Sziasztok!
Megérkeztünk Komáromból. Jó volt, pihi volt, nyugi volt, de ennyi elég is volt! Esküszöm, már éreztem, hogy nem jó, hogy túl messze vagyok az otthontól, pedig csak két éjszakát töltöttünk ott
Üdv az újaknak!!!
Jó sokat termeltetek, megpróbálok válaszolni/reagálni!
Peva - köszi az infót, már van vécére papírom, Domestos törlőkendőt majd veszek és nem örülök, hogy ilyen nomád a klotyó az Uzsokiban
A fizetős szobákhoz is vajon ilyen ramaty mosdó tartozik???
Szülésfelkészítőről tudsz már valamit?
A szülésznőt még nem tudom, jövő hét kedden megyek a dokimhoz, akkor fogom kikérdezni dolgokról és megkérdem, van-e olyan szülésznő, akivel szívesen dolgozik együtt, esetleg tud-e ajánlani valakit. Neked van már jelölted??
Hálós bugyi - megvettem egy csomagot, L-es méretűt és rájöttem, hogy nagy rám
Most vehetek még egyet, M-es méretűt. 5 db van benne, amúgy szerintetek elég az 5 db vagy inkább legyen két dobozzal? Mert van Tennám, kaptam egy barátnőmtől egy egész csomag Tenna betétet+viszek éjszakai sima betétet is, hátha nem kell végig azt a nagy pelenkaméretűt dugdosnom
Anyukám pl. azt mondta, hogy neki anno velem szinte alig volt vérzése és csak vattát használt, reménykedem benne, hogy valamit örököltem tőle
Marek - melyik hordozót vetted meg végül???
Gratula barátnőd kislányához!!! És hogy sírtál emiatt? Na bumm, én is csomószor bőgök, te legalább okkal
Adri - kemény lehet ennyit vezetni, tényleg vigyázz vele, mert a kisokos könyvecskémben is azt írják, hogy az ucsó harmadban már nem ajánlottak a hosszabb utak és óránként mindenképp ki kell szállni a kocsiból kinyújtóztatni magadat. Én pl. most hazafelé is úgy ültem már, mint aki besz@rt, pedig csak 1 óra volt az út
2-3 hetet ad nektek? De mi alapján?
Nyugi, én is úgy megyek, mint egy állapotos pingvin, és nekem a hátam szakad le mindig és a derekam fáj iszonyatosan
Anhel - pihenj, amennyit csak tudsz, sajnálom a vérzést, gondolom, hogy mennyire megijedhettél!
Kata - 5 perces fájások?
Úrég, pihenj, amennyit csak tudsz! Hihetetlen amúgy, hogy lassan már itt tartunk! Bár nekem még nem volt jóslófájásom se, bár én a 32-33. hét között vagyok most, de már olvastam, hogy simán lehet jóslófájás a 30. héttől is akár
Szöszke - nem vagyok szakértő, de szerintem egy 7 e forintos hordozó-autósülés nem lehet túl biztonságos
Bár én alapból nem vagyok Auchan-párti amióta hangyás volt a nápolyi és darabos a tej
Zsuzsu - nyugi, minden rendben lesz! Még megfordulhat a bébi, reméljük, nem lesz császár belőle!!!
Jaj Csajok, annyit írtatok, hogy nem bírok már többet reagálni, nagyon melegem van és Lottika be van indulva, össze-vissza rúg!
Amúgy fura volt, mert a kocsiban az autópályán, amikor mentünk vagy 130-140-nel, meg sem mozdult végig, szerintem bealudt
Szerintem nem korai a kórházi csomagot összerakni, nekem még meg kell vennem a mellfejőt és pár apróságot és akkor készen vagyok. Viszont azt nem tudom, hogy ha kézi AVENT-et veszek, ahhoz vegyek cumisüveget és tárolókat is? Ha fejek pl. a kórházban, akkor elteszik vajon a tejet, amit lefejtem?
Sterilizálót is kell bevinni? Ti vesztek? Most akciós a Brendonban kuponnal!
http://www.brendon.hu/campaign/viewer.a ... tid=168033
Szerintetek megéri? Most először megvettem az Anyák Lapját és megállapítottam, hogy szuper kis újság, bár nem olcsó, 530 forint
Na megyek lepihenni, mert elültem a sejhajomat!
Ildi