Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

judit!

hát én is nagyon aggodom hogy mi a bajom s el hihetitek ha lehetne már holnap mennék orvoshoz hogy kiderüljön mi a bajom. Mert nagyon rossz. Néha már avval fekszem le söt kedd óta minden este, hogy vajon felkelek-e az éjszaka mert nem érzemjól magam vagy nem.
Nagyon rossz.

De majd írok ha tudodk valamit!

puszika
Kata utólag is nagyon boldog születésnapot!!!!!

Kellemes vasárnapot mindenkinek!!!!

Kép
kbernadett

Szilbee!
De kár! olyan jó szokott lenni! nekem az a pozitívum, hogy a műanyagpufka nem megengedett!

Betty!
ha ennyire stresszel, ami érthető, akkor még a jövő héten menjél el belgyógyászhoz, vagy kardiológushoz, hogy mihamarabb megkezdődjenek a kivizsgálások. mert tényleg nem normális, hoyg 20 évesen, ilyen problémáid vannak, ami persze nem is biztosa, hogy szervi, hanem lelki eredetű... ami megint másfajta orvoshoz rendel.

Dorka!
én viszem már Letit Kolompálni, nagyon élvezte a tintaló előadást Szolnokon a Szapáry/i? (sosem tudom) fesztiválon is, sztem ezt is kibírja, szinte végig zene van, és ha akarod edzeni, menj fel az egyszervolt.hu-ra, ott nagyon sok számuk van.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Ádámnak is szimpi (megnéztük a neten) csak (neki) messze van... (Nem mintha Szilvásvárad, Lillafüred sokkal közelebb lenne... :twisted: ). Na de mág van két hetünk! :wink:
szilbee

Kitten üzent! ;) :D

"Ma 11:37-kor 3900 g-mal és 56 cm-rel megszülettem! Anyával és apával sok puszit küldünk! Lara baba!"

Kitten! Sok boldogságot a kis Larához!!! :D
szilbee

[size=24][/size]ISTEN HOZOTT KIS LARA BABA! SOK BOLDOGSÁGOT ÉS NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!!!

phpBB: Kép
kati74

Köszönjük ismét a bókokat!

Balwin köszi a dokit, még megfontolom. Ajánlottak már pesti dokit csak hát olyan lusta vagyok utazgatni de előbb utóbb rá kell venni magam.

kati74

Kicsi Lara köszöntünk!!!!!!!
Jó egészséget kívánunk!!!!

Azta mekkora baba!!!!!!! :lol:

Nimi beteg lett.....amúgy jól bírta a bölcsit, semmi baj nem volt vele.....

SZóval lázas, folyik az orra.....pénteken mi sem aludtunk.....

mit akartam még......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanna3 2008.09.10 18:13-kor.

fanna3

Fanna! Nálunk kicsit másként zajlott anno, mert a kölök csak úgy berohant, mikor el akartunk tőle köszönni. Most már magától visszajön és ad puszit. Egyébként szerintem nyugodtan beszéld ezt meg a gondozónőkkel, hogy te hogy tartod helyesnek (én is egyet értek veled! tudnia kell, hogy elmész).

Jobbulást Niminek!!!! ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ :(
szilbee

Kép

DRÁGA LARA BABA! ISTEN HOZOTT! SOK BOLDOGSÁGOT, JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK!

Szilbee! Köszi az infót!

donkoaniko

Fanna! Niminek gyógyulást! Sztem is jó az, ha elköszönsz, tudja a gyerek, h. elmész, letisztul benne. Ezt az "elterelős" dolgot azért nem tartom jónak, mert mi van, ha kis idő múlva kapcsol a gyerkőc, és keresni kezdi a szülőt?

donkoaniko

Sziasztok!

hú micsoda hírre jövök!

Kitten!
Kép

Fanna!
jaj ez nem jó!
sztem is mond meg nekik, hyog Te ezt nem így szeretnéd, nálunk külön ki van készítve az ablakhoz több szék, hogy tudjunk még az ablaknál is puszizni, integetni. ez megnyugtató a gyereknek. a végén tényleg azt hiszi, hogy otthagyod, ha búcsúzás, és megnyugtatás nélkül mész el!

Judit,
Kép
Kép
bbj

meg még Niminek ++++++++++++++++

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hajcihő :)

Ohh...akárcsak Annaluca, a kiírt időpontban :lol: Drága Lara baba, Isten hozott idekint! :D Boldogságot, békességet kívánunk a kis családnak! :D Kitten, várjuk azért majd az élménybeszámolót is :wink:

Betti, végre írtál :D Hm, sztem se várj novemberig, minél előbb menj el valahova kardiológiai vizsgálatra.

Anna, sztem se hagyd az "elveidet", mondd meg a gondozónőknek, hogy te nem így szeretnéd. Pláne, hogy Nimi is már azt szokta meg (amennyire ilyen korban meg lehet szokni), hogy elköszönsz, de majd jössz vissza. Mi is mindig búcsúzunk (nem hosszan, de mégis)...akkor is, ha öt percre leszaladok a kizsbódba :mrgreen: Gyógycuppok Niminek! :(

Kati, miért kell a neurológus? Ugye nincs baj?

Judit, a Kolomposra most már én is hajlok; Hunci minden muzsikára belekezd a rottyantós/roggyantós táncba :) Tapsival, meg integetéssel kombinálgatva.
Heh...kérdem Apát, megyünk é Kolompos koncertre? "Mire?" "Kolompos...olyan gyerkőcöknek való muzsika". Aszonnya: "Aszittem pankzenekar" :mrgreen:

Szilbee, nemsokára azzal jössz majd, hogy Dávid menetel :D A felállást azóta is próbálgatja? Nem is írtam a múltkor :oops: , hogy gratula a legszebb szavához! :D

Dorka, te mán takarítgatsz? :shock: Tessék még pihenni! :)

Öhh...mi is volt még az előző oldalon? :oops: Pfff...ekkora fejben igazán elférne még némi AGY :? Vagy legalább bővíthető lenne memórikártyával...

Judit
Kép

Kép
balwin

Kitten!

Kép

A baba a szerelmet erősebbé, a nappalt rövidebbé, az éjszakát hosszabbá, a pénztárcát kisebbé, az otthont boldogabbá, a ruhát gyűröttebbé, a múltat semmissé és a jövőt tartalmasabbá teszi.

Nagyon sok szeretettel gratulálunk kislányotok megszületéséhez, jó egészséget, boldogságot kívánunk Nektek!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Anna, szerintem is szólj, hogy másként szeretnéd! Eleinte, ha elmentünk és anyukám maradt akkor még Mátéval, ő mindig mondogatta,hogy csendben osonjunk ki. Én meg mondtam neki, hogy nem szeretném így, igenis el akarok tőle köszönni (ha nem is hosszan és nagy feneket kerítve), mert én így tartom jónak. Mára már teljesen elfogadta ezt.

Niminek meg mielőbbi gyors gyógyulást kívánok!

Balwin, ha nincs Kolomposod, elküldöm priviben, hogy hol találsz.

Betty, feltétlen keress olyan orvost, aki hamarabb tud fogadni, ezt nem szabad annyiban hagyni, olyan fiatal vagy még!

Nekünk nagyon jól telt a péntek. Mátéval hármasban megnéztük a Szépművészeti Múzeum új, időszaki egyiptomi kiállítását, aztán a Sir Lancelot lovagi étteremben vacsoráztunk, ahol Máté különösen élvezte, hogy ehetett kézzel (és én sem szóltam rá :oops: ) Készült róla fénykép sisakban és egy lovaggal is. Aztán kiautókáztunk Szentendrére, ott fagyiztunk, sétáltunk. Teljesen olyan érzésem volt a kellemesen langymeleg estén, mintha valamelyik kis mediterrán városkában jártam volna ismét.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Kitten!!!

hatalamas Gratula kis Lara megszületéséhez!

Kívánok nektek sok sok egészséget és tejcsit!!!

Nem kell senkinek a Pampers kupon?

Kép
kbernadett

Dorka!
milyen volt a lagzi? én már úgy mennék egybe, de nem hívnak.... :cry:

Judit!
hahaha punkkoncert! mondjuk a gyerekek pogózni, azt tudnak.

Szami! oda már mi is el akartunk jutni, na nem a kézzel evés miatt, csak azt mondják nagyon jó a kaja, és jó áron is van! még mindig állja a helyét az állítás?

mondjátok, hova érdemes Szolnokon elmenni étterembe négyesben? kiestünk a körből, sé úgy gondoltunk, lehetne most már visszaszokni, egyszer-egyszer. ahol van etetőszék, normális kaja, jó áron? most a Mészárosban voltunk, hát so-so egy kicsit csalódás volt, meg a convoyba, ott jó volt a kaja, viszont a többi vendég, hát tranzitétterem (tele szabolcsi építőmunkásokkal, na értitek)

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hjatélleg, Judit, a derékod... Az izom van begyulladva? Nem ortopéd probléma? A háziorvoshoz jársz vele?
Étterem: hm, gyerkőccel még nem voltunk Szolnokon :roll: Kaja szempontból: a KisTisza, Jazz (ez pub-szerű, de jól főznek), Halászcsárda, Kassai, Galéria, Dreher...kb. ezek vannak viszonylag jó áron, jó konyhával :) Illetve még a Bajnok, de az kicsit drágább. Az etetőszékes ellátást (még) nem ismerem...

Betti, mi nem Pempörszt használunk :(

Szami, jó napotok lehetett :) Kolompos elérhetőség jöhet, kb. csak azokat hallottam - egyszer -, amiket az egyszervolt.hu-n lehet találni. Amúgy a koncertre felkészülten kell menni? :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit!
nem, képzeld elmúlt. sztem megijedt az injekció lehetőségétől. nem tudom, hyog ott mi szokott begyulladni, a múltkor valami becsípődést említett a reumatológus, egy rossz mozdulattól...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Balwin! Igen, nagyon sokat gyakorolja. Szerencsére leülni is gyosan megtanut. És nem sokat esett eddig, pedig nem sokat tudom kapdosni.. No lehet pont azért... a fene tudja.

Dorka! De bunkesz vok! :oops: Elfelejtettem megköszönni, hogy elhoztátok a cuccokat! Na de most... Köszi szépen! :)
szilbee

Na akkor tök jó "kis" tali jön össze a Kolomposra. :D 8)
szilbee

Isten hozott Lara baba!!!! Kívánunk Neked és Szüleidnek hosszú, boldog, életet, jó egészséget és sok-sok gyönyörű, együtt töltött pillanatot! Kép

Anna, Niminek gyors gyógyulást kívánok!!!
Köszönés: én sem sunnyognék el, sztem nagyobb sokk a gyereknek, ha menne oda hozzád, és nem talál... Főleg, hogy eddig sem lopakodó üzemmódban mentél el tőle, ha menned kellett.

Judit, valszeg megyünk mi is Kolomposra! Köszi az infót!
Étterem: Nádas (Petőfi úton)!!! Ez még kimaradt Judit felsorolásából...van gyereksarok, játékokkal, kisasztallal, kisszékkel, mini-menü, etetőszék. Sztem a kaja is finom, átlagos árakkal.
Lagzi: fél 3-ra értünk haza, nem volt mulatós kedvünk, de elnézegettük a táncolókat, jót ettünk, jó volt! Szabi meg aztán csinálta a hangulatot! :) Táncizott egy csomót! Éjjel felsírt, míg nem voltunk itthon, de Mami visszaaltatta tök ügyesen!

Szilbee, jók lettek a cuccosok?
Levente nagyon ügyes bicijjózik, Dév meg aztán továbbra is tündéri!! A legapróbb mosolynál is visszamosolyog!!! Olyan édesek!!!

Judit, muszáj takarítani is, már a közérzetem jó volt, csak makacs köhögés "maradt vissza". Hoolnap még egy körre elmegyek a dokihoz, a 2 üveg köptetőmet már benyakaltam, adjon már még legalább egy üveggel.... :wink:
Annalucus is nagy táncizós? Milyen zenére pörög fel? :)

Fogak: én nem tom, vérezhetnek ezek az őrlőfogak? Ma de. a Corában egyszercsak tiszta vér volt Törpe szája... Nem láttunk sérülést a nyelvén, a szájában, csak a 3 fog valamelyikére gondolunk....

Szami, a Lancelotba mi is elmentünk minden félév kezdetén Peti csop. társaival, nagy élmény (bár egyetemistaként egész félévben spóroltunk is rá... :oops: )

Teszek pár lagzis képet:
Kép
nagytemplomban
Kép
levesezés

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! Még nem tudtunk próbálni, de holnap ovi után próbálunk. Dávidnak is szokott vérezni a két frissen áttört, de nála azért, mert csiszolgatja, kocogtatja és az ínyét így felhorzsolja.
Jók a képek! Én már korábban megsasoltam...

Szamóca! Alma együttes Maxikukac ninc meg nektek véletlen? Meg esetleg a Gryllus V. Biciklizős lemeze?

Balwin! Apjuk nem semmi! :lol: Rock zenekar..... :lol: Ő is elkísér benneteket?

Készitem én is Dávidot (Leventét már nem kell) a Kolomposra. Amint megszólalt a zene rögtön elkezdett rotyi-rotyizni (állásban).
szilbee

Lara baba Isten hozott!!!!!

Mi ma Jászapátin voltunk rokonlátogatáson,és búcsúban
Nagyon jó volt majd rakok képeket,Robi a sergőzés lehetőségét ismét nem hagyta ki :wink:

Niminek Jobbulást!!

Kép

Kép
katlina

Dorka!
nálunk meg a blúzok eleje volt mindig barna, gondolom a véres-nyáltól, szóval ne izgulj, biztos, hoyg a foga miatt vérzik!

csini Szabin az a kockás ing! hol voltatok, hogy nagytemplom?

A Nádasba jártunk anno, de akkor még nem volt gyereksarok, vagy nem figyeltem, még kuponunk is volt.... valahoyg ez sem jutott eszembe..

Judit, Neked is köszi az infót, jó így egy helyen látni őket, van választék, de magamtól egy sem jutott eszembe...nekem is kellene egy sd kártya az most úgyis ócsó lesz a tescoban... hihi

Szilbee!
én is pont arra gondoltam, hogy babatali havonta/kéthavonta a kolomposon!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, nah! Máskor előbb ijesszed beeee :lol:

Szilbee, lehet télleg azért nem potyog Dávid, mert nem kapdosod el...vagy egyszerűen csak ügyeske :wink: Én sem voltam állandóan Hunci sarkában; viszont a nagyik!? Ááááhhh...hát az borzasztó. Képtelenek kibújni a bőrükből :(
Nemtom, Apa jön e, melófüggő :) Egyelőre még mi sem vagyunk biztosak, csak szeretnénk :D

Dorka, szépek vattok a képeken :D Azért legalább egy kis kikapcsnak jó volt...
Hogy milyen zenére? Bármilyenre :mrgreen: Elég egy icipici dallamfoszlány :)

Körkérdés: mikor lehet/szabad a gyerkőcöt "nagy" ágyban altatni? Leesésgátlóval persze. Én ilyesmin töröm a fejem Huncival kapcsolatban :oops: Egyetlen aggályom, hogy ha felébred, kimászik - pontosabban kiesik - az ágyból... Korai még?...

Judit
Kép

Kép
balwin

Hjaigen, Dorka: Annalucinak is vérzett 1-2 alkalommal az őrlőfoga; biztos Szabinak is attól vérzik a "szája"...meg ahogy írtátok, hogy hogy be volt dagadva... Nademajd Fanna is szól valamit a témához :)

Szilbee, Jaimee, jók az új vonalzók :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Szilbee, régen jártál azon az oldalon, már fent van egy ideje a Maxikukac, mi már "rongyosra" hallgattuk... :lol: Biciklizős lemez nem rémlik, de ha beírod, hogy keresed, van esély rá, hogy valaki felpakolja.

Dorka, akkor teljes gyógyulást Nektek! Nagyon csinik voltatok!

Balwin, bátorság kérdése, én még korainak érezném. Mi először alacsonyan kezdtük, mármint amikor átalakítottuk a kiságyat, először csak a matracot tettük a földre, elé meg egy összehajtott paplant. Aztán, amikor megszokta, beletettük az ágykeretbe, de a paplan még maradt egy ideig. Küldöm a címet rögtön a Kolomposhoz.

Judit, a kaja tényleg jó volt és bőséges: 3 felnőtt és Máté volt a létszám, 2 lakomát rendeltünk és egy csülköt mellé, mindez nem túl nagy ivászattal együtt került 16 ezerbe. Annyi kaja maradt ki, hogy én másnap a 3 gyerkőccel jóllaktam belőle ebédre. Viszont célszerű asztalt foglalni, amit mi nem tettünk, így azt mondták, hogy 6-tól 9-ig tudunk maradni. De aztán még előbb is végeztünk...

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Drága Lara baba! Sok boldogságot, szép hosszú életet és sok tejcsit kívánok neked!

Kolompos: mi még nem tudjuk megyünk-e...

Fanna! :shock: Itt a Jósikában mondták a gondozónők, hogy EL KELL köszönni a gyerektől! Viszont a magánbölcsibe meg az a meggyőződése az Emesének, hogy gyorsan, suttyomban kell lelépni... Jó, nem kell húzni, de azért hagy köszönjek már el a gyerkőcömtől!

Judit! Mióta babó megvan, mi sem voltunk Szolnokon étteremben. Viszont a Mészárostól én sem voltam hanyatt esve...

Niminek és a többieknek gyógyulást!

Olga

Kép
juhaszolga

Balwin Judit! Ha már igy Szamóca belevágott... személy szerint én is korainak találom/nám a "nagy" ágyban alvást. Nekem is eszembe jutott már, de egyrészt nem akarom, hogy leesen (mikor Peti németben volt múlthéten, egy éjszaka velem aludt Balázs, és egy éjszaka 2X! is leesett a franciaágyról), másrészt azt sem szeretném, ha éjszaka ha felébred verné az üveget a szobaajtóban (merthogy zárva van az ajtó), vagy éjszaka átjárkáljon hozzánk, akkár többször is...

Olga

Kép
juhaszolga

Jó reggelt!

SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK LARA BABA ÉRKEZÉSÉHEZ!

Fanna: Jobbulást Niminek! Én is mindig elmondtam Dorkának, hogy most elmegyek, majd jövök, érezze jól magát és megpusziltam. Velem is közölték a gondozónők, hogy nagyon elnyújtom a búcsút, de így tartom helyesnek. Nem fogok elsunnyogni Tőle.

Balwin Judit: Szerintem elvileg már alhat nagyobb ágyban Hunci. Ezt is gyereke válogatja. Ha Te úgy látod, hogy szívesebben aludna ott, próbáljátok ki. Az egyik ismerősöm kislánya egyéves korától nem volt hajlandó kiságyban aludni. Dorka majdnem kétéves korig aludt kiságyban. De a leesésgátló ágyból is kiesett. Megtalálják a módját.

Dorka: De szépek voltatok. Hol volt a lagzi?

Judit: Mi a Bajnokba szoktunk menni vagy a volt Szövivel szemben lévő étterembe (majd elmondom hol van, ha érdekel). Mindkettő drágább egy kicsit, de főleg a Bajnokban nagyon fini a kajcsi. Nem tudom, hogy van-e etetőszék.

Szilbee: Köszi a vigasztalást. Most már jobban vagyok. Dávidnak még nem is gratuláltam a mászásoz.

Szami: Nagyon jó lehetett ez a péntek. Fényképet felteszed? Annyi lemaradásom van, még a Balcsis képeket sem dícsértem meg (vagyis csak az egyik elszállt hsz-ben). Szóval, nagyon jók, olyan vidámak. Szuper lehetett.

Olga: Tudom, hogy Veled szemben is van restanciám (angol), de most ébredt fel Katus. Következő alkalommal írok.
Még akartam Tőled kérdezni, hogy Ptinek sincs baja az allergiától Németországban? Zoli is hazajön és folyamatosan tüsszög.

Kolompos: Ha minden jól alakul, Dorkával mi is megyünk. Kata valószínáleg itthon marad, mert következő hétfőn akarom Neki a Prevenalt beadatni, hátha nem szedne össze semmit. Megkérdeztem a dokinőt a Prevenalről, azt mondta, hogy ez közel sem bizto, hogy ingyenes lesz októbertől.

Niki

Kép
Kép
csni

Reggelt!

Hoztam híreket Szilviékről! :)

Este még külön külön voltak Larával, mert Szilvi belázasodott, de már jobban egy kicsit.
Tegnap hajnal 3 óta voltak fájásai, így az amniót megúszta! 8)

Majd még napközben kérdezgetem még Laráról, csak most nullára futott a tel.kártyám.

Balwin! Nekem egyik babanetes ismim egyáltalán nem használt kiságyat. Eleinte ugye maga mellett altatta, aztán kb. olyan 1 éves kora után a nagy ágyukhoz oda toltak egy kisebbett, azon aludt a gyerkőc. Gondolom körbe volt bástyázva rendesen. Szóval ki így, ki úgy. Szerintem egyébként marha könnyen megszokják a gyerekek. Levente se mászkált át hozzánk, még du-i szunya alkalmával sem... valahogy tudta, hogy neki ott kell lennie,mert alvás van. Pedig nekem is nagy félelmem volt ez. :oops:
Egyébként egy próbát szerintem megér. Max. visszacsináljátok, mármint a szobát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2008.09.08 07:54-kor.
szilbee

Köszönöm a vonalzós dicséreteket!
szilbee

Jó reggelt!

Ó, remélem, Szilvinek hamar lemegy a láza! Mi lehet-lehetett a gond? Várjuk nagyon a híreket, Szilbee!

A "kis " felfedező nagyon vagány! :lol:

Nálunk az átmászkálás mindkettőnél 4 éves korukban volt és kb 3
hónapig tartott. Szinte minden éjszaka jött az éppen aktuális korú gyerkőc, mi meg mindig visszakísértük a szobájába. Puszi, simogatás, otthagyás. Ordítás soha nem volt, de másnap is megjelent. Ugyanezt eljátszottuk még kb 80-szor. Ritkán maradtak csak velünk, leginkább, ha már hajnal volt vagy hétvége jött vagy éppen nagggyon lusták voltunk visszakísérni. Aztán egyszer csak maguktól abbahagyták a mászkálást és már nem jöttek. Hogy mitől szünt meg ez a dolog? Bevallom, fogalmam sincs... :oops: :lol:

A két nagy egyébként nálunk úgy jelezte kb 2 éves korában, hogy elég a kiságyból, hogy egyszerűen kimászott! :shock: Minket meg majd' a frász tört ki, amikor a kis piozsamás törpe megjelent az ajtónkban és vadul verte azt :roll: :lol: Na, majd meglátjuk, Jázminnál hogy lesz!

De egy próbát tényleg megér, aztán majd számolj be, Balwin, hogy sikerült!

Niki, köszönkük a dicséretet, de ne aggódj, én vagyok az, aki a saját bőrömön tapasztalom, mennyire nincs idő dolgokra. Én is vagyok úgy sokszor, hogy többet lennék itt (pl. a babaneten) vagy ott (mondjuk a zenés fórumunkon), de egyszerűen nem futja többre az energiámból (és az időmből). Mindenki rendben van már? Fényképet nem tudom feltenni, mert egy keretbe beragasztva adták.

Viszont a mai feladatom (bár nem tudom, ennyi program mellett van-e esélye...) a fényképező letöltőjének a megkeresése, hogy tudjak képeket feltenni.

Merthogy ma délelőtt Gekkózni megyünk Jázminnal, kettőtől beíratkozás a zeneiskolában, 5-től szülői értekezlet. Úgyhogy ma se fogok unatkozni :lol:

Szép hetet Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Na igen! Ez az átmászkálás tényleg mostanában jellemző Leventére is, pedig már jó régóta nagyágyban alszik.

vmit akartam még...

... ja igen!

Évi! Lehet cipe business végett nekünk a péntek lenne a legjobb. Neked?
szilbee

Jó reggelt,

Kittennel reméljük ma már minden rendben lesz, és Lara babával lehet egész nap! Mi volt a baj?

Ditke, hogy vagytok??? Írtam mélt is, megkaptad????
Izgulok ám értetek, mi újság?? Ezer éve nem jelentkeztél!!!2

Köszi a "fogas" vérzős válaszokat, így nyugodtabb vagyok, hogy mégsem mondjuk a torka vérzett Babónak :?

Évi, mindig elfelejtem!!!!! Kiolvastam a Katedrális folytatását, mikor adhatom oda?????

Niki, nem tudtok apával elmenni valahová kikapcsolódni egy kicsit?

Judit, mi olyan 2 éves korában tervezzük a rácsos ágy lecserélését, de a barátnőm már kb. 15 hós kora óta lecserélte a rácsosat.

Judit, a nagytemplomnak én a Belvárosi ált. isk. melletti templomot hívom, sajna nem tom a "hivatalos" nevét....

Ki tudja, mikortól lesz Höcögtető? És valaki nem akar a Mórára játszóbölcsibe jönni?????

Kép
Kép
dorkáék

Jó, hogy elszállt, amit írtam?! :twisted: :twisted: :twisted:

Most már csak röviden....

Kitten: nagyon gratulálok Lara babához! Gyors felépülést, sok tejcsit kívánok!

Fanna: igazad van, el kell búcsúzni a gyerektől, nem hülye a gyerek, megérti, ha elmagyarázzák neki, mi miért történik. Ez a szülő-gyerek közötti bizalom fennmaradása, a gyerek biztonságérzete miatt szükséges.

Engem ma (is) leb@sztak .... az egészségügy.... bejelentkeztem uh-ra a kórházba... Azt kettő egészségügyi dolgozó sem tudja megmondani egybehangzóan, hogy a 30. vagy a 32. héten kell menni kötelezően (nem mintha érne bármit is...) , de azért mindegyik beszól.... énrólam meg már lepereg. A kedves dolgozót meghallgattam, aztán elköszöntem...

Kép

Kép
szolkata

Sok szeretett gratulálunk Lara baba születése alkalmából. Jó egészséget és sok tejcsit! :D

Kép
jaimee1

Sziasztok!!!!Nagy gratula Kittennek!!!!!!ISTEN HOZOTT LARA BABA!!!!!!! Jobbulást kívánok én is Kittennek!!!
Lányok kérdezni szeretnék: Kitten neve Szilvi,ugye? Nem tanárnő ő véletlenül,és nincs otthon a 13.héttől kb? Mert ha ezek igazak,akkor én ismerem őt,sőt ott is voltam az esküvőjén! :lol: Ahol bizony meseszép menyasszony volt úgy bő két éve. Ha nem ő az,akkor bocsi!
Szilbee!Nagyon jók az új képek a fiúkról!!! Nagyon vagányak a kiscsávók!!Lesz bajos a lányokkal elég! :lol: :wink:
Én itthon vagyok most,mert a hétvégére lebetegedtem,hőemelkedésem volt,stb. Remélem nem ártott meg a babának!!!!!Egy Algopyrint is muszáj voltam bevenni,mert nem akart lemenni a hőemelkedésem,sőt estére kúszott felfelé. Most itthon tespedek,és igyekszem mielőbb gyógyulni!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Hali!

Kittennek drukk, hogy Lara babával tölthesse minden idejét! Lám-lám, csak beindultak azok a fájások! :wink:

Dorka! NAgyon jó képek, Szabi is milyen elegááááns!! :D Grat az újabb foghoz, sajnálom, h. így megszenvedtetek vele!

Szilbee! Jók az új fotók!

Balwin! Ágyas-témában én még nem vagyok kompetens... :) Már régen is akartam neked: hallottad, hogy hívják az Ábel Anita lányát? :wink:

Szolkata! Ne haragudj, hogy csak most, utólag, de nagyon boldog szülinapot! :oops: Azta, ránéztem a vonalzódra! A bűvös 30-as! Legalábbis számomra vhogy az volt... Végülis mikor mész uh-ra? Majd gyere beszámolni! Friss pocakfotó is jöhet ám! :wink:

Jaimee! Jó az új vonalzó! Hogy vagytok? Írok ma neked pü-t, ha Dorkánk engedi. :)

Szami! A zenés fórumotokat hol lehet megtalálni? Érdekelne!

Katlina! Képeket rakjál! Robi akkor nagy sergős!

Egyelőre ennyi... Itt szakad az eső, de a hőm. kellemes.

donkoaniko

Sziasztok!

Judit!
jövő nyáron tervezem Grétihez költöztetni Letit, aztán majd meglátjuk...

miért gondolod a cserét? vagy nálatok nem is kiságyban alszik, igaz? külön gyerekágyat gondolsz? akkor nálatok biztos menne simán is.

Fanna!
Nimi hogy van?

kutyafüle!
nem Szolnokon laknak jelenleg, ha ez segít. és minthga tényleg pedagógus lenne...

Kata!
Te is mindig kifogod...

Dorka! nálunk 2 hét múlva tatrtaj első alkalommal Szilvi, 27, vagy 28 egy csütörtöki nap.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Judit!

Én is a Nádast akartam javasolni, tényleg jó a gyereksarok na meg a kajcsi is.

Anna!
Hova jártok bölcsibe? BIztos írtad mán no de én akkor hiányoztam. :?

BAlwin!

Májusban az egyik torna után (na nem biztos, hogy ez az oka) kicsit zsibbadt a két lábam és másnap reggelre gyakorlatilag nem éreztem a testem deréktól lefelé ill. olyan volt mintha satuba fogták volna, iszonyatosan szorító érzést éreztem. Küldtek reumára de semmi. Akkor elmentem neurológushoz aki elküldött gerinc mr-re de igazán nincs megnyugtató válasz. Azóta mint kiderült pont arról a területetről nem kért felvételt amiről kellett volna. Na röviden ennyi és ugye azóta is érzem néha.

NA most mennem kell majd még jövök.

kati74

Aha,Kunszenten per pill,ahogy tudom.A férjét áthelyezték oda.
Egyre gyanúsabb nekem! :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Na az iwiw-en én is megnéztem... Pedagógus. Én meg a férjét ismerem látásból... rééégről... Kicsi a világ! :wink:
szilbee

Hola :)

Köszi szépen a véleményeket :D Azt elfeledtem írni (Juditnak még rémlett :wink: ), hogy Annaluci soha nem kiságyazott, velem alszik, külön szobában, a dupla fotelágyban. Ha nem vagyok mellette, akkor körbebástyázom, nehogy leforduljon álmában. Csak így még nem merem egész éjszakára külön szobában hagyni :oops: Ezért is kérdeztem, hogy ebben a korban lehet é, érdemes é már "nagyágyban", gyerekágyban altatni :roll: Noh, de akkor egy próbát csak megér... veszek leesésgátlót, aztán majd meglássuk :)

Kati, átmeneti bénulás? :( Ahhoz képest, hogy az mr-rel mennyire csínyján bánnak, azé eléggé lazán vették a felvételkészítést :? Ne halogasd sokáig a privát dokit...

Anikó, ne is mondd :mrgreen: De még mindig jobb, mintha kiszeltünde lányát hívnák így :wink:

Kata, úlláccik kihozod az egészségügyből a legjobbat :mrgreen: De legalább lepereg rólad, nem idegesít fölöslegesen :?

Jaimee, szűkszavú vagyol pár napja...

Nameg Ditke is! Meg még páran :(

Judit
Kép

Kép
balwin

Ím a képek Kép Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Judit, ment mél Evcarucival kapcsolatban!!!!!!

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! A Kolomposról jutott még eszembe, hogy meg tudod nézni milyen volt a legutóbbi hepajuk T.miklóson. Fent van néhány kép és videjó az albumunkban.
szilbee

Sziasztok!

Kitten! Mi is sok szeretettel gratulálunk, sok boldogságot kívánunk!

Dorka, de drága vagy, hogy így aggódsz értem, minden rendben, megvagyunk. Csak mostanában rászoktam én is az olvasásra (mármint könyvet) mikor Zsófi alszik délután, engem rohadt jól tud regenerálni az a 2 óra...!
A héten jó lenne már összefutni (múlt héten se sikerült), megcsörgetlek ha bent leszünk a városban, hogy merre vagytok, ok? Játszóbölcsi minket érdekel!
És a Höcögtető is, Niki légyszi írjál már, ha megtudsz valamit, Szilvi nekem sose küld mélt :? , még jó, hogy 2 e-mail címemet is megadtam.

Dorka, szépek voltatok a lagzin, Szilbee, jó az új avatar! Levente ment már oviba?

Kata, utólag is boldog szülinapot! (még asszem benne vagyok a 8 napban :wink: )

Niminek jobbulást, Anna, mikor kezded a munkát?

Rólunk: Zsófi is nagyon szenved most ezzel a 4. fogával (és hol van még a többi 16?!) szombat éjjel úgy tűnt, egész éjjel fent voltunk. Ma már jobban aludt. Már nagyon látszik neki, de nem és nem akar áttörni :?
Szombaton diplomaosztóra megyünk a Közgázra, utána ebéd egy étteremben, már úgy várom, kikapcs!
Ja, és suliba járok én is, elkezdtem a Perfektnél a mérlegképes könyvelőt, szombaton megvolt az első nap, hát vessetek meg, de jó volt kicsit kimozdulni a babás hétköznapokból :oops: annál is inkább, mivel tudtam, Zsófi jobb kezekben nem is lehetne az Apukájánál, nem is aggódtam értük egyáltalán, de nem is volt semmi gond. És amiről szó volt szombaton, még tök jól emlékeztem rá fősulis koromból, szóval direkt jól esett, hogy még nem csökevényesedett el teljesen az agyam :mrgreen:

Bocsika, hogy most nem tudok mindenkinek reagálni, igyekszem majd azért sűrűbben jönni!

Kép

Kép
ditke2007

Itt vagyok, nem aludtam el véletlen.

Szilbee: ami elszállt..., abban én is megjegyeztem ám, hogy jók az új vonalzók... Most minden nap Ti mentek Leventéért az oviba busszal?

Körkérdés: a mai vagy a 12-ei Mária az igazi?

Balwin Judit: .... és apa nem hiányol a hitvesi ágyból Tégedet...?! Bence egy éve (2 éves korától) leesésgátlóval aludt a kiságyában, most kapott emeletes ágyat, így igazi "nagyágyban" most alszik. Tényleg fényképet meg nem is raktam az ágyról még...

Meg majd pocifotó is leszen, csak holnap végre elruccanok fodrászhoz, az csinál nekem fejet, hátha elvonja a tekinteteket a rettenetes méretű testemről...

Kutyafüle: azért az algopirynnel is csínyán ám, inkább c-vitamin, meg gyógynövényfőzetek! Legalább is 12 (16) hétig.

Dorka: ha nálatok megvagy a takarítással, lehet jönni hozzánk. 2 hét múlva megy a gyerkőc oviba, utána nagytakarítás lesz nálunk... ablakok.... minden (már előre utálom). Hogy szolgál a kedves egészséged? Bencének is volt úgy, hogy véres volt a lepedője reggelre.. én is a fogzásnak tudtam be.

Ditke: merre jársz? Vagy leginkább Zsófival sétáltok? Szombaton megyünk céges gulyásozni... biztos jó lesz.

Anikó: szeptember 23-án megyek uh-ra (betöltött 32 hét lesz). Én a 36-ot szeretném már betölteni, utána bármi jöhet... vagyis a 37 az még jobb lenne.

Kép

Kép
szolkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?