Új privát üzeneted érkezett!

Ditke: örülök, hogy kezdtél sulit! Én is így voltam vele, felüdülés volt órákra járni, nem vetlek meg, inkább irigy vagyok :lol:

Szamóca: hát Te sem unatkozol... és a ház már teljesen rendben?

Betti: van például a Gyuricza Ildikó kardiológus dokinak magánrendelése... megkeressem az elérhetőségét? Én már voltam nála, nagyon aranyos. Egyébként a Hetényiben dolgozik, a Herceg Béla osztályán.

Niki: tudom, ott még a tálcánk... Laca nem jár felétek, hogy a kezébe nyomnád esetleg?

Ja, Kolompos... lehet, mi is átmennénk... még egyszer lehetne az időpont és a helyszín?! :oops:

Évi: mi újság az iskolapadban? Még tart a lelkesedés?

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Kitten! Gratulálok Lara baba érkezéséhez! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok az egész családnak!!!! Remélem azóta jobban vagy, és már nálad van a picur :lol:

Engem is elkapott ez a nyavalyás vírus, szombaton azt hittem kipurcanok. Olyan influenza jelleggel, nem volt magas lázam, de fájt mindenem, erőm meg semmi. Még most sem vagyok tökéletes (főleg a köhögés és a gyengeség maradt.)

Ditke, dehogy vetlek meg a tanulásért. Csongi másfél éves volt mikor elkezdtem a főiskolát. És annyira jó volt emberek között lenni, felöltözni, szívtam magamba a tudást! Szóval mindig mondta, hogy imádom a gyereket, de azért ez már nekem nagyon kellett :wink:

Balwin, Csongi 3 évesen került sima ágyba, olyanba, aminek volt oldala. De ő olyan sajtkukac volt, hogy egy éjszaka 3-4-szer bejárta a kiságy minden zugát... a mai napig ilyen.
Szerintem ez gyerekfüggő. Próbáljátok ki, aztán majd meglátjátok!
Hm, erről jut eszembe. Tavaly Horvátországban Csongi többször is a földön aludt. Lezúgott az ágyról, visszatettem, megint leesett. A végén azt csináltam, hogy plédekből megágyaztam neki mellette, és ha leesett a végén betakartam, és ott feküdt reggelig :lol: Hát nem tudom, most visszagondolva elég röhejes! Szerencsére semmit nem vett észre belőle, és tök jót aludt a földön :lol:

Szilbee, szerintem nekem is jó lesz a péntek cipő ügyben!

Dorka, Niki, ha nektek úgy jó, akkor a héten egyszer összefutunk a Hild téren, Nikinek viszem a Katedrálist, Dorka meg adja nekem a folytatását.... De várjunk még egy-két napot, nem szeretnék vírust terjeszteni.

Évi és
Kép
csongianya

Kép az új ágy

Kép

Kép
szolkata

Így kicsinek látszik az ágy, de 90x200-as matrac való bele.

(na jól elszórakoztatom magam...)

Kép

Kép
szolkata

Dorka, Ditke: 24-én kezdődik a Höcögtető. 9-től és 16 órától lesznek a foglalkozások. Meg 10-től és 11-től a Dominó gyerekvárban. Én arra fogok menni, itt van tőlünk 2 percre.

Kata: Én is épp erre gondoltam. Hétvégén odaadom Nekik, jó? Ja, és nagyon megkésve, de boldog szülinapot kívánok én is.

Évi: Jó lesz. Majd szólj, hogy mikor talizunk.

Szilbee: Nekem is tetszenek a vonalzóid.

Niki

Kép
Kép
csni

Húúú Kata! nagyon frankó!! :D

És most már fönt altatjátok Bencét? (Én erőst gondolkozom rajta... Levente végett.)
szilbee

Köszi-Köszi a dícséreteket!! :oops: :) cupp!

Kata! Nem... Lenyúltam a kocsit apjuk feneke alól! :P :lol: Reggel beadjuk Leventét együtt az oviba, aztán elviszem Edet a melóhelyre, majd haza etetni és altatni 8 órára. Aztán du-án 15:15-re menek Leventéért, Ed meg hazabuszozik.. legalalább kikapcsolódik. Legalábbis neki ez már az... mondjuk ezzel én is így lennék. :roll:
szilbee

Jajj,Kata!Sajnos nem ilyen egyszerű.Sajnos rossz hír:magy fel a lázam,mr 38,pedig most hűtőfürdőztem.Fel is hívtam a nődokit,és mondta,hogy bármilyen gyógyszert bevehetek,csak a lázat le kell nyomni,mert vetélést okoz. Algot vettem be,megyek megint hűteni,hátha.Itt már sajnos a mézes,citromos tea önmagában nem segít. De innom kell rengeteget,mert a másik nagy vészforrás a kiszáradás. Annyira nagyon félek lányok.A gyógyszer(és ezért még a hajfestés dsem) nem árt most neki,mert most van csak kialakulóbn a közös vérkeringésünk.Még nincs placenta,csak a méh falából táplálkozik.Így méreganaghoz még nem jut. Na megyek.Majd hozom a híreket.Sorítsatok!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Kutyafüle: hát jól bekaptál akkor valami csúnyaságot! Hát akkor hűtőfürdőzzél, meg izzadjál paplan alatt, szorítok!

Szilbee: hi-hi... apjuk buszozik...hi-hi... legalább át is kell szállnia? Viszont Nektek korán össze kell kapnotok magatokat így... Mikor indul a menet reggel?

Kép

Kép
szolkata

Szilbee: de süsü vagyok :oops: Bence lent alszik, fent csak játszik, de annyira ügyesen jár-kel fel-le, hogy nyugodtan magára hagyhatom a szobájában.

Kép

Kép
szolkata

Kata, nagyon jó ez az ágy!!!! Hm, hát én sem merném még Csongit sem fenn altatni.... ugye a kis sajtkukac...

Kutyafüle, érdemes lenne azért egy körzeti dokihoz is elmenni... nekem mondjuk nem volt lázam, de mint említettem ez a vírus engem is kikészített!
Azért nagyon ne parázz ám, egy ilyen vírustól még nem hinném, hogy a babónak baja lenne! Pihenj, hűtőfürdőzz, C-vitamin, majd csak túl leszel rajta!

Évi és
Kép
csongianya

Aranyosak vagytok.Most megyek a házidokihoz a táppénz miatt eleve,meg hátha mosd valamit.
Szilviről van hír?Lement már a láza?Együtt vannak a babával már?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Kata!
szept 12.

nagyon jó az ágy! nekünk a gyerekszoba nem túl nagy, én is gondolkodtam már rajta, hoyg kevesebb helyet foglalna, de félek, hyog leesne a fenti lakó.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kell-e valakinek dvd tok? itthon kipakoltam az összeset dvd-t gyűjtőmappába, így feleslegessé váltak. ha nem, akkor mennek a kukába.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Haligali,

Hű, de jó sokat írtatok, újra a régi a topik! :)

Ditke, nah, égre írtál, már tényleg nem tudtam, mi van veletek!
Mórára elnézünk valamelyik nap érdeklődni? Asszem be kell jelentkezni, és valami Ildikót kell keresni, ennyit tudok.
Zsófi foga is majdcsak....bár nekem úgy tűnik, már egy örökkévalóság óta várjuk a fogakat, mint a megváltót (meg persze ezekkel együtt az átaludt éjjeleket... :oops: ) Kemény, amikor nem laszanak éjjel a fájdalomtól. nekünk már a Nurofen sem segít... Ti? Adtatok valamit Zsófinak?
A sulival kapcs.ban én is irigyellek, milyen gyakran vannak óráid?

Kutyafüle, én pont akkor voltam beteg, amikor Babó kb. 2 hete ha megfogant, 4,5 hetes terhes lehettem. Nekem is azt mondta a doki, hogy nem árt a babának a nátha, de alázra vigyázni kell, mielőbb le kell vinni. Most is, hogy beteg voltam, szóltam, hogy tesóra gyúrunk, és esetleg....talán.... remélhetőleg.... Na, azt mondta, Rubophen mehet 3*2 is, nem fog ártani, fontosabb a norm. hő. Szóval hűtőfürdő, gogyó, izztodadás... Én így csináltam.
De nem lesz gond, ne félj!!

Judit, a Kolompos nem 20-a lesz?

Niki: Höcögtető nekem is jó lenne a Dominóban, Ditke, te ehhez mit szólsz? Nektek meg pont a másik van közlelebb...

Balwin: találkotunk hites Zuraddal, ahogy hívod, sasoltam, hátha Annalucus is ott a kocsiban, de nem láttuk... Már olyan rég láttuk a nalllányt!

Katlina, de édes Robika, már én is gondoltam sergőre, de még apa leszavazott...

Szilbee, emlékszem a Kolompos videóra, majde stére megkeresem megen!!!
Mai nap milyen volt???

Évi, jobbulást, tudom, mennyire lekapja az embert a lábáról egy "sima nátha", ahogy az kívülről tűnik. neked meg még meghalni sincs erőd, úgy érzed... Kúráld magad, és csüt.ön vagy pénteken talizhatunk!!

Kép
Kép
dorkáék

Dorka!
a Mária nap van 12-én. legalábbis sztem bocsi ha félreérthető voltam a Kolompos, meg 20. 16? óra meg kellene nézni a honlapon, de addig tutira megtudom!

Betegeknek ++++++++++

Judit,
Kép
Kép
bbj

Bbj: köszi, én is pont így tudtam (Mária napot). Kolompos majd érdekel. Az ágy leesésgátló kerete úgy lett készítve, ahogy kértük... én is magasabbra kértem, mint amilyen az eredeti volt.

Kép

Kép
szolkata

Judit, aszonnya Apa, hogy ha a dvd tok ollan, mint a cd tokok (nem olyan, mint a gyári dvd filmeké), akkor kéne. Hogyé adod? Mennyi van? :)

Dorka, ma külön utakon jártunk :mrgreen: Jah, régen futottunk össze...

Jaimee, láttuk párodat a tívíbe :D

Kata, nagyon fajin az új ágyikó(k)! A fiúk biztosan nagyon fogják élvezni...úgy egy év múlva már közösen :D

Niki, a Dominóban is?! Hűha, az nekünk is közelebb van...meg az időpont is jó...sztem oda benevezünk :)

Évi, te javulgatsz már?
Hunci is perpetum mobile; mindenfelé rakja magát alvás közben...főleg az fasza, amikor lábbal van a fejemnél :roll: De legalább nem rugdos 8)

Judit
Kép

Kép
balwin

Jó reggelt Mindenkinek!

De sok betegünk van megint, látszik, hogy elkezdődött a közösségbe járás... Jobbulást kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Jaimee, mit keresett a párod a tévében? Mesélj!

Ditke, kitartást a sulihoz! Én még a régi rendszerben végeztem a mérlegképest, idestova 13 éve, de már akkor sem volt egyszerű eset. De valahol ez is kikapcsolódás a babás hétköznapokból. És ne aggódj, szerintem senki nem vet meg ezért, sőt, kicsit inkább irigykedünk, ugye lányok?! :oops: :lol: Bár én ha már bármiféle iskolát elkezdek Mátéén kívül itthon emlegetni, a családom naggggyon csúnyán néz rám, nem is értem, miért?! :roll: :wink: :lol:

Anikó, ment a privi az oldallal kapcsolatban, remélem, mindenki megtalálja ott is, amit keres, ha valakinek segítség kell, szóljatok akár itt, akár ott.

Kata, nagyon várom ám a pocakos képeket! Biztos csini lett a frizud. Jáj, emeletes ágy... olyan tériszonyom van, hogy már a kép látványától is elkezdtem szédülni... :roll: :oops: De a gyerkőcök biztos nagyon fogják élvezni! Ház... hát, néha azt érzem, hogy a végét már elhúzzuk, mint a rétes tésztát... De apa dolgozik éjjel-nappal (hibridkukorica betakarítási szezon), nekem nincs jogsim, plusz kettesben Jázminnal igen nehéz a vásárlás, mászkálás. Csupa "apróbb" dolog hiányzik, mint pl. tükör, kisasztal, szőnyeg, polcok, szemetes, konyhai eszközök, szekrényekre gombok...

De megtaláltam a letöltőzsinórt, úgyhogy lassan elárasztalak Benneteket képekkel! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Nah, akkor képek, első menet:

Még néhány a Balatonról. A lányokon a Provance-ból hozott kék-sárga, egyforma ruha. A képek kicsit kékek, mert apa csoda gépével csináltam és nem vettem észre, hogy teljesen máshogy van beállítva... :roll: bocs... :lol:

Kép

Kép

Kép

Voltunk Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán Musical duett 2 előadásán is, ez a kép előtte készült:

Kép

És egy kép apával közösen, a sógornőm 50. szülinapján:

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Most pedig a lakásról.

Vagyis Anna szobájáról, mert az van teljesen kész. A képek az ajtón belépve balról jobbra haladva készültek. Nézzétek meg a gombokat a bútoron ... :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szió!

Timi!
Hűdegyünyőrűűűűűű!

Kati!
Kolozsvári.

Dorka!
Elmondta már mindenki, én is csak késve...Niminek is vérzett a foga párszor.....:)

Köszi a hozzászólásokat a bölcsis ügyben......úgy láttam hg ez csak az első 2 alkalommal volt, most hg reggel is otthagytam,bekísértem már el is köszöntem tőle SOKKAL JOBBAN éreztem magam, ez a normális. Amúgy meg bement és semmi.....kint kukucsoltam de elvolt.... :?: Kíváncsi vagyok mikor lesz visszaesés a témában.....remélem elkerüljük ha lehetséges!

Dolgozni hétfőtől megyek.... :shock:

Niminek már csak hőem.van, meg a takony....

És én is takarítás terápián vagyok délelőtt....bár már kezdem unni.....

Nekem is emeletes ágyan volt......sztem tök szupi!!!!! Bár én egyke vagyok.... :lol: de a vendégeknek..... :wink: jó volt.....Aztán nagyobb koromban már nem annyira..... :mrgreen: bár akkor már vettem magamnak egy franciaágyat....... :idea:

fanna3

Szami!
nem mondod hoyg Szinetár Dóra már dolgozik?

nagyon csini rucid van, mindkét képen!

A szoba is fajintos! brw-s a bútor? ott is vannak ilyen gombok! az ágy kihúzható? azt hol vettétek, és mennyiért? és kettőből húzod ki? (ezt nem tudom érted-e mire gondolok...) és ágyneműtartója is van? na így elsőre csak ennyi kérdésem van :lol:

Fanna!
nem akarlak elijeszteni, de a második héten volt nálunk a csoda elvesztése... hátha Niminek nem lesz.

Judit, és akit érdekelne esetleg INGYÉ!!!! van. és a hagyományos dvd tokról van szó a fekete vékonyabb, de nem a legvékonyabbik fajta, és van közte duplacd-s változat is. sok van, olyan 50-60 db, ha nem több. Jó lenne, ha valakinek kellene, mert a kuka tele lenne ha kidobálom, és messze van még a jövő heti kukaürítésig.

KOLOMPOS SZEPT 20-ÁN 17 ÓRA ELŐTTE BÜTYKÖLDE 15 ÓRÁTÓL.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jaóreggelt :)

Judit, akkor nekünk kellenének a szimpla tokok. Mikor kell elvinni? :)

Szami, nagyon szépek a lányok az egyenrucikban :D Nameg te is :)
Nagyon jó lett Anna (nagylányos) szobája! Pillangós gombok, jól látok? :oops: Nem vagyok mán Sasszemű Tódi... :( Jöhet a ház többi része is :wink:

Fanna, hátha nem lesz visszaesés... Jobbulást még Niminek! Hétfő? Izgulsz? :D

Ditke, nincs itt megvetés, tudja itt mindenki, hogy minden változás életmentő lehet :wink: Én is lesegetem a tanfolyamos lehetőségeket...
Régóta akarom már írni, csak szoka szerint elfelejtem :? Írtad, hogy Zsófiról nagyon cuki képet készítettek az útlevelébe...fel tudod tenni? :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Kata, nagyon jó az ágy!
Gondolom Bence örül neki!
Marci akkor veletek lesz egy szobában? Be is tettétek már neki a kiságyat?
Szombatra jó szórakozást! :mrgreen: De legalább esztek egy jót.

Szamóca, nagyon szép lett Anna szobája! Istenem, de szeretnék majd én is a jányomnak egy ilyet :roll:
Ja, és az egyenrucis+szülők is nagyon csinik!

A sulival kapcsolatban a "megvetést" úgy értettem, hogy amiatt ne vessen meg senki, hogy jól éreztem magam a gyerek nélkül, nem a tanulás miatt, nah értitek...
Órák minden héten vannak, péntek délután vagy szombat délelőtt, van olyan hét, amikor mindkét napon.

Csajok, nekünk is jó a Dominó vár, hát az sincs messze, + egész déleőtt csavargunk úgy is. A 9 órási meg a 16 órási a Mátyáson lesz egyébként? Akkor jöv szerdán már lesz is a Dominó várban 10-kor?

Kutyafüle, jobbulást! Remélem, tényleg nem lesz semmi baj a babóval.

Balwin Judit, nincs szkennerünk, de majd megpróbálom lefényképezni az útlevél képet! Ti már csináltattatok Annalucusnak?+ még a cipijéről nem tetél képet!

Kép

Kép
ditke2007

hali,

Kata, lemaradt tegnap, pedig nagyon akartam írni, hogy nekem is tetszik bence új ágya!!!! Igaz, én is a táborokban miindig csak lent mertem aludni, de nagyon frankó játszó"teret" lehet fent kialakítni!
És ám várjuk a képeket Rólad és Marciról!! :)
Takarítás: néha komolya jól esik, olyan jól elvagyok a gondolataimmal, APa áltban sétál addig Szabival. Ahogy Anna írta, kész terápia.

Anna, nadejó, ha így elköszönés után te sem vagy teljesen a padlón, kell a léleknek, meg Niminek is! aztán reméljük,hogy nem lesz semmiféle visszaesés!

Szami, nagyon elegáns gyerekszobája, bocsánat, lányszobája lett Annának, ő is jól érzi magát benne? A ház többi részéről mikor raksz képet?
Az egyenszerkóban is szépek a lányaid, a puszis nagyon édes!

Judit, köszi a Kolompos infót! Meg asszem adós vagyok egy válasszal: a Tiszaligetben volt a lagzi, a Máv üdülőjében, ahol anno a miénk is volt.

Kutyafüle, hogy vagy?

Nincs híre vkinek Kittenékről????

Rólunk: holnap játszóbölcsi Ditkéékkel! Úgy várom, kíváncsi vagyok, hogyan érzi majd Szabi magát!!!
Még mindg a fogaknál vagyok leragadva, bocsi... :oops: :oops:
DE annyira csúnya, cifet-cafatos, vérzős, sokszínűs Szabinak alul, hogy ma elviszem megmutatni, félek, hogy gáz van vele, a fenti kettő őrlője nem ilyen.... És persze éjszakázunk továbbra is, rendszeres lett a min. 2 óra sírás éjszaka.... Valami nem stimmel....

Kép
Kép
dorkáék

Ha Kitten válaszol, akkor majd továbbítom az üzenetét...

Most csak ennyire fussa. Du-án moziba megyek Ádámmal, így sok a tennivaló.

Pussz!
szilbee

Sziasztok!

Én is úgy mennék valahová kikapcsolódni, de nálunk apa nagyon ritkán hajlandó bárhová menni a gyerekek nélkül. Így ha megyek, akkor a barátnőimmel max. 3 órára. Kicsit hosszabb kikapcsolódást is el tudnék viselni.

Kata: Szupi az ágy. Én is gondolkodtam már emeletesben, csak én is félek, hogy leesik a fent alvó.

Ditke: 24-én kezdődik a Höcögtető, azt írta Szilvi. Az időpontokat nem biztos, hogy pontosan írtam le, de nagyjáből így vannak.

Szami: De szépek a lányos abban az egyforma ruhában. Nagyon cukik. És Anna szobája is gyönyörű lett, igazi lányszoba.

Judit: Nem is értem miért lepedtől meg rajta, hogy Szinetár Dóra már dolgozik. Azt bírom, hogy mindegyik annyira meg tudja magyarázni, hogy miért megy el dolgozni az akár 2 hónapos gyereke mellől is.

Dorka: Sajnálom, hogy így kínlódtok Szabi fogával. Mikor viszed a dokihoz? Majd írj, hogy mi volt.

Fanna: Örülök, hogy jobban van Nimi és, hogy ilyan jól megy az elválás. Te meg használd ki azt a kis időt, amit Magadra szánhatsz.

Apa ma hozza Dorka kis alkalmi cipőjét. A teszveszen nyertem kis fekete lakk.

Levágattam a hajam, majd teszek fel képet este.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Isten hozott Lara baba!nagyon jó egészséget kívánok az egész családnak!

Kutyafüle:Jól elkapott ez a nyavaja.Remélem már jobban vagy és lemegy a lázad.Szorítok!

most csak ennyi,mert főzök és takarítok.

Szép napot mindenkinek!

Kép
pné rami81

Sziasztok! Volt termés! :lol:

Röviden csak most: megkaptam tegnap a teszvszes csomagot. Okés volt vele minden (babó már az egyik mesekönyvet kifejtette a gerincéből :roll: ).

Niki! Petinek németben nem jön elő az allergiája, de itthon halálán van. Ma elkérezkedett (épp most állt meg a ház előtt) és meg a dokijához injekciót kérni.

Olga

Kép
juhaszolga

Dorka!
feltétlen számolj be, mit mondott a doki, nagyon kíváncsi vagyok, ez már akkor tényleg nem okés. gyerekorvoshoz mentek, vagy fogászatra?

Szilbee!
mit néztek meg délután?

Ditke!
mindig elfelejtem volt eszembe az urad... én a héten kidzsuváztam a szőnyeget, jókat mosolyogtam, majd amikor ő csinálja! hahaha másnapra jól kimarta a szer a kezemet...

elhiszem, hogy jó kimozdulni, kell is az, de eljön még az az időszak is hoyg inkább otthon maradnál! aztán jó tanulást!

Olga!
na akkor minden jól sült el. én meg úgy jártam a múlt héten, hogy várom várom a csomit sehol, aztán írok, hogy mi van már, az értékelést már megírta egy hete... kiderült elküldte Miskolcba a csomagot, mire visszament neki, ismeretlen címzés... na ja...

Niki!
combos Edina van a mai Nők lapjába, írja 6 hónapos lesz a gyerek, és visszamegy dolgozni, mert kell a pénz elgondolkoztam, hyog gyűjtést szervezek nekik, nehoyg éhen haljanak már!

Szami!
szintén Nők lapja, a maiban a lúgosításról írnak. bár zöldségeket, gyümiket sorolnak fel, hoyg mivel lehet a szervezetet lúgosítani.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit!
csütörtökön beviszem és az angol előtt talizhatunk, 3/4 6-kor, ha jó nektek, vagy utána 3/4 7-kor. Nos?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Nah, gennyes Szabi ínye..... Betadine, Dologél, elalvás előtt Panadol.
Miután mondta a védőnéni (du. ő volt), hogy gennyes, leesett a tantusz, hog bakker, ez tényleg az, mi más is lehetne ilyen színű?! :oops:

Kép
Kép
dorkáék

Szami nagyon szépek vagytok!
A szoba igazi csajos!!!!

Dorka!
És mitől vagy miért gennyesedik be neki??

Birom ezeket az anyukákat én is!
Annyira szegények a drágák hogy éhen is hlnak!
Amin még kiakadtam hogy Sarka Kata és Hajdú Péter esküvőlyén ott volt a nőgyógyi is,hogy vigyázzon a kismamára :twisted: :twisted:

Kata!
Nagyon jó Bence ágya!
Nekünk volt emeletes ágyunk,én imádtam fenn aludi,na jó egy kicsit nagyobbacska voltam már akkor 8)

Kutyafüle!
Jobbulást!!

Kép

Kép
katlina

Hall!

Szilviék jól vannak. (Most válaszolt az sms-re.) Nem fejtette ki bővebben, hogy a láz hogy alakul/t... Majd ha hazaértek a kórházból (talán csütörtökön) bővebben nyilatkozik... azt mondta.

Ja a film a Batman volt. :roll: :roll: Nem mondom, hogy marhára élveztem... Fél órával a kezdés után már az órámat sasoltam. Épp hogy fürdetésre hazaértünk... marha hosszú volt és kicsit se nekem való. :?
szilbee

Dorka!
és ez mitől volt? nem nyílt meg az íny, csak annyira, hogy a bíci alámenjen?

Szilbee!
óhhh hát az nekem sem kedvenc film....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Én most pont abban az időszakban vagyok, azt hiszem. Vhogy már nem tud felcsigázni egy vacsora, mozi... stb. a kölkök nélkül (pedig ez volt ám ímindig így!!!!!). Totál hülye vagyok szerintem Kép , de nem tudok vele mit kezdeni... se változtatni rajta... várom hog elmúljon. :mrgreen: Aztán igyexem kordában tartani magam, hogy ne lógjak folyton a kölkök nyakán... mert azé az se egészséges. Csak vhogy úgy érzem, kevés az idő amit együt tölthetek velük,,, még egy év és mehetek vissza dolgozni... és olyan gyorsan elrepül az az év... :?

Szami! Nagyon szép a szoba! Nekem a bútorok nagyon tetszenek!!! :) Különösen az ablak alatti kombináció és az íróasztal.

No eldugulok...

Jóccakát! 8)
szilbee

Bocsi, gyors leszek, majd holnap jövök bővebben :oops:

Judit, akkor legyen előtte, háromnegyed 6-kor. Hol? Telszámom megvan? Vagy azé kűdöm priviben...

Judit
Kép

Kép
balwin

na megvan a vitaminunk neve, többekkel beszéltünk róla, pomestin-nek hívják, FLP ternék, akit érdekel 5300-ért hozzá tudok jutni (van kedvezményünk) keressetek rá a neten, sajnos nem sok minden van róla akit komolyabban érdekel, megpróbálom bemásolni amit kaptam papírost.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee!
ne izgulj, mi sem megyünk a gyerekek nélkül sehova, vagy az egyik megy, és a másik a felvigyázó...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szép estét!

Ditke: Bence és Ketteske egy szobában fognak aludni... sőt egy darabig én is csatlakozom... remélem nem sokáig (addig, amíg éjszaka is szopik). De majd igyexem rövid idő alatt rászokatni az éjszakai alvásra... Az én felfogásomban éjszaka aludni kell, amint lehet. Remélem majd működik a dolog, ha nem, majd változtatunk.

Fanna: bocsi, hogy belekontárkodok...., de ha Niminek folyik az orra és hőemelkedése van... akkor biztos, hogy kellene mennie közösségbe?! Vagy nem jól olvastam?! De azért az jó, hogy elbúcsúzás után szívesen marad, hátha így is marad.

Szilbee: hát amikor adódott nekünk is kettecskén esti program... akkor is inkább itthon voltunk... Valahogy egy űr keletkezik bennünk, ha nincs velünk B. Az meg külön nem lehetett túl jó, hogy még a film sem volt jó...

Szamóca: Ilyen csajos szobában én is szívesen laknék... Akkor mind a 3 gyerkőc külön alszik/lakik? A párocskás képen már tényleg nem Szellő Pityus (de a medencésen akkor is :wink: ). Csajok, mint mindig nagyon szépek. (Én jogsi nélkül már rég bekattantam volna it..., nekem hirtelen felindultságból sokszor fel kell kerekednem)

Dorka: legalább most már kezelve lesz.. .egy-két nap és alszotok éjszaka, amint lemegy a gyulladás. Szegény Szabi, elég fájdalmas lehet.

És egy kép rólunk.... hát a hajamból nem sok látszik, nem jó szögből, pedig tök tuti lett élőben.... és hát elég rémísztő vagyok most már... (de már csak jó 2 hónap max.):

Kép

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de szeretnék hozzátok csatlakozni, ha lehetséges.

Rólam annyit kell tudni, hogy 5 éve próbálkozunk a babával és két sikertelen lombik után vagyunk. Viszont 2 hete mindentől hányingerem van / kaja, pia/ és ennek hatására múlthétem bekerültem kórházba, ahol felmerült a gyanú, de semmilyen vizsgálatot ezzel kapcsolatban nem csináltak. Csináltunk tesztet, ami negatív lett, majd elmentünk a nődokihoz, aki azt mondta, hogy jövőhétem látni szeretne, mert vastag a mnyh-ám. Szerintetek lehet ebből valami?
Bocsi, hogy zavartam. Ha tudtok válaszoljatok már nekem légyszi. Köszönöm.

U.I. Jobbulást a betegeknek.

Ildi

gyoreneildi

Kata! De szépek vagytok!!! :D Tudom te másként érzed, de egyáltalán nem van olyan óriási! Rémisztő meg pláne NEM!!! :lol:

Ildi! Szia! A méhnyálhártya elég kecsegtető. Lehet hogy a teszt amit vettél nem volt elég érzékeny... vagy hogy szokták mondani. Drukkolok, hogy baba legyen!

Dorka! Szabi ínnye javul? (bár lehet ez még korai kérdés) Éjszakátok jobb volt már? (Nekünk a panadol sose hatott... se fájdalomra, se lázra...)

Judit! Jajj elfeledtem anyumat megkérdezni az FLP-s cuccal kapcsolatban. Mi is a pontos neve? Ma rákérdezek... Meg van vmi összetétel táblázat is róla? Bár ha a neve megvan, majd rákeresek a neten.
szilbee

Hali! Szép reggelt Mindenkinek!

Isten éltessen Niki neved napja alkalmából!

Szilbee: megint úgy jártam, mint mindig.... előtte nap észben tartom, hogy a köv. nap mi lesz, aznap meg elfelejtem.... szóval Ádámnak is boldog névnapot kívánok tegnapra....! Jó gyorsan megjártátok a reggeli körötöket... én ilyenkor még fel sem ocsúdok :oops: De mivel tök fittnek érzem magam (egész terhességem során még ilyen nem volt)... ma bemegyünk csavarizni a városba... nincs kedvetek bejönni?

Esetleg más? Kivel lehet bent találkozni?

Ildi: üdvözlégy közöttünk! Nem feltétlenül mutat ki a teszt "korán" megcsinált korai terhességet, de sajnos azzal is számolni kell, hogy a tüneteket sajnos mi is tudjuk produkálni nem lévő terhességnél is. Szorítok Nektek, hogy legyen babóka a pocakodban, de semmiképp se éld bele magad! Ha most nem, egy következő biztosan sikerül, nekünk a szomszédságunkban van lombik kiscsaj, B. kisbarátnője... sokadik lombikra sikerült, viszont gyönyörű!

Kép

Kép
szolkata

Katlina: izgulunk ám itt is... kb. mikor derülhet ki...?

Dorka: milyen volt az éjszakátok?

Olga: egyszercsak majd elszaladok a könyvért :oops:

Bbj: hogy van Leti? Lett végül is vizelet vizsgálat?

Kép

Kép
szolkata

Kata! Köszi az invitálást és a köszöntést (átadom az illetékesnek), de én tök hulla vok... a tegnap nagyon zsúfolt és fárasztó volt. Szinte egész nap kocsikáztam, és vagy 10x voltam itthon és mentem el... Na meg várom az evcás rucikat, amit a tesóm rendelt. Fél 3-kor pedig megen útra kelek... Interspuri, nővérem (ha megjön a ruci), ovi, haza... aztán lehet R.falva...

Menek vasalni... Kép
szilbee

Jó reggelt!

Niki!
Kép

Ádámnak utólag sok boldog névnapot
Kép

Ildi!
Üdv! szorítok Nektek, hogy sikerüljön! hova jártál/tatok? a megvastagodott mnyh valóban lehet egy oka, de az orvos, hátha többet tud neked mondani a köv. alkalommal.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka!
hogy alakult az éjjeletek?

Szilbee!
nekem is vasalnom kell, de most már nagyon, úgyhoyg megyek, és felállítom a deszkát, és nekikezdek...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szió!

Niki Sok BOldog Nevednapját Kívánunk!

Kata!
Csak hétfőn volt még kis hőem....az orrát szívom akkor is ha nem kell.....

Szerintetek Sinupret cseppet önszorgalomból is lehet szedni pici köhögésre?

Ildi!
SZia, üdvözlünk! :wink: Én is csak azt kívánom hogy eredményes legyen ezúttal a projekt!!:) És biztos vannak avatottabb fórumok ez ügyben, hozzászólni nem tudok okosat..... :roll:

fanna3

Nikinek nagyon boldog névnapot kívánunk! Kép
jaimee1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?