Új privát üzeneted érkezett!

Szóval azt mondod Nyulasz, hogy teljesen felcsigáztuk a kíváncsiságát :?: :twisted:
Vendég

Krisz, egye fene, jöhet az ypszilon is, hamár így összemelegedtünk... :wink:

Na mostmár elküldöm, már valaki biztos laptetőzött (ne modjátok, hogy nem ismerem a fair playt).
rana33
Debrecen

Nem ér nekem még sohasem volt laptetűm :cry:
Vendég

Jeeeeeeeeeeeeeee
Vendég

Szerintem ma már mindenki járt a laptetőn. Tehát mindnyájan babásak leszünk nemsokára. :lol:

skrisz72

nem is jövök többet fórumozni :cry:
Vendég

[quote="bella06"]N írta:bella06em ér nekem még sohasem volt laptetűm :cry:

Bella, te is próbálkozz éjjel! :wink:

skrisz72

nyuszi: LAPTETŰ :lol: :lol: :lol: nem hivatalosan, nem tudom, szerintem a 12. nap körül.

katica
katica30

Éjjel én aludni szoktam és nem laptetűzni! :cry:
Vendég

Dezsi is jól megijedt,hogy csak két karja van,hova teszi a harmadik kölköt :lol: :lol: :lol: ...így lelépett...
Bella!
Majd a következő :D ...ez már majdnem megvolt 8)
Vendég

rana: köszi a privit, majd beírlak :wink:

bella: nekem sem volt ma laptetűm.

katica
katica30

Kati,
nekem emlékeim szerint nem ma nem volt, hanem amióta fórumozok
Vendég

Katica, neked három babád van. Minek neked laptetű? :wink:

skrisz72

Bella!
Mert keveset írsz :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szerintem menjen ki mindenki vécére, Bella hagy csináljon gyorsan laptetűt. De mindenki nyagydologra menjen ám ki, hogy biztos meglegyen a laptető... :wink:
rana33
Debrecen

Ajaj, a fréjem elkezdett kíváncsiskodni, hogy miket írogatunk. AKkor lett gyanús neki a dolog, amikor megkértem, hogy hozzon be nekem három napi hideg élelmet. :roll:
rana33
Debrecen

mert nincs rá időm, most van és mégsem az enyém lett ez felháborító :wink:
Vendég

bella: nekem tényleg volt már máskor laptetű, nyugi neked is lesz! :wink:

krisz: nem is pályázok a laptetűre, én csak a babákat szeretném. :wink:

katica
katica30

Úgy látom, komolyan vettétek ezt a nagydolgot, mindenki eltűnt.... :roll:
rana33
Debrecen

Hú Rana ezt elszúrtad, apránként kellett volna csak bekérned az elemózsiát
Vendég

Kati,
három elég lesz? :D
Vendég

rana: ott fogsz aludni a gép előtt? :lol: :lol: :lol:

katica
katica30

Bocsi Bella, megint az én hibám... Ha én nem lennék, már tiéd lenne a laptető... :cry:
rana33
Debrecen

bella: legalább egyet szeretnék.

katica
katica30

Rana tényleg elkobzom tőled a jelmezt ha ilyeneket beszélsz :wink:
Vendég

Kati,
jó akkor kettőt kívánok, hogy tuti biztosra menjünk :lol:
Vendég

Katica! ALUDNI???? Hova gondolsz?? Laptetőzni fogok éjszaka!
rana33
Debrecen

Lányok,mivel laptetős voltam,így betettem oda nektek a bocikekszes videó linkjét,hogy ne kelljen sokat keresgetni,ha csak otthon tudjátok megnézni.Mert nem lehet kihagyni :wink:
Vendég

és jelmezes bulit tartani gumicsizmában :twisted:
Vendég

Nyulasz rendes nyulacska vagy :wink:
Vendég

bella: köszi. :wink:

rana:éjszaka nem lesz unalmas egyedül laptetűzni? :lol: igaz, én is későn fekvő vagyok.

katica
katica30

na mindenki eltűnt lassan megyek én is, otthonról még benézek
Vendég

Sziasztok!
holnap nem leszek egész nap! Szerelik a gépemet a dolgozóban! (Talán este bekukkantok, de lehet, hogy nem, mert fogászatra megyek)
Mindenkinek megadrukk!
dezsina

Dezsi
hiányozni fogsz, akkor csütörtökön várjuk a beszámolót :wink:
Vendég

Bella szerintem nem ír senki, várja mindenki a laptetődet (én is).. :roll:
rana33
Debrecen

jaj nehogy már lányok, én csak hülyéskedtem
Egyébként most elköszönök, ha tudok még jövök otthonról, de holnap biztosan leszek.
Vendég

dezsi: kitartást a fogdokihoz! mit szerelnek a gépeden?

katica
katica30

Dezsi!
Nem bírta a géped a strapát??? :lol: :lol: :lol:
Videót feltétlen nézd meg otthon,ide belinkeltem a laptetőmhöz.A fogorvosnál meg ne gondolj ránk,nehogy lenyeld a fúrót :lol: :lol: :lol:
Vendég

Halihóóó! :D
Nyah, megjöttem a melóhelyemről (ott most átépítés miatt bizonytalan ideig nincs net, szóval most visszaolvasok és majd később jövök!;-)
Addig is Pussz!
Vendég

Tücsike,lesz mit olvasnod.Úgy nyolc oldal :lol:
Vendég

nyuszi: megnéztem a videot. :lol: :lol: :lol:

tücsök: jó olvasást! :lol:

katica
katica30

Én is elköszönök, elég volt mára a melóból.
Pusszantás mindenkinek!

skrisz72

Sziasztok.

Rég írtam ide de most nem tudtam ellenállni.
nyulasz:tegnap olvastam,hogy 4 sejtikéd várható? Nos,én is pont itt járok mint te.Holnap punkcióm lesz és bizony kevés sejtikére számíthatok.Ezért választás elé állított,hogy akarom-e tovább folytatni ezt a ciklust vagy nem.Hát én igen akarom.Úgyhogy holnap altatnak,bár eléggé félek a kudarctól de azért adok a csodának esélyt.2-3 sejtre számíthatók.Ráadásul nem is szoktak megtermékenyülni úgyhogy én is félek nagyon.A szép az egészben hogy 6-7 nagyot mért meg és azt mondta hogy a többinek nem lesz sejtmagja.De azért nem adom fel.TE IS BÍZZ BENNE HOGY MOST SIKERÜLNI FOG!!!!!!
Remélem még emlékszel rám egy kicsit.

Többiek:mindenkinek megadrukkokat küldök.
Katica:rég jártál felénk.Babaragik mennek.
melánia

Te jó szagú málnabokor, mennyit írtatok! :shock:

Hana, ha csak ez kell a sikerhez akkor folytatom!;-)

Ditkeeeee, szíjja! Nagy ölelés neked!:-)

Csibe, sajnálom hogy nem sikerült az inszem, de akkor hajrá lombik!!!:-)

Estike, neked is szia!;-)

Nyulasz, nem tudják megmondani miért nem hatnak rám a szurik, nekem volt olyan stimum, hogy egy sejt sem lett így tulajdonképpen a TB szemében még van 3 fizetős lehetősségem (4 stimulációm volt, de csak 2 végződött beültetéssel)! Ami örök rejtély számomra, hogy stimu nélkül meg tökéletes peteérésem van jókor vagyunk együtt apával mégsem jön össze a baba (apa szerencsére teljesen rendben van, én is átjárható vagyok, szóval már csak az IR-es gyogyiban bízhatunk...)

Bella!:-)

Alle, akkor most jöjjön meg a nyüvesse aztán min. 9 hónapig kerüljön el messzire!

Klion D-t én jelentem elsumákoltam (anno írtam a blogomban is, hogy ezt a kúpot tuti pasi találta ki és legszívesebben feldugnám a hátsójába! :twisted: ) Jaj, én még a Prednisolont is elsumákoltam mert iszonyat rosszul voltam tőle, sőt még kiütéseim is lettek!

Rana, üdv itt!:-)

Petne, hát igen négyen túl vagyok, de most totál zöldfülűnek érzem magam, mert az előző lombikok a Forgács intézetben voltak, most meg a Kaáliba járok+ a legutóbbi beavatkozásom 2005 januárjában volt! :roll:

Dezsina, most már neked is sikerülnie kell olyan régóta drukkoltam neked a háttérből!!!!

Krissz, köszi minden biztatás jól jön!

Macskakarom kapszula...hát izé én Macát szedtem, rám semmilyen hatással nem volt! :oops:

Dezsi, mi közel 12 éve próbálkozunk, szóval én már ott tartok, hogy "csak azért sem" szexelek ovikor, nagyon tele a hócsukám az egészel... :evil:

Nyah, most tartok egy kis pihenőt: megyek megnézem mit rosszakodik a kutyusunk; aztán később folytatom!
Vendég

Melánia!
Jó hogy jöttél! :D Persze,hogy emlékszem.A 6-7 db az már nem is olyan kevés.Azt nem értem,hogy honnan tudja,hogy nem lesz sejtmagja?? :shock: Holnapra nagyon drukkolok!!!Gyere majd,és mesélj!
Tücsike!
Ez tényleg érdekes,nekem is van spontán peteérésem,és mégis volt,hogy csak 1 petesejtem lett lóadag szurival. :? Ez van...
Akkor bizunk a metben :wink:
Vendég

Nyulasz:ez okoz nekünk is fejtörést hogy honnan tudja.Ilyet még nem mondott soha.Még az elöző dokim se.
Mindegy,majd lesz valahogyí.Mindenesetre iszom a sok folyadékot.Ez az újdonság hogy punkció elötti nap du 17órától-00-ig meg kell inni 3 l folyadékot.Állítólag azért hogy ne essenek össze a sejtek.Mindegy vedelek mint egy állat.
Ja és én is szoritok mindenkinek.
melánia

Nyulasz, képzeld, nekem is csak egy petike lett, 4 tüszőből! :shock:
Pedig amúgy van pém. Hogy ez mitől van, az orvos csak vállat vont és azt mondta: "Mert nőből van!" Vagyis nem tudja! Figyi, neked az FSH-d mennyi volt 3. ciklusnapon? Mert akinek magas (nekem is), az állítólag nehezen stimulálható! Ja, és nyugaton tök bevett szokás a spontán ciklusos inszem és lombik is :!: ahol nem adnak hormont egyáltalán, hanem a spontán megért petesejtet használják! Hát engem ez érdekelne nagyon....
rana33
Debrecen

Melánia! Mi az, hogy "összeesnek a sejtek"??? :shock: Az, hogy nincs bennük petesejt, mint ahogy velem történt??? Lehet akkor ez volt a baj, hogy alőző nap nem ittam olyan sokat? (Vagy fene emlékszik már)
rana33
Debrecen

Újra itt, ez a gumicsizmás-tehenes póz... :lol: :lol: :lol:

Katica, megköszönöm ha beraksz a táblába (mivel már nem tom hány oldallal ezelőtt volt a tábla előre is bocsi ha valamit kifelejtek!)
Szóval az adataim:

34 éves múltam most a Kaáliba járok Sajgó dokihoz, ez lesz az 5-ik lombik, problémához talán írhatjuk az IR-t! Köszönöm!

Melánia, most már csak azért is babásodj be, hogy a dokidnak az orrára koppinthass!;-)

Nyulasz, te mióta szeded a Metet és milyen adagban? Szigorúan tartod a diétát? Én sajna nagyon rosszul tolerálom így most a retard változattal kísérletezek de azzal is csak napi 1500 mg-ig jutottam (2000 kellene) ja és a diétát sem veszem ám véresen komolyan (talán ha túlsúlyos lennék, biztos több motivációm lenne, de így 48 kilóval... :roll: :oops: )
Vendég

Házitücsök, megkérdezhetem, neked mennyi volt a terheléses inzulinod?
rana33
Debrecen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?