Sziasztok!
Anyám de levagyok maradva. Olvastalak benneteket csak írni nem volt időm, bocsika. Tegnap de. meló, utána meg vásárólgatunk anycimmal, ma de. meg piacoztunk meg plazaztunk. Szopiztattam a plázába (nem szívesen de muszáj volt). Hát csajok, annyian megvetően néztek rám, főleg a fiatalok. Pedig tényleg nem látszott a cickómból semmi. Kicsit rosszul éreztem magam, de nem fogom éheztetni Ronit. Na de elég a siránkozásból, mert sokat írtatok (remélem sokáig alszik a manó)
Orsi, szívből gratulálok a csodálatos hajasbabátokhoz, egyszerűen gyönyörű. Sok boldogságot, egészséget és rengeteg tejecskét kívánok.
Gabi, asszem beindíttotam egy lavinát a nyakláncokkal, kérlek küldj emilbe nekem képet róluk. És az óra....egyszerűen fantasztikus, felakasztottuk a helyére, pelenkázó mellé, Roni végig azt sasolta, nagyon teccik neki.
Viki, nagyon köszi, beszerzem én is a progit.
Köszike a képeket a kis tündérkéről.
Nati, már inkább én se mondom ha jól alszik este Roni, mert olyankor mindig megszivat. Amúgy mostanság egész jó, este 7 körül elalszik, fél 3-kor eszik és majd fél 7-kor kell megint, de szopi után vissza is alszik.
Tündi, nekünk nagyon bevált a játszószőnyeg, sokat fexünk együtt rajta és dumálunk.
A legtöbb idő amit egyedül rajta töltött kb 1 óra volt, de ha ott vagyok én is akkor sokkal tovább el van rajta. A szétszórtság ebbe az állapotba teljesen normális, én anno még a fejemet is elhagytam volna ha nem lett volna a nyakamhoz nőve. Asszem a többiek már leírták hogy mit hol találsz.
Bessy, szia. Mizújs veled? Köszike, tényleg jó a szék, már most is sokat ültetem bele, mert úgy lát ha a konyhába szerencsétlenkedem (ma pl. életembe elősszőr rizst főztem, hát.....majd a következő sikerül) Huuu tényleg minjá 100 napon alul vagy, minjá szülsz
Na most nézem hogy írtad hogy, hogy vagy. Gyomorégésre Renie-t nyugodtan szedhetsz ha már a tejci nem segít. Én is kétpofára tömtem a végén, mert a tejecske már nem volt elég. Kivi vagyok a 4D-s képre.
Alíz, szióka, de jó hogy tudtál jönni. Javítom a táblit és természetesen apácskád is bekerül, hisz ott volt míg tudott. Nagyon szépek voltatok a lagzin. Végül hol vetted a rucid? (lehet írtad csak figyelmetlen vagyok) Az a torta fantasztikus, élő virágok vannak rajta? A nyálkás széklet nem gond, ha más egyéb nincs, sokmindentől lehet. Na és az is természetes hogy minden kajci után van (állítólag azért mert az étkezés beindítja a bélmozgást), majd ritkulni fog. Fejéssel kapcsolatban, az elején még nincs mindenkinek olyan túl sok tejecske, türelem menni fog az. Sajna a mennyiségekre nem emlékszem, de nekem is kevéske volt, olyanyira hogy nem is volt érdemes lefagyasztani. Használsz valamilyen tejserkentőt?
Enikő, sajnálom apósodat, remélem mielőbb gyógyul. Nyákdugó ügyben nem tudok segíteni, nekem nem ment el, de ahogy már több helyen is olvastam az lesz az. Huha izgulhatunk érted is.
Judy, javítom. Köszike.
Alexa, volt meglepi tegnap?
Ildi,
nagyon köszi. Szeret a szőnyegen a pruntyi és ahogy fentebb is írtam viszonylag sokáig el van rajta. Elaludni magától nem tud (sajna), max a babakocsiba. Altatni kell, ha jelez.
Chrissy, ne hari ehez nem értek. Akkor most jók lettek az eredményei Martinnak?
Anna, most már te jössz, kitartás. (vagy Enikő?)
Szia Csusza/Anikó (hogy szólíthatunk?) üdv ebben a jó kis csapatba. Hamar belejössz, hogy ki-kicsoda, ne izgulj. Ha szeretnél a tábliba bekerülni lécci küld az adatokat. Minjá rakok frisset és akkor láthatod hogy milyen adatok kellenek. Nagyon teccik a kislányotok neve: Lilian ha lesz még 2 lányom a második tuti az lesz. Sajan szemészed dologba nincs tapasztalatom, de remélem veletek is minden rendben lesz.
Bocsika akinek nem írtam.
Figyelmeztetés! Elveszett báránykák! Lassan 12-e lesz, azaz lejár a türelmi idő tábli ügyben!!!!!