Sziaszok!
Na én is előkerültem. Iszonyú sokkal vagyok lemaradva, úh előre is bocsi, most olvasok, de most felületes leszek, mert ezt egyszerűen nem tudom behozni.
Marek!
Kitartás továbbra is! Tényleg nem sok van már...Szerintem a jósló fájás 35hetesen már teljesen normális, itt azt mondják, h 26 héttől várhatod...én is elég rég óta keményedgetek napi párszor. Örülök, hogy most csupa jót hallottál a dokiná legutóbb!
Kérdezni akartam már én is egyébként, h nem lenne jobb, ha megszülnéd Borit, és akkor nem lenne baj, bármilyen a cukrod? 1v2 hét múlva már teljesen kész lesz az útra...
LKata!
Mi van veletek???
Emmalena!
Én is szenvedek az evéssel. Általában este, de van, h nappal is néha. Egyszerűen nem fér már a gyomromba a kaja, persze éhes vagyok, úh muszáj ennem...utána meg szenvedek, és nem kapok levegőt sem rendesen. Nagyon sz.r érzés.
Nusildi!
A Tomee Tippee-t én nagyon ajánlom, tapasztalatból, az üvegei tuti nagyon jók, Aidan sokkal jobban szerette, mint az aventeseket, és tartani is sokkal jobb neked. Otthon is van szines? Itt van rózsaszín üveg, kis fehér virágokkal a tetején, meg kék kishajókkal. Nekünk a rózsaszínből van 2, meg 2 sima kicsi...mert előbbi csak nagy méretben van.
Ancsa!
Sajnálom, h így szivatnak, amikor nem is kéne!
Remélem minél többet kihúztok egyben! Pihi, pihi, és pihi! Fel se kelj, játszátok azt a gyerekekkel, h most nekik segíteni kell anyát, hátha segít...
Borkaby!
Welcome!
Bettyna!
Boldog szülinapot utólag!
BKriszta!
Ákos nagyon ari, és már szép nagy a pocak!
Zsuzsu!
Remélem befordul még a kissrác idő előtt! Izgi viszont, h már lehet, h jövőhéten együtt lehettek kint is!
Éva!
Welcome!
Én emlkékszem rád az ősziektől,. mert írtam 1-2x, de nem ment a topic, így én is leléptem.
Nagyon jók a képek, szép nagy már a pocak!
Linhbaba!
Welcome! Én is fiatalabb vagyok nálad, 2-vel is...
Homeopátiás, Tena bugyis/betétes, hálóinges, tejbelövéses tippeket köszi mindenkinek, bezsebeltem...
Kórházi csomag, stb: Hát ez asszem nekem még nem aktuális, mert a sor végén vagyok nagyon. De 34 hetesen lesz egy uh ellenőrzésünk, amikor lecsekkolják a kiscsaj veséit, én meg kiváncsi vagyok a placentára is, mivel itt senkit nem érdekelt, h otthon már 26 hetesen 0,5fokban érettnek nyilvánították...azt mondták majd a 34hetes uh-n jól megnézik. Hát köszi, ha azóta sem állt meg az érés, a Márta szerint már 33-34 hetesen is eindulhat...köszi...az még 1v2 hét.
Szal az uhu után az eredménytől függően vagy gyorsan rögtön, vagy szép lassan összerakom én is a cuccot, de 36hétre kész akarok lenni. Uhu után kezdek majd el mosni is, remélem nem kapok semmilyen hirtelen hírt.
Anhel!
Vigyázz magadra! Sokszor én is túlpörgöm magam meló közben, és ilyenkor elgondolkodom, h basszus ezt nekem már nem kéne, semmi sem fontosabb, mint a kiscsaj odabent, és nehogymár ez miatt induljon ki hamarabb....úh próbálok én is visszavenni. Persze azt nem mondanám, hogy megy is...
Nymalac!
Ne idegeld magad a családon, gondolj ilyenkor Borira inkább!
Meg álmodozz eszelj azon, h mi van még hátra, milyen lesz....hátha eterelődik a gondolatod.
Jaj, ez a bölcsis story!
Kata!
Én is hiányoltalak már! Örülök, h végülis minden ok! Pihenj!!! Gratula a névválasztáshoz! Nekünk még mindig nincs.
Minden okés a szomszédod lányával meg a babyvel? Kellett neki orvosi segítség légzésben vagy kajálásban, bármi? Azért kérdezem, mert most én is 32 hetes vagyok, és minden hétfordulónál elgondolkodom, h mi lenne ha most születne?
Sztem már nem lenne baj...max egy kis segítség.
gátmasszázs: Itt sajnos nem nagyon van speckó olaj erre, pedig itt aztán minden van...otthon a dm-est ovastam, h említettétek. miyen fajtát lehet még kapni? anyukám készít most nekem kis pakkot homeós bogyókkal, meg egyebekkel, mert akótársaink pont most mentek haza, és el tudják hozni. Szerintetek a johnson baba olaj jó erre? Nem, mi?
Szöszke!
Faros babát én sem mernék megszülni...akkor inkább császár, bármennyire is nem szeretném, ha felvágnának. Nekem nagyon természet ellenes, hogy szegény lábbal kifelé jöjjön ki, a feje felfelé nyomódva, be is akadhat. Itt simán szülhetsz faros babyt, ha a dokin/midwife-on múlik, de én nem tenném.
haslekötő: ezzel kapcsolatban nekem is jöhetnek a tippek, ezt is otthonról fogom kérni, mert itt az sincs nagyon...
Tücsök!
Kitartás!
Mindenkinek kitartás a dög meleghez! Itt már 18-20foknál nincs több sosem, és rengeteget esik...én ezt sem igazán élvezem.
Velem nem sok van. Továbbra is gyűröm a melót, és visszaszámolok. Egyre terhesebb a terhesség, és már várom a végét...remélem 6hétnél tovább nem nagyon akarja húzni a kiscsaj, nagyokat beszélgetünk már erről, nagyrészt gondolatátvitellel.
Nem alszom már jól, egyre nehezebb cipelni magam, légszomjam van, és enni is alig tudok... A meló szerencsére már csak 3hét, 3 nap, okt 1-jén már nem megyek. Hát mit mondjak, minden napot megünneplek, h eltelt.
Szerencsére nem lesz mostmár annyira durva, mert a következő 2 hétben csak 4-4 napot leszek, mert anyuka elutazik romániába a gyerekkel, így péntek-hétfő szabad, utána pedig a maradék időt az utódommal töltöm, aki egyébként a barátnőm és már hónapok óta ő az esti babysitterük. Szal akkor majd ő emegeti a gyereket, tolja a babakocsit, és fut utána...könnyebb lesz.
Ma van daddy szülinapja, és tegnap csaptunk egy kis bulit. Voltak torták, meg csomó nasi, ment a zene, dumáltunk jó volt...kb fél4-ig kukorékoltam én is, pedig már többször majdnem beájultam a fáradtságtól. 6.40kor keltem, 8ra mentem dolgozni, elvileg délig ettem volna, de persze késtek...kb 1kor szabadultam. Utána irány daddynek ajándékot beszerezni...a közeli Camden Townban nem találtam semmit (vw minibusz összeépíthető mondellt akartam neki venni, mert nagyon szereti őket, és akar egy igazit
), felhívtam egy haverját, aki ajánlott egy boltot bent a cityben. Nyűgösen, de mégis neki indultam, pedig már akkor ki voltam purcanva. Aztán jött a 3órás szívás...végül ennyi időbe telt, mire végeztem. Volt ebben buszlerobbanás, ezután fél óra következőre való várás, majd hamarabb leszállás és visszaszállás, metrózás, majd az eggyel arrébb lévő megállóból visszagyaloglás ugyanoda, nem találván a boltot (mondván a 2 között van)...végül kiderült, h az a bolt mégiscsak az alap kiindulási megállón túl van, de a másik irányban....hurrá. Közben eláztam, mikor botorkáltam, és nem találtam a boltot, végül vk-nek sikerült megmondania, h pontosan hol van ez a bolt, és azzal egy időben daddy barátja is végre kikereste a neten, felhívott, és végre meglett. Egyetlen egy modell volt az egész hatalmas boltban ebből a fajtából, és az is platós, nem a hagyományos 9 vagy hány személyes busz, úh ez miatt is csalódtam, de azért ez is vm, és az egész hercehurca miatt a fáradtságtól már majdnem elbőgtem magam, de végre elindulhattam haza. Előtte megbeszéltük daddyvel, h a tervezettől eltérően mégsem megyünk a nagyobb boltba bevásároni a partyra, hanem lemegy az alttunk lévő kisboltba. A nagy bolt ott van, ahol leszállok a metróról, úh én beugrottam, vettem neki tortát, meg egy-két dolgot, amit csak ott árulnak, és kellett...erre ahogy állok a kasszánál, vigyorogva integet daddy bentről. Hurrá! Meglátta a tortát is, később a zacskót is, meg a buszon állítólag kikandikált a zacsiból a doboz, úh azt is meglátta, h konkrétan mi az....így ahogy haza értünk, oda is adtam neki mindent. nem volt túl sikeres a nap, de hát ez van...a party azért jó volt.
Aztán eljött a hajnal...daddy óvatosan betámadott, és műveltünk vm sexnek nevezhető dolgot. (kb 16hét üresjárat után
). A pocim nem okozott semmi vicces, vagy nehézkes szitut, de ennek ellenére azért elég lightos volt a tempó. Éééés hát mit mondjak, kb bepánikoltam, és nagyot csalódtam, pedig olyan jól esett az elején, h végre van vm...vm történt odalent, összementem v nemtom, de nagyon fájt, és érezhetően sokkal szűkebb lett a hely, úh részemről fel is adtam a dolgot, mert nem bírtam élvezni, és egyoldalú lett a vége, amit végülis nem bánok...de azért mégis!!! Ez mostmár mindig így lesz??? Neeee! A szülés utáni helyzetről ne is beszéljünk.... Vk van még ilyen cipőben?