Új privát üzeneted érkezett!

Marek!Tényleg miért piszkálják a cukrod ha beált :roll: És mit mondanak ez ha megszülsz elmulik vagy van esély,hogy cukorbeteg marad?Ez azért is volt ilyesztő mert Zsófival én úgy mentem szülni,hogy a gép azt mutatta nincsenek komoly fájásaim de közbe tágultam.A doki mondta,hogy ezek nem olyan komoly fájások de pihenés nagyon fontos 2-3hétig bent kéne maradnia Zsombornak.

Nem ilyezgetés képpen de a szomszédunk lányával 2hét eltéréssel vártuk a babákat.Ma megszületett 32.hétre.Komolyan beilyedtem lehet összepakolom a kórházi cucot és megveszem még ma ami kell :roll: Ja és a kisfiam neve:Zsámbóki Zsombor Bendegúz lesz :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Jó reggelt!

Kata, már épp kérdezni akartam,h merre vagy!...
Nem semmi,h 5 perces fájásaid voltak!Pihizz!
Én is próbálok,de ez amit csinálok már nem munka és még van elég sok minden amit el kell intézni! :?

Anhel, én is ilyen érzékeny vagyok!És engem is folyton elkap a pánikroham,de igyekszem utolérni magam! :lol:

Marek, sok szerencsét és kitartást a sorbanálláshoz!Nem irigyellek! :lol:

Nálunk tegnap megvolt a szobafestés!Végre...
De mikor össze akartuk állítani a kiságyat meg a szekrényt nem találtuk a csavarokat!Össze-vissza kerestük és felhívtam anyát,h tud e róla vmit,mert az ő kocsijukkal lett elhozva és mondta,h igen ott maradt!De ők meg épp motoros találkozón vannak ausztriában!Nagyon jó....ezzel is várhatunk hétfőig...pedig már olyan jó lett volna látni egyben! :roll:
De az már nem olyan sok idő,ugyhogy remélem jövő héten a mosás is meglesz,el is tudom pakolni, még kitisztíttatom a szőnyeget, összepakolom a kórházi cuccokat és megnyugodhat végre a lelkem! :D

mostanában éjjelente néha ilyen fura enyhe görcsre ébredek!Meg fájdogál a pocim alja!ezek már vmiféle enyhe előjelek lennének? :lol:
Vendég
 


Én meg voltam a védőnőnél, és nem fogjátok elhinni mi történt , FOGYTAM :shock: most meg ez nem tetszett neki, :? a multkor az volt a baja hogy hízok, most meg az, hogy fogytam :? ezeknek nem jó semmi se :roll:

Aztán szóvá tette mennyire lennt van a hasam már , és elkezdte magyarázni, hogy ebből hamarosan szülés lessz :shock: Pláne hogy bő 1 ujjnyira nyitva vagyok már. És őszerinte elkéne mennem CTG-re is, hogy is vannak ezek a josló fájásaim, amiket érzek.
Mondtam neki, hogy az lehet, de nem az enyém! Én még egybe akarok maradni pár hétig a baba érdekében.
Aztán addig nem hagyott békén, amíg meg nem ígértem neki, hogy felfogom hívni, ha este voltam a dokinál , hogy mi a helyzet, meg most hogy áll a méhszájam.


Marek
Ja,ja rosszul írtam, igen a Tena betétre gondoltam :D

mtücsök
Nincs ötletem a zsibbadásra :? sajnos.
Én is zsibbadok 1 perc után is, ha ráfekszem a kezemre :? és sokszor felébredek rá éjjel :?

kata
:shock: 5 perces fájások, ugy hogy észre sem vetted?
Szorítok nektek,hogy maradjatok még egyben egy darabig.

Inez
Igen. Nekem is ilyesmi van, csak nappal, nem éjjel.
Erre szokták azt mondani,hogy josló fájás.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 

 
 

Marek: szerintem azért emelnek az inzulin adagján, mert a megemelt dózis beadása után nem csökken a vércukrod, hanem 2 napig még mindig emelkedett. Pedig ha "túl nagy" adagot adnál magadnak, akkor csökkenie kéne a vércukorszintednek. Mivel nem ezt teszi, ezért állítanak utána újra meg újra. Hova jársz gondozásra? HbA1c-t néztek nálad? Annak az értéke jó volt?

Azt a Tena bugyit, amiről annyit írtatok, csak bemegy az ember a patikába és azt mondja kérek egy csomaggal, vagy van ennek valami neve? Csak azért kérdem, mert nem akarok ott égni a többi ember előtt, amikor körbeírom, hogy mit is keresek tulajdonképpen... 8)
linhbaba
 
 


Marek, hát az OEP-pel mint múltkor írtam, magam is jó viszonyt ápolok, úgyhogy köszi, de ma inkább kihagyom. :)
Viszont kitartás és nem hagyd magad felidegesíteni!!

Lányok, nekem még kórházi pakkom sincs. :o A klasszikus menetrend szerinti 36. héten gondoltam összerakni - pláne, hogy eddig semmi bajom nem volt.
Minap, amikor be kellett menni a kórházba este, kérdezte még indulás előtt férjuram, hogy összedobáljon-e nekem egy csomagot, és másodpercek alatt végigfutott az agyamon, hogy vajon hány csipke, ill. tanga lesz a motyóban (bugyi alatt ő biztos nem a hálós xl-es tennámat vagy a tundráimat érti :) - aminek bizonyára mind nagy hasznát fogom venni...:)

Kata, én is hüledezek! Vigyázz magatokra!

Kép
anhel
 
 


linhbaba, csak annyit mondtam, tenna betéthez bugyit kérek. Tudják ám a patikárius asszonyok, hogy mihez kell - ha ránknéznek. :)

Kép
anhel
 
 


Sziasztok!

Szinte követhetelenek vagytok!
Kedves allergiás sorstártsak hétfőre ígérik az esőt! Már nagyon várom! Pechünkre hoddzú meleg őszt jósolnak. Remélem azért szülni nem prüszkölve megyünk! Én a Coryzaliát eszem, mint a szotyit, szint alig szellőztetek és csak oda megyek,a hova muszáj. Így nagyjából elvagyok.

Ma voltam a Rossmannban, vettem betéteket, fültisztítót ilyesmiket. Beszórtam őket egyenlőre a fiókba a popsitörlő és a melltartóbetét mellé.

Peva - Voltam a Király utcában, tényleg békebeli az a bolt, de jó sok minden van. Talátam a Podmanickyn egy török boltot, ott is vannak jó kis dolgok és olcsóbb, úgyhogy már csak Tomit kell elcsalnom. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!!

Köszi csajok a kedves szavakat!!

Beszéltem tegnap a szülésznőmmel. Ő nem javasolt praktikákat a megfordításra, mert belegabalyodhat a zsinórba és abból akár tragédia is lehet. ledöbbent, h velünk is ez van, ugyanis mostanában alig van sima szülés, sorba fordulnak medencevégűbe a babák a 35. hét környékén. Alig győzik a műtéteket... Valami varázsló járt errefelé........
:evil: :evil: :evil:

Abban maradtunk, h beszél a dokimmal, h Ő mit tervez. Mivel a 90-es BPD 36 hetesnek felel meg és a súlya is megfelelő, lehet, h már a jövő héten csaszi. Ahogy nő, egyre kisebb az esély a megfordulásra, viszont ha műtét, akkor jobb előbb túlleni rajta. Még az is lehet, h Perdoval egy napon születnek meg a gyermekeink....Sajna nekem a súlyfeleslegem a legnagyobb rizikótényező.
Nagyon kivagyok, a stressz pedig senkinek sem jó. A férjem bízik a sima szülésben, de azért mondta: lesz ami lesz megoldjuk.... Ő könnyen beszél.......

Anyagilag is lepadlózunk, ha korábban jönne Konstantin....

Próbálok a legrosszabb verzióra készülni, mert annál csak jobb jöhet, de nagyon félek.........

Bocsi mindenkitől, nem akarom senkinek sem rontani a napját!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 


Zsuzsa!Kicsit lemaradtam szóval elöször is gratula a kisfiuhoz.Jól megtréfált beneteket :D Nyugi még befordulhat a pici!Nem tudom arra mi a szokás de én nem nagyon hagynám,hogy 1hónappal korábban kivegyék mert faros és úgy is császáros lesz.4Hét alatt még simán befordulhat és lehet az Uh alapján nagyobb de mi van ha ott tévednek és kell még neki 2-3hét amig érjen a kis tüdeje.(Persze ha a vérképed meg mindened jó ezt akkor értem.)

Aranyosak vagytok,hogy nekem is szorítotok de valahogy azt érzem nem lesz korai baba.Álmomba szeptember 26-volt a szülés dártuma de ez nem mérvado mert mikor a akórházba megilyedtem akkor azt álmodtam koraszülött meg szörös volt és úgy nézett ki mint egy majom :oops: :oops:

Tena bugyi és betét:Tőlem megkérdezték mennyire vagyok vérzékeny fogalmam sincs nem emlékszem 2éve szültem :oops: Így a leg nedvszivobbat kértem.Hálos bugyiból pedig egy egyszerütt vettem 500ft volt kb 5db Zsófinál is ilyet használtam tökéletes és nekem jobban bejött,hogy bugyi nem boxer szerü :roll:

Inez!Meddig dolgozol majd?Most már tesék kivenni a szülési szabit mert ez életetek utólsó 2-esben töltött napjai egy időre.Tesék kihasználni!!!!!

Ancsa!Reméljük azért megvárja az októbert a babád!Piheny sokat és ne gondolj arra,hogy koraszülöt lehet!

Marek!megjártad az OEP-et?Szegény nem irigyellek ám.

ÁÁÁÁJut eszembe nekem jövöhéten be kell mennem házasági papirt kérni :shock: :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Megvolt az OEP.... csekket kellett volna kérnem, de nem adtak, azt mondták majd küldik postán. Mondtam, hogy jó, de már hónapok óta várjuk....hazaértem és itt volt a csekk! Szóval ezt is megoldottam.... :lol:

Zsuzsu
Akkor a mi 89-es BPD-nk is 36 hetesnek felel meg???? :shock: Mondjuk nem hiszek én ezekben a mérésekben, mert a barátnőmnél végig úgy tűnt, hogy túl kicsi lesz a baba (bpd, meg ilyenek alapján) erre 3900 g lett. Nem is fért ki, meg kellett császározni.... :shock:

Anhel
Jó nagy tanga kell ahhoz, hogy beleférjen a Tena betét.... :lol: :lol: :lol:

Linhbaba
Mi az a Hba1c??? :? :roll: :? Gondolom tudnák, ha nézték volna. Az is valami átlagot számol...?
Fruktózamint néztek, az alacsony lett, meg vizeletet gyűjtöttem, az is jó lett...gondolom ott azt nézték, hogy van e benne cukor.... :roll:

marek
 
 


Kata
Házassági paprírt még én se kértem, de nálunk az gyorsan megy. Kb. bekopog az ember az anyakönyvvezetőhöz, akinél házasodtunk (mert egy van... :roll: ) és már nyomtatja is... Szóval nálunk egy kicsit könnyebben mennek ezek a dolgok, mint Pesten vagy bármilyen nagyvárosban. De az is lehet, hogy majd anya kopog be és neki ugyanúgy adnak, mert ismerik.... :P Lehet irigykedni.... :P

marek
 
 


Anhel: köszi :D, ezt fogom tenni!!!

Kata: én is jövő héten fogok elmenni a házassági papírért, Angyalföldről Kispestre... :cry: Szép kis utazás lesz. Állítólag a VII.ker-ben azonnal megvan, remélem a kispesti önkormányzatnál is ilyen gyorsan dolgoznak.

Marek: a HbA1c ugyanarra jó mint a fruktózamin, úgyhogy ha az rendben volt, annyira ne aggódj, mert azt jelenti hogy a megelőző 2 hétben rendben volt a cukorháztartásod. A vizeletből meg nézhettek cukrot is meg fehérjét is.
Már el is kezdtem az irigykedést... :)

Zsuzsu: próbálj meg relaxálni, nem stresszelni és beszélni a babával hogy forduljon meg. Azt viszont én se értem, hogy ha faros, miért kell rögtön császározni? Mondjuk a doki biztos jobban ért hozzá, de azért szerintem nyugodtan kérdezz rá.

Nekünk 84-es volt a BPD-nk 2 hete, akkor is ráparáztam, mert a gép szerint ez 34. hetesnek felel meg és akkor 31. hetesek voltunk. Ha van valakinek 31. hetes UH értéke, írjátok meg légyszi!!! Csak legyen összehasonlítási alapom...
linhbaba
 
 


Sziasztok!

Macianyu! Tőlem nem azt kérdi Apa mit vettem, hanem hogy mennyiért. 8)

Anhel! Tessék pihenni! Csodálkoztam én is hogy bírod még.

Nyugtonmalac! Az én nagymamám is hasonló. Nem hív, és ha pár hónap után mégis, akkor meg: "Szia! Fáj a kezed?" és hasonlók. Egyszer beolvastam neki, hogy nyugdíjas, ráér, tudja a telefonszámunkat, mi meg dolgozunk, örülünk, ha van kis időnk egymásra, stb. Azóta nem reklamál, hanem felhív havonta egyszer. Sikerült picit megnevelni. :lol:
És nagyon köszi a szoptatás információt! Kezdek nyugodni az ügyben.

Marek! Captivába kukkants bele. Volt benne "töltelék"?

Kata84! Nem semmi 5 perces fájások.....és nem is érezted. Én még nem szültem, de ha ilyen is van, akkor honnan fogom tudni, hogy itt az idő? (átutózni a pesti csúcsfprgalmat pl.)

Zsu! Én nem is hallottam még ilyet, hogy faros babát 4 héttel korábban szedjenek ki. Bár mivel szuperek a méretek, súly, biztosan nem lehet baj.
Mostanában a környezetünkben is sok a császár.... :cry:

Inez! Hasam nekem is lejjebb ment.

Bettyna! Picit féltem, hogy sz.nak találjátok a Király utcai boltot, de legalább nem volt messze. És gondolom a függönyök tetszettek azért. :) csak max. az áruk nem annyira.

Rólunk: egyre kevesebb mászkálástól is kifáradok, tegnap 1 óra a Tescoban, és hulla lettem. Hosszú ujjú kombik persze nem voltak (az összecsomagoltra gondoltam 3 ill. 7 darabos), csak rövid.
Várom a hétfői randit az orvosommal, mikor lesz az uh., CTG., és a méhszájam hogy áll.
Még egy heti programom van (1-2 dolog beszerzése, gyerekorvos), szóval nem bánnám, ha utána a 38. héten megszülnék. Bár sosem lehet tudni, még túl is hordhatom, én is késtem 10 napot. Persze nálunk óramű pontosággal tudunk számolni.
Mosás készen, vasalni kéne.... :roll: a pelenka-kifogó-ágynemű kupac elég lehangoló a kiságyban. Majd hétvégén összeszedem magam, 40 fokban úgysem lehet sehová sem menni.

Szopiparna.hu-ról rendelt még valaki? Mennyi idő kb. mire kész? Én múlt hétvégén rendeltem, és nagyon várom a telefonjukat (érte megyek). Bízom benne, hogy jövő héten elkészül az ágynemű. A honlapjukon 1-10 nap szerepel, szóval próbálok türelmes lenni. 8)

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


peva: mi rendeltünk a szopiparna.hu-ról, reméltem hogy jó hamar meglesz, de csak 2 hét múlva jelentkeztek, de neked hátha szerencséd lesz :D
linhbaba
 
 


Tényleg sok a faros baba mostanában, én is egy csomóról hallok. Egyébként ez a megfordítás ez veszélyes, hát nem nézik közben uh-n a köldökzsinórt?

linhbaba: az én lányom bpd-je a 31/32. héten 85 volt. Ez kb. egy
héttel 'nagyobbnak' felelt meg akkor a doki szerint. Ne parázz.

Kép
anhel
 
 


sziasztok
linhbaba: én itt Komáromba fogok szülni. a mi méreteink a 31.héten:
BPD:81, FL:57, TTD:83, súly: 1910gramm

mivel mindenki átsiklott felette /kivéve anhelt/, még 1x kérdezek:

lányok adjatok tippet, hogy mennyivel nagyobb méretü szoptatós melltartót kell vennem, hogy jó legyen rám
--------------------------------------------------------------------------------

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Linhaba! Én Kispesten lakom, és nem akarlak elkeseríteni, de jó 3 hete reggel 9-12-ig ültem az okmányirodában, annyian voltak... Mondjuk nem házassági papír miatt, hanem a forgalmit kellett elintéznem, de hideg élelmet vinni kellet volna... Lehet,hogy valami front volt :), de a Lehel piacon szerintem kevesebben voltak, mint akkor ott.

Ma egész nap holdkóros voltam, biztos a front miatt, de nagyon le vagyok lassulva. Azért elmentem venni tena bugyit, és mivel tanácstalan voltam a méertet illetően, a patikusnő hozott egy mérőszalagot,hogy mérjem le a csípőmet - így kiderült, hogy l-es kell és itthon felpróbálva tényleg nagyon kényelmesnek tűnik, köszönöm a tanácsokat! Betétet még nem vettem, mert mint kiderült abból is van kb. 6 féle különböző méret...

A karzsibbadáshoz: egy ismerősöm szintén így járt, a terhesség utolsó hónapjában egyfolytában zsibbadt a karja és a tornáztatás enyhítette neki egy kicsit, de megszűnni nem szűnt meg soha. Szülés után viszont teljesen elmúlt. Biztos nagyon kellemetlen érzés, én már azt is utálom, mikor elalszom valamelyik végtagomat és amiatt elzsibbad.

Borkaby
borkaby
 
 


megnéztem, nekünk a BPD a 30. hét körül 7,54 cm volt, a 34+3 héten pedig 8.83 cm.
borkaby
 
 


Zsuzsu!Szomorú, hogy az orvosok ennyire nem mernek faros babát természetes úton a világra segíteni. Komolyan mondom, mára minden problémára császármetszéssel reagálnak. :cry:
Az egyik kismamás könyvben (orvos írta)azt olvastam, hogy többedszer szülő nőknél a szülés előtt 2 (!!!) héttel fordul be a baba.
Évekkel ezelőtt láttam egy természetgyógyászos filmet, ahol egy bizonyos gyertyát égettek a kismama kislábujja mellett, és attól megfordult a baba. Sajnos már nem emlékszem, hogy ki, vagy hol csinálta, de nagyon hitelesnek tűnt a riport, utána orvosilag is alátámasztották, hogy tényleg valamilyen reflex-zónát stimuláltak a gyógy-gyertyával.

Linhbaba, milyen orvosi szakirányt választasz?

Az Auchanban bazinagy leárazások vannak, pl. autósülés és hordozó egyben 7.000,- Ft-ért...nem mertem megvenni, mert ahhoz kellett volna a férjem is. De lehet, hogy meg fogom bánni, hogy nem hoztam el. Igazság szerint kicsit kopottas volt. De az EU-szabványnak megfelelt, 03-mal kezdődött a matricája.

Kép
szöszke
 
 


Zsuzsi,
Bocs, hogy így ismeretlenül rátok török :oops: Nekem ma 4 hetes a második kisfiam, aki a 36. héten még csücsült. A dokim azt mondta az esély nulla arra, hogy beforduljon, a 38 hetes uh-n pedig már fejvégű volt, és úgy is maradt :lol: Nem akartam befordítani, a köldökzsinór miatt, úgyhogy csak azt mondogattam neki, hogyha neki úgy jó, akkor maradjon csak úgy. Az én dokim különben természetes szülésre készült, farosan is. Csak én paráztam tőle, de nem akartam csaszit sem. Ja, és nem vettem észre, hogy megfordult, nagyon profin csinálta! Ne add fel a reményt, tudja a babád, hogy neki mi a jó :lol:
Szép szülést kívánok mindenkinek!!!!!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Sziasztok,
bocs, hogy én is így ismeretlenül... Zsuzsu, nekem a harmadik babám a 37. héten fordult be (nálam úgy volt, hogy minden baba egyre később...), ezért elcsodálkoztam azon, hogy felmerülhet az idő előtt császár. Amit Szöszke leírt, én is olvastam, "A bába válaszol" című nagyon klassz könyvben, és azt is, hogy négykézláb is hatásos lehet köröket róni a lakásban, a gravitáció sokat segít a babának... (még a fiad is élvezné). Remélem, sikerül!! Mindenkinek minden jót :)
nyagi
 
 


Sziasztok

Tegnap este elhuzódott a doki magánrendelése, és nagyon későn értünk haza, be is ájultam zuhanyozás után az ágyba :D

A cytológiám jó lett, P2-es :D
Baba szívhangja tökéletes, :D de nagyon lennt van a babó, teljesen.
Annyira,hogy amikor megvizsgált, meg is simogatta a kis buksiját.
Méhszájam nem rövidült meg jobban, ami jó a doki szerint, viszont jobban kinyíltam, most már 2 ujjnyira vagyok nyitva azt mondta :oops: Burok rendben, tehát a multkori vízszerű folyásom őszerinte nem magzatvíz volt.
Most már attól is eltiltott,h autóba üljek :shock: mert álltólag a rázkódástól is jobban kinyílhat a méhszáj.
Cisztámra adott antibiotikumotde majd csak szülés után fog megműteni, ha kibírom addig a cisztával és nem gyullad meg nő meg jobban.
Véleménye szerint, mivel még nem rögzült a baba feje a medencében,annak ellenére hogy teljesen lennt van, szerinte még 3 hetet kihuzunk egyben, de reméli hogy többet is. Hát én is nagyon remélem. :?
Ja, és öszerinte a babó később fogant, és 1 héttel kisebb a koránál, így 1 héttel kisebbnek is írta a terhességemet.
De adott külön beutalót UH-ra, hogy a korházban is megnézzék.
Nagyvonalakban ennyi. Ugyhogy nagyon valószínű lányok,hogy 1-2 embert beelőzök a szüléssel,annak ellenére h én vagyok a legfiatalabb terhes a topicban :oops:

szöszke
Tényleg szomorú, olyan sok császárt csinálnak manapság :?
Bár azt nagyon jó dolognak tartom,h óvatosabbak a dokik,mert elsősorban az a legfontosabb hogy a baba és a mama is biztonságban legyenek.

Kata
Én is remélem, de megvárhatná igazán az október közepét is, jó lenne. :roll:
Én is álomdtam már a szülésről többször is, de dátumot még nem.
Pedig mindkettőnél megéreztem előre a dátumot,h mikor fognak megszületni, ami igaz is lett.

zsuzsi
Én is halottam róla,h veszélyes lehet a megfordítás :roll:
De tényleg ilyenkor nem nézik közben UH-án a babót? Mert én azt hittem......

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Jó reggelt!

Tegnap elkezdtem olvasgatni, írogatni nektek… A csipámtól még alig láttam. Gyerekem a bölcsiben, apja már dolgozott. Csörög a telefon. Gondoltam nem veszem fel, mert a lakás másik felén csüngött a töltőn, de aztán mégis felvettem… A bölcsi volt: „Anyuka jöjjön Liliért, mert kihányta a reggelit!” – Na, gondoltam, mi a fene lehet?! Elkészültem, ahogy csak bírtam, olyan gyorsan, és mentem a lányomért… Már vagy egy fél órát is eltöltött a bölcsiben, mikor telefonáltak. Érdemes volt bevinni. :S
Gondozónő meséli, hogy a reggelit megette, majd gyorsan ki is hányta. Ránézek a lányomra, látom nagyon taknyos, meg is jegyeztem. Erre a gondozónő tippelt, hogy igen, biztos ezért is hányt, mert sok taknyot nyelt… Remek, gondoltam, nem lehetet volna inkább kifújni az orrát… Füzetbe beírta az eseményt, aláíratta velem, hogy csak orvosi igazolással mehet Lili újra… De én láttam a gyereken, hogy semmi baja nincs. Mindegy, felfújta. Szóval hazafelé kapott Lili egy almalét inni, nem történt semmi baj. Aztán elmentünk vásárolni, kb 3x kellett orrot fújni. Délben volt ebéd, evett szépen, nem hányta ki. Játszott ugrabugrált, rengeteget ivott és elegendőt evett, de semmi. Persze nekem nem volt kedvem a város másik feléről visszajönni a dokihoz, csak mert igazolást kell kérni, és mivel pont egy baba buliba tartottunk, amihez félúton jártunk, hát kihagytuk a gyerek dokit. Ez van. Így most hétfőn marad egy lány velem, hogy lepapírozzuk a hányást. Amúgy apa mondta, hogy Lili a nyakában utazva ment bölcsibe, és hát elégé siettek, hogy odaérjenek reggelire, lehet, hogy felrázta a gyomrocskát.

Tehát volt egy tervem tegnapra, és lett egy másik program. Én olyan fáradtan értem haza… Lilit betettük az ágyba egy gyors zuhany után, és már aludt is, én is lemostam magam, és már dőltem is el. De nekem éjszaka annyiszor nyilallt a hasam. Már-már azt hittem mindjárt szülök. Bele is álmodtam az álmaimba… De aztán reggel lett, és mindent kipihentem…

Most visszaolvasok…

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


A szomszédunk egy füves, alkesz, fiatal srác, megint szép éjszakát szerzett nekünk. Éjjel 2-től zenélt, és sajnos el is aludt rá, úgyhogy a férjem hiába ment át és csöngetett 4 órakor, cseszett kinyitni az ajtót. Úgyhogy fent voltunk 6-ig, utána tudtam csak elaludni. Fél 10-kor keltem. Nem mondom, hogy jól vagyok. Nem baj, ébredés után indítottuk az ellen-zenélést...ő se tudjon aludni. :twisted:

Ancsa, irigylem a P2-det. :(
Attól tartok, hogy nem a baba vagy a mama érdekében olyan sok a császármetszés, hanem az orvosok beszarisága miatt. :( És persze kinyílt a páciensek csipája is, akik előszeretettel jelentgetik fel az orvost, ha kell. Ettől is tarthatnak a dokik. Egy császármetszéses oldalon azt is írták, hogy mivel sok "problémát" ezzel a műtéttel oldanak meg, a felnövekvő fiatal szülész-orvosok nem is tanulnak meg a régi problémákkal mit kezdeni, így fordulhat elő, hogy pl. ők már nem látnak természetes úton történő faros szülést, vagy ikerszülést.

Kép
szöszke
 
 


Marek: ez a cukor szívat téged. Próbáld meg a kevesebb inzulint, hátha akkor a cukor is csökken… :S Bocs a rossz poénért ;)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Tücsök: ez a zsibbadás, és alvás dolog… nem irigylem :(

Kézzsibbadásra a legnagyobb fellelhető párna ölelgetése a megoldás oldalt fekvésben, lábzsibbadásra egy szintén óriási párna a lábak közé tevése, és így lehet aludni. Aztán majd zsibbadni kezd a fenék ágyra eső része, akkor át kell fordulni a másik oldalra, és lehet tovább aludni. Nekem csak ez jön be.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Kata: szép neve lett! És, ügye, hogy nem korai bepakolni a táskát. Sosem tudhatod, és babonából sem árt ;)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Inez: hát nem kevés harci feladatod van! De nemsokára kész leszel te is :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Zsuzsu: ne légy letörve! Majdcsak lesz valahogy. Biztos, hogy egy édes kis babóca fog majd vígasztalni a végén :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Peva: én is mondtam már a mamámnak, hogy ő jobban ráér, de közli, hogy ő az idősebb, nehogy már ő telefonálgasson… :S
Szoptatással nem lesz gond! Ne izgulj :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Becsült méretek: egy család azért nem vette meg a monapel pelus csomagot a babának, mert a picit 3 kiló alá becsülték, az a pelus meg óriási. No megszületett a baba, rá pár napra felhívta apuka az eladónőt, hogy menne a pelusokért mert a „pici” 4 kilós lett a becslések ellenére, jól jönnének a pelenkák.
Azt hiszem, nem kéne nagyon belelovalnunk magunkat ezek értékébe. Állítólag a csontok méretei alapján számolnak, de persze eltérő lehet a zsírpárnácskák mérete…

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Timi: nem siklottunk át, csak nem tudjuk leírni :D Én a brendonban vettem anno, rám nézett a nő, felpróbáltam egy valamekkorát, mondta, hogy hova kapcsoljam, és laza legyen, ha ennek megfelel, akkor az a méretem. Próbáltam, megtaláltuk a méretet, utána már csak olyat és akkorát vettem :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Borkaby: te is 13 kerületi versenyző vagy? :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Befordulás: szülésznő mesélte a kórházban. Anyuka megy be szülni, elkezdődött címszóval. Esküszik, hogy a baba fejvégű, mert az utolsó UH azt mutatta… Nézik az UH-n, doki nem hisz a szemének, faros. Lehívja az előző UH-t végző orvost, hogy akkor most mi is van, mire leér a másik UH doki, a gyerek ismét megfordult, és megint fejvégű. Nem telt el a két nézés között fél óra. Szerintem vicces kis csemetéről lehet szó :D Megviccelte az egész kórházat :D
Szóval fel a fejjel, ilyen is van. És mindezt a szülés előtt picivel :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Megyek pihenni, nagyon gyengének érzem magam... Hulla vagyok!

Legyen már hideg!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Csak beköszönök gyorsan, mert megyünk apuval Brendonba a kórházi csomagba cuccokat venni. Láttam, hogy ti már nagyon készültök, úgyhogy belehúzok én is egy kicsit :).

Csajok, köszi mindenkinek a BPDket!!! Kicsit megnyugtatott, de azért rákérdezek majd a doktornőnél, hogy meg tudjuk-e nézni az agykamrák tágasságát, biztos ami biztos :roll:

Timirosicka: nekem is azt tanácsolták, hogy akkora szoptatós melltartót vegyek majd az utolsó hónapban, amibe még a cicim mellé az öklömet is bele tudom tenni... :D elképzeltem....

Szöszke: belgyógyászat, háziorvostan az ami érdekel, esetleg gyerekgyógyászat. A manuálisabb szakmám nem nekem valók, nem szeretek órákat műtőben állni.

Zsuzsu: az is fontos császár szempontjából, hogy milyen a baba tartása? Mert ha fartartásban van, nem kell feltétlenül csaszi, de ha lábtratásban van, akkor viszont igen.

Borkaby: köszi az infót, viszek magammal piknikkosarat hétfőn! :D

Remélem nincs kinn olyan meleg, mint ahogy mondták!!! :shock:

Megyünk Brendonba! :)
linhbaba
 
 


Sziasztok!
ú
Most nincs időm írni, mert megyünk el és olyan harmat gyengének érzem magam, hogy még levegőt venni is nehezemre esik. Tulajdon képpen azt szeretném csak megkérdezni, hogy aki szed vasat az milyen fajtát????????

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Linhbaba: legyél szülész nőgyógyász gyermekorvos, és akkor hülyére keresheted magad kevés munkával :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Nymalac, nem fel a fejjel, hanem LE a fejjel! :D :D :D

Mi is vásárlós napot tervezünk ma, de rohadás van a melegtől. :(

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!

Tegnap megint a dokinál kötötünk ki :cry: Nagyon felzaklatott az ismerösünkkel ami történt.+egy kis anyagi válság is és mikor este tesóm haza hozott minden lépésnél fájt a hasam.Este 8:45-kor megnézett a doki a méhszájam zárt de szigotu ágy nyugalom és emelte a magnézium adagomat :? Szerinte nem lesz baj de most ezt az 1hónapot komolyan kell vennem és mondta,hogy nem szégyen ha a mamák besegítenek.Bocs,hogy csak magunkról de nem sokat lehetek fent.

Vigyázatok magatokra!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Megérkeztünk Komáromból. Jó volt, pihi volt, nyugi volt, de ennyi elég is volt! Esküszöm, már éreztem, hogy nem jó, hogy túl messze vagyok az otthontól, pedig csak két éjszakát töltöttünk ott :shock:

Üdv az újaknak!!!

Jó sokat termeltetek, megpróbálok válaszolni/reagálni!

Peva - köszi az infót, már van vécére papírom, Domestos törlőkendőt majd veszek és nem örülök, hogy ilyen nomád a klotyó az Uzsokiban :? A fizetős szobákhoz is vajon ilyen ramaty mosdó tartozik??? :shock: Szülésfelkészítőről tudsz már valamit?
A szülésznőt még nem tudom, jövő hét kedden megyek a dokimhoz, akkor fogom kikérdezni dolgokról és megkérdem, van-e olyan szülésznő, akivel szívesen dolgozik együtt, esetleg tud-e ajánlani valakit. Neked van már jelölted??

Hálós bugyi - megvettem egy csomagot, L-es méretűt és rájöttem, hogy nagy rám :? Most vehetek még egyet, M-es méretűt. 5 db van benne, amúgy szerintetek elég az 5 db vagy inkább legyen két dobozzal? Mert van Tennám, kaptam egy barátnőmtől egy egész csomag Tenna betétet+viszek éjszakai sima betétet is, hátha nem kell végig azt a nagy pelenkaméretűt dugdosnom :roll: Anyukám pl. azt mondta, hogy neki anno velem szinte alig volt vérzése és csak vattát használt, reménykedem benne, hogy valamit örököltem tőle :lol:

Marek - melyik hordozót vetted meg végül???
Gratula barátnőd kislányához!!! És hogy sírtál emiatt? Na bumm, én is csomószor bőgök, te legalább okkal :wink:

Adri - kemény lehet ennyit vezetni, tényleg vigyázz vele, mert a kisokos könyvecskémben is azt írják, hogy az ucsó harmadban már nem ajánlottak a hosszabb utak és óránként mindenképp ki kell szállni a kocsiból kinyújtóztatni magadat. Én pl. most hazafelé is úgy ültem már, mint aki besz@rt, pedig csak 1 óra volt az út :shock:
2-3 hetet ad nektek? De mi alapján?
Nyugi, én is úgy megyek, mint egy állapotos pingvin, és nekem a hátam szakad le mindig és a derekam fáj iszonyatosan :roll:

Anhel - pihenj, amennyit csak tudsz, sajnálom a vérzést, gondolom, hogy mennyire megijedhettél! :cry:

Kata - 5 perces fájások? :shock: Úrég, pihenj, amennyit csak tudsz! Hihetetlen amúgy, hogy lassan már itt tartunk! Bár nekem még nem volt jóslófájásom se, bár én a 32-33. hét között vagyok most, de már olvastam, hogy simán lehet jóslófájás a 30. héttől is akár :roll:

Szöszke
- nem vagyok szakértő, de szerintem egy 7 e forintos hordozó-autósülés nem lehet túl biztonságos :shock: Bár én alapból nem vagyok Auchan-párti amióta hangyás volt a nápolyi és darabos a tej :roll:

Zsuzsu - nyugi, minden rendben lesz! Még megfordulhat a bébi, reméljük, nem lesz császár belőle!!!

Jaj Csajok, annyit írtatok, hogy nem bírok már többet reagálni, nagyon melegem van és Lottika be van indulva, össze-vissza rúg!
Amúgy fura volt, mert a kocsiban az autópályán, amikor mentünk vagy 130-140-nel, meg sem mozdult végig, szerintem bealudt :lol:

Szerintem nem korai a kórházi csomagot összerakni, nekem még meg kell vennem a mellfejőt és pár apróságot és akkor készen vagyok. Viszont azt nem tudom, hogy ha kézi AVENT-et veszek, ahhoz vegyek cumisüveget és tárolókat is? Ha fejek pl. a kórházban, akkor elteszik vajon a tejet, amit lefejtem? :shock:
Sterilizálót is kell bevinni? Ti vesztek? Most akciós a Brendonban kuponnal! http://www.brendon.hu/campaign/viewer.a ... tid=168033
Szerintetek megéri? Most először megvettem az Anyák Lapját és megállapítottam, hogy szuper kis újság, bár nem olcsó, 530 forint :?

Na megyek lepihenni, mert elültem a sejhajomat!
Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Ildi
Én pont a sterillizáló miatt vettem meg az Anyák lapját. Szerintem ennyiért nagyon megéri, mert van hozzá két cumisüveg is, és annak darabja 1000 forint fölött van, szóval, nem drága. Viszont szerintem, hogy Tommy Tippi sterillizálót veszel, akkor érdemes olyan mellszívót si...nem? Vagy persze a fene tudja. Nekem Medela van, és tök sokat le tudtam vele tavaly fejni, csak kicsit hülye hangja volt és a szobatársaim nem nagyon tudtak aludni, amikor éjszaka fejtem....
Hordozóból a narancssárgát vettem, amit te is kinéztél. Csütörtökön fog megérkezni, már nagyon várom!!! Tetszett a Masi Cosi Cabrioban a narancssárga-bordó, de ez könnyebb, ezért vettem inkább a Citit.

Ti vesztek haskötőt? Császárosoknak nagyon ajánlják. Valaki tudja, hogy milyet érdemes venni? Mert én mindenképpen akarok venni.

Kata
Most már komolyan pihenj!!!!

Mtücsök
Nekem a diabetológus írta a Neo-Ferro-Folgammát. 3x1-et írt, de én csak kettőt szedek, mert közben a doki mondta, hogy szedjem az Elevitet is.

Szöszke
Szerintem nem lehet rossz az a hordozó az Auchan-ban. A drága hordozóknál inkább csak a nevet fizetjük ki, sajnos nem hiszem el, hogy annyival biztonságosabb lenne... Mondom én, aki most vett egy drága hordozót, de én csak azért vettem, mert Bori eddig nem kapott semmit, mert minden megmaradt Bálintról, és lelkiismeret furdalásom volt, hogy ő semmit nem kap.... :oops: Valahogy attól féltem, hogy ő úgy érzi, hogy nem várjuk, vagymi.... :? Szóval ez az én hülyeségem.....

marek
 
 


ahogy olvasom, hogy senki nincs ma a toppon, hát én is csatlakozom a klubhoz :). Egész nap, mint akit fejbevertek, ki se mozdulok itthonról, ráadásul délig aludtam,de még így is hulla fáradt vagyok. Biztos a front van rám ilyen hatással. Csak nagyon furcsa érzés, eddig meg se kottyant fizikailag a terhesség, ezen a héten viszont napról napra egyre fáradékonyabb és nyűgösebb lettem. Ráadásul ma ráálltam a mérlegre, és 20 kg-ot híztam!!! :oops: :oops: :oops: Mondjuk, ahogy a cicimre nézek ebből jó sok oda ment :D :D

Zsuzsu! Nekem a mostohatesóm kislánya a császár napján fordult be és emiatt nem is császározták meg, hanem természetes úton szülhetett! Beszélgess hozzá jó sokat, hátha megjön a kedve a forgolódáshoz :)

Nyugtonmalac! Én Kispesten lakom, a 19. ker.-ben, de a 13. kerülethez is van kötődésem, mert a mamám ott lakott + pár barátunk is 13. kerületi. Emiatt van élményem a Lehel téri piac forgatagáról :)


Mi nem vettünk még mellszívót, mert arra gondoltam,hogyha beindul a tej és szükség lesz rá, elküldöm a férjemet megvenni, de ha meg mégsem indul el (ami ki van zárva! :)), akkor nem akarom potyára megvenni. Első baba még, és nem ismerem ezen a téren nagyon a testemet, hogy hogyan fog működni.

én meg a baba magazint vettem meg, és a tejserkentésről is írtak benne, az édesköményt ajánlják, minden mennyiségben!

Borkaby
borkaby
 
 


Marek - igen, én is gondolkoztam azon, hogy ha ezt a sterilizálót veszem, akkor jó lenne ugyanebben a márkában venni a kézi fejőt, amúgy pont a Tommee Tippee márka volt az Avent mellett a másik favoritom, még az is lehet, hogy ezt veszem majd meg.
A hordozóból mi is a Citit néztük, mert az könnyebb egy picit. Amúgy nektek még sikerült 23900-ért? Mert én ezen dühöngtem, hogy most már szept. hónapban 29900 az a kettő is, ami olcsóbb volt :evil:
Hordozóban szerintem a töréstesztek eredményét sem árt figyelembe venni, az ilyen Auchan-Cora cuccoknál szerintem a no name hordozók ezeknek nem igazán voltak kitéve, bár fene se tudja :roll:

Haskötőt úgy ajánlott nekem egy barátnőm, aki 9 hónapja szült, hogy akkor vegyem meg, ha majd látom, hogy milyen a hasam állapota szülés után, úgyhogy egyelőre nem ruházok be, de ő ezt a boltot ajánlotta, ahol aránylag olcsóbb: http://bolthely.hu/kismamaruha/kereso/hasszorito

Timi - szoptatós melltartót még én se vettem, de szerintem méretben ugyanazt veszem, mint most a sima melltartónál.

Kata - az ismerős babája, aki 32 hétre született jól van? Amúgy ne izgulj, ne gondolj rá, hogy jöhet hamarabb, én is valahogy úgy érzem amúgy nálunk, hogy a 37. hét előtt nem jön, persze nem akarom elkiabálni, de próbálok erre gondolni, ezt közvetítsd felé is, hátha megérti, hogy neki még bent kell maradnia! :lol:

Borkaby - nekem 3 ismerős barátnőm javasolta, hogy már a kórházba vigyek mellszívót, mert nekik életet mentett, én ezért nem várok vele, a csomagomba már szeretném beletenni majd.
Amúgy ebben a nagy melegben ne csodálkozz, hogy nem vagy toppon, én most keltem 1,5 óra alvás után és úgy érzem magam, mint egy félholt :|

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Én is félholt vagyok, mondjuk nem sokat aludtam. Délelőtt még visszafeküdtem egy órára, de valahogy most kikészít ez a meleg.... :cry:

Ildi
Az a hordozó, amit mi vettünk eredetileg se volt akciós... :cry:

marek
 
 


Sziasztok!

Annyit írtatok, hogy még nem győztem visszaolvasni. Próbálok majd reagálni a dolgokra, csak kicsit olvasgatlak még benneteket.

Ma én is nagyon szenvedek, már a lábam is fáj és vizesedik is a jobb lábfejem, ami eddig még nem volt jellemző. Éjszaka nagyon rosszul alszom, óránként fordulok, mert úgy fáj a hátam, aztán reggel korán kelek, mert nem bírok aludni, és délutánra már hulla vagyok, dehát a gyerekek mellett nem nagyon lehet pihenni, valaki mindig éhes vagy valami egyéb, lejár a mosógép stb......

Én mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy vigyen magával mellszívót a kórházba, én mindig hasznát vettem, eleinte csak egy sima kézi vákumos olcsó kis mellszívót használtam, aztán már otthon az elektromosat, most is így csinálom szerintem.

Tegnap vásárolgattam még én is egy pár cuccot, lassan mindenünk meglesz végre nekünk is, de még a börzére tartogatom az utolsó dolgokat.

Éva

Kép

Kép
éva75
 
 


Ildi

Szerintem sterilizálót felesleges bevinni a kórházba, ha megkéred a nővéreket biztosan lefertőtlenítik a cumisüveget, legalábbis nálunk így volt a kórházban pár éve.

Kata

Nagyon vigyázz magatokra, gondolom, hogy mennyire megijedtetek!!!

Én is sokszor bűntudatot érzek magamban, hogy még mindig dolgozom, plussz még van itthon másodállásom is és nem utolsó sorban itt vannak a gyerekek és a háztartás is, sokszor vacilálok, hogy nem szabadna már kockáztatnom, inkább pihennem kéne, a baba egészsége sokkal fontosabb a munkámnál és a háztartásnál, de mindig határidőt adok magamnak, hogy szeptember végétől már csak pihenek és a gyerekekkel foglalkozom, hát remélem, addig nem lesz semmi. 15-én megyek orvoshoz, már rég voltam nála, mert egész augusztusban szabin volt, úgyhogy már nagyon kiváncsi vagyok , hogy minden ok -e nálunk.

Kép

Kép
éva75
 
 


Sziasztok!

Raktam fel pár svájci kiccsaj holmit a teszvesz-re. Nővéremtől kaptuk, de nekünk fiúnk lesz így nem aktuális a sok rózsaszín kisholmi. Very Happy
Itt megnézhetitek, hátha érdekelne vkit:

http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=10879551

Szép estét!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Kép


Marek :)
Ez a franya cukor… :? sajnalom,, hogy ennyire megkeseriti ezt az idoszakot!

Mtucsok :)
Huuuuuuu, 2 ora alvassal en tuti nem birnam ki :shock:

Kata84 :)
5 perces fajasok :shock: , anyaaaaaaaam,pihenjel sokat!!!!!!!!!
Gyonyoruuuuuuu neve lesz a Kisfiatoknak, szep dallamos. Hogy van a korababa?

Zsuzsi :)
Nagyon drukkolok, hogy beforduljon Konstantin!

Mi nem vagyunk hazasok, igy apasagi nyilatkozatot kellett csinaltatnunk. Es tudjatok milyen papirt kertek a dokimtol? Melyen irasban adja, hogy mikor fogant a baba :shock: :roll: . Es hogy ennyi es ennyi hetes vagyok es ekkor fogok szulni…mi csak amultunk es bamultunk. 3 eve ilyet nem kertek, csak ala kellett irni mindkettonknek, hogy a parom az apa.

Peva :)
Szopiparna.hu-rol en mar 2szor rendeltem, elsore a 3. napon itt volt a szopisparna, most pedig 1 heten belul lesz itt az agynemu.

Timi :)
En 2 szopis melltartot vettem, az egyik majdnem jo most ram, icipicit bovebb a kelletenel, a masik pedig kosarban 1 szammal nagyobb

Ancsa :)
Szupi, hogy a cytologia ok. Es a babaval is minden rendben!! A 2ujjnyi mar kevesbe :(

Nusildi :)
En nem tervezek sterilizalot venni, hanem csak sterilizalo folyadekot. Akossal egyebkent az sem volt, hanem kineveztem egy labast kifozos labasnak :lol:
Nekem Avent kezi fejom van, es anno olyan csomagot vettunk, amihez volt 2 cumisuveg is+ asszem 5 db taroloedeny.

K

Kép
Kép
Kép
bkriszta
 
 


Sziasztok, bocsi a betolakodásért,de lenne egy eladó babakocsink, ha valakit érdekel írjon priviben!Köszi!

Eladó 1 szinte új (1 hónapig használt) Graco Quatro DLX babakocsi komplett szett.Újszülöttkortól használható.Fő tartozék: textilmózes, hordozó Egyéb tartozékai: lábzsák, tálca, rögzítőtalp, tető, kosár, 5 pontos biztonsági öv, esővédő.Óriási,leha jtható bevásárlóháló.Bolygosítható dupla elsőkerekek.Beépített óra,hőmérő.Huzata teljesen levehető mosható.Egy mozdulattal lapalakura csukható.Könnyen irányítható.
Ár:62.000 Ft.
Kép

Csubi
csubi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?