Sziasztok!
Na végre írni is tudok!
Megvagyunk mi is, csak mire átnézem miről is írtok addigra már éppen írni nincs időm...
Írtatok blogról.. én is szertnék meghívót (ígaz a sajátomat is elhanyagolom kissé
)
Láttam gyönyörű lánykákat és belevaló kissrácokat!
Mindenkinek gratula szépen növögetnek a gyerkőcök!!!!!!!
"Tömjétek" csak őket!
Jázmin 1 hete volt 6200 gramm.
Sokat szeret kézben lenni. Kicsit elkapattam.
Danival sokkal következetesebb voltam, na mindegy.
Éjszakák? Hát amíg 1 hónaposan átaludta őket addig mostanság van hogy 2x is kell. Próbáltam már itatni, de nem elég,
vissza altani, kb 5 percig tartott, így marad a szopi...kivagyok.
Még szopizunk ,csak estére kell neki egy kis pótlás.
2xpróbáltunk barackot enni, de estére tiszta vörös volt a böre...
(aztán lehet hogy nem is e miatt? )
Pasifüggő a lány, ha itt van a Dani v. apa nincs semmi baj, lehetett akámilyen hatalmas probléma elötte.
Hátáról a hasára, hasáról a hátára forgolódik.
Ökle a szájában van állandoan, mindha jönnének alul a fogai, legalábbis a csírái biztosan.
Imád felcsücsülni.
Danim most kezdte az ovit hétfőn, nekem szörnyen hiányzott!!!
Megszoktam, hogy itthon van.
Ovonéni alakítot,
hétfőn én vittem, már öltöztünk amikor jött a mi óvonőnk, bement a csoportba és arra lettem figyelmes, hogy a két óvonő vitatkozik egymással ott a gyerekek között....
A miénk mondta a magáét, hogy ő nem hajlandó 5 óránál többet dolgozni, mert neki csak ennyit fizetnek, meg hogy fog szülőit tartani mert azt sem fizetik (elment a váltótársa szülni, egyedül van) kissé depisnek tünt a nő....
Bement a Dani , másik óvonéni szólt Nézzd itt a Danikád!
meg sem halotta pedig 2.5 hónapja nem látta a gyereket. Bezzeg engem kiszúrt. Mondtam neki du. jövök a gyerekért, na én azt hogy képzelem, mert aki gyesen van annak kötelező elvinni ebéd után a gyereket. Mondtam neki nagy szájhúzogatás közepette, hogy akkor alszik a kicsi (11-14ig , ha szerencsém van)
Beszéljem meg a vezetővel mert ő nem tudja elaltatni a gyerekeit, mert már nincs bent....
Vezető nő pont akkor jött oda, erre mondja neki NA TESSÉ ITT VAN (mutat rám) KICSIVEL VAN OTTHON .....Na ekkor majdnem mondtam vmi szépet, de visszafogtam magamat!
Most úgy állunk hogy ezen a héten ott aludhatnak, de jövö héten (szülői lesz) még átbeszéljük a dolgot!
Azt nem értem ha a héten elférnek mi változik jövő hétig?
Másik anyuka mesélte..
Az egyik kisfiú sírdogált az apuka ölébe, kijön a kedves ovonéni, apuka modja "Hoztam neked egy hisztis gyereket"
Mire a válasz "Hát nekem már csak egy hisztis gyerek hiányzik"
Hát nekem meg egy nem túl depis óvonő.....
Féltem is a Danit most kellene felkészíteni az iskolára, de így mit várjak el? Mi lesz vele?
Na rendesen kipanaszkodtam magam...
Holnap teszek fel képet, igéremmmmmm.
Megyek elteszm magam, mert mindjárt ébresztő van.
Hú de hosszú lettem, a rendszertelen bejelentkezés átka.....
pussza