Sziasztok!
Boldog hófordulót minden babának, utólag is
Csilla!
Jobbulást Dávidnak, remélem mostanra már kutya baja sincs!
Nálunk is volt ilyen vírus, a Ricsi is hányt , én meg 4 napig nyomtam a wc-t
Bár a Ricsi lehet hogy telekajálta magát és nem díjazta a hintát utána
Most épp napok óta torokgyuszival küszködök
Barbi!
Köszi, szuper lett a terhelés eredménye! A helye még mindig megvan
totál lila mind a két kezem
De majd jövőhéten ha a doki is azt mondja hogy oké akkor elhiszem hogy oké az eredmény
Tesóka!
Suhangatok, suhangatok
Mindig kell valamit venni vagy intézni, ha meg e téren nyugi van akkor dokikhoz járkálok...nem unatkozok.
Elkészült a legújabb kisszoba, a tetőtérből választottuk le, gardrob (így kell ezt írni vajon
) lesz. A héten átfesti a papa a gyerekszobát és pakolunk át oda, meg a kicsiszobába. És kezdjük a mi szobánkat csinálni, szigetelés, ablakcsere és festés. Ja meg szőnyegtisztítás mert hazavágtuk rendesen, teli van folttal
És még jönni fog a racskószerelő bekötni az új szobába a radiátort meg lecseréljük a gyerekszobába is nagyobbra még a fűtési szezon előtt a radiátort. Közben meg járjuk a boltokat, mindig kell valamit beszerezni az épp aktuális munkához. Multkor elmentünk padlószőnyeget venni és jól bevásároltunk a bauhausba, erre fizetnénk és egyikünknél sem volt semmi, így vissza battára majd vissza a b.hausba.
És még szeretném ebben a hónapban letudni a Ricsinek az új ágy vásárlást, a gyerekszoba díszítésére is ezerrel bújom a netet, már van pár kép még az ikeába akarok vásárolni pár dologot meg ugye kell venni szőnyeget is mielőtt végleg bírtokba veszi a grófúr
Nem szeretném ha ne adj isten befektetnének és ez megmaradna későbbre. Meg hát elkezdtem nézegetni a karácsonyi ajándékokat, plusz a Ricsinek a tesó születésére az ajcsit meg majd a Ricsi szülcsinapjára az ajcsit is. Úgy gondolom ezekre nem lesz időm majd rögtön a picivel, így levadászom most a dolgokat.
Szóval nem unatkozom, nincs sok időm b.netezni meg szinte semmire sincs időm, de így legalább telik a hét, mert már nagyon unom a terhes életet...
Ugye nem ülhetek sokat vagy állhatok mert egyből bedurran a bokám, ne egyek igyak hízlaló dolgokat, a gyógyszereket időpontra megadottan kell szednem, ami persze nem megy
Már zavar a hasam, a kislegény meg kepeszt egész nap, forog fel s le, ha nem rugdossa a gyomrom akkor kinyomja a fejével
Az elmúlt pár napban kétszer állt fejre és fordult vissza, most keresztben kapálózik
És persze hogy éjjel forgolódik, így nem alszok se nappal sem éjjel, de mondjuk ezután sem fogok, nem
Írjak még magunkról? Szerintem ennyi elég volt
bár még a Ricsiről nem is áradoztam
azt majd legközelebb, megyek teregetni
Szerintem kb másfél hónap és befejezzük a lakáshelyrehozatalt pár hónapra és akkor újra tudok majd rendesen írni is
Na felkelt a ricsi, mostanában nem alszik nappal valami sokat
pusza