Sziasztok
Lei
nagyon szép baba!!!Gratulálok!
Gyere a másikba is!
Alvás:
ALex nagyon rossz alvó volt!Nappal gyakorlatilag alig aludt,ill.séta közben amíg mozgott a babakocsi!
Köztünk sem aludt jobban,sőt!!!
Olyan is volt egy ideig amíg egész pici volt,h a fürdetés utáni etetés után elaludt.Aztán este 10-kor evett legközelebb és a következő etetésig fent maradt!
Aztán jött az,h csak ringatva aludt el!Ez jó amíg nincs 10 kg!!Utána elég gázos!!
Zinánál már okosabbak voltunk és nem ringattuk!a kezünkben aludt v rajtunk,,ha az ágyában nem,de nem ringattuk csak simiztük,bár ő egész hamar megtanult egyedül aludni!
Zalán sokáig úgy aludt el,h evés közben már szunyált!Aztán be az ágyba és aludt.Egy darabig!Utána kivettem és rajtam aludt tovább!(mindegyik sokat volt kézben de talán ő a legtöbbet!)
Aztán jött az,h cumi,rongyi,simi.Később amikor nagyobb lett akkor még énekelni is kellett neki!
Aztán egyszercsak megtanult egyedül alaludni!
Persze ettől még van,h éjszaka felébred most is.Van amikor 4× is!De ilyenkor tuti baja van!
Én azt mondom,h a ringatással óvatosan.Nekem Alexnél kikészült a derekam.Injekciót is kaptam!!!
Viszont az tény,h szerintem egy épp megszületett babától nem lehet elvárni,h egyedül aludjon!Hiszen 9 hónapig a pocakunkban lakott,ahol érzett minket,velünk volt és ringattuk is!
Ez is egy folyamat amit majd megtanul!!!
Egyszer biztos!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekünk egyik sem szeretett igazán köztünk aludni.És azaz igazság,h imádom én is ha ott szuszog,de nam alszom nyugodtan olyankor.(Zalánt néha odaveszem,ha már sokszor ébred!)
A férjem olyan mélyen alszik,h mindíg attól félek,h ráteszi a karját v valami.Ráadásul Zalán körbeforog!
Bocsi ez hosszú lett!!