Sziasztok!
Viki, köszi a linkeket. Az ágyneműset én is megtaláltam, szerintem baromi drága, úgyhogy ilyen nem lesz a kisasszonynak.
A fali dekorációt még meglátom...
Kriszti, nagyon sietett Orsi ezzel a fogacskával! Borinak is ilyen korán bújt ki az első? Mi Csengének most várjuk az utolsó őrlőt, bár lehet, hogy már ki is bújt, mert napok óta nem engedi megnézni. Egyébként mi sem vettük észre az őrlőket, szerencsére fájdalom nélkül kibújtak.
Mi rengeteget jártunk Csengével az erdei tornapályára, amikor még a városban laktunk. Általában ott volt a hétvégi nagy séta, alvással vagy anélkül, mert így legalább az érzet megvolt, hogy a természetben vagyunk, talán kevesebb benzingőzzel körülvéve. A játszótér tényleg klassz, csak mostmár nagyon kiesik nekünk. Mondjuk, mi nem?
Kíraanya, de ügyes vagy! Ilyennek én tutira nem mernék nekiugrani, mert csak összebarmolnám a falat.
Bejcsi, eredmény? Én ma voltam vérvételen, mondta a csajszi, hogy milyen vastag már a bőr a vénámnál a sok szúrkálástól... Mondtam, hogy remélem, hogy ez lesz az utolsó egy darabig, bár még infúzió lehetséges a szülésnél. Csengénél is kaptam, mert nem akartam tágulni elég gyorsan, és egy kicsit segítettek.
Fábiánról írtatok ám új infokat nekem is. Azt tudtam, hogy szabiról nem jön be, de azt nem, hogy a magánrendelést sem hagyja ott. Én voltam már úgy nála, hogy 1 órát vártunk a rendelőben, mert nem érkezett meg szülés miatt. Na, mindegy, majdcsak nem akkor akar kibújni Zselyke, amikor dokibácsinak más dolga van. Ha meg igen, akkor is lesz ott valaki, aki segít. Azért most örülök, hogy van fogadott szülésznőm, legalább Ő biztos.
Egyébként kórházi csomag 90%-ban készen van, a mindennapi dolgok hiányoznak csak belőle (papucs, ilyesmi), ezeket mondjuk tutira itthon fogjuk hagyni.
Majd Robi hozhatja utánam.
Jövő héten kezdem az nst-t. Lassan vágni lehet a centit!
Ennyi voltam mára, mert Csenge szétrámolta a régi játékait, amik már Zselykének vannak félretéve, és úgy néz ki a kicsi leendő szobája, mint ahol bomba rombant. Egy kicsit rendbe kellene szedni...
Sziasztok