Csehi
Szívből gratulálok Luca babához!! Szép hosszú kislány!
Sarkantyúka.
Az nem baj ha 2 hét lemaradást mérnek csak ne nőjjön a lemaradás.
Barátnőm kislányánál 20 hetesen látták, 2 héttel kisebbnek és ez a 2 hét lemaradás végig megmaradt…sok-sok átsírt hét után megszületett a baba 3400-al,makkegészségesen.
És biztos vagyok benne nem rosszindulatból akar „paráztatni” téged az uh-os!
Amúgy rendkívűl egyszerű okai is lehetnek a méhen belüli növekedés elmaradásának pl. az anya tartós lelki megterhelése…arról nem is beszélve,hogy az uh szubjektív vizsgálat más gépen,más uh-os simán más adatot mérhet! .Ezen felül pedig még rengeteg oka van és inkább legyen az,hogy fokozottabban rád figyelnek, nézik a lepényi kerngés megfelelő-e,a babád jól van-e?.
Heninél anno az utolsó 2 hétben mindig 3 kilót mértek,nem gyarapodott a súlya egy grammot se …akkor már a császárt helyezték kilátásba nálam…mert ha egy baba nem gyarapszik benn akkor már nem érzi jól magát és akkor már nincs értelme benn tartani a pocakban. Nekem az említett uh után 2 nappal megindult a szülésem spontan, merő meconiumos magzatvízzel….
Köszönöm az anyatejgyűjtő kagyló tippet,megvettem és használom. Nagyon jó!!
Starlak
Szomorú, hogy téged senki nem tájékoztatott mi van a babáddal….
Viszont nagyon ügyes vagy,hogy fenntartottad a tejtermelést és Donát is ügyes,hogy szopizik!!!!!!
Örülök,hogy végre otthon vagytok! Szép kerek baba Donát!
Bejci
szép nagy kislány lesz Bius!!
a.m
én hetente mérem. Első napokban evés előtt és után is mértem néhányszor: mindig pont 60-at mértem. Utoljára múlt hét szerdán mértem aztán pont ma reggel mert ugyéreztem nem olyan telt a mellem mint szokott lenni….erre Emma 120-at evett!!!! .Maximalisan megnyugodtan most megint nem fogom mérni pár napig!! Na a folytonos,evés előtt-után méricskélés az amit én paráztatásnak érzek!!
Ha megvan a heti 150gr (márpedig nálunk a heti 220 gr gyarapodás is megvan ) gyarapodás akkor én nem méregetem Picúrt naponta….
Monee
Ákos apa hasán írtó ééédes!!! Hogy öleli!!
Netti,Humanka
Csini pocik!!
Olyan kettősség van bennem egyrészt semmiért nem adnám már,hogy Emma itt van velem épen és egészségesen…másrészt nekem olyan csodálatos volt az a nap mikor Ő világra jött, hogy úgy átélném újra és látva a nagy pocitokat irigykedem, hogy Ti még előtte álltok ennek az eseménynek…