Orsi, Anna, Vicuska,
miattatok frissítek én is mint az őrült
Orsi,
már biztos nincs sok hátra!!! Meddig engedik túlhordani?? Mit mond a doki??
Anna,
köszi a receptet!! Pénteken kakaós kalács volt az ebéd (rendelt), így tolódik, de a hétvégén lehet, hogy megsütöm!!!
Neked kitartás, reméljük Szofika se várat magára sokat!!! A gyerkőcöknek jobbulást!!!
Enikő,
szuper a kiságy, látszik, hogy saját készítés, nem átlagos!!! Nagyon klassz lett a szoba is!!!
Vicuska, már túl is vagy az uhun, remélem minden rendben!!! GYere és mesélj nekünk!!! s ha van kép, akkor azt is muti!!! Most már ide kell járnod terhesgondozásra??
Judy,
elhiszem, hogy jó egy kis pihi, hátha így Barbika is jobban ellesz! Meg godnolom neked sem árt egy kis levegővétel
ű!
Kata,
jó hogy jöttél!!!
Biztos van valami klassz kép Gergőről, gyere és tedd fel, had gyönyörködjünk, hamár a talin nem voltatk ott!!!
Ibi,
nagyon édes kisfiad van!! Nem is mondtad a keresztelőt!!! Vagy csak én voltam figyelmetlen??
Gergő uncsitesói is gyönyörűek, tegnap Bogika cirógatta Bencét és közben mondta hogy aranyosz
olyan édes volt!!!
Andesz,
már a rutint csinálod??? de jóóóó!!
Gabi,
nagyon szépeket készítetek!!!! Gondolom most ezekkel el vagy rendesen foglalva
. Órát majd mi is kérünk, csak megálmodom, hogy milyen legyen
Az tuti hogy micimacis, csak azt nem tudom, hogy sárga vagy kék
és kettőt szeretnénk
de majd megbeszéljük
A láncok nagy sikert arattak
Kriszti,
szuperek a képek, köszi őket!!!!!! még én is tartozom velük, hamarosan meglesznek!!!
Tündi, a számom még priviben küldtem a múltkor
REmélem már nincs rossz kedved, hisz süt a nap!!! Barni bírj az ovit? És várja már a kistesót? Vásárlással hogy álltok??
Viki,
hát, te is jól kiélvezed az életet a babó születése előtt
Pihizz sokat, aztán mulass egy óriásit a lagzin
Ani,
nagyon sok boldogságot kívánok!!!! Gyöngyörűek a képek és Roni baba. Nagyon nyugodtnak tűnik
. Milyen kengurút vettél?? Vikiék jól vannak?? Levi baby??
Ildi,
de édes BEnce!!! És milyen komoly kis képet vág!!!
Nálunk is nyügi volt szombat éjszaka, éjfélkor aludt csak el!!!
Addig nyügi volt, már nem tudtunk mit kezdeni vele... most meg alszik, mint a tej
ÉJszaka már nem kér tápit, csak tejcsit kap, s szerencsére nem kel túl gyakran. Nem is írom, ma hogy kelt, mert meglincseltek
(9-től reggel 5-ig aludt
- csinálhatna rendszert belőle
). Vettünk neki egy pihenőszéket, abba már pár percre be lehet rakni, addig egy-két dolgot el tudok intézni (babanetet elolvasom
).
Ha nem is írok, azért olvasni szoktalak ám benneteket!!!!
No megyek, kihasználom, hogy alszik és pakolgatok egy kicsit!!