Sziasztok!
Gyors átfutottam ezt az oldalt,de csak nagyjából,mert nálunk is van nyűgi...
Gyors szüléstörténet: Hétfőn délután a ctg-n nem mutatott semmit, bár rendszeres keményedéseim voltak, gondoltam majd ma este hátha kibújik ,a keményedések nem múltak, de olyan 11 körül lefeküdtem, aztán éjfélkor kijöttem mert fájásaim lettek, 10 percesek egy jó órán keresztül, aztán elmúltak, semmi, aztán visszatértek, de már csak 6 percesek voltak, kelltettem férjemet irány Pest (3,20-kor indultunk és 4-re a vizsgálóban voltunk
) mondták,h csak bő 1 újjnyira avgyok nyitva,de felvesznek, irány az egyik rozoga szülőszoba, fél 9-kor burkot repesztettek,mert csak 4 újjnyira nyiltam ki és jött egy popsi fájdalom csillapító 8na ez nem kellett volna) ugyanis teljesen leállt a folyamat, 1 körül néztek és semmi változás, jött az eda. Miközben szúrtak a doki grimaszolt,h talán sikerült (persze mellé szúrt) mozog-e a lábam stbstb, férjemet majdnem úgy kellett felmosni szegényt ,aztána második sikerült és innen már hipp-hopp volt minden, kinyíltam még 4 újjnyira jó 1 óra alatt és már nyomnom is kellett. Közben olyan ideges voltam,h rázott az ideg (no meg két tolófájás között róka koma is volt
) ,a ctg rám volt kapcsolva ,de folyton elment a gyerek szívhangja és a frász kerülgetett bennünket, doki nme csinát semmit mondván normális
,de a harmadik nyomásra kint volt a kisfiam. Nem szakadtam,nem vágtak csak egy kishorzsolásom volt,amit 2 öltéssel varrt össze a dokim.
Rögtön megkaptuk a picit, mellre is tettük .
Meg pihenhettünk 1,5 órát a szülőszobában és levittek az egyik 5 ágyasba (nem volt egy leányálom) és estére megkaptam Kismukkot.
Nem tisztították ki a légútjait és folyton fulldokolt csórikám. A csecsemősök meg nem akarták bevenni,mert otthon ki fogja ,de könyörgöm 1 óra alvással 15 óra vajudással és majd'48 óra ébrenléttel no mge 90/60-as vérnyomással,hogy a rákba figyeljek a gyerekre?!
totál ki voltam akadva, aztán amikor harmadszor támolyogtam oda a gyerekkel és az ügyeletes nővérrel akkor vették be a gyereket pár órára,h aludjak.
Nekem nagyon hiányzott,h semmit nem mutattak meg, midnenért menni kellett,h mutassák máááár meeeeeeg!
Viszont a szülésznőm Évi (Diószegi) nagyon rendes volt. sok rosszat hallattoam róla,de nálunk mindent megcáfolt. A következőnél is ő lesz a szülésznőm.
Páromról nem is beszélve, szegény végig mellettem volt, pedig Ő sem aludt sokat. rengeteget segített, és végignézte az egész szülést,mivel Ő tartotta a lábamat,mert már nem volt erőm hozzá...elvágta a zsinórt is....imádom ...és most sírok
valszeg ezért is nem írt neketek,mert hulla volt szegénykém, alig aludt ,melózott és késő estig velünk volt a kórházban...