Új privát üzeneted érkezett!

Helló Mindenki!

Abszolult kibírható volt, a párom elkészítette és ő kóstolta meg először és mondta nyugodtan igyam nem gáz!Pont ezt beszéltük, hogy a kismamákat ha annyira nézik ezáltal a cukor által inkább egy szokványos egész napi evés után nézzék meg!De hát nincs mit tenni!

Igen Desviki én is Besis voltam!!!!

Kép
bejcsi28
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 09:14-kor.
20150601134430
 
 


Sziasztok!Kellemes hétvégét mindenkinek!
Buci!szerintem érdemes elnéznetek a bölcsibe biztos ami biztos alapon.A Malom utcait mindenki dicséri én is azt szerettem volna de nekünk nagyon kiesik.A Sarkantyú utcairól pedig remélem lesz tapasztalatom majd beszámolok! :lol:
Rubinita!A korzo liftjével én is sokat szenvedtem nem érzékeli a babakocsit minket egyszer oda is zárt! :x Ha neked is ez a gondod vele akkor tedd a kezed az ajtón lévő érzékelő elé amikor tolod be a kocsit,persze elég fura igy bemenni mert lennt van az érzékelő meg közben tolni a kocsit de legalább tutti nem indul igy el.
"Szépen" megcsinálták.A multkor bementem a pelenkozá-szopiztato helyiségbe ,rend volt és tisztaság csak éppen a zene bömbölt.Érdekes lehet igy szoptatni!
Mi jól vagyunk ma nagytakaritás terveztem de lehet csak ablakpucolás lesz belőle. :(
Megyek is.
Sziasztok!

Kép
kíraanya
 
 

 
 

Sziasztok!

Mindenki hűsöl? Iszonyú ez a hőség! :shock: Már olyan jó lenne egy kis indiánnyár!!! Nem bírok hosszabb időt kinn tölteni, mert kibírhatatlan. :(

Tegnap el akartunk menni a Zsindelyes Fesztiválra, de ebben a forróságban nem mertünk elindulni. Pedig állítólag nagyon sok gyerek program volt. Kár... Majd talán jövőre.

Kíraanya, ablakpucoláson túl vagy? Jó lehetett ilyen melegben... :?

Ma összerakom a kórházi cuccomat, biztos, ami biztos. Igaz, hogy még néhány dolog hiányzik belőle, de legalább ezek legyenek benne a táskában, ha esetleg szaladni kell.

Lányok, van valakinek ötlete, hogy milyen mesekönyvet érdemes venni egy 4-5 éves kisfiúnak? Nővérem fiának most volt a szülinapja, és neki szeretnék. Olyat kértek, ami nem feltétlenül képeskönyv, mert a szülők fognak mesélni belőle. Rövid mesék legyenek benne, amit egyszerre végig tud hallgatni. Van valamilyen ötletetek? Esetleg nálatok bevált mesekönyv? Zsuzsi? Ti már túl vagytok ezen a koron. Nálatok volt valami kedvenc? Köszi előre is a tippeket.

Még egy kérdés. Bambi őrület van nálunk, Csenge bele van szédülve... Nem tudjátok, hogy létezik Bambis ágyneműhuzat? Szeretnék neki venni, de a neten csak 8000 Ft-ért találtam. :shock: Fali dekorációt is nézek majd neki, hátha van valahol, de egyelőre mindenhol csak Micimackósat, Hercegnőset láttam.

Megérkeztek a bábok ide mellém, úgy látom, ez lesz a következő program. :)

Jó pihenést a hétvége még hátralévő részére!
Vendég
 


szia Betti PROBÁLD MEG A TESZVESZENO ott van minden.
HOL VAN AMUGY MINDENKI? alig irtok mostanság.,és képzeljétek Eriknek garatgyulladása volt azért nem akart enni pénteken vittem vissza mert nemnyelte le amit a szájába tettem,most gyógyszerezünk,pedig a családban mindenki oké volt.
ibolya5
 
 


Sziasztok!
Bocs a zavarkodásért. Arra lennék kíváncsi, hogy közületek a Jósa András kórházban Fábián Antalnál szült -e már valaki ikreket. Február közepére várjuk a babákat, a szülést nála tervezzük. Ha van köztetek ilyen, mik a tapasztalatok?
Előre is kösz.
vovanda
 
 


szia Vovanda!
én nyíregyházi létemre a debreceni klinikán szültem, igaz nem ikreket. De mindennel meg voltam elégedve, nem úgy mint a nyh-i kórházzal.
Amennyire én tudom Fábián egy felkapott doki mostanság, elég sok ismerősöm jár(t) hozzá. Van köztük ikres is- de inkább nem írom le hogy jártak.... Én hallottam róla jót és rosszat is. De leginkább rosszat. Én a helyedben tuti a klinikán szülnék, főleg hogy látom Db-i is vagy.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79
 
 


SZIA VOVANDA.NEKEM 3 IKREIM VANNAK DEBRECENBEN SZÜLETTEK SZERINTEM IS MARADJ DEBRECENBEN ÉN ODÁIG MENTEM MINDEN TÉREN JOBB.FÖLEG NEM TUDHATOD MEDDIG HORDOD KI ŐKET.
ibolya5
 
 


Sziasztok!
Köszi. Fura ez, kinek mi jön be. Sajnos a Klinikáról olyan tapasztalatom van, hogy megfogadtam: a lábamat se teszem be! A nyáron bevéreztem, és az UH-n éppen csak a felével mérték el a babákat. Azt sem nézték, egy vagy két lepény van stb. Szóval inkább nem. A nagyfiamat is Nyíregyházán szültem, csak Fábián nem ért oda (szó szerint, Manó repülőstarttal jött :lol:) a másik nyomós okom meg az, hogy a sógorom kb. 6 évig dolgozott a Jósában. Sajnos ez is sokat számít. Igazából arra lennék kíváncsi, hogy "kapásbóé" császár lesz -e, vagy ha minden rendben, próbálkozhatunk -e spontán szüléssel. Eddig én ki voltam Fábiánnal békülve, de én is hallottam már róla rosszat is. Kinek mi jön be.
vovanda
 
 


Sziasztok!

Vovanda, én Fábián főorvosnál szültem, igaz, hogy nem ikreket, de nem volt vele semmi gondom, sőt! Nagyon meg voltam vele elégedve - kopp-kopp-kopp, szülés után is kedves volt, még hétvégén is bejött megnézni (utcai ruha volt rajta, nem volt ügyeletes). Most is nála tervezem a szülést, remélem, hogy össze is jön.
Ha meg vagy vele elégedve, szerintem ne válts, de úgy érzem, hogy ezt Te is így gondolod. Gondolom, hogy a magánrendelésére jársz, ott nyugodtan kérdezz rá erre a császár-spontán szülés dologra. Biztosan válaszol, nekem eddig mindig mindenre korrekt választ adott.
Nekem van egy sejtésem, hogy erre mit fog válaszolni, kíváncsi vagyok, hogy beigazolódik-e.

Ibolya, remélem Erik már jobban van.

Többiek merre jártok?
Vendég
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 07:04-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Az erdei tornapálya tényleg nagyon jó, mi is járunk arra sétálni, csak szúnyogok ne lennének... :lol:
csipisz
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 09:15-kor.
20150601134430
 
 


Sziasztok!
Végre vége a nagy melegnek.ennek örömére elsétálltunk az Aldiba visszafelé pedig jól meg is áztunk.(vagyis én mert Kíra védve volt a kocsiba)
Nem tudjátok pontosan a hétvégén lesz a gyümölcskarneváll?Én szombatra emlékszem de,nem láttam mostanába kiplakátolva sehol.
Kriszti!Gratula Orsi fogacskájához! :lol: Észrevétlenül kibujó fogacskák?????????De jó nektek!
Betti!Ablakpucolás letudva ma a Kíra szobályát akartam de esőbe nem valószinü hogy nekikezdek.
Ágynemüt nem tudok viszont régen volt a Tesco-ba Bambis poszter.Én egy labdáról rajzoltam le Bambit a falra de a poszternek is hasonló mintája volt.
Mindenkinek szép napot!
Sziasztok!
Kép

Kép
kíraanya
 
 


Köszi mindenkinek a választ. A bizalommal nincs gond, csak még több, mint egy hét, mire megyünk a doki bácsihoz, kíváncsi voltam más tapasztalatokra. Azt tudom róla, hogy haszabin van, vagy rendel, nem jön be, viszont nekem az elsőt is lebeszélte távba egy kollégájával, így nem voltam "magamra hagyva". Kitolási szakból rémlik, hogy a doki, aki végül levezette a szülést, még beszélt vele a szülőszobáról, hogy "Tónikám ne siess, még két perc és kint a baba". :lol:
vovanda
 
 


Sziasztok!

Kíraanya, lesz gyümölcskarnevál, 11 órától lesz felvonulás.

http://www.szon.hu/hirek/Szabolcs-Szatm ... 0320561879
csipisz
 
 


vovanda ha ugy érzed jobb lessz nyiregyháza ,csak magadra halgass, mi 9 éve a jobb körülmények miatt mentünk debibe a koraellátás miatt ,nem tanácsolta a dokim nyiregyet mivel ő Debreceni doki ,csak mátészalkán dolgozik a haverját ajánlotta.Most viszont nálla születettErik mátészalkán igaz 3 héttel hamarabb mert ment olaszba és megkértem tudjuk le ne adjon át másnak.DE akkor 9 éve megmondta öszintén megtud császározni ő is de a babák érdeke a fontos azóta sokat változott minden erröl érdeklödj.Most azért izgultam ha megindul a szülés érjen ide Debrecenből és én meg Szalkára.
ibolya5
 
 


Kriszti ugy irigyellek a fog miatt mi már 1 hónapja szenvedünk,.
ibolya5
 
 


sziasztok,

Nagyon izgalmas dolgokról beszélgettek itt fent amihez még nem nagyon tudok szólni.
Meglett a vércukor eredményem 5.1 ami szinte tökéletes!Ma levették a 16hetes vért is holnap már lesz egy eredmény a többi később.


sziasztok jó éjt!!!!

Kép
bejcsi28
 
 


Sziasztok

Ha valaki tudja hogy mennyibe kerül az alapitványi szoba Nyiregyen a Josa andrás korházban? És hogy milyen az ellátás? :?:
bénibaba
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 09:20-kor.
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Viki, köszi a linkeket. Az ágyneműset én is megtaláltam, szerintem baromi drága, úgyhogy ilyen nem lesz a kisasszonynak. :( A fali dekorációt még meglátom...

Kriszti, nagyon sietett Orsi ezzel a fogacskával! Borinak is ilyen korán bújt ki az első? Mi Csengének most várjuk az utolsó őrlőt, bár lehet, hogy már ki is bújt, mert napok óta nem engedi megnézni. Egyébként mi sem vettük észre az őrlőket, szerencsére fájdalom nélkül kibújtak.
Mi rengeteget jártunk Csengével az erdei tornapályára, amikor még a városban laktunk. Általában ott volt a hétvégi nagy séta, alvással vagy anélkül, mert így legalább az érzet megvolt, hogy a természetben vagyunk, talán kevesebb benzingőzzel körülvéve. A játszótér tényleg klassz, csak mostmár nagyon kiesik nekünk. Mondjuk, mi nem? :?

Kíraanya, de ügyes vagy! Ilyennek én tutira nem mernék nekiugrani, mert csak összebarmolnám a falat.

Bejcsi, eredmény? Én ma voltam vérvételen, mondta a csajszi, hogy milyen vastag már a bőr a vénámnál a sok szúrkálástól... Mondtam, hogy remélem, hogy ez lesz az utolsó egy darabig, bár még infúzió lehetséges a szülésnél. Csengénél is kaptam, mert nem akartam tágulni elég gyorsan, és egy kicsit segítettek.

Fábiánról írtatok ám új infokat nekem is. Azt tudtam, hogy szabiról nem jön be, de azt nem, hogy a magánrendelést sem hagyja ott. Én voltam már úgy nála, hogy 1 órát vártunk a rendelőben, mert nem érkezett meg szülés miatt. Na, mindegy, majdcsak nem akkor akar kibújni Zselyke, amikor dokibácsinak más dolga van. Ha meg igen, akkor is lesz ott valaki, aki segít. Azért most örülök, hogy van fogadott szülésznőm, legalább Ő biztos.

Egyébként kórházi csomag 90%-ban készen van, a mindennapi dolgok hiányoznak csak belőle (papucs, ilyesmi), ezeket mondjuk tutira itthon fogjuk hagyni. :D Majd Robi hozhatja utánam. :lol:

Jövő héten kezdem az nst-t. Lassan vágni lehet a centit! :)

Ennyi voltam mára, mert Csenge szétrámolta a régi játékait, amik már Zselykének vannak félretéve, és úgy néz ki a kicsi leendő szobája, mint ahol bomba rombant. Egy kicsit rendbe kellene szedni...

Sziasztok
Vendég
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 07:04-kor.
Vendég
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 07:05-kor.
Vendég
 


Bettinah!
Nem leszel magadra hagyva. Nekem anno a szülésznőm hívta fel a doki bácsit, hogy érkezünk, Fábián pedig megüzente, hogy ki az a két doki, akire rábíz, a kettőből meg választhattam én. :lol:
És most nézem, jól felment az alapítványi szoba ára.
vovanda
 
 


....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 09:27-kor.
20150601134430
 
 


Kriszti: ment pü válasz. Gratulálok a fogacskához, nálunk is készülőben van, nagyon folyik Andriskám nyála.

Desviki: Bubuka nagyon cuki, szép súlya van 7 hetesen. Nektek is megvan a huncutság látom :wink:

Betti: én is kb ilyenkor már összepakoltam a holmimat a kh-ba, engem megnyugtatott, hogy menetre kész vagyok. Nemsokára eljön az idő... biztos jó nagy már a pocid :)

Képzeljétek voltam a Krúdy házban megnézni a baba-mama masszázs-jógát. Nagyon tetszett, úgyhogy jövő héten el is megyek a babával, és ha fogja bírni akkor járni fogunk... Többiek titeket nem érdekel?

Andrisomnak szájpenésze lett, úgyhogy most elkezdtem kenni a rózsamézzel, már múlóban van, de azért eléggé idegesít. Pár napja cumival alszik el, úgyhogy lehet, hogy attól lett, pedig mindig fertőtlenítve adom neki. Chicco fertőtlenítő folyadékban áztatom. Nektek volt már? Elmúlik a rózsaméztől?

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 09:28-kor.
20150601134430
 
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 07:05-kor.
Vendég
 


sziasztok!
Viki: a jóga jövő héttől csütörtökön lesz 15:00-16:30 ig. Vinni csak azt kell amit a babának gondolsz. Adnak egy polifómot, arra én viszek egy kis plédet, pelust... nagyjából ennyi. Lehet etetni, itatni nyugodtan, lazán megy az egész. Jó meleg van direkt, hogy csupaszon se fázzanak és jó illat van. Nekem nagyon tetszett a hangulata az egésznek. 1000 Ft/ alkalom. Csipisszel mi tutira megyünk. Ha gondolod gyertek Lackóval, sztem fog neki is tetszeni, el nézegetik egymást a babák. Ha meg nem jön be legfeljebb nem megyünk többet.

Szájpenészünk mára teljesen eltűnt, úgyhogy kicsit megnyugodtam. A kis cumikat igazatok van, inkább máshogy fogom fertőtleníteni. Mikróba beteszem és átfőzöm.

Kriszta : én benne vagyok a taliban, de nekem jobb lenne más napon , mint a jóga, mert egyhuzamban olyan sok időt félek nem bír ki Andris.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 09:31-kor.
20150601134430
 
 


Sziasztok Lányok!

Nagyon ügyesek vagytok ahogy pörög ez fórum...

S örülök, hogy van ismét új topiktársunk...
A képeken mindig végig tudok futni ( minden baba szép de nagyon!!!) az írásokat csak futólag tudom olvasni.

Krisztina voltunk a Korzóban, Szinte "pereputtyal" mert a sógornőim is velünk voltak... mondjuk Én Jennivel gyakran külön mentem vásárolni...rajtam világos cucc (kék -fehér) volt a haj hosszú fekete....miért nem szóltál??? Hol láttál? A Vision Expressben voltam sokat ( kontaktlencse, szeműveg, napszeműveg) és a Mayo-ban! Msn-en írtam neked ma de már kiléptél... :-(

Lányok volt már valaki az alsópáhoki babahotelben a Kolpingban? Most tervezem jó lenne az őszi szünet alatt...


Ruben ébredezik...este jövök s mindenre reagálok...puszi mindenkinek!

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74
 
 


Sziasztok!

Az jó lenne, ha többen is lennénk jógán, kíváncsi vagyok a kisfickók hogy bírják majd... :D

begyűrök mindent... :D Kép
csipisz
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 09:31-kor.
20150601134430
 
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 07:05-kor.
Vendég
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 07:06-kor.
Vendég
 


SZIASZTOK.!! KRISZTI:meggyógyult Erik csak most az a gond a tápszert nem akarja inni, hétfön odavoltunk nyiregyen az onkológián, és nem tudtam egyszerüen megitatni tápszerrel.Hiába vittem termoszba vizet nem ,kell neki ordit tőlle és lehet most kiakadtok, de egy fél turórudit evett kaja helyett mert nem tudtam hol a bébiételt megmelegiteni.Nem tudtam kire hagyni vinnem kellett magammal apúkámról pénteken derült ki hogy agydaganata van és már a végső stádiumban eddig semmi baja nem volt,egy hét alatt épült le teljesen,.Fájlalta a lábát azt hittük idegbecsipődése van a doki agyvérzésre gyanakodott.A nagyok suliba járnak délután megy a tanulás .
ibolya5
 
 


sziasztok!

Zsuzsi: sok boldog szülinapot kívánok Neked én is! :)

Kriszti: igen engem láthattál tegnap a Kossuth térnél, voltam ügyet intézni. Még néztem is milyen aranyos az a pici baba az apukája ölében a kenguruban :D de nem esett le hogy Ti vagytok.... :? legközelebb már fogom tudni :wink:

Ibolya: sajnálom ami apukáddal történik.... gondolom milyen napokat éltek most át. Nem lehet könnyű.... sok erőt kívánok!

Képzeljétek tegnap este Andriska miután elaludt 8kor 9 körül riadtan, visítva felsírt. Kivettem, megvígasztaltam, visszaaludt és utána még kétszer ugyanezt megcsinálta. Olyan máshogy sírt mint szokott. Szerintem a foga miatt lehet. Mit adjak neki szerintetek ha ugyanez lesz ma is?

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79
 
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 07:06-kor.
Vendég
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 07:06-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Zsuzsi! Én is boldog szülinapot kívánok Neked!

De jó, hogy többen tudtok menni jógázni. Várjuk majd az élménybeszámolókat, ha már mi kimaradunk belőle.

Kriszti, igen, Andi lesz most is a szülésznőm, de most nem találkozunk az esemény előtt, mert sajnos már nem csinálhatnak nst-t, csak lenn a földszinten. Anno még fent, a szülészeten megcsinálta mindig, így nem kellett várni.
De a lényeg, hogy nála fogok szülni, én nagyon szeretem, szerintem nagyon kedves, rendes, szimpatikus. :)
Ez a prevenar a pneumococcus elleni védőoltás? Pont 1 hete mondta a védőnőnk, hogy még semmi konkrétat nem tudnak, és majd akkor lesz biztos, ha már elindul, mert már annyi mindent ígértek ezzel kapcsolatban. Mi abban maradtunk, hogy Csengének mindenképpen beadatjuk most valamikor, nehogy a kicsinek valamit átadjon (még nem kapta meg, mert nem nagyon járt közösségbe, és addig nem nagyon ajánlották), Zselykének meg majd meglátjuk. Holnap megyünk a gyerekdokihoz úgyis, majd megbeszéljük vele.

Ibolya, sajnálom apukádat. :(
Nálunk is volt olyan, hogy Csenge nem volt hajlandó semmit enni, és végső elkeseredésemben én is engedtem neki, és kapott rudit vagy joghurtot. Úgy voltam vele, hogy jobb mint a semmi, mégiscsak van benne valamennyi fehérje. Egyébként most sem az a jó evő, tegnap pl. alig evett valamit, ma viszont csak lestem, hogy mennyit ebédel. Kiéhezett. :lol: De hát megtömni nem lehet őket...

Lányok, nagyon helyes kisfickóitok vannak ám! Ki tudja, mi lesz néhány év múlva??? :lol:

További szép napot mindenkinek, engem vár a vasalás... :shock:
Vendég
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 07:06-kor.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.17 09:32-kor.
20150601134430
 
 


Kriszti. : Nem ezzel fogom etetni de a tápszert csak félálomban hajlandó meginni, félek a turóruditól én is csak a turórészt kapta meg a csokit nem.Humana babyfit1-et eszik és ez eleve babános izü,probáltam izesiteni de nem sokat ért bébiétel jöhet tejpép desszert jöhet csak tápszert ne lásson,sajna ez van.Amúgy kap sugár kezelést és kemót de ami nyiregyen folyik az felháboritó vasárnap délután voltak anyú és a tesom látogatni akkor megetették aput másnap 11 körül értünk oda és a vasárnapi vacsorája a hétfői reggelivel az asztalra volt dobva.MIvel magatehetetlen nem tudott enni a kedves nővérek meg nem értek rá segiteni.na majd folytatom mert Erik visit.
ibolya5
 
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 07:07-kor.
Vendég
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 07:07-kor.
Vendég
 


Zsuzsi.:NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT.!!!!! Mindenkinek köszönöm az együtt érzést.,sajnos ha időbe megy orvoshoz nem igy alakul de ez van.,már földolgoztuk csak ö nem tudja mi a baja azt hiszi agyvérzése volt,de ez ad neki erőt. Ha megyek nyiregyre, figyelellek majd azért benneteket, igaz én alapból megnézek minden kisbabát gyönyörködni szoktam bennük.
Kriszti :jó neked hogy ilyen segitséged van nekem tuti elusztatná a két csaj a házat is.
ibolya5
 
 


Kriszti: beszéltünk a dokinővel és odafog figyelni,mert megmondtuk hogy nem tudunk reggeltől estig bent lenni,.Nekem nincs jogsim,de a párom szerint inkább ő részegen mint én józanon igy nem veszik el a kollégái a jogsim mert ciki lenne.Én nem tudok busszal elindulni ha a párom nem dolgozik akkor jön az aratási szezon mert gazdálkodik igaz néha csak visz de már megszokta.
ibolya5
 
 


:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 07:07-kor.
Vendég
 


Ibolya, sajnálom apukádat, fel a fejjel.
Talán tényleg fogzás miatt nem eszik Erik.

Zsuzsi, boldog szülinapot!

Kriszta, igazán nagylány már Bori, ha így takarít. :D

Buci, jön ma a dokinénitek megnézni Petit, remélem csak jókat fog mondani. :)
csipisz
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?