Új privát üzeneted érkezett!

Starlak!
Hú, nagyon durva, amit írtál. Gondolom, nehéz lehetett odabennt. De a lényeg, hogy jól van a csodaszép Donát baba. Tényleg, te hogy vagy?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

SZiasztok!

Ami Bagzerkával történt, az annyira hihetetlen, hogy többször el kellett olvasnom Zsófi jelentését. Köszönjük a hírt! Bagzerka, gratulálunk!!!

Eszike, gratulálunk Noémihez!!

A fotók nagyon jók, Roni, gyönyörű menyasszony voltál! És Hunor baba is tündéri! Csakúgy, mint Gyuszi, Ákos, Adél, és Donát, és pici Laura! És bocsánat, ha vkit kihagytam :oops:

Honey, mit jelent a fogadott csecsemős? Mi van, ha nem is akkorra van beosztva, amikor szülsz? Bocsi, ha hülyeséget kérdeztem, ilyet még nem is hallottam.

Mi tegnap voltunk újabb ultrahangon, a változatosság kedvéért már az egész Babát kisebbnek mérték a koránál, három héttel. Úgyhogy jövő pénteken újra megultrahangoz a saját orvosom is. Még mindig azt nem értem, hogy ha most ekkora gond, hogy kisebb, akkor 32. hetesen miért lehetett egy vállrándítással elintézni. :? Már a játszótéren is téma vagyok a kicsi hasammal.. :roll:
Komolyan, most morgok nektek egy kicsit, elnézést mindenkitől, de a Nagylányomnál végig pánikoltam, hogy jaj-nehogy-elvetéljek, nehogy koraszülés legyen, most direkt úgy indultam neki, hogy nem hagyom magam idegesíteni, egy rossz afp-n kívül eddig nem volt semmi, erre most a végén retteghetek, pontosan nem is tudom, mitől.
Ja, és pénteken még 2700g volt a becsült súly, a tegnapi mérésen meg 2440g. Remélem, legalább nem lőttek fölé egy kilóval. :cry:

Kép
Kép
sarkantyúka

sarkantyúka,
probálj megnyugodni és ne pánikolj!! Már nagyon sokszor bebizonyosodott, hogy az uh által mért és tippelt súly finoman szólva is megbízhatatlan ( lásd monee-t 4 kg-s babával riogatták és simán tévedtek 1 kg-t!!! de még millió más esetet is tudnék neked felsorolni )

A fogadott csecsemősnek pont az a lényege, hogy mindegy hogy ö van -e beosztva vagy sem, mindenképp bejön hozzám és napi 2 órát csak velem/velünk foglalkozik ( helyes mellretétel, köldökápolás, pelusozás, öltöztetés, fürdetés stb. ) . Plusz ennek köszönhetően apuka is bejöhet minden este a kórházba fürdetni!! ( amúgy az Imrében csak üvegen keresztül nézhetné a lányát )
Szóval mire a hazamenetelre kerül a sor az ember már szinte profi lesz. :wink: ( na jóóó neem, de jobb mintha egyedül próbálna bénázni )

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey!

Szerinem tök jó ötlet ez a csecsemős megfogadása :) Én tudom magamról ha anyósom+a kolléganője nincssnek mellettem nem tudom hogyan szoptatnék most... :shock: Szóval jól teszed,hogy megfogadtad.
Persze vannak dolgok amik majd jönnek ösztönből (pl.hogyan fogd meg ababát),de a többit meg kell tanulnunk. Ügyes vagy,hogy gondoltál erre is. Nagyon jól felkészült kismami vagy :D

Sarkantyúka!
Tényleg próbálj meg nem parázni nagyon a becsült súlyon,ez annyira egyén függő. Az én kis "hercegem" több,mint fél kg +al jött a világra a becsült értékhez képest.Tényleg nehéz ezt pontosan megbecsülni csak riogatásra jó sokszor ez a sok vizsgálat!!!

Starlark!

Nagyon ennivaló a kis Donát babád :D
Sajnálom,hogy a korház nem volt valami segítőkész,de a lényeg,hogy otthon vagytok már és nem lesz semmi gond. :wink:

Mára is hízott egy kicsit Gyuszika (20g-ot)

Tényleg anyucik ti milyen gyakran méritek a babáitokat? én szoktam szopi előtt és után is,hogy tudjam mennyit evett + minden reggel egy szál pelusban is.

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!

Starlark: Donát baba gyönyörű, sajnálom a viszontagságokat, de lényeg, hogy mostmár minden rendben ;)

Sarkantyúka: én nem értem ezt a pánikoltatást, főleg ha már 32 hetesen is kisebb volt. AZ UH pedig súly téren aztán tényleg bőven tévedhet :? Kitartás nektek!

Kép
kistiggrincs

Na, mára maradt a folytatá, és csomó mindent elfelejtettem :oops: visszaolvasni meg nem nagyon van idöm...

am :)
Én 1 nap 1x mérem szopi elött és után, és heti 1x (vasárnap fürcsi és szopi elött) mérjük pucéran.
Ügyesek vagytok, hogy gyarapodtok! a sok kicsi pedig sokra megy ám!!!

Honey :)
És kit fogadtál meg a csecsemösök közül (hogy néz ki?) Van egy fiatal, hoszzú szöke hajú, mosolygós, nekem ö jött be legjobban, velünk ö sosem volt morci. :)

Sarkantyúka :)
próbálj meg nem aggódni. Nándoromat anno mindig kisebbnek mérték, mégis teljesen jó súllyal született.

starlark :)
hú, ez nagyon durva, amiket leirtál :( Remélem, már jól vagytok!

Nagyon cukik ám a bébik, nem emelek ki senkit, nehogy kihagyjak valakit a sorból, de olyan jó nézegetni ezeket a Csöpp emberkéket.
Pocisoktól meg jöhetnek a gigapoci képek!!!

Na, megyek, minnyá dobok még táblit

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Tábli:
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!
Én Csehi Orsi barátnője vagyok!
Hoztam nektek a jó hírt.
[b]Kovács Luca 9:20-kor megszületett!!
Gyönyörü szép baba hosszu barna hajacskája van!!!
3580g és 57cm
[/b]

Temészetes úton született.Orsi is jól van nagyon boldog és mosolygós.
Este teszek fel Lucáról képet!!!

vikcy6
Pákozd

csehi:nagy nagy gratu!!!
a tábla alapján mostmár nagyon én jövök!!!!!
huhh starlark:nem lehetett eccerű Neked!
bébik nagyon cukik!!!jaj de kiváncsi vagyok már!!!!!!!!

Kép
winona

Tök jól néz ki a táblink! Jó látni a sok megszülettem! beírást. Majdnem a csapat fele már babázik.
Hú, most hogy jobban megvizsgáltam jöttem rá, hogy már csak 4-en, ill. 5-en vannak előttem (Nettivel egy napra vagyunk kiírva)!
Bár pont ma reggel beszéltem meg a drágámmal, hogy mivel ma apának muszáj volt vidékre menni, így legkorábban csak este találkozhatunk. És úgy tűnik, szót fogad. Bár párszor azért jósolgattam ma, de ilyenkor mindig emlékeztetem. J Meg jó is lenne, ha holnap születne: 08.09.10. Pár hete ezt a napot céloztam meg. Bár jutott eszembe, hogy szerintetek lumbágóval lehet tolni, ill. szülni? Ha jól emlékszem, Roninak fájt nagyon a dereka, és ezért lett csaszi a végén. Sajna tegnap óta iszonyatosan be van csípődve a keresztcsontom mellett balra, de olyan szinten, hogy jóformán szó szerint menni se tudok. Ülni végképp nem, de állni se sokáig. (még jó, hogy feltalálták a laptopot is). Durva volt, ebédelni is állva ettem, mert féltem, hogy utána még jobban fáj.

Csehi!
Csak utolért titeket is a végzet! Nem nagyon akartál lemaradni Eszikétől? :lol: Nagyon nagy gratula és sok sok tejcsit. Vicki, köszönjük az infot.

Húha, akkor már csak 3-an, ill. 4-en vannak előttem.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

CSEHI, gratulálok! Épp azért néztem be, hogy jelentkezésre bírjalak! :D

Winona, tényleg te vagy a soros! (ha csak be nem előzünk! :lol: )
Ági, én is a holnapi napot néztem ki magunknak! :D Holnap lesz a tesóm - leendő keresztanya - szülinapja is! Úgyhogy mindent bele, hajrá!!!!! A becsípődés dologgal kapcsolatban sajna nem tudok mit mondani....

Starlark, sajnálom, hogy ennyi ideig kellett és ilyen "körülmények" között kórházban lenned... :( De a gyönyörű Donát baba kárpótol mindenért!!! :D

Kép
Kép
netti77

Megint jokor jottem :lol:

Csehi: nektek is hatalmas gratula, gyors felepulest kivanok, es varunk vissza Lucaval !!!

En is csak csatlakozni tudok az elottem szolokhoz, minden baba gyonyoru, nem gyozok gyonyorkodni bennuk.

Kép

KépKép
Kép
humanka

Rolam itt egy aktualis pocakkep, azert nem oriasi, de mar termetes :lol:

Kép 38. hetben

KépKép
Kép
humanka

Hello lányok!

CSehi: HATALMAS GRATULA!!! Jó egészséget és sok tejcit kívánok!
és várjuk a képeket :)

Én nemrég jöttem meg az uh-ról.
Bpd: 94 mm
AC: 351 mm
HC: 338 mm
FL: 74 mm.
G: 0, tök éretlen a placenta :)
Grav. s: 38+4
Becsült súly: 3590 gr!!!! :shock: :shock: :shock:
Ja és nekem 2 placentám van bibiiiii... ! Most mondták először.
Kicsit jó súlyban van a kisasszony :wink: , a szonográfus csaj szerint lehet, hogy császár lesz a vége, mert túl pici vagyok (160 cm) a babához! Van benne valami! Nst-n is voltam, fájás nuku, de hazafelé találkoztam a védőnénimmel, aki szerint már torzul az arcom és a sok viszketés, meg a bőröm is arra utal, hogy nemsokára szülünk!! De jó lenne!!!!
Kép
Vendég

Csehi!
Gratulálok a kis Luca babához! És sok-sok tejcsit kívánok!

A.M!
Én is nagy méregetős vagyok! :wink: Én is mérem szopi előtt és után is. Mindig kíváncsi vagyok, hogy mennyit eszik. :wink:
Aztán mérjük este fürdés előtt meztelenül. Na ezt azért nem minden nap. Kb 3 naponta. Majd csüt. este kell megmérnem, hogy mennyit gyarapodott 1 hét alatt.

gwini

Sziasztok! :)

Cehi: Gratula Luca babához! :) Egészséget és sok örömöt Nektek! :)

Bejci, Ági78, Minyu: Én már köszönöm jól vagyok, az epém kéne majd kivizsgáltatnom, bár nem tudom mire mennek vele mivel kövem nincs.
A kórház még arról is tett, hogy a nyerjük vissza a terhesség előtti súlyunkat dolog is rendben van sőt túlteljesítve :)

Bejci: két placenta? Azt hogy csináltátok?:)

Minyu: Épp nézem a tábliba hogy nem csak egy napon szültünk de majdnem egyforma paraméterrel :) Bár a gyerek kiskönyve alapján szintén 56cm-rel szültetett, de a fürdetős, mérős videón meg egyértelműen hangzik hogy 53 :)
Én már nem tudom kinek, minek higgyek...

Kép

Kép
starlark

Ez lemaradt

A.M: Most raktuk össze a mérleget, innentől fog menni a mázsálás :)
Kiváncsi vagyok mennyit szopizik. A dokibácsija szerint túlzabbantja magát :)
Igaz utána be is tud kómálni 4 órákra. :)
No meg félek én is hogy nehogy fogyni kezdjen egyszercsak aztán nem veszem észre.

Kép

Kép
starlark

Starlark: Nem kell kőnek lenni ahhoz, hogy kínozzon az epe. Elég ha homok van.. :? Nekem 22 éves koromban vették ki az epehólyagomat, benne egy szép nagy borsónyi kővel. De már 14 éves korom óta, ha olyat ettem, akkor bizony jött kifele az epe... A végén már nem volt olyan kaja, amit meg tudtam volna enni.... Amióta kiszedték: nincs gondom. Szóval jobb ha megnézik! :wink:
Vendég

Ez az előbb lemaradt :oops: :
Kép Pocak ma

Ja, és képzeljétek, ma megyek életem első szülői értekezletére! :lol:
Addig még bírjuk ki egybe, utána akár indulhatna is Aliz.....

Kép
Kép
netti77

Humanka, a te pocid nagyon csúcsos... és még elég fent is van. Vagy csak én látom úgy!?!?

Kép
Kép
netti77

Csehi
Szívből gratulálok Luca babához!! Szép hosszú kislány!

Sarkantyúka.
Az nem baj ha 2 hét lemaradást mérnek csak ne nőjjön a lemaradás.
Barátnőm kislányánál 20 hetesen látták, 2 héttel kisebbnek és ez a 2 hét lemaradás végig megmaradt…sok-sok átsírt hét után megszületett a baba 3400-al,makkegészségesen.
És biztos vagyok benne nem rosszindulatból akar „paráztatni” téged az uh-os!
Amúgy rendkívűl egyszerű okai is lehetnek a méhen belüli növekedés elmaradásának pl. az anya tartós lelki megterhelése…arról nem is beszélve,hogy az uh szubjektív vizsgálat más gépen,más uh-os simán más adatot mérhet! .Ezen felül pedig még rengeteg oka van és inkább legyen az,hogy fokozottabban rád figyelnek, nézik a lepényi kerngés megfelelő-e,a babád jól van-e?.
Heninél anno az utolsó 2 hétben mindig 3 kilót mértek,nem gyarapodott a súlya egy grammot se …akkor már a császárt helyezték kilátásba nálam…mert ha egy baba nem gyarapszik benn akkor már nem érzi jól magát és akkor már nincs értelme benn tartani a pocakban. Nekem az említett uh után 2 nappal megindult a szülésem spontan, merő meconiumos magzatvízzel….

Köszönöm az anyatejgyűjtő kagyló tippet,megvettem és használom. Nagyon jó!! :D

Starlak
Szomorú, hogy téged senki nem tájékoztatott mi van a babáddal…. :(
Viszont nagyon ügyes vagy,hogy fenntartottad a tejtermelést és Donát is ügyes,hogy szopizik!!!!!!
Örülök,hogy végre otthon vagytok! Szép kerek baba Donát!

Bejci
szép nagy kislány lesz Bius!!

a.m
én hetente mérem. Első napokban evés előtt és után is mértem néhányszor: mindig pont 60-at mértem. Utoljára múlt hét szerdán mértem aztán pont ma reggel mert ugyéreztem nem olyan telt a mellem mint szokott lenni….erre Emma 120-at evett!!!! .Maximalisan megnyugodtan most megint nem fogom mérni pár napig!! Na a folytonos,evés előtt-után méricskélés az amit én paráztatásnak érzek!!
Ha megvan a heti 150gr (márpedig nálunk a heti 220 gr gyarapodás is megvan ) gyarapodás akkor én nem méregetem Picúrt naponta….

Monee
Ákos apa hasán írtó ééédes!!! Hogy öleli!! :lol:

Netti,Humanka
Csini pocik!!

Olyan kettősség van bennem egyrészt semmiért nem adnám már,hogy Emma itt van velem épen és egészségesen…másrészt nekem olyan csodálatos volt az a nap mikor Ő világra jött, hogy úgy átélném újra és látva a nagy pocitokat irigykedem, hogy Ti még előtte álltok ennek az eseménynek…
holka

minyu,
csillának hívják a csecsemőst. Tuti nem az akire gondoltál. Nekem nem túl szimpi, de nem tudom megmagyarázni, hogy miért... de nincs válsztási lehetőség, mert nem vállal minden csecsemős "magánórákat".

holka,
:D :D , úgy látszik mi emberek már csak ilyenek vagyunk... mindenkinek az kell, ami nem lehet. Te a pocakunkra és az elöttünk álló szülésre "irigykedsz", én pedig arra, hogy de jó nektek... ti már túl vagytok az első megpróbáltatáson (szülésen) és már a kezetekben tudhatjátok a csöpségeket! :) Bárcsak már ott tartanék, ahol ti!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Jaj de jó, tudok végre olvasni és írni!

Öröm olvasni, hogy mióta nem voltam, többen is szültetek már! Mindenkinek nagyon gratulálok és sok-sok boldogságot a Babákhoz és egészséget a Piciknek!!!! És a feltett babás képek mindegyike nagyon-nagyon cuki!!!!!!!!!!!!!!

Velünk minden rendben, még mindig folyik a festés! De - férjem szerint, aki fest - már csak két nap van hátra a maival együtt és végzünk!!! Hát, már nagyon várom, hisz sokan tudjátok, hogy mi minden munka van egy lakásfelújítás és egy festés után!
De szerencsére jól vagyok és bírom csinálni! Igazából az éltet, hogy mire a Pici megszületik, akkor minden szép és rendben lesz!

Nst-re holnap megyek, pénteken dokihoz, és lehet, hogy utána ultrahangra is! Amit nagyon várok, mert már nagyon kíváncsi vagyok, hogy kb. mekkora a kis Babó!

Nem is meséltem, de a nővérem is Babát vár! Ő okt. 5.-re van kiírva, de olyan izgi, hogy van köztünk 10 nap és egy kórházban, egy dokinál fogunk szülni!!! Az lenne a legjobb, ha egyszerre szülnénk! :) Bár ő már a negyedik babaját várja!
Na jó, magunkról ennyit!

Mindenkinek örömteli várakozást, a babásoknak pedig jó babázást!

Ormolya

Kép
ormolya

kicsit had panaszkodjak nektek csajok... :?

ma voltam dokinál. A méhszáj még mindig zárt mint a satu ( hiába az 5 perces keményedések, meg a görcsök ). És a doki azt mondta, hogy hiába nagy a baba , meg III. fokozatú a méhlepény, szerinte ebből szeptember vége-október eleje elött nem lesz baba! :cry:
Hozzáteszem, hiszek neki, mert feltünően jól érzem még magam mindig, fizikailag és lelkileg is egyaránt. Bár reményledem, hogy kb olyan "jól" jön be ez a jóslat, mint Minyunál... :)

A nagyobb parám az, hogy szept 27-28-án elmegy továbbképzésre ( én 26-ra vagyok kiírva ) . Ami azt jelenti, hogy amilyen az én formám Flóra tuti akkor indul útnak... és akkor hiába a választott doki, szülhetek az ügyeletesnél. :evil: :evil: Pedig anno, amikor el kezdtem hozzá járni ez volt az első kérdésem és feltételem, hogy ugye nem akkortájt megy szabira, amikorra én ki vagyok írva.
Amikor ezt elmondtam a férjemnek, örjöngött! íkonkrétan fel akarta hívni a dokit, hogy a keresztvizet is leszedje róla...

Ja, és a "hab a tortán", hogy a streptococcusom is pozitív lett. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :( :evil:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

CSEHI GRATULA A KISASSZONYHOZ!!!!! :D

bejci,
igazán irigylésre méltó méretekkel rendelkezik a gyerkőc!! :D

Van valaki rajtam kívül, akinek a streptococcusa + lett?
Mit szoktak ilyenkor csinálni? Mi az eljárás. ( csak mert én most még semmi antibiot nem kaptam )

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey: nekem szerencsére pozitív lett a streptococcusom, így ebben sajnos nem tudok segíteni! De voltál orvosnál? Mert én úgy tudom, hogy sajnos az nem jó, de mindenképpen antibiotikumot kell szedni!

Ormolya

Kép
ormolya

na most van az, hogy szét csesz az ideg!!!! :evil: :evil:
Beszéltem a szülésznőmmel, hogy a doki elutazik 27-28-án és nem lesz elérhető, erre közölte, hogy nagyon bocsi de 27-én ő is egy továbbképzésen lesz, amiről semmiképp nem maradhat távol!!! :evil: :evil: :evil:
Szóval, ha pechem van és a gyerek 1 nappal később akar kibújni, akkor se orvosom se szülésznőm nem lesz!!!!!
Fasza!!!
Szerintetek mi a szar csináljak most?! :shock:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Netti!
Akkor hajrá holnap! Klassz a pocid. Nézd meg az én 37+2 képemet, a formája detto ugyanolyan.

Humanka!
Szépen növöget a te pocakod is.

Bejci!
Akkor hogy is van 2 placentád?

Honey!
Ha úgyis szept. vége, okt. eleje lesz, akkor megvárja Flóra a dokit, hidd el. :lol:
A streptora nem tudok mit írni, nekem nem is nézték.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

ormolya,
a pozitív eredmény az nem jó!
persze, ma voltam dokinál. Ő csak annyit mondott, hogy a szülés közben kell kapnom antibiotikumot 4 óránként. de ennyi.... most nem kell kezelni semmivel.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

CSEHI!
SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!! SOK-SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!

HONEY!
Elképzelhető, hogy a korom miatt is másként tudtam megélni a szülést.. de hidd el, kell ám az az érzelmi érettség is.. és bizony sok 40-50 éves nő vagy férfi sem érett érzelmileg.
Egyébként HOLKA!!! IS írta, hogy bizony jó lenne újra.. és újra átélni a szülést... én is így vagyok ezzel.. nem is tudod, hogy mi vár rád.. az ott egy igazi CSODA lesz, amikor meglátod a kislányod :) Jaj... az életben nem lesz olyan boldogságos pillanatod, vagyis nekem OTT MAGA A VILÁG VOLT!!!
Nem hiszem, hogy túlzásba esnék ezzel kapcsolatban.. nézd meg HOLKA hozzászólását is ..
:wink:

HOlka idézet:
"Olyan kettősség van bennem egyrészt semmiért nem adnám már,hogy Emma itt van velem épen és egészségesen…másrészt nekem olyan csodálatos volt az a nap mikor Ő világra jött, hogy úgy átélném újra és látva a nagy pocitokat irigykedem, hogy Ti még előtte álltok ennek az eseménynek…"
NOS.. ERRŐL BESZÉLTEM..
ÉN IS ÍGY ÉRZEK!!!!!!!!

szeder74

És akkor én is teszek fel pocak képet. A jobb oldali a mai.

1220972454.3014.doc

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

HONEY!
nyugi.. szerintem előbb jön Flóra - baba :) az előzményeket figyelembe véve :wink: Komolyra fordítva a szót: szerintem érdeklődj a dokidtól, és a szülésznőtől, hogy kit ajánlanak!!! Beszélj is a dokival, akit ajánlottak. Ennyire minimum korrektnek kellene lennie.. a dokinak, és a szülésznőnek is! NEHOGY ÜGYELETEN SZÜLJ!
-LEHET ilyen is.. és olyan is ügyeletes dokinál szülni.. nagy rizikó!!

szeder74

Eszike mindenkinek mindent köszön, és puszil mindenkit!!
Jól van, lehet, hogy csütörtökön mehetnek is haza.

szeder74

ági!
nem semmi a pocakméreted :) ééés kezd lemenni... sőt lent is van :)
De JÓ!!!!
Szorítok nagyot érted is :)

szeder74

Honey: Szerintem ha van bennük egy csöppnyi lelkiismeret, akkor előtte megindítják a szülést. De természetesen csak akkor, ha Flóra elég érett baba. De tudva azt, hogy a lepényed is már III. fokban érett, és nem hetekről csak 2-3 napról van szó, szerintem ez nem lehetne gond. De ez csak az én privát véleményem,....valószínűleg sokan másként vélekednek. Ha Te nem idegenkedsz attól a gondolattól, hogy Flóra születését úgy indítják meg, akkor én rákérdeznék a helyedben, hogy van-e erre mód. De hangsúlyozom: ez csak az én véleményem!! Vagy esetleg lépcsőzés.... vagy netalán bába-koktél szept. 24. körül??? :wink:

Holka: Azt elfelejtettem írni, hogy vizesedéssel nem nagyon foglalkoztunk, pedig még a könnyem is kicsordult, amikor a combomat megmutattam, de csak annyit mondott, hogy gyümölcsnap, és ha nem javul, akkor jövő héten befektet a kórházba. Hát remélem addig megszülök!!!

Lányok!
Van valakinek csalánkiütése? Az mitől van? Lehet vele valamit kezdeni? :?
Vendég

Szeder
Nagyon jó velük lenni.Mindkét gyerek egy angyal! Emma egyszerűen hihetetlen olyan mint egy játébaba, eszméletlen nyugis...eszik-alszik még nappal is 3-4órákat így Henivel ugyanugy tudok foglalkozni mint előtte.
Heninél semmi féltékenység nincs. Szeretgeti tesót. Ha Emma felébred és nyüszög Heni már szól is nekem,hogy anya kiveszed a tesót? Meg,ha Heni a kanapén ül mindig mondja anya tedd ide mellém nyugodtan...Összevissza puszilgatja jó kis cuppanós puszikat kap mindenhova Emma de jól tűri.
Van,hogy alszik a pici és Heni megfogja a lábát és emelgeti,hogy "torna óra egy-kettő". Emma meg alszik tovább meg se moccan...
Szóval arik nagyon! Védőnő meg is jegyezte,hogy én ezt a helyzetet hogy élvezem!! És igaza van nagyon élvezem!!!
Sokkal rosszabbra voltam felkészülve...hogy tiszta zombi leszek mert éjjel Emma miatt ,nappal Heni miatt nem fogok aludni..Erre Emma 6 órát alszik egyhuzamban éjjel 2 napos kora óta!!!! Aztán negyed óra szopi majd újabb 3-4 óra alvás...negyed óra szopi és utána a délelőtt átalvása következik. Ja,és egy hete minden Heni minden déli alvásánál alszom én is másfél órát a lányokkal. Nem hittem volna,hogy ilyen gördülékenyen fog menni a dolog...bár ehhez 2 ilyen angyali természetű kislányra volt szükség!
Pénteken pedig 3 órát voltam játszóterezni a 2 kicsajommal, Emmát magamra kötöttem hordozókendő-bölcsős verziójában és végigaludta az egész 3 órát.
Szóval jól vagyunk :D :D

Honey
Drukk,hogy Flóra kibújjon 26-ig!!!!
Miért nem kaptál antibiot???
Augmentin 3x1 5 napig vagy ha már nincs idő pl.ma szülnél akkor vénásan 1,2 gr vajúdás alatt..
holka

Ági: Húúúú, szerintem is lejjebb ment a pocid. Majd estére én is teszek fel képet.
A 2 placenta? Fogalmam sincs hogyan van...és mitől. A szonográfus szerint lehet, hogy iker terhességnek indult, bár én ezt nem hiszem...
Vendég

holka,
ez jó kérdés, hogy miért nem kaptam... pedig direkt rákérdeztem a dokinál, hogy most mi a teendő... erre mondta, hogy most semmi, elég ha vajúdáskor megkapom az antibiot. :shock: Én már ezt sem értem... ebben is ahány ház annyi szokás?!

Márti, ha jól emlékszem, neked volt streptod a fiukkal. Te hogy kaptál antibiot?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Holka!
akkor neked is szerencsésen alakulnak otthon a lányokkal a dolgok.
Örülök Neki, hisz még Heni igen pici.. és mégis ilyen jól fogadta.. és össze tudjátok egyeztetni az időtöket.. ügyes vagy nagyon! DEEE legfőképp a kislányaid :) !!!

Starlak !
Nagyon-nagyon aranyos a pici babád :) Ügyes voltál a tejecskével kapcsolatban!
Most már nyugodj meg.. otthon vagytok.. más dolgotok sincs nektek sem, mint, hogy nagyra nőni... nagyra nőni!!!!
Gratulálok még egyszer!!!

Bejci!
Pont így 38+2 hetesen született Adél :wink: ránéztem a vonalzódra.. és olyan furi érzés fogott el :)
Nagyra nőtt a pici babóca a pocakodban.. nem semmi!!!
Szorítok értetek is !!!

szeder74

Sziasztok Anyukák és Kismamik!

Csak egy gyors bejelentkezés.
Mindenkinek köszönöm a drukkokat és a gratulációkat!!! :D
Ahogy olvastam, potyogtak a könnyeim olyan aranyosak vagytok és olyan jólesik!!! :D Tejcike bőven van és a lényeg, hogy egészségesek vagyunk! :D
Én szintén gratulálok minden új anyukának!!!
Monee! Szép nap ez a szeptember 3.!!! :P
És irtó arik a babák is!!!
Én is megmutatom nektek Annácskát! IIIIIImááááádooooom és borzasztó boldog vagyok!!!!

Kép A szülinapon
Kép És 6 naposan
Kép

Kép
Kép
konan

KONAN: ANNÁCSKA CSODASZÉP KISLÁNY!!!! DEEE KOMOLYAN!!!
EL IS HISZEM, HOGY BOLDOG VAGY.. FŐLEG, HOGY RÓZSASZÍNBEN LÁTHATOD VÉGRE TE IS A VILÁGOT!!!
GRATULÁLOK EHHEZ AZ ÉDES KIS PICI LÁNYKÁHOZ!!!

szeder74

Sziasztok!

Starlark, Konan!

Gyönyörűek a kisbabák!

CSEHI!
SOK BOLDOGSÁGOT LUCÁHOZ!

Kép
Kép
petra1980

Én tegnap és ma az egész napomat szinte a kórházban, rendelőintézetben töltöttem.
Tegnap voltam UH-n, Hanna Róza már 3563 g. Tegnap az orvosom is megvizsgált, és mondta a külső méhszáj már nyitott, de hogy ebből lehet még jövő héten sem lesz baba :( . Pedig én már úgy szeretném!!!!!!!
Ma NST-n voltam egész délelőtt, de egyetlen görcsöt sem mutatott a gép, szép szabályos a méhtevékenységem.

Kép
Kép
petra1980

Bejci!

Szinte azonos méretűek a babáink. :D
Nálunk: BPD: 93 mm
AC: 354 mmm
Súly: 3563 g.

Kép
Kép
petra1980

Lányok!
Kicsit el vagyok keseredve. Eddig volt bőven tejem, még fejtem is szopik után (na jó, nem sokat) és ma pedig egyre kevesebb van. Főként a jobb mellemben van nagyon kevés. Most du már fejni sem tudtam. Lehet, hogy nem ittam eleget? Szedem az Urticát és a ricinust is. Most megpróbálok inni Laktoherb teát, hátha segít.
Van vmi ötletetek?

gwini

Szeder!
Aranyos vagy köszi. Amúgy nekem mindig is lent volt a pocim, egy ismerős doki mondta, hogy azért, mert csak ott van hely, a csípőmnél.

Bejci!
Nem lehet allergia? Nekem is volt pár hete, és újabbak jöttek elő minden nap. Aztán rájöttem, a majonéz a ludas. Már régebben is allergiás voltam rá, csak sok salátát ettem megint, és kijött. Mikor leálltam vele, elmúltak. Szerintem, te is figyeld pár napig, hogy mit eszel, és hogy jön-e ki újabb.
Én is iker terhességre gondoltam, csak nem akartam írni.

Holka!
Bocsi, hogy ezt írom, de mindig is irigykedtem rád, hogy milyen jó neked. Heni lányod, a szülésed, most meg Emma és Heni. Te nagyon tudsz valamit!! Gratulálok hozzá őszintén, nagyon ritka szerintem manapság az ilyen. Remélem a férjed megbecsüli ezeket a kincseket!

Konan!
Pont ma jutottál eszembe, hogy mikor engednek ki, és mikor jelentkezel nálunk. Annácska nagyon szép baba. Nem is látszik rajta, hogy aznap született. Az utolsó kép ari, olyan, mintha azt mondaná: mit mondasz anya, ismételd meg, mert nem jól hallottam?

Tényleg, hogy lehet, hogy mindenkinek ilyen szép babája van? Nem indítunk itt a babaneten baba szépségversenyt úgy, hogy az egyes topikok jelentkezhetnének rá? A legszebb babák topikja címmel. Szerintem mi vinnénk a pálmát, az tuti.

Petra!
Ki fog bújni hamarosan a te babád is.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Gwini!
Bár én még pocakos vagyok, de ludas lehet a kevesebb folyadék bevitel. Igyál megint egy kicsit többet, szopi után is 1 bögrével.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Csehi családnak nagy-nagy gratula, sok-sok édes percet nektek!

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!
Már péntek óta itthon vagyok, csak még nem volt időm írni.
Már egész jól vagyok, a sebem is gyógyulgat. Boglárka egy tündéri kisbaba, nem is sírt a szülés óta rendesen, csak nyöszörög. Úgy néz ki a tejem is megindul, nagyon szeret szopizni, egész nap csak azt tudna :D . Egyszer adtunk neki tápszert, de fintorgott rá...
Meg a legkisebb lukú cumi is gyorsan folyik a mellhez képest, íyg fájt is utána a hasa. :?

GRATULA MINDEN ÚJ BABÁNAK ÉS MAMÁNAK! MINDEN BABA GYÖNYÖRŰ !!! :D

Rakok fel 1 képet Bogiról
Kép Bglárka még a kh-ban

Humanka: Bogi 31-én született.

Köszönöm a sok gratulációkat! Nagyon jól esett! Sokat gondoltam rátok!

Honey: Nem semmiek a keményedéseid, bizti lesz ebből baba szeptember vége előtt. Strepto-m nekem volt szinte az egész terhességem alatt, csomó antibiotikumot szedtem, de nem ment ki.
Az én orvosom azt mondta, hogy majd a szülésnél kapok antibiotikumot (bár császáros voltam), az ügyeletes orvos meg azt mondta, hogy már szülés előtt is el kell kezdeni a gyógyszer szedését, csökkeneteni kell a baci számát. Beszélj a dokiddal! (bár tudom ez nem mindig egyszerű).

Majd még jövök, megpróbálok visszaolvasgatni.

Bocsi, hogy homályos a kép, azért vmi látszik belőle.

Judit
judit(bálo anyuja)

Sziasztok!
Rakok fel nektek is Luca babáról képet!!!
Orsi nagyon élvezi az együtt létet a babával.Édes kis hajasba.
Ja és nem 57cm hanem 58cm jó nagy babácska
Kép Kép Kép Kép

vikcy6
Pákozd

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?