Sziasztok!
Most épp van egy kis időm. Hunor baba elaludt.
Csajok! Köszönöm mégegyszer a dícséreteket, hogy gondoltatok és gondoltok ránk.
Ani, Alexxa, Ildi, szívből jött és jön ez az érzés.
Ildi drága, nagyon aranyos vagy, jól esik, hogy gondolsz rám. Tényleg hihetetlen, hogy már 1 hete megszületett. Mikor reggel bementünk a CSNK-ba, épp azt emlegettem a páromnak, hogy na 1 hete ilyenkor folyt el a magzatvíz, ekkor már a kórházban voltunk. Köszönöm a heti forduló üdvözlést!!!
Mikortól fejsz? Megkérdeztem a védőnőmet, azt mondta, várjak még egy kicsit. Neked mondták, hogy kell adni azt az olajat?
Egyébként nagyon jól megy az összeszokás, imádom mikor felébred és magamhoz vehetem.
Nagyon jól nézel ki Ildi!!!!Mondjuk te terhességed alatt sem panaszkodhattál....
MIntha nem is szültél volna. M-es méret???Azta.
Enikő, szép nagy már a pocid!!!Nemsokára te is túl leszel rajta. Aranyos vagy,hogy bíztál abban, hogy hátha együtt leszünk, bevallom én is, de így alakult.
Vicuska, gratulálok!
Ibi, nem volt akkor neked sem könnyű. Hasonlón mentem keresztül, de ezek a csöppségek mindent megérnek, nem?
Ani, Roni baba nagyon édes, és szupi cuccokat vettettek neki. Jó nagy már!!Az a lényeg, hogy egészségesen fejlődik.
Jó az óra, Roninak biztosan nagyon fog tetszeni.
Vikike, kitartás, már nemsokára te is újdonsült anyuka lehetsz!
Nati, most is szedsz homeós bogyókat?Ha igen mire?
Tündi, én az expressen találtam jó áron,és nagyon jó állapotban lévő kombikiságyat. Próbáld meg ott. Miért vállaltál be még 1 hónapot?Hidd el, nagyon fárasztó már ilyenkor. Én sem bírtam, a 32. hétig dolgoztam csak és felüdülés volt otthon lenni. Inkább pihenj!
Gabi, gratulálok az első fogacskához!
A mellbimbóm kisebesedett. Mit javasoltok rá? Tegnap vettünk egy gyógynövénykrémet rá, de eddig még nem használt. Vagy csak legyek türelmesebb?
Baba csuklás?