Sziasztok!
Nagyon nagyon gratula Eszikének és Bagzerkának a legújabb topiclakókhoz!!! Sok boldogságot, egészséget és tejcsit kivánok!!!
Szeder!
Dettó, mint anyoooooka... ezt olyan szépen irtad le... már én is alig várom, hogy magamhoz ölelhessem a kislányomat! Addig a meglévőt próbálom, de az már nem hagyja magát.
Humanka!
Szerintem senki nem utál, hogy te most jól vagy. Szenvedtél te akkor is eleget, amikor mi többiek kevésbé, vagy egyáltalán nem... ennyi kis örömterhesség mindenkinek jár! Remélem a szülésed is hasonlóan jó lesz.
Aliz!
Tényleg nagyon szépek az esküvői képek, és nagyon szép kismama voltál a végén is!
A baba pedig ennivaló, biztosan papa-mama kedvence...
Csibe!
Drukk a kórházhoz... +++ legyetek túl rajta minél könnyebben, minél hamarabb.
Bagzerka!
Ez tényleg nem semmi... kiváncsi vagyok én is ezerrel, hogy zajlott a dolog... Azért nagyon örülök, hogy minden rendben van, és nektek is sok boldogságot, tejcsiben gazdag hónapokat kivánok!!!
Nem is tudom ki irta... látszik, nagyon felspannolta az új lakás a kisembert is, már teret akar hóditani... na de hogy pont a konyhával kezdi...
Márti!
Mennek a drukkok neked is nagyon!!! Érdekes, hogy nekem sem első baba, és most még kételkedőbb vagyok a fájások mibenlétét illetően... menni vagy nem menni... napok óta igy vagyok vele...
Jajj, remélem nem hagyok ki semmit...
Én annyira feledékeny meg ingerült vagyok már... az előbb hajtottam el a szomszédot is...
Bár... ez jogos volt.... anno volt róla szó, hogy milyen semmirekellő emberek is vannak... még a topic elején valamikor... na ez a szomszéd az akkoriban emlitett volt, akinek se munkája, semmije, csak a határtalan felelőtlensége...
Erre jön bazi hangosan bőgetett motorral, kopog úgy, hogy majd beszakad a bejárati ajtó... persze többször is, mert mivel eltart nekem vagy 1 egész percig, hogy kinyissam, ő azt már nem birja kivárni...
Erre kérdezi, hol a párom... na megmondom őszintén, elöntött a vörös köd... Közöltem vele, hogy szerinte hétköznap munkaidőben normális ember vajon hol lehet...
Na erre elhúzott...
Remélem vette a lapot...
Tegnap, mintegy a nyár utolsó napján, és mint ki tudja nem-e utolsó 3-asban töltött hétvégénk megünneplésére kimentünk Balcsira. Természetesen ebéd közben kezdett el keményedni a hasam... nem kicsit... na mondom oké, akkor jöhet a Márti-tipp, kértem káposztasalit.
Hatás semmi, illetve elmúltak a keményedések... csatát vesztettem, háborút nem alapon, biztam az éjszakában.
Erre délután a strandon, szúró fájdalom a combomon... odakapok, megnézem, erre épp akkor repül el egy r...dt darázs... nem megcsipett (harapott) a dög???
Ezek után éjjel alig alcsi (már tök hulla vagyok), most meg émelygős, hányingeres hülye közérzet... + egy darab 1 éves eleven ördög...
De azért van jó hirem is! Kaptam starlarktól sms-t, ma úgy néz ki, hazamehetnek!
No további szép vajúdós, nem vajúdós napot mindenkinek!