cSziasztok!
Már régen jelentkeztem itt, de azért nem vesztem ám el, egyzserűen csak élvezem az otthonlétet, a későig alvást, és hogy nem kell dolgoznom, korán kelnem, stb.
Sajnos nekem kimaradt a szülőszoba a TV-ban, csak ahálapénzes vitákat néztem az m1-en, az is érdekes volt, kíváncsi vagyok a további fejleményekre ezügyben, habár drasztikus változást nem várok rövid távon belül, fizetni pedig továbbra is fogunk...
Olvastam améhszájról írt hozzászólásaitokat, nekem ez valahogy eddig kimaradt, lehet, hogy csak nem néztem meg figyelmesen a papírjaimat, de fogalmam sincs, hogy nálam mekkora ez az érték, azt olvasom mindig, hogy zárt méhszáj, úgyhogy nem is aggódom emiatt...
A hát- és derékfájás annál rosszabb, illetve az oldalbaszurkálás, de már megtanultam együtt élni vele..
Ami inkább aggaszt, hogy nem mozog túl sokat Lili, igen szerényen adja elő továbbra is a mocorgásokat, habár nem hiszem, hogy valami baj lenne, nálunk valószínűleg ez így van, ennyi, reggel és este, napközben csend és nyugalom leginkább...
Már csak abban reménykedem, hogy idekint is ilyen jó baba lesz..
Január végén megyek a 32. heti vizsgálatra és január 29.-ére, a párom szülinapjára bejelentkeztünk a Praxisba is egy újabb vizsgálatra. Kicsit meglepődtem, amikor azt mondták, hogy most már nincsenek nyitva estig, a 16 óra volt az utolsó időpont, úgyhogy azt választottuk. 32 hetesen már biztosan sokat lehet majd látni és remélem, hogy nem fog aludni se...
Voltam terhestornán is, de a heti 1 alkalom tényleg kevés, az otthoni tornázásba is bele kell fognom. Eddig +10 kg-nál járok, a 30. hétben, talán nem szabadul el a pokol az utolsó hetekben kilóügyileg..
Épp a napokbna gondoltam bele, hogy elszaladtak a hónapok és most már elkezdhetjük lassan avisszaszámlálást, pedig nemrég még azon izgultunk, hogy érjük már el a 12. hetet... Ugye Szilvus?
Pumukli!
Holnap jössz tornázni? Én mindenféleképpen megyek, ott úgyis találkozunk, engem valószínűleg megint visz a párom autóval.
Szilvus!
A szerda részemről tuti, úgyhogy a 3/4 6-os találka a kórházban jó lesz. Viszek neked 2 papirost, amit az orvosomtól kaptam és amit a MÁV-ban osztogatnak a kismamaák arról, hogy mit hozzanak magukkal a szülésre (egész jól összszedték egyébként) ésaz anyakönyvezéshez szükséges dolgokról illetve hogy hogyan lehet intézni...
Elkezdtük a bababútorok tervezését, hétvéégn megvesszük a kiságyat, a párom pedig elkezdi a babaszekrény megtervezését és legyártását meg a pelenkázókomód összerakását. Ma elvittünk 3 aranyos képet keretezni, ami majd a falra kerül és megvettük a bordűrt is. Lassan beindulnak a dolgok..
Búcsúzom, szép estét mindenkinek!
Andi
30+0