Új privát üzeneted érkezett!

Rana!
oldalt lehet látni, hogy mennyit írtunk... a görgető sáv!
dezsina

Rana!
Nem érzed,ez nem viszket,egyszercsak ott van,és elönt az öröm :lol: :lol: :lol:
Vendég

ÉS IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Megyek is, csak ezért voltam itt veletek... :twisted:
rana33
Debrecen

Rana!

[color=red]Laptetű[/color]
dezsina

Mint most???????????????????? :lol: :lol: :lol:
rana33
Debrecen

igen.mint most :wink:
Vendég

Rana!
első nap laptetűt csinálni igen nagy szerencsét hoz!!!
dezsina

Dezsi!
Jól megszerkesztetted ezt a nagy piros laptetűt :lol: :lol: :lol:
Vendég

Dezsi, hát a tehénpóz !!! Nem hallottál még róla? :oops: :oops: :oops:
rana33
Debrecen

Rana, füvesasszony? :lol: :lol: Hát ez jó! :lol: :lol: Sárkány ellen sárkányfűűű... :lol: :lol: Nem ismerem a füveket. A google-on keresek rá mindenre.

skrisz72

Jaj, valamit blokkol a gépem... Mesterséges intelligencia... Vagy a férjem piszkálta meg a programot, hogy mostmár hagyjam abba... :(
rana33
Debrecen

Biztos nem hallott még róla,de talán már meg is jött a kedve hozzá,hogy este kipróbálja :shock: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát nem tudom, amit leírt Rana én ebből arra következtettem, hogy most Rana ténylegesen mire gondolt, aztat én, mint Hajnalka nem tudhatom.
Vendég

Nyulasz!
nekem is tetszik... de ki kell mennem ahol Te is voltál, De nem azért mert kutyabengezt ittam

Rana!
nem. kutyapóz az igen, de tehén :oops: :shock: :roll: :?: Gumicsizmában :?: :?:
dezsina

Rana,
a gép letiltott, mert ez már 18 éven felülieknek való:)
Vendég

Milyen tehénpóz??? :?:

skrisz72

Dezsi,
Tudod fő a változatosság! A kutyapóz már tök uncsi!:)
Te is több litert pisilsz és utána felmosol? :lol:
Vendég

hehe
Vendég

Krisz, akkor te vagy a Googlewoman... :)

Ne aggódjatok, nem vagyok pofátlan, nem hajtok dupla laptetűre. Nem vagyok telhetetlen. Majd holnap.... De azért a Babanetes Rekordok Könyvébe jól esne, ha bekerülnék.... :roll:
rana33
Debrecen

Krisz,
így nehéz lenne elmondani, csak az előző oldalt kell visszaolvasnod hozzá, de csak akkor tedd, ha nincs senki körülötted :D
Vendég

Rana,
tudod, hogy a macskádnak érdekesen rángatódzik a farka :!: :?: :wink:
Vendég

Jaj nem tudom miért vagytok ilyen prűdek, valljátok be, hogy nagyon is kedvelitek a Gumicsizmás Tehénpózt! :lol:
rana33
Debrecen

Ugye Bella, milyen szexi? :wink: Vagy csak tikkel szegény (a lelki megrázkódtatásoktól)?
rana33
Debrecen

Figyeljetek!
köszönöm, hogy vagytok! Idén most nevettem a legjobbat! szivemből jött, folyt a könnyem és főleg, hogy vissza kellett tartani, és igy kirobbant a fejemből...
dezsina

...hát a megrázkódtatás láttszik a tekintetén :lol:
Vendég

Bella, ne izélj már! Folyamatosan olvastam a hozzászólásokat. De leragadtam a gumicsizmás tehénnél. :lol: ÁÁÁÁ most esett le! A top secret-ben valaki nagyon csúnyán kekszelt akarata ellenére, ugye? Jól emlékszem? Már bazi régen volt.... :lol:

skrisz72

Rana!
egy spermára hasonlít :P Tuti célba ér :D
dezsina

...Dezsi,azt hittem a pisit kellett visszatartani,de látom nem az robbant ki... :lol: :lol:
Vendég

Rana, ez a macska olyan mint hókuszpók macskája. Pont olyan értelmesen kacsintgat. :lol: :lol:

skrisz72

Dezsi,éhes makkal disznókat álmodsz,milyen spermium,????
Vendég

Nyulasz!
az isten szerelmére ne röhögtess :!:
dezsina

a farkincája... Bella mondta, hogy milyen... én csak tovább néztem
Rana biztos nem haragszik, mert az is szerencsét hoz Neki :!: :D
dezsina

Dezsina, majd este gondolj ránk a baby dancing közben! Tuti elröhögöd magad! :lol:

skrisz72

Krisz,
igen arra gondoltam. Miután Rana elvetette a macskanős öltözéket, mert állítólag nem férne bele, megjegyzem én sem, így akartam volna batmenest, de Rana javasolt a cowman-es, így én javasoltam a tehenés-gumicsizmás változatot, merthogy abba biztosan beleférnénk.
Szóval tömören ennyi.
Vendég

Ugye Rana nem haragszol :?: :roll: :?: Nagyon aranyos a cicus :D csak viccelődtem :oops:
dezsina

Dezsi, megkaptad már a felmondóleveledet? Ha igen, sajnálom.

Spermafarkú cicát meg ne tessék bántani, mert szerencsét hoz. Vagy kicserélem egy igazi spermára, de akkor tényleg letiltanak engem innen, szégyen-szemre egy fél nap és egy szép rekord után... :?
rana33
Debrecen

...főleg ha gumicsizmában jutunk eszedbe :lol: :lol: :lol:
Vendég

Krisz,
Dezsiék este kipróbálják a tehénjelmezes gumicsizmás változatot és az tutira meghozza a kívánt 3-as ikreket.
Vendég

valahol azt olvastam, hogy a depressziós nők nehezebben esnek teherbe. Háát, lányok, nektek nem lesznek gondjaitok... :D :D :D

Kép
kisbuta

Nyulasz,
Dezsi már mindenben csakis spermiumokat lát, már másban nem is tud gondolkodni! :D
Vendég

Kisbuta!
...ahogy olvaslak neked sem :lol:
Vendég

na, na, na
nem viccelődünk, mert bejön :D
dezsina

Dezsi,
Szerintem Rana biztosan nem sértődött meg, végig vette a lapot!:)
Vendég

Krisz, hát mert Ő Hókuszpók macskája! Mit gondolsz, honnan lenne amúgy a varázsereje????
rana33
Debrecen

...ja,még jó hogy a nyulamnak nem láttszik a farka...
Vendég

Most meg majd a LAPTETŐT!!!!!! :wink:
rana33
Debrecen

Na, vajon kié lesz a következő laptető?

Kép
kisbuta

Kisbuta!
nem ismersz Te még bennünket, tudunk ám depisek is lenni! De ez most nem ez az eset.
dezsina

Jaj én akarom
rana33
Debrecen

Nekünk van otthon gumicsizmánk. :oops: :oops: :lol: :lol:
(Természetfotósok vagyunk.) De még nem jutott eszembe úgy is kipróbálni... :mrgreen: Most már ha ránézek, biztos vigyorogni kezdek.

skrisz72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?