Sziastok!!
ITT VAGYOK, MINDEN OK!!
A netünk vacakolt, vagyis a levelezés. Az imént megfenyegette a szolgáltatót a férjem és működik....Már irtam kínomban smst linácskának.
Szóval a következő üzit még a 7végén irtam Nektek:
Sziasztok!!
Köszi mindenkinek a kedves, bátorító szavakat!!
Rengeteget agyalok és egyre inkább arra a döntésre jutok, h nem egyezem bele a programcsasziba. Szeretném, ha várnánk. Sokaktól hallom, h többedik szülésnél közvetlenül a szülés előtt helyezkednek el a babák....
Nem hinném, h a túlsúly ekkora rizikó lenne. A baba is fontos, neki is jó lenne, ha vajudnék....
Amikor lesz a megbeszélés a dokival mindenképp azt akarom, h ott legyen a férjem, mert ennek is közös döntésnek kell lenni. Sajnos Ábelt nem lehet bevinni a Klinikára, de bízom benne, h meg tudjuk oldani.
Juca!
Bence lesz Ábival, esetleg egy kolléganője elválalja 1-2 órára max. Sosem volt egyedül gyermekmegörzőbe, így azt nem merem. Azt megtudtam, h ha csaszi, az 99%, h gerincérzéstelenítős, de apuka nem lehet jelen. Az is gáz, h hozzám csak a férjem tud bejönni, ha kell valami, viszont Ábel elhelyezése problémás.
Minden amelett szól, h fejvégű legyen Konstantin
Dreika!
Szép méreteti vannak kistesónak
Az a vicc, h minden Ok amúgy velünk. A baba is rendben UH és CTG alapján és én is. Alig vizesedek, napi egy szem vérnyomáscsökkentőt szedek (Ábival 4X1 volt ilyenkor már) , rohangászok egész nap és semmi görcs, semmi keményedés, nem fáj semmim........a meleg persze rossz, de kinek nem az??????
Lyndee!
Nagyon szeretlek!
Mondtam már??
Linácska!
DRUKKHEGYEK!!!!!!!!!!!!
Gica!
Képzeld ezen a héten "sormintát" csinált a napközbeni alvással Ábel. Hétfő saját ágy, kedden a mienk, szerda saját.... ma is a miénkben durmol.... Az igazság az, h az apja imádja és Ő szoktatta rá, h az esti tejcsit az ölében isza meg. Most, h nagyobb már, kényelmesebb összebújni. Így minden este együtt horpasztanak, nekem meg könyörögnöm kell, ha le akarok feküdni. (elférünk, de szétterülnek
.) Én már nem emelem az ágyába, hiszen ha alszik nagyon elhagyja magát, így Bencét kell keltenem....
Amúgy olvadozok, ahogy alszanak, imádom őket!!
JÓ EGÉSZSÉGET MINDENKINEK!!!
eddig az üzi, rakok fel képet én is