Haligali,
Hű, de jó sokat írtatok, újra a régi a topik!
Ditke, nah, égre írtál, már tényleg nem tudtam, mi van veletek!
Mórára elnézünk valamelyik nap érdeklődni? Asszem be kell jelentkezni, és valami Ildikót kell keresni, ennyit tudok.
Zsófi foga is majdcsak....bár nekem úgy tűnik, már egy örökkévalóság óta várjuk a fogakat, mint a megváltót (meg persze ezekkel együtt az átaludt éjjeleket...
) Kemény, amikor nem laszanak éjjel a fájdalomtól. nekünk már a Nurofen sem segít... Ti? Adtatok valamit Zsófinak?
A sulival kapcs.ban én is irigyellek, milyen gyakran vannak óráid?
Kutyafüle, én pont akkor voltam beteg, amikor Babó kb. 2 hete ha megfogant, 4,5 hetes terhes lehettem. Nekem is azt mondta a doki, hogy nem árt a babának a nátha, de alázra vigyázni kell, mielőbb le kell vinni. Most is, hogy beteg voltam, szóltam, hogy tesóra gyúrunk, és esetleg....talán.... remélhetőleg.... Na, azt mondta, Rubophen mehet 3*2 is, nem fog ártani, fontosabb a norm. hő. Szóval hűtőfürdő, gogyó, izztodadás... Én így csináltam.
De nem lesz gond, ne félj!!
Judit, a Kolompos nem 20-a lesz?
Niki: Höcögtető nekem is jó lenne a Dominóban, Ditke, te ehhez mit szólsz? Nektek meg pont a másik van közlelebb...
Balwin: találkotunk hites Zuraddal, ahogy hívod, sasoltam, hátha Annalucus is ott a kocsiban, de nem láttuk... Már olyan rég láttuk a nalllányt!
Katlina, de édes Robika, már én is gondoltam sergőre, de még apa leszavazott...
Szilbee, emlékszem a Kolompos videóra, majde stére megkeresem megen!!!
Mai nap milyen volt???
Évi, jobbulást, tudom, mennyire lekapja az embert a lábáról egy "sima nátha", ahogy az kívülről tűnik. neked meg még meghalni sincs erőd, úgy érzed... Kúráld magad, és csüt.ön vagy pénteken talizhatunk!!