Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Barbi a lehetőséget, de valószínűleg babakocsival megyünk! Az is nagy a tiétekhez képest, de szerintem elfér egy sarokban is... :lol: :lol: :lol: :lol:
Lehet, hogy kicsit késni fogunk, mert pont 3 körül esznek a fiúk...
rnecsi

ITT A PONT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
rnecsi

Csilla!Akkor legalább OTT találkozunk, ha már nem akartál lejönni ;) Hurrá!!! :D

Tesóka? Szisz? Akkor ki jön?

Barbi! Miket vigyünk? :P

Kép
Kép
encu

Sziasztok

Mi is csak fél négy után megyünk mert adig suli van . és otána indulunk el .
Mere is kell menni mert nem tudom hol van az az utca . :oops:
anha

Sziasztok

Voltunk ma felülvizsgálaton A szemészten minden renbe volt -. Az ultrahangon ott még nyitva találták a kamrákat ez az jelenti hogy a szivénél a két kamra közötti rész Lyukas . Viszot afejlödés neurologián kiakasztottak . álitolag a kornél nem ud fokuszálni a tárgyakra . ami azt jelenti hogy a dr szerint ugy néz ki Kornél 70% agyilag vak . látna de az agya nem tud ráfokuszálni amit lát . Én nem hiszem el mert ithon megráztunk elötte egy szines macit és nézte sot megkaptuk életünk elsö mosoját is . Szoval ez volt a dr nov 25 re hivott visza mert az is lehet ez a másik 30% hogy pont aba a stádiumba van amikor még fejlödik mert ügye 2 honaposnak számit ilyenkor . :? :shock: :cry:
anha

Zsuzsa! Szerintem ne higgy el mindent, amit a doki mond... (honnan a fenéből tudhatná, hogy mit lát a Kornél?!)
Kitartás!! És ugye hozod Kornélt? 8) :wink:

Kép
Kép
encu

Encu

Én is remélem hogy az orvos a hülye

Igen megyünk ösznépi százan :wink:
anha

Zsuzsa!
Minket is riogatnak a Bálint szemével (félek jogosan... :cry: )! Mi arra jutottunk, hogy elvisszük a Látásfejlesztőbe, ahol megvizsgálják, elmondják, hogy mi a helyezet és hogy mit tehetünk. Ha kell minden héten visszaviszem 1-2 alkalommal...

Barbi!
Nem nyilatkoztál, hogy mit vigyünk pénteken!
rnecsi

Csilla

Nekük a Margit korházat monták .,hogy ott van valaki okos ember .

Err majd nov 25 derül fény hogy kell e .
anha

Zsuzsa!
Hát.... én holnap oda viszem vissza őket. Nem tudom ki az az okos ember (a mi doktornőnk biztos nem!!!), mert már Bálint szerintük vak, sőt süket is!
Én gondolkozok rajta, hogy elviszem őket megmutatni az I. gyerekklinikára, mert ott is van állítólag fejlődésneurológia. Velünk a Margitban nagyon rondán beszéltek, szerintem lekezelőek nagyon és nem veszik se a gyereket, se a szülőt emberszámba...
Nekünk egy orvos sem javasolta 9 hónapon át, hogy vigyük el a Látásfejlesztőbe Bálintot, szülőkkel való beszélgetés vitt rá, hogy felhívjam őket júniusban. Elvileg nincs időpont a következő 2 hónapra, de mikor meglátták a Bálint leleteit behívtak minket szept. 25-re... :cry: :cry: :cry: :cry:
rnecsi

Sziasztok!

Csajok! Hozzatok, amit szerettek, rágcsát, csak ne túl sokat :D Csak gyertek!!!

Zsuzsa! A cukrászda előtti buszmegállóval szemközti utca elején lakunk, jobbra a második ház, fa kerítés, szürke tető, szóval könnyű megtalálni :)

Csilla, úgy is jöhetsz, hogy már itt egyenek a fiúk, de ahogy gondolod...babakocsinak szinte korlátlan a hely, autónak azért nem :lol:

Találkoztam Mónival, és azt mondta, hogy ő is jön :D
Szóval Szisz merre vagy????? Gyere te is ám!!!!

Kép

Kép
sbarbi

Találtam egy oldalt, ahonnan minden nap le lehet tölteni egy magyar népmesét! Nekem nagyon bejött!
http://magyarnepmesek.hu/
rnecsi

Sziasztok!

Mi is ott leszünk pénteken 3után!

Niki!
Fölmenjünk érted Flórával?????

Szép jó éjt !

Kép
gabriel79

Sziasztok

Csilla nem jön a talira lehet
mert Bálintnak a söntjével lehet hogy gond van északa levitték debrecenbe
mert sokat hány most várják hogy mi lesz ha tudok valamit irok még
:cry:
anha

Zsuzsa! Köszi az infót!

Csilla! Nagyon drukk, hogy ne legyen semmi komoly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És nagyon sajnálom, hogy nem jössz.... :(

Kép
Kép
encu

Csilla! Sajnálom :( Ugye jobban van már Dávid?

Szisz!!! Jössz a talira?

Csajok, akkor délután várok mindenkit szeretettel ! :D

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Nagyon úgy néz ki, h mi nem tudunk menni a talira. Azért nem is írtam, mert vártam, h kiderüljön, h mi lesz.
De azért egy pici esély még van, ha mégis tudunk menni, akkor írok!!

szisszka

Sziasztok!

Mi sem megyünk :( Ma rakja az álmenyót apa és úgy néz ki hogy a papa nem tud neki segíteni, mert elkezdett megint fájni a foga, mindjárt megy a fogdokihoz...ha helyrehozza akkor megyünk, ha nem akkor valószínű nekem kell majd segítenem apának.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

úúúú, lányok, de jó lenne, ha jönnétek!! ;)

Micsoda idő van... :shock:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Hát mi sajnos nem tudunk menni :( , mindjárt itt vannak tesómék!
De jó talit kivánunk nektek!!!!! :wink: Legközelebb mi is megyünk! :wink:

szisszka

Na milyen volt a tali????? Meséljeteeeeek!!!

Csilláékról van valami hír?

szisszka

Szisz!

Nagyon jó volt, de remélem legközelebb többen leszünk! ;)

Barbi fiai teljesen különböznek (egyelőre), Szilárd örökmozgó, Vince meg megfontolt (ahogy én láttam) :D

Noncsi nagyon anyás, Niki alig tudta rávenni, hogy játszon egy kicsit :P Ja, és nagyon ügyesen megy egyedül!!!!!

Flóra meg a megszokott módon gyönyörű és ééédes!!!

Na, már nyöfi is van... majd jövök még (remélem)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!
Hazaértünk Debrecenből. Dávid valószínűleg benyalt valami vírust, attól volt a hányása...
Ma én érzem magam rosszul, egész éjszaka nem tudtam eldönteni, hogy a hasam megy vagy hányingerem van... Egész nap az ágyban feküdtem és szenvedtem.
rnecsi

Csilla! Ez bizony vírus! Nekem is volt...3-4 nap után rendbe jöttem! Kitartás!!!!!

Kép
Kép
encu

Encu
Remélem legközelebb ott leszünk, köszi a beszámolót! :wink:
Édesek lehettek a gyerkőcök! :lol:
Karcsikának Boldog hófordulót! :wink:

Csilla!
Jajj,örülök, hogy "csak" vírus, és nincs Dávidnak már semmi baja!
Neked pedig jobbulást!!!!! Gyógyulj meg hamar!

szisszka

Szisz! Köszi! Marcinak is boldog hófordulót!! ;) :D

Kép
Kép
encu

Többiek??? :shock: :roll:

Kép
Kép
encu

:shock: :shock: :shock: :?

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Encu! Jól láttad a különbséget, de akár hiszed akár nem, ebben a korban még Szilárd is ilyen volt, sőt Vince a mozgósabb :lol: Karcsika nagyon ügyes, ezt kihagytad...ügyesen feltalálta magát :)

Gabó! Itthagytátok a hajkefét...valamikor beugorsz érte?

Csilla! Kitartás! Undok vírusok ezek... Jobbulást!!!
Egyébként péntek éjjel Vince is hányt, meg is ijedtem...de csak gyomorrontása volt, egyszer hányt, megkönnyebbült, és aludt reggelig...másnap kicsit diétáztattuk, de kutya baja nem volt már.

Encu! Szisz! Boldog hófordulót a fiúknak :D Így utólag...

Kép

Kép
sbarbi

Már senki sem jár erre :roll: :roll: :( :( :shock:

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! Köszi, így utólag ;) Igen, Karcsika ha feloldódik, akkor képes ellenni :D

Tényleg sehol senki... :( Kicsit haldoklik a topik és ez nem jó! Lányok! Tessék írni!

Tesóka! Mi van veled??? Néha látlak elsuhanni kocsival, de nem jössz... :(

Niki! Mizujs? Rendbe jött Noncsi szeme teljesen?

Gabó! Nagyon együttérzek.. nem lehet könnyű így a munka, hogy közben a Flórán jár az agyad... :roll: :?

Csilla!! ????

Szisz! Te is nagyon ritkán vagy..

Zsuzsa???????

NAaaaa, lányok!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
encu

Móni! Tényleg hogy sikerült a terheléses? (Ezt jól megfogalmaztam...) Hogy haladtok a felújítással?

Szisz! Miket csinál Marci? Mesélj, ha már nem láthattuk élőben!!!!

Encu! Akkor mi ketten irogatunk néha :wink: Hogy vált be az altatásos módszered? Működik még?

Nem tudom mikor volt ilyen utoljára, de Vince este fél9-től, reggel 6ig aludt :D Jó lenne, ha így maradna :roll:

Néztétek a battai napok programját? Mindenkinek ajánlom, vasárnap 15-től lesz Gryllus Vilmos koncert, nagyon jó... :wink: A nagyobbacskáknak meg bábelőadások lesznek délelőttönként, mi arra is biztos megyünk 8)

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Barbi
Köszönjük :)
Hát igazából ugyanazokat csinálja Marci, áll, bútorok mellett lépeget, tologatja a kismotort, pakol pakol pakol. Most szerintem a kommunikációra gyúrt rá. Mondja, hogy mama, baba, apa, apu, aja, aju, ajuszi, vagy anu :D Aztán ha éhes, vagy kér a kajcsiból amit mi eszünk, akkor azt mondja: ham vagy hamma vagy hamm-hamma :D
Ha meglátja a tv-ben Elmo-t akkor mondja, hogy Mo.
A legújabb pedig, ha azt akarja, h vegyem fel, akkor nyújtja felém a kezét és azt mondja: anubaba :D
Ja, és azt hiszem elérkeztünk abba a korszakba, amikor már lekötik dolgok, és vannak kedvenc figurái is (Thomas a gőzmozdony, és Elmo :lol: )

Encu
Olvasni mindig szoktam :) Csak amikor írnék, Marci nem hagy, vagy apa üldöz el a géptől. A lakás szalad, a vasalatlan és szennyes ruhák halomban... stb. Ja és kb másfél hete tervezem a nagytakarítást, de még csak bele sem tudtam kezdeni :?

Na mennem kell, lejárt a mosógép. :?

szisszka

Sziasztok!

Boldog hófordulót minden babának, utólag is 8)

Csilla!

Jobbulást Dávidnak, remélem mostanra már kutya baja sincs!

Nálunk is volt ilyen vírus, a Ricsi is hányt , én meg 4 napig nyomtam a wc-t :? Bár a Ricsi lehet hogy telekajálta magát és nem díjazta a hintát utána :roll: Most épp napok óta torokgyuszival küszködök :(

Barbi!

Köszi, szuper lett a terhelés eredménye! A helye még mindig megvan :evil: totál lila mind a két kezem :twisted: De majd jövőhéten ha a doki is azt mondja hogy oké akkor elhiszem hogy oké az eredmény :)

Tesóka!

Suhangatok, suhangatok :wink: :lol: Mindig kell valamit venni vagy intézni, ha meg e téren nyugi van akkor dokikhoz járkálok...nem unatkozok.

Elkészült a legújabb kisszoba, a tetőtérből választottuk le, gardrob (így kell ezt írni vajon :roll: ) lesz. A héten átfesti a papa a gyerekszobát és pakolunk át oda, meg a kicsiszobába. És kezdjük a mi szobánkat csinálni, szigetelés, ablakcsere és festés. Ja meg szőnyegtisztítás mert hazavágtuk rendesen, teli van folttal 8) És még jönni fog a racskószerelő bekötni az új szobába a radiátort meg lecseréljük a gyerekszobába is nagyobbra még a fűtési szezon előtt a radiátort. Közben meg járjuk a boltokat, mindig kell valamit beszerezni az épp aktuális munkához. Multkor elmentünk padlószőnyeget venni és jól bevásároltunk a bauhausba, erre fizetnénk és egyikünknél sem volt semmi, így vissza battára majd vissza a b.hausba. :twisted: :lol: És még szeretném ebben a hónapban letudni a Ricsinek az új ágy vásárlást, a gyerekszoba díszítésére is ezerrel bújom a netet, már van pár kép még az ikeába akarok vásárolni pár dologot meg ugye kell venni szőnyeget is mielőtt végleg bírtokba veszi a grófúr :P Nem szeretném ha ne adj isten befektetnének és ez megmaradna későbbre. Meg hát elkezdtem nézegetni a karácsonyi ajándékokat, plusz a Ricsinek a tesó születésére az ajcsit meg majd a Ricsi szülcsinapjára az ajcsit is. Úgy gondolom ezekre nem lesz időm majd rögtön a picivel, így levadászom most a dolgokat.
Szóval nem unatkozom, nincs sok időm b.netezni meg szinte semmire sincs időm, de így legalább telik a hét, mert már nagyon unom a terhes életet... :oops: Ugye nem ülhetek sokat vagy állhatok mert egyből bedurran a bokám, ne egyek igyak hízlaló dolgokat, a gyógyszereket időpontra megadottan kell szednem, ami persze nem megy :oops: Már zavar a hasam, a kislegény meg kepeszt egész nap, forog fel s le, ha nem rugdossa a gyomrom akkor kinyomja a fejével :lol: Az elmúlt pár napban kétszer állt fejre és fordult vissza, most keresztben kapálózik :lol: És persze hogy éjjel forgolódik, így nem alszok se nappal sem éjjel, de mondjuk ezután sem fogok, nem :lol: Írjak még magunkról? Szerintem ennyi elég volt :wink: bár még a Ricsiről nem is áradoztam :wink: :lol: azt majd legközelebb, megyek teregetni :D

Szerintem kb másfél hónap és befejezzük a lakáshelyrehozatalt pár hónapra és akkor újra tudok majd rendesen írni is :) Na felkelt a ricsi, mostanában nem alszik nappal valami sokat :twisted: :P pusza

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

A pneumot már elkezdték oltani ingyenesen? Tud valaki erről valamit?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni
Nekem a dokink azt mondta,h elvileg eldöntött az oltás, de addig ő nem tud semmit mondani, amig nem kapnak leírást róla.
Én úgy olvastam, hogy októbertől kötelező és ingyenes minden két év alatti gyerkőcnek.
Egyébként én is sasolom már a karácsonyi, szülinapi ajcsikat :wink:

Tényleg, Barbi, Encu, Csilla, ti tervezitek már a szülinapi bulikat? :lol:

Na pont ma írtam, h marci ugyanazokat csinálja mint eddig, erre tessék: az előbb egyedül, kapaszkodás nélkül állt a járókában :shock: persze én örömömben visitoztam, a gyerek meg megijedt és leült :D

Még azt akartam kérdezni, h nem tudjátok hol lehet kapni nagyobb baba étkészletet? Mármint nagyobb méretet, mert mi kinőttük ezeket a kicsiket, igy marci most rendes porcelán tányérból eszik. Ez addig ok, amig én etetem, de egyre többször próbálkozna az egyedül evéssel, viszont félek, h eltöri a tányérokat (nem a tányért féltem :lol: )

szisszka

Sziasztok!

Csilla!
Jajj, de jó, hogy semmi komoly, örülök, hogy minden rendben!

Barbi!
Holnap délelőtt 9-kor indulok dolgozni!Ha otthon vagytok akkor átveszem! :lol:

Encu!
Nem felejtettelek el, de Tamás azt mondta, hogy rengeteg idő ám! Az én sorozatom kb:1 hónapig készült, tehát úgy lenne a legjobb, hogy kettesével csinálgatni!
Hála mára sokkalta jobb volt a helyzet a bölcsiben!

Móni!
Akkor ti is elvagytok havazva, de azért tök jó újítgatni, készülni és várni a tesót!Nagy már a pocid?

Szisz!
Lehet a rossmannban kapni nagyobbaknak valót és szépet az ikeában láttam!

Megyek, mert kezdek elfáradni és még Flóra is pörög!

Szép álmokat mindenkinek!

Kép
gabriel79

Jó reggelt mindenkinek :D

Niki
Boldog Névnapooooot!!!!! :D

Gabó
Köszi, egyenlőre megnézem a Rossmannt, aztán ha járunk Ikea fele, akkor megnézem majd ott is :) :wink:

Na, megyek kávéért :lol:

szisszka

Jó reggelt!

Gabó! Nekem úgy is jó, hogyha egyesével kölcsön adjátok ;) Akkor nincs meló és bizti vissza is kapjátok ;)
Ügyes csajszi Flóra, előbbutóbb azért megy majd a hiszti, hogy hadd mehessen bölcsibe ;)

Barbi! Olyannyira működik, hogy este 8tól fél7ig aludt a csemete :D

Szisz! Tessék harcolni a gépért olykor ;) Marci meg nagyon ügyes!!!!!!

Tesóka! Csak szép nyugisan! Nem kapkodni, nem erőlködni ;) A terhesség meg ilyen, de nemsoká vége és lesz egy újabb látogatható minibabánk ;) Már úúúgy várom ;) !!!! :lol: :lol:

Niki!! BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!! :D

Többiek? ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Köszönöm szépen!!! :D

Encu!
Igen meggyógyult most már Nonó szeme! :) És nem is anyás Nonó, csak most úgy látszott! :lol:

Barbi!
Köszönjük a vendéglátást így utólag is! :)

Zsuzsa!
Miért nem jöttetek a babatalira? :(

Móni!
Kitartás! Próbáld meg jól felfogni a terhességet, gondolj arra hogy te legalább szerencsés vagy, másnak még gyereke se lehet, és örülne ha csak annyi gondja lenne mint neked! Amúgy pedig hamar elrepül már az a 3 hónap. :wink: :D

Kép
niki+baba

Sziasztok

Niki Boldog Névnapot.

Niki indultam csak lemaratam . Nem vagyok

jo társaság mostanába .igy meg megondoltam magam . :oops:
anha

Zsuzsa!
Pedig bizti jól érezted volna magad! :wink: Biztos feldobtunk volna! :D

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Azért csak mindenki be-benéz egy kicsit :wink:

Gabó! Jöttél? Pont 9 után indultunk úszni, de holnap reggel nem indulunk sehova ilyen korán...

Zsuzsa! Sajnáltuk, hogy nem jöttél...

Szisz! Gratula Marcinak! Én megmondtam, hogy ő fog leghamarabb futni :wink:
Egyébként Vince is a beszédre gyúrt rá mostanában, mondja, hogy oda, tessék (ezt még csak 2szer hallottam...), hamma, lámpára, hogy pá...meg sokminden megfejthetetlen dolgot :)

Móni! Igen jó sűrű lesz nektek az évvége, jó, hogy ilyen előrelátó vagy. :)

Niki! Boldog névnapot neked!!!!

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Niki! Boldog névnapot!

Encu! Egy bokor alatt volt nem messze a barika! Hazaértünk, megetettem őket, aztán nem figyeltem eléggé mikor újra útnak indultunk és a piac mellett ismét kidobta... muszáj lesz a babakocsihoz rögzített játékot rendszeresíteni a sétákhoz...
rnecsi

Csilla! Akkor jó! :D Reméltem, hogy meglesz! Ez a "kocsibolkidobálós" korszak is elkezdődött nektek ;)

Mit szólt Viktor a szerzeményekhez? ;) :D

Kép
Kép
encu

Megszereztem végül 3 dl-es üvegeket én is a teáknak! Tök jó, kiváncsi vagyok hogy fognak belőle inni... :oops: :oops: A kétszer megtalált barikának is nagyon örült! Ráadásul mind a kétszer a jobbikat hagytuk el majdnem! :wink: De a lényeg, hogy mindíg megkerült, holnaptól nem sétálnak a barik, csak a matricák! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rnecsi 2008.09.10 20:37-kor.
rnecsi

... ha minden összejön, akkor holnap (?) levisszük nektek!
rnecsi

Jó! Gyertek erre, csak előtte csörögj, hogy legyek is ;) Vaaaagy, ha arra sétálok, akkor csörgök én! Ok? És köszi! :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Szörnyű időjárás van! Fáj a fejem, a gyerekeink meg álomkórban szenvednek! Csak az a baj az álomkórukkal, hogy szakaszos, mindig ébren van valamelyik... :lol: :lol: :lol:

Ti hogy etetitek a gyerköcöket? Etetőszékben? Melyik praktikusabb ilyen kicsiknek az önálló vagy az asztalra rakható?
Mit adtok nekik? Ti csináljátok vagy az üveges jobb?
rnecsi

Sziasztok!

Most volt nálunk a védőnő, besepertünk tőle is egy halom dicséretet! 8) :lol:

Encu
Köszönjük! :)
Hát amikor apa dolgozik, akkor sajnos nem lenne jogos a gépért harcolni :? De inditványoztam egy kérést, h legyen saját gépem, vagy neki :D

Barbi
Köszönjük! Húúú, akkor Vince is nagyon ügyes már! :wink:

Csilla
Nekem is fáj a fejem :? Viszont örülök, hogy nincs 40 fok!
Mi először hordozóban etettük Marcit, de most már nem marad meg benne, igy legtöbbször már az ölemben eszik. Nagyiméktól kaptunk ilyen asztalra tehetős etetőszéket, néha abban eszik Marci, de abból is sokszor ki akar mászni. Úgyhogy most akarunk neki rendes etetőszéket venni, és erősen gondolkodunk rajta, hogy 5pontos legyen az öve :lol: :lol:

Ja, Marci nem dobál a babakocsiból, ő ki akar mászni :lol:

szisszka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?