Sziasztok!
Kitten! Mi is sok szeretettel gratulálunk, sok boldogságot kívánunk!
Dorka, de drága vagy, hogy így aggódsz értem, minden rendben, megvagyunk. Csak mostanában rászoktam én is az olvasásra (mármint könyvet) mikor Zsófi alszik délután, engem rohadt jól tud regenerálni az a 2 óra...!
A héten jó lenne már összefutni (múlt héten se sikerült), megcsörgetlek ha bent leszünk a városban, hogy merre vagytok, ok? Játszóbölcsi minket érdekel!
És a Höcögtető is,
Niki légyszi írjál már, ha megtudsz valamit, Szilvi nekem sose küld mélt
, még jó, hogy 2 e-mail címemet is megadtam.
Dorka, szépek voltatok a lagzin, Szilbee, jó az új avatar! Levente ment már oviba?
Kata, utólag is boldog szülinapot! (még asszem benne vagyok a 8 napban
)
Niminek jobbulást, Anna, mikor kezded a munkát?
Rólunk: Zsófi is nagyon szenved most ezzel a 4. fogával (és hol van még a többi 16?!) szombat éjjel úgy tűnt, egész éjjel fent voltunk. Ma már jobban aludt. Már nagyon látszik neki, de nem és nem akar áttörni
Szombaton diplomaosztóra megyünk a Közgázra, utána ebéd egy étteremben, már úgy várom, kikapcs!
Ja, és suliba járok én is, elkezdtem a Perfektnél a mérlegképes könyvelőt, szombaton megvolt az első nap, hát vessetek meg, de jó volt kicsit kimozdulni a babás hétköznapokból
annál is inkább, mivel tudtam, Zsófi jobb kezekben nem is lehetne az Apukájánál, nem is aggódtam értük egyáltalán, de nem is volt semmi gond. És amiről szó volt szombaton, még tök jól emlékeztem rá fősulis koromból, szóval direkt jól esett, hogy még nem csökevényesedett el teljesen az agyam
Bocsika, hogy most nem tudok mindenkinek reagálni, igyekszem majd azért sűrűbben jönni!