éjt!
Má megint ilyenkor jutok ide!
Írtam Zsunak smst, nem baszogatás célzattal, csak, hogy tudja gondolunk rá!
Olaszban nyaralnak, és ápolják a lelkecskéjüket, azt írta, ha hazaérnek ír mindnekinek...
A dokival decemberig jegelték a témát, gondolom kell egy kis regenera...de majd ő mesél...
Csak hogy mindenki tudja, jól van,és az sms hangvételéből ítélve már jobban van....
Millió meg ezer ölelés Zsuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csaszi: Én sem értem meg azokat, akik azért akarnak csaszit, mert a szülés fájdalmas...ugyanakkor megértem azokat, akinek nagyra saccolják a babát, vagy a családban volt rossz példa a szülésre, mármint ami esetleg halállal, vagy maradandó károsodással végződött, ls azokat is, akik az első csaszi után nem merik bevállalni a másodikat spontán!
Amikor még Árpival vártunk az anesztesre, a szülés előtti megbeszélés miatt, volt egy hölgy ott, aki a 4. gyereket várta, és minden formában szült már, Edával nélküle, és csaszisan, ő mondta, hogy ha választani lehet, a totál semmit kéri!
Elszúrták az edáját...
Babcsi!
Keress fel t eis anesztest az EDA előtt, mert jó, ha érzed, hogy mennyire lesz biztos a keze...a csajszinak féloldalas lett, gyakorlatilag mindent érzett, szart se hatott, viszont a felépülés kegyetlen volt, hiszen a fél oldalát újra kellett tanulni
És igen én tudok olyat, aki kegyetlen migrént kapott, neki is elszúrták...szaladgáltak is, mint pók a falon! Szegény nagyon kínlódott...valahogy megmozdult közben és érintett vmit a tű, ami kiváltotta ezt...
Én bevallom könyörögtem az EDÁért, a szülés alatt, de már későn éreztem olyan mértékű fájdalmat, ami miatt el tudtam volna viselni...4,5 ujjnál már nem adnak...most már tudom, hogy amint kint a baba, mindent elfújtak, ezért bevállalom azt a fájadalmat megint natúr...aztán majd leírom mennyire vagyok bátor, és kibírom-e ordítás nélkül...
Dike
Hú ez a gyors repedés nem semmi...hát a 9,5 soso, nem ittál eleget??????????? 10 fölött már jó, de tessék még inni!!!!!
Vicky
Köszi, klafa a járgány! jó sokáig fogod tudni használni!
Én a hordozót cseréltem le, az előző is jó lett volna, de a babakocsiba csak beletenni lehet, nem belerögzíteni, és Árpi fiamban nem bízok, hogy nem kezd el felmászni, megnézni, mit csinál a baba....aztán borulnak mindketten csőstül...így legalább biztonságban tudhatom valamennyire...
Vicuska! Hol vagy? hogylét jelentést kérünk?
Szomszéd?
Mi volt még...visszanézek!