Te jó szagú málnabokor, mennyit írtatok!
Hana, ha csak ez kell a sikerhez akkor folytatom!;-)
Ditkeeeee, szíjja! Nagy ölelés neked!:-)
Csibe, sajnálom hogy nem sikerült az inszem, de akkor hajrá lombik!!!:-)
Estike, neked is szia!;-)
Nyulasz, nem tudják megmondani miért nem hatnak rám a szurik, nekem volt olyan stimum, hogy egy sejt sem lett így tulajdonképpen a TB szemében még van 3 fizetős lehetősségem (4 stimulációm volt, de csak 2 végződött beültetéssel)! Ami örök rejtély számomra, hogy stimu nélkül meg tökéletes peteérésem van jókor vagyunk együtt apával mégsem jön össze a baba (apa szerencsére teljesen rendben van, én is átjárható vagyok, szóval már csak az IR-es gyogyiban bízhatunk...)
Bella!:-)
Alle, akkor most jöjjön meg a nyüvesse aztán min. 9 hónapig kerüljön el messzire!
Klion D-t én jelentem elsumákoltam (anno írtam a blogomban is, hogy ezt a kúpot tuti pasi találta ki és legszívesebben feldugnám a hátsójába!
) Jaj, én még a Prednisolont is elsumákoltam mert iszonyat rosszul voltam tőle, sőt még kiütéseim is lettek!
Rana, üdv itt!:-)
Petne, hát igen négyen túl vagyok, de most totál zöldfülűnek érzem magam, mert az előző lombikok a Forgács intézetben voltak, most meg a Kaáliba járok+ a legutóbbi beavatkozásom 2005 januárjában volt!
Dezsina, most már neked is sikerülnie kell olyan régóta drukkoltam neked a háttérből!!!!
Krissz, köszi minden biztatás jól jön!
Macskakarom kapszula...hát izé én Macát szedtem, rám semmilyen hatással nem volt!
Dezsi, mi közel 12 éve próbálkozunk, szóval én már ott tartok, hogy "csak azért sem" szexelek ovikor, nagyon tele a hócsukám az egészel...
Nyah, most tartok egy kis pihenőt: megyek megnézem mit rosszakodik a kutyusunk; aztán később folytatom!