Ne aggódjatok, nem vagyok pofátlan, nem hajtok dupla laptetűre. Nem vagyok telhetetlen. Majd holnap.... De azért a Babanetes Rekordok Könyvébe jól esne, ha bekerülnék....
Figyeljetek! köszönöm, hogy vagytok! Idén most nevettem a legjobbat! szivemből jött, folyt a könnyem és főleg, hogy vissza kellett tartani, és igy kirobbant a fejemből...
Bella, ne izélj már! Folyamatosan olvastam a hozzászólásokat. De leragadtam a gumicsizmás tehénnél. ÁÁÁÁ most esett le! A top secret-ben valaki nagyon csúnyán kekszelt akarata ellenére, ugye? Jól emlékszem? Már bazi régen volt....
Krisz,
igen arra gondoltam. Miután Rana elvetette a macskanős öltözéket, mert állítólag nem férne bele, megjegyzem én sem, így akartam volna batmenest, de Rana javasolt a cowman-es, így én javasoltam a tehenés-gumicsizmás változatot, merthogy abba biztosan beleférnénk.
Szóval tömören ennyi.
Dezsi, megkaptad már a felmondóleveledet? Ha igen, sajnálom.
Spermafarkú cicát meg ne tessék bántani, mert szerencsét hoz. Vagy kicserélem egy igazi spermára, de akkor tényleg letiltanak engem innen, szégyen-szemre egy fél nap és egy szép rekord után...
Nekünk van otthon gumicsizmánk.
(Természetfotósok vagyunk.) De még nem jutott eszembe úgy is kipróbálni... Most már ha ránézek, biztos vigyorogni kezdek.