellett par hetig, mert az se jo, hogy osszevissza aludtunk mostansag.
Ja, meg van meg egy kis szepiszori habnak a tortara, ha kimegyek a latoterebol, bombi van. Ha kivarok egy-ket percet, nagy neha jatszani kezd es megnyugszik, de leginkabb hiv, egyre hangosabban... Multkor egy vendegsegben volt a melypont, amikor mar az apjanal is uvoltott, csak az en karomban nyugodott meg, ha elhuzodtam vele egy ures szobaba. Kepzelhetitek, milyen felhotlenul szorakoztam...
Igazabol az a rossz, hogy iszonyuan hullamzo a hangulatom, hol
, hol
, neha meg
es nagyon nincs turelmem, valszeg a kimerultsegtol. Ha szules utan lennek, betudnam a hormonoknak, de hat hol van mar az...
Most leveliras kozben 5-szor ebredt... megint vicces lesz az ejszaka...
Mindjart visszaolvasok kicsit, de ezt most elkuldom. Bocsi a nyavalygasert.
Kaska