Új privát üzeneted érkezett!

Kimma!

nekem is baromi jó volt a segítség csak utánna szívtam meg mikor már nem volt.
De tudod Áron nem az egyszerű kategóriába tartozik!
Én is imádom ahogy mellettem szuszog! :wink:

Kép


Kép
ibm
 
 


Lei!

Gratulálok a gyönyörű babához!

Anno az én fiam éppen így viselkedett...
A végén én is beadtam a derekam és mellettünk aludt, h mi is tudjunk legalább fekve pihenni.Ő akár 8-9 szer is képes volt felkelni. Évekig úgymond üres volt a szobája, csak játszani járt oda...lehet ezért sokan elítélnek most, de én nem bántam meg.Majd elég soká 5-6 éves korára vonult el a saját szobájába aludni, de ma is előfordul, h éjjel átjön és mellénk bújik.
Én imádtam vele aludni! a kapcsolatunk rovására sem ment, hiszen meg tudtuk oldani máskor ill. máshogy azt a bizonyos dolgot... :wink:

Persze azért lehet probálkozni, hiszen van akinek sikerül, nekünk nem ment a saját ágyában alvás. Az anyósom szerint apuci is ilyen volt... :lol:
merszi
 
 


Lei!

csodaszép Csabika!!!
Nálunk szerencsére a gyerekszobában van kinyitható ágy!Még nem tom h nálunk hogy lesz...én nem szeretném ha velünk aludna huzamosabb ideig...persze ez majd a babától is függ!Szerintem a gyerekszobában alszunk majd,aztán kiderül h ő hol akar majd alukálni....de az is lehet h apcim a saját hálónkban fog,ő 4kor kel...és hát szegéynnek aludni is kéne...bár már mondtam h akor remélem a baba is 4kor kel,és akkor az ő feladata lesz :wink:

Amúgy ha sétálsz,próbálj más kismamikhoz csatlakozni!Nálunk a téren van h 10 kismami is álldogál egy kupacba,olyan édik.A sok babakocsi meg minden :roll: Otthon meg próbáld kiélvezni h kettesben vagytok...nem lesz ez mindig így..
Segítségem szerintem nekem se lesz....

annus11
 
 

 
 

Sziasztok

Lei
nagyon szép baba!!!Gratulálok!
Gyere a másikba is!

Alvás:
ALex nagyon rossz alvó volt!Nappal gyakorlatilag alig aludt,ill.séta közben amíg mozgott a babakocsi!
Köztünk sem aludt jobban,sőt!!!
Olyan is volt egy ideig amíg egész pici volt,h a fürdetés utáni etetés után elaludt.Aztán este 10-kor evett legközelebb és a következő etetésig fent maradt! :shock:
Aztán jött az,h csak ringatva aludt el!Ez jó amíg nincs 10 kg!!Utána elég gázos!! :roll:

Zinánál már okosabbak voltunk és nem ringattuk!a kezünkben aludt v rajtunk,,ha az ágyában nem,de nem ringattuk csak simiztük,bár ő egész hamar megtanult egyedül aludni!

Zalán sokáig úgy aludt el,h evés közben már szunyált!Aztán be az ágyba és aludt.Egy darabig!Utána kivettem és rajtam aludt tovább!(mindegyik sokat volt kézben de talán ő a legtöbbet!)
Aztán jött az,h cumi,rongyi,simi.Később amikor nagyobb lett akkor még énekelni is kellett neki!
Aztán egyszercsak megtanult egyedül alaludni! :lol:

Persze ettől még van,h éjszaka felébred most is.Van amikor 4× is!De ilyenkor tuti baja van!

Én azt mondom,h a ringatással óvatosan.Nekem Alexnél kikészült a derekam.Injekciót is kaptam!!!

Viszont az tény,h szerintem egy épp megszületett babától nem lehet elvárni,h egyedül aludjon!Hiszen 9 hónapig a pocakunkban lakott,ahol érzett minket,velünk volt és ringattuk is! :lol:
Ez is egy folyamat amit majd megtanul!!!
Egyszer biztos!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekünk egyik sem szeretett igazán köztünk aludni.És azaz igazság,h imádom én is ha ott szuszog,de nam alszom nyugodtan olyankor.(Zalánt néha odaveszem,ha már sokszor ébred!)
A férjem olyan mélyen alszik,h mindíg attól félek,h ráteszi a karját v valami.Ráadásul Zalán körbeforog! :shock: :lol:

Bocsi ez hosszú lett!!
Vendég
 


Lei: gyönyörű baba, nagyon formás.
Hát én megjöttem a dokitól. Minden rendben van velem szerencsére. Többszöri megkérdezés után is csak azt mondta, hogy ezt a hónapot még hagyjuk ki és a második menzi után próbálkozzunk ezerrel. Szerinte nem ér kockáztatni, nehogy megismétlődjön a vetélés. Azt mondta, hogy menzikór azonnal teszteljek és ha pozitív, akkor azonnal telcsi és kapok gyógyszert. Ha már kimutatja a teszt, akkor már nem késő a gyógyszer??!! Hormonvizsgálatra szerinte még nincs értelme menni, mert még csak hat hét telt el a vetélés óta és a hormonok még dolgoznak. Majd ha próbálkozunk és nem sikerül, akkor megyek. Röviden ennyi. Kicsit csalódott vagyok, mert már annyira szerettem volna, ha ebben a hónapban próbálkozhatunk. Szóval nem kicsit, hanem nagyon elkenődtem. De igaza van, nem érdemes kockáztatni. Remélem elszalad ez az egy hónap és akkor megpróbálok majd nem görcsölni a dolgokon, mert akkor tuti nem fog sikerülni.
csige-bige
 
 


Csige-bige

Valóban nem éri meg kockáztatni!!!
Viszont akkor,ha ő is így gondolja miért nem néz hormont??
Lehet,h dolgoznak most még a hormonok,ahogy ő mondja,de a második menstruáció után miért is nem néz???
Egy olyan kórházban ahol lehetne?
És mi lenne ha megcsinálná?Akkor esetleg kiderülne,h nincs gáz és megnyugodnál?
nem értem!!!



[quote] írta:Ha már kimutatja a teszt, akkor már nem késő a gyógyszer??!!


Van akinek nem!!!Többen is vannak itt így!
De nekem pl nem segített volna!

Abban biztos vagyok,h ha megint babát szeretnénk én megnézetem előtte!!
Vendég
 


Alziza: hát igen, kicsit aggódom, viszont azzal nyugtatom magam, hogy teljesen spontán ment a teherbeesés, így rendbetehette a closti a hormonokat, ha eljutottunk a pete nélküli peteéréstől a teherbeesésig. Úgy vagyok most vele, hogy ha első hónapban nem sikerül, akkor megyek hozzá hormonvizsgálatra. Az az igazság, hogy annyira nem szeretném, ha agyonclostiznának, mert félek tőle hogy cisztám lesz és akkor ismét várakozhatunk. Szóval bizakodom és abban reménykedem, hogy első hónapban összejön. Már nagyon várjuk.
csige-bige
 
 


köszi a tanácsokat mamik, remélem nálunk is rendeződnek pár héten belül a dolgok. :)

kimma: a mózes az ágyatok mellett van a földön? vagy hogy? mert a babakocsi mózes részét szereti, séta közben is és utána is alszik benne, szóval pont azon gondolkodtam, hogy kipróbálom estére a mózest az ágy mellé rakom dolgot....hátha.
lei
 
 


Lei!

az ágyba rakom, egy plédre-lezserül elférünk még így is :wink:

Kép
kimma
 
 


Beszéltem a dokival, mert olyan gyagya vagyok, hogy valamit mindig elfelejtek. Én még soha nem voltam himlős és be akartam oltatni magam. A háziorvos azt mondta, hogy beszéljem meg a nőgyógyászommal. Hát a dokim azt mondta, hogy most nem túl jó ötlet, hamarabb kellett volna. Ha most beoltatom magam, akkor még egy hónapot rá kell húzni a várakozásra. Pedig a háziorvos azt mondta, hogy már a kismamákat is beoltják vele. A nődoki pedig azt mondta, hogy ne kockáztassunk. Végül is ha terhes leszek, akkor kerülni fogom a gyerekeket a családban, hogy nehogy elkapjam. A másik a progipótlás. Azt mondta, hogy nyugodjak meg, mert ha azonnal tesztelek ahogy nem jön meg a menzi és pozitív lesz a teszt, akkor még nem késő. Azonnal hívnom kell és már kapom is a gyógyszert. Az ötödik héttől kezdődnek a bajok, ha nem kapok pótlást. Szóval, nagyon résen leszek :lol: Bizakodunk. Tegnap megkaptam a szövettan eredményét és elolvastam, de teljesen kínai volt. Egy dolog tűnt fel, úgy értelmestem, mintha ketten lettek volna odabent. Lehet hogy csak félreértettem valamit. A dokit nem kérdeztem szándékosan, mert nem akartam fájdítani a szívemet és a dolgokon változtatni nem tudok. Lehet hogy majd egyszer megkérdezem. Most arra öszpontosítok, hogy elteljen ez a hónap és ismét próbálkozhassunk.
csige-bige
 
 


Lei,
Nagyon edes Csabi, igazi kisfiu. Nagyon szep, es hat igy a kepeken nagyon nyugodt baba.
Gratulalok meg egyszer.
Hat en tanacsot nem tudok adni, hogy oszinte legyek en meg bele sem merek gondolni, hogy mi lesz velem / velunk. Raadasul parom 3 muszakba jar dolgozni, szoval en is sokat leszek egyedul.
De majd kialakul.

Kitartas!!!

Kép
eperke25
 
 


Lei - Aaaaaaaaah! Gyonyoru kis pasi!!! :lol: :lol: :lol: Megegyszer nagy gratula!

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


eperke köszi a bókot :)

igazság szerint én anno a terhesség alatt bele sem gondoltam, hogy milyen lesz majd ha már kint lesz a kismanó. Hiszen a terhesség utolsó hónapjaiban is otthon voltam és nem voltam depis vagy ilyesmi,. Na de akkor tudtam mindenfelé menni a városban intézkedni. most ez még nem megoldható sajnos, de remélem péár hét múlva már igen :) és én is sokszor aggódom a párom miatt, hogy nem alussza ki magát rendesen, hiszen ő meg egész nap klót fut kocsival a városban és ugy izgulok érte, hogy tudjon koncentrálni a vezetés közben. Szóval nem egyszerű a dolog.
De ő meg azt mondja, hogy ez a csoda mindent megér, ő birja a 4-5 órás alvásokat mert tudja hogy ez csak átmeneti állapot és a gyerek még csak pár napos, kell neki a szopi tök mindegy hogy éjjel akár két óránként felébred a szoptatás hangjaira. a gyerekért mindent kibir. Ez nagyon jól esett tőle!! még ő próbál engem vigasztalni, tartja bennem a lelket, úgyhog erősnek kellk lennem.

kimma: úgy érted az egész kosarat beraktad az ágyba melléd? mekkora ágyatok van, úristen??? azért ez a kosár nem olyan kicsi....legalábbis a mienk.
én inkább az ágy mellé gondolnám a földre vagy egy székre, vagy nem is tudom....

amúgy Csabika nyugis gyerek, nem üvölt, nem sikit, nincsen éles siró hangja. Inkább csak nyöszörög, nyökög, aztán ha belendül akkor is amolyan folytott sirása van, nem az az éles. de eddig csak akkor sirt amikor éhes volt, vagy ha nem tudja elkapni egyből a cicit és játszani kell vele mire rákap rendesen, de ilyenkor van hogy behisztizk és akkor elkezd sirni.
lei
 
 


Lei!
kb. 80*40-es a mózes, az ágy meg 200*200-as :lol:

nagyon rendi a párod :wink:

Kép
kimma
 
 


Lei, gyönyörű ez a gyerek! Igazi kispasi, tényleg! :lol: :lol: :lol: Nagyon sok boldogságot hozzá!

Kép
wruska
 
 


Kimma! :lol: :lol:
Hát a mi ágyunk csak 160x200...ennél nagyobb nem is igen fért volna el a szobában....

annus11
 
 


Lei!

Nagyon szép a kisfiatok,Gartulálok!!!!!

Nálunk is a srácok az első hónapkban a mózesben aludtak az ágyunk mellett a földön.Ez nekünk bevált,aztán pár hós korukban mentek a saját szobájukba a saját ágyukba(mondjuk kív.Olika ,ő már 3 hetesen a saját szobájában és ágyában aludt,ő egyedül teljes csendbe jobban aludt mint velünk :wink: )
Rendes a párod hozzáállása de sztem ez is a normális és elvárható egy apától!! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


együttalvás:a nagyfaim másfél évesen szokott közénk és ott szunyált egy évet...nem ment a kapcsolatunk rovására hisz össze tudtuk hozni Krizsit is :wink: :lol: .Aztán egy napon önszántából ment át a saját szobájába...nekem sem volt teher h velünk aludt,apja meg egyenese imádta a dolgot :wink: Krizsi az Istennek se akart soha ott aludni,ő szereti a saját ágyát,pedig volt h apja nagyon invitálta :wink: Egyátalán nem ítélem el aki együtt alszik a gyerekkel,sőt..a gyerek lelki nyugalma szempontjából a lehető legjobb!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


hát igen, tegnap délután fél öttől este 11-ig nem aludt semmit a kissrácom....volt valami a levegőben, mert iszonyat nyűgi volt. Amint bealudt volna a szopi után a kezünkben, mikor le akartuk rakni, egyből kipattantak a szemei. Végül négyszeri etetés után fél tizenkettőkor beraktuk mellém az ágyba és ott végre bealudt reggel fél négyig. ma meg annyit alszik, hogy csak na. Reggel óta végigaludta a sétát és azóta egy etetés után is alszik mint a bunda. szeret a babakocsiban aludni hason, mert könnyebben kijön a büfi és a puki is. :)
Remélem nem lesz megint délután tiszta éber. Majd apjával hármasban is lemegyünk sétálni, hátha attól elfárad a friss levegőn. :)

ugye nem baj, hogy mi nem fürdetjük minden nap a babát, hanem csak kétnaponta? amúgy le szoktam törölgetni nedves tisztitó kendővel. Az arca még hámlik, de az meg el fog múlni azt mondják.
lei
 
 


Sziasztok lányok!!!


Először is Lei!!!

Nagyon-nagyon gratulálok!!! Gyönyörű szép a kisfiad, álomszép!!!
Te is nagyon jól nézel ki!!! Még nem olvastam utána, hogy van-e felrakva szüléstörténeted, de nagyon kíváncsi vagyok rá!


Annus-gratulálok!!! Ne félj, jó kezekben vagy, nem lesz baj!!! Gyógyulj meg!!!

Merszi- :D Tökéletesen nézel ki, hogy a viharba csinálod??? :roll:


Wruska-biztos szép nagy már a pocid? Híztál már vagy még mindig tartod a súlyod?

Baba-jó az optimista vonalzód!!!

Mindenkinek, akit most kihagytam:

Nagyon-nagyon hiányoztatok!!! Olyan rossz passzban voltam, hogy még élni se volt kedvem!
Alziza tartotta bennem a lelket e-mailban.
Az én drága párom pedig csak nem ment el kiskatona vizsgálatra.
Úgyhogy úgy döntöttem, hogy ebből akkor így válás lesz.
Magamban teljesen lemondtam a gyerekről, mert úgy voltam vele, hogy állandóan csak ígérgeti, hogy elmegy vizsgálatra, de fél év alatt nem volt képes, akkor én nem szülök neki gyereket!
Egész hónapban egyszer voltunk együtt, akkor is direkt úgy, hogy nehogy peteéréskor legyen.
De nem fogjátok elhinni: megint terhes vagyok!
Nagyon vegyesek az érzelmeim...gondolhatjátok.
De úgy gondolom, hogy az élet eldönti lesz-e gyerekünk.

Hát velem röviden ennyi történt. Remélem mindenki jól kiélvezte a nyarat, mert jönnek az álmosító rövid, sötét nappalok...
Vendég
 


Zsibima jó hogy újra itt vagy. Sajnálom ami veled történt, de nem semmi hogy ismét babát vársz. Szerintem ez valami jel. Nagyon vigyázz magadra és nagyon drukkolok neked, hogy minden rendben legyen.
csige-bige
 
 


Zsibi!

Hogy csináltad!!!!!!Annyira örülök!Dokinál voltál?Mesélj még!!!!Akkor azt se tudod mekkora terhesség lehet?Gyógyszert irattál már?
Amúgy nekem is olyan vegyesek az érzéseim...néha elhiszem,máskor meg nem h itt van vki a pocimban :roll: Remélem ez normális....akkor te is május?Mégis összejött ez az augusztus mindkettőnknek!!!!
És hogy döntöttél a dokit illetően?Melyikhez fogsz járni?
Szóval egy hangos halk gratula :wink:

Amúgy most jobban vagyok...de egész nap feküdtem :roll:

annus11
 
 


Zsibima: örülök, hogy hallok felőled, nagyon hiányoztál.

És na tessék, nem számítottál rá, és most mégis ott az új lakó. Szorítok nagyon, hogy minden rendben menjen. Nem elkeseredni, apának meg adj egy kis időt. Meg magadnak is. Tudom, hogy most nagyon óvatos vagy, nem éled bele magad nagyon, de min nagyon szorítunk neked.

Pocak: gömbölyödök rendesen, másikban van fent kép. Sokan kérdezik, hogy akkor máost már hamarosan szülök, ugye? Amikor meg kijelentem, hogy majd csak december 5-én, akkor megkérdezik, hogy kettő lesz? :shock:

Pénteken voltam védőnőnél, az egyenlegem: elején 5 kiló mínusz, múlt hónapban 3 kiló plusz, ebben a hónapban 1,5. Szerintem még jól állok.. :wink:

Annus, pihenj te is sokat!

Kép
wruska
 
 


zsibiiii!

Nagyon nagyon örülök, h itt vagy!!!!!!!! Majd az öröm után miután elolvastam a neved tovább olvastam és mégnagyobb öröm. De most csöndben leszek nem mondok semmit! Pedig nagyon nagyon örülök a történteknek és h újra örülhetsz! Kívánom, h ez az öröm nagyon sokáig!!!! tartson!!!!!
Na most aztán kiörömködtem magam !!! Annyiszor leírtam ezt a szót!!!!

Egyébként mint ahogy jósoltam az 5. hónaptól lesz hasam, már kezdek domborodni, persze szerényen. Egy kollegina megjegyezte, úgy nézek ki ebben a ruhában mint aki terhes, majd jót röhögött-hát még én!!!! :lol: Egy zsákruha volt rajtam, mert kezdenek a passzentos rucik lekerülni rólam, bár még tudom hordani őket, azért már nem az igazi. A munkahelyemen csak a főnököm tudja...közben kiderült babásodott egy kolleginám is, és ezt mindenki nekem meséli, mivel eddig szabin voltam. Mekkorát fognak döbbeniha kiderül én már rég babás vagyok... :wink: :lol: :wink: :lol:

annus!
Remélem jól vagy, pihizz sokat ez a legjobb ilyenkor az elején! Zsibi ez rád is vonatkozik!!!

Wruska!
Szerintem nagyon jól tartod a súlyod! Én 2kg híztam, de szerintem a mellem teszik ki ezt a 2kg-ot! :) :)

Csige-bige!
Tied a következő sikertörténet... :wink: :wink: :wink:

Eperke!
az én uram is sűrűn éjszakázott amikor megszületett a fiam, ezért is raktuk mellénk. Egyébként meg amúgy is egy szobában aludtunk a fiunkal, mivel ekkor még csak ennyi volt, a másikban a nagymamám aludt, mert magunkhoz vettük, hogy őt is ellásuk (már beteg/fátradt volt). ma már 3 szobánk van, majd meglátjuk mit tudunk összehozni alvás ügyben. Ha nem alszom se izgat, mivel én és a párom amúgy is sokat éjszakáztam. Persze azért én is örülnék egy jóalvó bébinek így másodjára!!!!

Na most már eldugulok...
merszi
 
 


Még egy utolsó, de muszáj leírnom: ha az érzéseim nem csalnak odabenn beindult a motoszka...de majd az elkövetkező napok megerősítenek, hogy jól éreztem e ?!
merszi
 
 


Köszi Merszi, rajta vagyunk a témán.
Annyira jó érzés lehet hogy motoszkál a kis csöpség a pocidban. Gratula hozzá. Annus, Zsibi, rátok is ez vár hamarosan :lol: és remélem mindnyájunkra.
csige-bige
 
 


Zsibi - ezek az ujjaim erted:
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Zsibi

örülök, hogy itt vagy!
És örömmel olvasom hogy ismét babát vársz :D Mesélj! HOl tartasz most?
Amúgy ha megint terhes vagy, akkor elvileg pároddal minden stimmel, nem? :roll: Vagy nem értem. :roll: Dokinál voltál már?
babácska08
 
 


Zsibi!

A múltkor tuti elvetéltél?Nem lehet h ez még az a baba?Csak vmi miatt véreztél?Vagy voltál dokinál utána?Amúgy 1 alkalom is elég a babához.... :lol:

annus11
 
 


jajja, de jó, hogy Zsibi visszajöttél, nagyon hiányoztál nekünk!!!

Örülök, hogy tetszik a porontyom, mindent beleadtunk, hogy csak a legjobbakat örökölje mindkettőnkből :)

tegnap a melegben majdnem óránként szopiztunk, mert szegényke nagyon kivolt. De azért nem volt vészes az éjszaka.
most is durmol az ágyában :D

a szüléstörténetet megpróbálom ma megírni, remélem sikerül.

pussszi mindenkinek és a mocorgást érzőknek hajrá!!
lei
 
 


Itt a szüléstörténetem, de csak az olvassa el, aki szeretné. Nem akarok megijeszteni senkit itt a lányok között. Mondjuk utólag minden tényleg megszépül és most már úgy gondolom, hogy lesz még szülésem, de akkor és ott úgy voltam vele, hogy egy darabig nem akarok megint terhes lenni. De a fájdalom elmúlik, és az emlékek tényleg mások lesznek így két hét távlatából :)

Szüléstörténet
lei
 
 


Lei!

Hát nem is volt olyan borzalmas,mármint ahogy leírtad!Rosszabra számítottam,persze élőben bizti az volt :roll: Én bátran elolvasom ezeket,persze a végén mindig megkönnyezem....most mondjuk bármin tudnék sírni :wink:

annus11
 
 


Sziasztok

Lei
Huh!!!Nem semmi a történeted!

Baba
Asszem én valahol lemaradtam! :shock:
Mesélj már a vonalzódról! :)
Vendég
 


Alziza

fő az optimizmus :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Röviden ennyi a vonalzóm :lol: :lol: :lol: :lol: Picurit még most alkotjuk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
babácska08
 
 


Babácska!

Akkor húzzatok bele!!!!!Úgy látom mostanság kellene összehozni a kis Mazsolát :wink:

annus11
 
 


Zsibi,
Orulok, hogy ujra itt vagy. Nem irok mast, az ido mindent eldont. De en bizakodom nagyon.

Lei,
Elolvastam a tortenetet. Hat nem semmi. Biztosan nem volt egyszeru. De gondolj bele, ha 30 evvel ezelott szulsz, lehet bele is haltatok volna. Tenyleg hala a dokinak es szulesznonek.
En meg nem gondoltam bele, hogy mi var ram. Meg messzinek tunik. De ugy gondolom, ahogyan sokan masok, hogy minden fajdalmat meger.

Legyetek jok!

Kép
eperke25
 
 


Kép
Kép

annus11
 
 


Zsibima!

Nem írok mást csak: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Zsibi???????!!!!!!

annus11
 
 


Szióka!

Bár én is nagyon várom Zsibit, de most türelmesnek kell lennetek! Szerintem nem véletlenül nem jelentkezik! Nem akar semmit elkiabálni! Hagyni kell most Őt. Jönni fog, csak erőt gyűjt és vár. Ennyi bibi után valahogy én is így "viselkednék". Egy pár hétnek el kell még telnie, hogy világgá kürtölhesse örömét, illetve hogy megossza velünk is a részleteket!

Csak pozitív energiát küldhetünk gondolatban felé, valahogy így:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
merszi
 
 


Zsibi, akkor megy a pozitív energia innen Győrből, teljes szívből.

Kép

Merszi, ti hogy vagytok?

Kép
wruska
 
 


Szia wruska!

Én jól vagyok, jövő hétfőn megyek dokihoz, majd Uhra! Már nagyon röpülnek a hetek!!! Legalábbis nálad, én egyelőre nem nagyon veszem észre, h terhes vagyok.. :lol: Igaz néha van egy kis mocorgás, és ennyi. A ruháim még a régiek, de hamarosan már én sem fogom tudni felvenni. :wink:
Jelenleg nyomom az igát, a héten nagyon belehúzok. Kicsit hooszú a 12 óra, de majd ebből is lecsippentek. Szombat vasárnap sajna benyeltem 12-12 órát.A héten csak 2 szabadnapom van... :( Jövő hónaptól már ritklítani fogok rajta. Amúgy bírom, DE!!! azért mégiscsak babát várok!!! No majd intézkedem!

Szép a lóhere! Bizti örül neki Zsibi! Pont erre van szüksége most!!!
merszi
 
 


Lányok, mi újság? Hogy vagytok?

Tücsiről tudtok valamit?

Kép
wruska
 
 


Mi ez a csend????
merszi
 
 


Nem tom, mindenki sunnyog. Csendben gyártják a babákat :wink:
Ti hogy vagytok?

Kép
wruska
 
 


Ebben az esetben, kötelező a csend!!!! Sok pozitív tesztecske legyen!!!
Mi jól vagyunk, bár a a hétvégét mint írtam melóval töltöm és így kis családom nem nagyon látom. A baba élénken rugdal, bár a sok ülés nem egy szerencsés póz, ezért gyakran felállok picit tornáztatom magam.

Veled mizujs Wruska? Pocit jól viseled? Ketyeg az időd rendesen!
merszi
 
 


Jó reggelt!

Merszi: Jól viselem, főleg, hogy már nincs ez a kánikula, én is és Olivér is sokkal aktívabbak vagyunk. Most már nem 4, hanem 3 hétre kell visszamennem a dokihoz, úgyhogy ha máson nem, ezen érzem, hogy telik az idő.

Tegnap voltak itt anyósomék, megint hoztak egy csomó babaruhát, 50-eset, én meg ma reggel gondoltam átnézem. Hajtogatom össze, persze a hasamon, mert hol máshol lenne helyem és hát ez olyan kézenfekvő, és hirtelen férjemmel egymásra néztünk kikerekedett szemmel, hogy úristen, ekkora vagy ennél nagyobb gyerek "van" a hasamban? :shock: És ki kell jönnie onnan? :shock:
Gyorsan elraktam a ruhácskákat és inkább arra koncentráltunk, hogy kisfiunk is felébredt és elkezdett mocorogni :lol:

Szóval egyre többször jut eszembe a szülés, de még inkább csak kérdések vannak bennem, félelem, vagy aggodalom nincs. Gondolom, majd ez is eljön.
Addig meg élvezem ezt az időszakot, mert szerencsére teljesen problémamentes. Mindig azt mondom, hogy a nehéz kezdetek után, ennyi kijár nekünk. Egy problémamentes "végjáték" :lol:

De nemsokára te is félidős leszel! És tényleg nem kérdezitek meg a nemét? Nem vagy kíváncsi? Ja, ha elmentek 4Ds uh-ra, akkor mindenképpen Pestre menjetek, ha megtehetitek, a 4D Genesisbe. Ezerrel jobb szakemberek vannak ott, mint az itteniben és a gép is jobb, nem beszélve, hogy anyai uh-ot is csinálnak ugyanazért a pénzért, mint itt, sőt több időt kukkolják a picit is.

Kép
wruska
 
 


Szió!

Sajna nem ton kivitelezni a baba nemének titkolását. Rengetegen ajánlottak fel ruhát a rokonságból és így "gazdasági okokból" nem titkolózhatunk. Egyébként nekik is és nekem is kell a hely, így a ruhák kiválogatásához, szükségessé vált a baba neme.
d-re eredetileg is a Genesist szemeltem ki - nem a honi UH-t - mert nagyon jókat hallottam róla. Jövő hónapra tervezem ez utóbbit.

Örülök, hogy jól vagy. Én viszont inkább a meleget imádtam! Jobb volt öltözni is! UUUUtálok fázni! Brrr, ma reggel se volt túl meleg 6-kor az utcán...

Szerencsére az én terhességem is problémamentes, de így volt a fiamnál is. Én szülni is vigyorogva mentem, eszembe nem volt parázni. Szerencsére nem is volt miért. Mielőtt bementünk a kórházba felhívtam a szülőket, hogy mindjárt jövök, csak be kell mennem szülni...:) Nem mondom, hogy nem fájt, de ripsz-ropsz meglett. Persze nem cserélnék egy egész nap vajúdóval...előttük le a kalappal!
merszi
 
 


Hát reméljük, hogy ezúttal is hamar meglesz a bébi. És Olivér se akar majd nagyon megkínozni. :wink:

Azon már gondolkoztál, hogy mennyit adsz a dokinak?

Kép
wruska
 
 


Na vagyok ám...csak gulyásfesztiválon voltunk tegnap.Nagyon finit főztünk :wink: :lol:

Amúgy megvagyok,kis ányinger néha,meg érzem a hasamat.Szerdán doki,alig várom!Megnyugtatni úgyis csak az tud,persze igyekszem nagyon pozitív lenni!!!!

Próbálok nem sokat írni ide,mert nagyon eltűntek a még nem babások...én meg kicsit a 2 kupac között érzem magamat...mert amíg nem bizti addig várok még :roll:

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?