Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Benianya!
Böcsizünk, bölcsizünk.
Biztos, hogy Petit is megviseli egy kicsit, mert sokkal bújosabb lett. Sőt, este át kell ölelni, ha egy mm-el odébbhúzódok, akkor ő is! Ezelőtt pedig kész cirkusz volt az elalvás, szó szerint ugrált a fejünkön. Igaz most jobban elfárad. Bölcsi után még este fél7-7-ig kint vagyunk, biciklizünk. Peti nyöszörög néha álmában, de remélem hogy csak a foga miatt. Ma reggel, amikor átöltöztünk a bölcsiben, akkor mondta, hogy Reni be Petivel. Pedig mindig bekisérem. Igaz, bent, amikor meglátja a többieket, akkor már megszűnök létezni.
Viszont rohadtul érzem magam, hogy én itthon vagyok, Peti meg a bölcsiben. Pedig igyekszem elfoglalni magam. Most is idáig főztem, levest, 2féle másodikat, sütit sütöttem és ma is megyek fogorvoshoz.

Alziza!
A tesód végül is megnyerte a pert?

Reni
Kép
prenata
 
 


Prenata

[quote]V írta:iszont rohadtul érzem magam, hogy én itthon vagyok, Peti meg a bölcsiben.


ezt ismerem!
Mikor Alex először ment oviba és mi meg itthon épp palacsintá ettünk,akkor éreztem ezt!Mondtam is a férjemnek:basszus mi itt palacsintázunk a gyereket meg bevágtuk az oviba! :roll:
Pedig hát nyilván nem így van!
csak hozzá kell szokni!
Szerintem nekünk sokkal nehezebb a beszoktatás mint nekik!

A tesómnál úgy volt,h pár hónapja megegyeztek peren kívül!
Fizetett a fickó!
Vendég
 


Sziasztok!

Hogy mennyi kis bölcsis lett köztünk. Nagyon ügyesek ezek a kis krampuzsok, hogy ilyen simán veszik az akadályokat! Remélem KOrnél is majd az ovit jövőre.

Gab: ház azért ez nem semmi! Én csak kapkodom a levegőt! Méz nagyon rendes, hogy felajánlotta a segítséget. Annak idején nekünk is segített! Köszi Méz! :lol:

Reni: ennyi kaja! Nagyon ügyes vagy. Én majd most állok neki úgy főzni, hogy sok mindent le is tudjak fagyasztani, hogy ha később a kórházból hazajövünk, akkor 2 gyerek mellett az elején ne nagyon kelljen a gáztűzhely mellett álldogálnom. Aztán ha megszoktuk egymást, meg az időbeosztást, akkor majd minden visszatér a régi kerékvágásba!
Petinek akkor tetszik a bicikli! Hajtja is rendesen? MI is most kaptunk egyet, csak apu még megszereli rajta a pótkereket! Kiváncsi leszek mit fog hozzá szólni.

Benia: KOrnél és a Túró Rudi olyan helyzetben van, mint Beninél. Mi is most tanultuk meg, hogy a pénztárnál a néninek odaadjuk, utána megehetjük. S ami a legjobb az egészben, mindezt zokszó nélkül. A pénztárhoz érünk, már mutatja a pénztárosnak, és hangosan szól neki hogy "néni". Olyan édes!

Tegnap sikerült beíratkoznom a suliba. A tanulmányis nő megkérdezte, hogy mit fogok csinálni majd, a két gyerekkel. MOndtam, hogy megoldjuk. Majd csak vizsgázni megyek. Nézett rám furán.

Marcy: ha már otthon vagytok, és megszoktátok egymást, gyere ám! Kiváncsi vagyok a kis Olivérre! Már mi is a végét járjuk, de néha úgy érzem nagyon rosszul viselem. KOrnéllal mintha könnyebb lett volna a terhesség vége, vagy csak elfelejtettem? :cry:

További szép napot:

Anita

Kép

Kép
wawel
 
 

 
 

Halihó!

Reni: bocsi, most láttam, hogy Te kérdezted, hogy mivel foglalkozik a férjem, én meg Colettnek válaszoltam... :oops: Hiába no, máshol forognak a kerekeim, és hát késő is volt 8) :oops:
Szerintem ne legyen lelkifurid, keccsöltél eleget két év alatt, és ha jól gondolom, ezt a rengeteg mindent sem magadnak főzöd....

Meteor: hát igen, és akkor a kapubecsukós csak egy példa volt, sorolhatnám még...Én mondjuk a szobájából nem engedem ki, amíg üvölt, ha a társaságomat szeretné élvezni, muszáj abbahagyni, mert én nem hallgatom....És mivel eléggé társasági lény... :wink:
Mi is 15-én kezdünk :? . Addigra a sok rutinos beszokós anyuka majd tartja bennünk a lelket.... :D

Bálint le sem tagadhatná édesszájú felmenőit, a nagy tányér grízgombóc levese után benyomott két lekváros palacsintát, és még kért volna, de lebeszéltem :oops: Utána édesen közölte, hogy őt várják a Pampiék (pamperses plüssvíziló és egyéb alvókák), így már alszik is :shock: Én asszem megnézem a tegnapi jóban-rosszban-barátokat :roll: :wink: :oops:

Végül egy tegnapi kép a bátor locsizós kisfiamról, sajnos azt nem sikerült lekapni, amkior az egész feje úgy benne van, hogy a füle is víz alá kerül:
Kép

Vicky

Kép
vicky21
 
 


Vicky

Pont erre próbálom rávenni zalánt,h belefeküdjön így a vízbe!
hasra lefekszik de így nem!
a hajmosást meg utálja,ill a zuhanyt:Hiába magyarázom,h így nem menne a szemébe :shock:
Vendég
 


Sziasztok!

Én irigykedem a bölcsisekre továbbra is. Lackóval mondjuk az ovival voltam így, hogy tiszta idegbaj voltam, hogy mért kell vinnem, nem akarom odaadni, meg úgyis itthon vagyok, de közbe meg tudtam, hogy jót tesz neki a közösség, meg ugye nekem is könnyebb volt itthon kis nyűgös nélkül terhesen szédelegni...

Bizony ám, Méz egy nagyon drága segítőkész csajszi, és nagyon szépen köszönöm a segítséget már így előre is! (És persze várom a választ a privimre!)

Bocsi, mennem kell konyházni!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Alziza!

Nekünk is csak kb. két hete megy, először egyáltalán nem akart, majd a kezemet odatettem, úgy lefeküdt, picit meglóbáltam, hogy érezze, milyen tuti, hogy viszi a víz a haját :D , utána nap meg már közölte, hogy egyedül (mint ahogy mindenre, ha meg tudja csinálni, ha nem.... :roll: ) Hiába mondtam, hogy mély a víz, megcsinálta. Hasra is fekszik, ilyenkor mondja, hogy "úszok". Nekem egyelőre az a gondom (babaúszásos anyucik, segítsetek!), hogy nyitva van a szája, hiába szólok rá, így elég sokat vedel a fürcsivízből :shock:

Vicky

Kép
vicky21
 
 


Vicky,
ezt Pancsi is csinálja. Úgy kezdődött, hogy látta az apját "heverészni" a kádban és akkor ő is elkezdett így "heverészni" és mostanában már hagyja, hogy leöblítsem zuhannyal ilyenkor a haját, ami nagy áldás, mert eddig hajmosásnál balhé volt.
Most már csak a kifésülésnél van:)
DE azért irtó édes, amikor mondja, hogy "Anya hevejészek":)

meteor
 
 


Sziasztok!

Ismét csak röviden, Hanni nem akar aludni napközben, kész vagyok...
Most is 5 percre aludt el, meg délelőtt a játszón kb. 45 percet, nem értem, miért csinálja.

Gabi, küldtem választ!

Az iwiw-es képbemutatásnál nekem csak az a problémám, hogy egy majd 6 év után bemutatott "barátnős kép" nem bizonyíték arra, hogy a baleset nem befolyásolta hátrányosan az életét, hiszen lehet, hogy mondjuk 5 évig nem volt senkije, a másik meg mi a bizonyíték, hogy az valóban barátnő? Lehet akár egy ismerős, haver, egy közös kép önállóan nem bizonyíték egy tartós kapcsolatra (véleményem szerint még intim helyzetben ábrázolás sem, hiszen még az sem bizonyítéka egy hosszabb kapcsolatnak).
(Ha már évekig tartott a per, akkor nem egyezhettek meg peren kívül, akkor már csak perbeli egyezség lehetett.)
Rossz ügyvédje volt... :wink:

Na, nyüszi van...

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Méz! Köszi!

Alziza! A tesód iwiwes képével kapcsolatban pont ilyesmi jutott eszembe, hogy az, hogy éppen mégis van barátnője, nem jelenti azt, hogy könnyen talált rá, és azt sem, hogy az mennyire lesz tartós kapcsolat, mert egy meglévő kapcsolatot is elég rendesen tud befolyásolni a maradandó sérülése... Szóval csesszék meg, hogy azt a képet belekeverték!

Ja, és még ha ott is volt a kép alatt mondjuk, hogy "én és a barátnőm", lehet, hogy csak egy havert jelent... Nem tudhatják...

Na most indulás, teregetek, és vár minket Lackó az oviban!

Pusszanat mindenkinek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Colett!!!
Argentina, Argentina? Jól láttam???

benianya
ákosbenianya
 
 


Helló!


Marha klassz éjszakánk volt, takonykór mindenkin. Noi velünk is aludt. Most ezerrel teázunk, vitaminozunk, gyümölcsözünk....

Reni: Na, ezt én is ismerem, mikor Noi itthon volt, van, Máté meg oviban. Mondjuk őt akkor viseli meg, ha meglát minket. Ezért próbálunk osonni, ha arra van dolgunk.

Meteor: Látod. azért van valami jó dolog is. Én azt se tóm, hogy ha lesz új melóm, akkor kifizetnek e valamit. Jajj, ebbe bele se gondolok, macerás lesz a kilépés.

Vicky: Bálint egy kis vizi-manó. Noi fura, itthon nem, de ha "pancsis" helyen van, ott simán belarakja a haját is. Itthon meg kiabál.

Alziza: Akkor neked nem napközisek a nagyok? De jó, nálunk tuti az lesz. Mondjuk én nem voltam, és mindig az akartam lenni. nem értékeltem, hogy anyu meleg kajával várt, nekem menza kellett volna....

Benianyu: Ja, ja, először hozzánk jött tanácsért, mondtam én ha nem lenne család, mennék. Kiváncsi leszek, csak majd nem is sms-ezhetünk....

Remélem ma d.u. alszanak, tegnap az se volt. Legalább Noi...

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Sziasztok

Gabella
Hát pont ez az!Amúgy meg mi van ha mégis talált egy olyan barátnőt aki ígyis elfogadta?(Talált!!!)Akkor nem jár neki a kártérítés szerintük??

Mézgombi!
Márpedig a per 6 évig tartott!
Nem tudom milyen fokozatok vannak egy perben,de volt egy csomó tárgyalás.A legutolsón az volt,h kimondták,h igenis a munkáltató hibája.Aztán jött volna még egy tárgyalás,mert még nem volt összegről szó,h mennyit ítélnek meg!
Aztán látták,h szorul a hurok,és felajánlottak egy összeget,azt a tesóm nem fogadta el,mondott egyet ő.Ezt ők elfogadták és így fizettek!(valószínűleg többet kapott volna ha a bíróság ítél,de nem biztos és a tesómnak már elege volt az egészből!)
Jó ügyvédje volt!!
Először a Somos volt,de korrektül közölte,h ez nem az Ő szakterülete és így ő ajánlotta ezt a másikat!

Colett
Nem napközisek!
Ebédelnek a suliban és utána jönnek haza!(ill a héten még nem ettek,mert lecsúsztam a befizetésről,így pótbefizetésen fizettem).
A napközivel az a bajom,h hiába csinálják meg ott a leckét,tanulni nyilván nem tud velük a tanár.Akkor meg még este is tanulnának.
Így hazjönnek,leckeírás,tanulás és mehetnek a kertbe! :lol:
Persze arra már így sem jut sok idő!
Vendég
 


Üdv.

Peti a bölcsiben, a drágám már akkor sírt, mikor közöltem vele, hogy elmegyek "dolgozni", ő meg ottmarad játszani, és ebéd után megyek érte.
Tegnap az egész órát végighisztizte (mert nem sír!)...mi lesz így velünk?!

De. voltunk a neurológián, a prof. is mondta, hogy szép a CT-je, de azért a beszédre rá kellene gyúrni, SŐT, mikor elindultunk, mondtam Petinek, hogy legyen illedelmes, és fogjon kezet a doktor bácsival (megtette), még meg is dícsérte a fiamat. Hát nem hittem volna róla a múltkoriak után, hogy ilyen is tud lenni.

Viera, megkaptam ám az MSN üzidet, öcsém tegnap másolta nekem ki. :) Én is gondolkoztam rajta, talán majd egyszer.

Meteor, drukkolok neked, hogy összejöjjön szíved vágya! A bölcsis beszámolót meg várjuk, remélem, Pancsi ügyibb lesz, mint Peti.

Bénianyu, örülök, hogy Beni kezd beszokni a bölcsibe. Elhiheted, én is csak pozitív dolgokat próbálom Petinek elmondani, határozott is vagyok vele (a gondozónéni szerint egy nagyon jó), de egyelőre totál káosz az egész. De bizakodom.
(Hallod, egy mezei vezetékes billentyűzetet egy ezresért megvehetsz...bizti könnyebb lenne pötyögni.)

Alziza, akkor belőled házsártos egy anyós lesz! :D
Én nem érzem tehernek, hogy most Peti "elszakad" tőlem, és így szvsz az óvodában is jobb lesz neki, nem akkor kell ezeket a köröket lefutnunk.

Preni, nehogy rosszul érezd magad! Inkább kapcsolódj ki!

Wawel, hát mi tagadás, "rendes" nőcit sikerült a TO-n kifognod...a magam habitusát ismerve, kapásból megkérdeztem volna, hogy mi köze van hozzá.

Vicky, na ezt Peti is szereti, csak őt még tartani kell, mondjuk próbálkozik egyedül is. A hajmosás nálunk is kész rémálom, mert a tust imádja, csak a fejét le ne locsolja. Habár tegnap előtt kis noszogatásra alátette a tus alá a kobakját is...
Fürcsivizet passzolom, Peti szabályosan issza! Valamelyik nap a habot ette meg, és rázta a fejét, hogy nem finom. :? Hát majdcsak Bálint is rájön, hogy nem egészen jó, hogyha a fürdővizet issza meg.

Colett, javulást nektek!

Na megyek, pakolászok, aztán megnézem, hogyan boldogul Szilvi (a gondozónénink) a fiammal.

Pusz.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Hali!

Kornél már beájult, mert reggel fél 7-kor füvet nyírtak az ablakunk alatt! :( Én épp a laborba készültem, apu jött Kornélra figyelni, azt hittem hazaérek, mire felébred, de tévedtem. Így a mai napunk biztos csúszik, de legalább este előbb lefekszik, holnap úgyis korán kelünk az esküvő miatt.
Csináltam sütiket, majd még kivasalom a ruhákat, aztán az is kész.

Ex: Kornél is issza a vizet, igaz ő a csapból enged magának a játékaiba és azt issza meg. De nem érdekli, hogy az hideg-e vagy langyos. A habot is próbálta, de arról már leszokott.
Mit jelent az, hogy a beszédre rá kellene gyúrni? Vinni kéne valahova? Mert én KOrnélt nem igazán szándékozom. Lehet, hogy az én hülyeségem és más már rég megtette volna, de nem egy gyerek van, aki csak 3 éves korára beszél, ráadásul Peti is és Kornél is mindent megért. Értelmesek, csak nem beszélnek. Engem a doktornőnk türelemre intett.


Reni: ne legyen lelkiismeretfurdalásod. Nem miattad alakult így a helyzet. Használd ki az időt, foglalkozz addig is magaddal egy kicsit. Munka ügyben van valami előrelépés?

Meteor: drukkolok, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd. Akkor még egy hét a bölcsiig! Panni biztos ügyes lesz!

Viera: a múltkor akartam írni, hogy az iwiw-en édes volt a beírásod! :lol:

Azt hittem amíg Kornél alszik pakolászok egy kicsit, de inkább pihenek vele egyet. A jövő héten kezdem az NST-ket. Szeirntem folyamatosan nyomni fogom a gombot. A kiscsaj egyfolytában mozog. Akinél ilyen volt a pocakban a baba, az kint nyugis lett? Mert még egy örökmozgó már sok lesz Nekem! :wink:

Anita

Kép

Kép
wawel
 
 


Alziza, nem akartam indulatokat kelteni benned, nem komolyan írtam, hogy rossz ügyvédje volt, azért is volt utána a :wink: jel. Nem is ítélhetném ezt meg egy dolog kiragadásából, hogy az ügyvéd szerintem hogy járt el, nem ismerem az ügyet, csak a véleményemet írtam le a bizonyítékkal kapcsolatban.
Az ügy természetesen eltarthatott 6 évig, sajnos ez a magyar bírósági gyakorlatban egyáltalán nem ritka. Csak annyit jegyeztem meg, hogy ha már per van, akkor csak a perben lehet megegyezni, és nem peren kívül. De végül is tökmindegy, csak pontosítottam, ami valszeg felesleges volt, csak a jogász megszólalt belőlem, ennyi. :) Egy laikus számára természetes az a lényeg, hogy egyezség létrejött, az hogy milyen formában, nem biztos, hogy számára releváns.
Na, ennyit akartam hozzáfűzni, nem akartam okoskodni, elnézést, ha mégis annak sikeredett.

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Üdv.

Képzeljétek, Peti az udvaron sírt utánam, de ebédnél minden OK volt vele, szépen evett a gondozónénijével! Ki érti ezt? Mondjuk erre alapozva Szilvi azt mondta, hogy majd hoz be neki ropit, hátha azzal majd meg tudja győzni.

Wawel, holnapra jó szórakozást! Mi csak a mamámékhoz megyünk ugye, remélem, Peti jól fogja magát érezni...
Beszéd terén a házidokink szerint lusta, viszont a neurológus prof szerint el kéne vinnem az ODÚ-ba. Van telefonszámunk is, én jelenleg úgy gondolom, hogyha a bölcsi nem hozza meg a kívánt eredményt, akkor megpróbáljuk az ODÚ-t, feltéve, ha lesz rá időm. Ha nem, akkor marad a bölcsis "fejlesztés". Végül is még van egy kis időnk hároméves korig, de ugye az óvodában nagyobbak az elvárások, mint a bölcsiben, így jó lenne, ha fejlődne egy kicsit a verbális kifejezőkészsége a fiatal úrnak.

Méz, menj dolgozni, látszik, hiányzik neked a jogász "lét". :D

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


EX!

Gondolkodtam. (Tudod sok az időm :twisted: :twisted: :twisted: ). Kinga most már brutálisan jól beszél, ragoz, és MINDENT mond, 10-ig számol (ez akkor derült ki, mikor este diavetítésnél leszámolta a törpéket 7-ig szépen, majd ment tovább :shock: ) A nagy változás egy hónap alatt ment végbe, előtte csak szavakt mondott.

Szóval mikor ketten voltunk itthon, én ugyan sokszor beszéltem hozzá, meg énekeltem miegmás, de sokszor csendben játszott. Ilyenkor nem volt szájmenésem, és nem kommentáltam a mosogatást egyebek. Ugye ő cska hallgatott. Aztán mióta van Kata többet beszélek nyilván hozzá is, meg vele kapcsolatban. Kinga is elkezdett beszélni. Oké korban is ott volt. De az az érzésem, hogy ez tipikus első gyerekes szindróma, hogy nem csacsogsz csak úgy. Na meg most Kinga sokszor beszél Katához, meg csak úgy is. Kata már eleve ebben fog felnőni, hogy két ember cseveg körülötte. Amikor Kinga kicsi volt, ugye magamban nem nyomtam a sódert.

A TV nem ugyanaz. Eleve az csak egy háttérzaj, és nem konkrétan hozzá beszél. A dédi persze nagyon sokat jelent! Nálunk meg a játszón a többi gyerek.

Szóval most már el fog kezdeni beszélni, ha pedig nem, akkor vigyétek az ODÚ-ba.

Nem tudom érthető-e amit írtam.

J.

tjuca
 
 


Juca, természetesen értem.
Mondjuk nálunk sem a TV a fő, gyakorlatilag, ahogy írtad, háttérzaj. Mert azért arra figyel(t), amit MI mondtunk neki, de egyelőre nem sok sikerrel, pedig én nyomtam a sódert magamban is. De a remény hal meg utoljára... 8)

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


sziasztok! jajj! vencel sem akar du-án aludni. Ma nem is aludt. Ilyenkor nagyon fárasztó a nap. És nem fekszik ám korábban le este..ma igen, mert a babakocsi a játszóról elringatta...koszosan éhesen. Lemostam lavórból ronggyal, a pólót is átcseréltem. Semmi. na a homokos pelenkacseráre már felébredt. Kezdett élénk lenni de sehogy sem volt jó...ivott kakaót és elaludt. Ha nem babakocsizunk, hanem motorozunk haza, akkor 10-ig is bírná, így meg 7-kor... :?

Gab! Újból megcsinálta, hát, meg lehetett enni, bár elég sűrű lett a tésztája és nekem nem jött úgy fel a tésztája mint neked. :? hiába, ehez tehetség kell. Na meg a tojás és vaj hidegen került bele, meg valahogy a liszmennyiség sem stimmelt, túl ragadós lett....azért köszi,. most legalább ettünk belőle. :D

nagyon szorítok a bölcsi ovi suli-soknak!!! Jó lesz túllenni rajta! Mi majd jövőre...

Érdekel valakit Josef Seibel cipő fekete fűzős alkalmi fényes bőrből 42-es és 40-es ffi cipő 5000Ft-ért? Új!

Tegnap reszeltek a törött fogából, nagyon együttműködő volt. Persze játszóterezés ebédelés után fél 3-kor hulla fáradtan. Egy kis angyalka volt. Fél 4-kor aludt el a babakocsiban hazafelé...

Mári

Kép
mári
 
 


Ex!
Az agáz,hogy ez egy USA-ból kapott laptop, nem lehet billentyűzetet cserérlni rajta, az egész meg baromi költséges lenne.

Figyi,ne aggódj, pl.ma Beni is sirt de.Ráadásul ma sem mazsolát,sem répát nem vittem, de nem is kérte. Elaludni meg simán elalszik, mert baromi fáradt már addigra.

Beszéd ügyben én ugye már rég léptem volna, de én több oldalról is be szoktam biztositani magam, e tekintetben para mama vagyok, de engem az nyugtat meg ha több szakember is látja-de ugye mi eleve problémásan indultunk és senki sem tudta megmondani a testi fejlődés lemaradásnak lesznek –e értelmi vonatkozásai is.

Húú,Colett drukkolok a tesódnak!!!!!Az azért rosszul esett h csak épp őt nem szólaltatták meg,pedig nagyon vártam mit mond majd. A csapattól nem voltam elájulva,még Soma a legemberibb ott nekem. Ha belőle lenne több, talán a tesód is jobban érezné magát.
Kíváncsi vagyok hogy tetszik majd neki. Gondolom szép summát kapnak.Bár én semmi pénzért nem ennék férget-áááááá.
Győziék is ráhajtottak most, egyik Argentina, másik táncol-bemillióznak újra. :twisted:

Wawel, Vikckyés a többiek,Beni is iszik a kádban, enged a csapból és dettó: tök mindegy hideg-e vagy sem.
Hátrafekvés nekünk is bejön, de mi ugye minden nap hajat mosunk.

Levittem ma reggel a dokihoz: csak köhög, rinatiol és nurofen 2 -3 napig. Ma pl. szivtuk az orrát,átlátszó minimális-2x kellett porszivózni. Állitom h az 1000 mg C-vitamin használ ennyire-látszik h küzdi le a szervezete-a doki is odavolt. Így mehetett is bölibe.
Azt nem tudom h magyarázom meg a kis fejének h most 2 napig bezár a böli mert hétvége van. Szerintetek megérti? Aztán hétfőn megint? Már azon is gondolkodtam megmutatom neki a naptárat-kék napokon megyünk,piros napokon nem!
:roll:

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok!

Beszéd: én Kornélnál a bölcsis "fejlesztésben" sem bízhatok, mert nem megy, de ettől függetlenül úgy érzem be fog indulni. Rengeteget beszél, de nincs értelme. Igaz, most már több szót mond, amit korábban nem, de így sem nagyobb a szókincse, mint 20 szó.
Rengeteget dumálok neki, ugyanis Ő mindig ott van, ahol én, s a játszótéren is nagyobbakkal játszik, akik szintén beszélnek hozzá. Énekelünk, mondókázunk. Majd lesz eredménye, én azt mondom.
A doktornő nálunk is lustának "titulálta".
Nyilván emiatt kevésbé veszem észre, hogy mennyire fejlődik. Értem ezalatt, hogy nem számol, nem mondja a színeket, nem mond mondókákat stb... De még csak 2 éves. Elmarad a fórumbeli társaitól, de ez semmit nem jelent.
Senki nem értsen félre, egyszerűen cak azt akarom mondani ezzel, hogy ahány gyerek annyi féle, ahány szülő annyi féle. Én nem vagyok aggódos még várok, aztán meglátjuk.

Egyébként egy jó példa a lustaságára: a húgomat imádja. Mindig azt mondta neki, hogy néni, mert azt már ki tudja mondani. A húgom kétszer mondta neki, hogy nem néni, hanem Kata. A harmadik alkalommal már azt kiabálta: Kata! Azóta is folyamatosan mondja. Tudna, ha akarna.

Na, most jól kidumáltam magam írásban.

Remélem holnap tényleg jól fogjuk magunkat érezni, bár nagyon meleg lesz állítólag. De ropni úgy sem fogom már. :D

Juca: egy testvér sok mindent megváltoztat. Kinga szívesen segít Kata körül?

ANita

Kép

Kép
wawel
 
 


Halihó!

Benianya: tök jó ötlet, bár nem tudom, milyen naptárad van, az enyémben csak a vasárnap piros :wink: :lol:
Beninek jobbulást!

Colett: ki a tesó?????????????? Valamiről nagyon le vagyok maradva. A műsorra rájöttem (marha nehéz volt, a csapból is ez folyik) Győzit kizártam.....

Mári
: cipőről tusz fotót dobni?

"Nembeszélők" :wink: : szerintem akkor lehetne azt mondani, hogy nem beszélnek, ha egyáltalán nem gajdácsolnának babanyelven. Úgy gondolom, hogy minden gyerkőc halandzsával kezdte, hiába akartuk érteni, nem ment. Az, hogy mikor válnak a halandzsa szavak értelmes beszéddé, egyéni alkattól függ. Ez épp olyan, mint a szobatisztaság. Majd amikor megérik rá. Mi pl. sehol nem vagyunk, más egyidős meg már nappalra pelustalan....Nem aggódom, pedig paraanya vagyok én is :oops:

Fürcsivíz ügyben megnyugodtam. Bálint ma is hisztis volt, úgy látszik, most már minden napra jut. Az a baj, hogy délután marha nyűgösen ébred, és onnantól általában semmi nem jó :? Amúgy Verda-őrület van, egy nap képes lenne többször is megnézni a mesét, de igyekszem mindig valamivel kiváltani, meseolvasás (ott most Saláta Sára a menő), séta, elment a garázsba, más kisfiúnal van....stb.
Fúú, hiába bökettem meg magam, megint szétvakarom a szemem az allergiától, asszem ez tényleg parlagfű lesz, megyek, pihentetem, jó éjt!

Mondjuk Marcyt még mindig hiányolom, meg lassan Vierát is....meg Oriandyt.....meg Kimit.....húúú, akit kihagytam és hiányolom, bocsi :oops: :oops: :oops:

Vicky

Kép
vicky21
 
 


Üdv.

Mári, érdekes, ha Peti úgy igazából elalszik, nem ébred fel. Habár a nyáron rá kellett jönnöm arra, hogy nála már a kocsiban való alvás sem vehető készpénznek, mert akárhányszor hazaértünk, mindig felébredt... :?

Bénianyu, így már értem. Jó, modernéknek nincs laptopja. Én nem is nagyon szeretnék...nem tudnám hova dugni a fiam elől, valószínűleg nem bírná sokáig. :D
Szerintem a naptár jó ötlet, de ezek után mi lesz a bölcsiszünetben (ami gondolom, ott is kék napokra esik). Én azt mondtam Petinek, hogy most hétvége van, és itthon van anyával-apával, és hétfőn megint bölcsi.

Na megyek, megnézem a mosodát, lejárt-e. Petit elvitte anyukám piacolni.

Szép napot!

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Colett, Benianya! Fú, nagyon lassan esett le ez az Argentinás dolog! De összeállt! Láttam a fókuszt, és hogy most Benianya írja hogy "tesó", le is esett, hogy mért volt ismerős az a csaj, akit láttam ott a háttérben, csak nem beszéltek vele. Legalább lesz kinek drukkolni! Bár én nem nézek ilyen műsorokat, mert a sima kis tanyasi pókoktól-békáktól is irtózom, nemhogy az esőerdei akármik!

És ha már Colett! Nem gond esetleg, ha egy új dizájnú poncsót próbálok ki Noinak? Az az egy ciki benne, ha esetleg nem tetszik, már csak tavaszra tudok másikat gyártani. Most hirtelen összeszaladt, és kell 4 poncsót kötni, abból még a Noié a legkisebb, van egy 5 évesnek, egy 6 meg egy 7 évesnek. És még itt van kettő félben. Poncsót meg ha bejön a tél már nem igazán lehet hordani... És ugye az se gond, ha anyunak kiadom bérbe a kötését? :oops: Rózsaszín és pink lesz! Az az egy tuti!

Jaj, annyi mindent akartam még, de muszáj mennem!

Ja, Méz! Nem felejtettem el a privit, csak tegnap nem volt netem, pár percig volt, de akkor meg nem ment a babanet, szóval nem sikerült a privi, most meg tényleg mennem kell! Délután megírom, ha nem szól közbe a technika ördöge!

Apánk a hétvégén is dolgozik, bár ez maszek, de nincs itthon, úgyhogy tudok jönni! Pusszantás mindenkinek addig is!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Vicky!

Kingánál kimaradt szinte teljesen a babanyelv. Mindig mélyen hallgatott, és akkor mondott valamit, ha azt érthetőn tudta mondani. Olyan volt, hogy mást mondott, pl. a csiga sokáig kingas volt, és erről nem lehetett lebeszélni. Most már csiga. Ő kisgyereknek sem gagyarászott sokat, magában soha. Mostanában kezd beszélni a fürdőkádban magában elmeséli az aznapi élményeit, miközben én szoptatok a szobában, és jókat kuncogok.

Nagyon süt a nap, be kell kenni naptejjel. Látod? Panna...

szóval ilyeneket.

Wawel!

Effektíve nem segít. Tehát konkrétan nem pelenkáz, nem hordja oda a cuccokat? de nem is kérem rá, meg ő még alacsonyan van ehhez. Fürdésnél ő is megmossa Kata hasát, meg haját, de ennyi. Viszont rengeteget dumál neki, mutogat, rázza a csörgőket, mesél.

Kovács Katalin nem alszik mosolyog. Kijött szájából a tej. Eszik anya cici(jé)ből, neki nincs foga, Kingának van foga. Erzsi néni! Kata nem eszik szőlőt, mert nincs foga... és csak mondja mondja mondja

Tegnap korrekten egyedül vásárolt. Mondtam, hogy menjen, köszönjön Erzsi néninek, és kérjen kettő fürt szőlőt. Erre odament, hogy

Szia Erzsi néni (Kata nem eszik stb.) kérek kettő szőlőt, itt a pénz. Anya nem jön, mert soka a darázs, és megcsípi anya, meg Katát. (néha nem ragoz jól, de többször igen, mint nem). Köszi, szia. Majd elhozta a visszajárót, a szőlőt, meg egy grátisz almát. :-) Mert közölte, hogy nagyon szép az alma, piros alma. Erzsi néni kérdezte, hogy a barackot szereti-e, mire közölte, hogy nem. Az almára meg igent mondott, így kapott egyet.

Na így vagyunk mi mostanság.
:lol: Mindezt kb. 12 méterről néztem, és füleltem végig.

Szobatisztaság viszont jájj.

tjuca
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk :oops:
Juca: Nagyon édes lehet Kinga, ahogy dumcsizik, Fanni is körmondatokban beszél már régóta, énekel végig, hibátlanul több énekecskét, egyedül eszik kanállal, villával, iszik, tisztán mindkettöt, leveszi,felveszi a cipőjét, köszön ,elköszön,kér,megköszön,stb- ddde pelus téren szintén jájjj.
Úgyhogy lehet, hogy van olyan összefüggésféleség,hogy a dumcsisokat leköti a dumcsifejlesztés az ügyes biliseket pedig a bilizés és ezért nem haladnak annyira, vagy olyan látványosan a másik dologgal.

Itthoni vicces történés: Fannus 1 éves korától teljesen elvolt,köszöni szépen 16 foggal, erre tegnap elött kibújt a 17. tegnap a 18. :) Mindkettö felül, igaz mi a dokinénivel egyetértésben alul vártuk, tehát napokban várható a 19-20-as is. Minden nap az esti fogmosásnál nézem , tapizom az iynét, és igy is egyik napról a másikra lehetett érezni.

Tegnap voltunk megnézni az ovibölcsijét (családi napközi) ahová megy majd heti 2 napon, kinyilt a kapu, köszönt, berohant és játszott, alig akart eljönni, este ,altatásnál is kérdezte, hogy mikor megyünk vissza :) Kiválasztottuk a jelét, de mielött kitette volna az ovónéni,h mikből lehet választani, mondta, hogy elözö nap esernyövel álmodott-na ezek után mondtam,hogy nekem is az volt a jelem, Fanni is rábökött, szóval ez meg lett beszélve :) Délelött meg a kedvenc játszink melletti ovi keritéséröl alig birtam leszedni, mert kiabált,h be akar menni :) Na majd meglátjuk, mi lesz ,ha ott is kell maradni, úgy, hogy anya / apa pár órára elslisszol :) Nekem is edzés ez,szerintem persze majd én birom rosszabbul, pedig ez még csak heti 2 nap, ki lehet birni :)

Gab: Remélem lassan megoldódik a fényképesügy,azaz kiderülnek a dolgok!

Visszaolvasás folyamatban :oops:
Vendég
 


fényképes ügy :arrow:
Vendég
 


Kép
Kép
Kép Ritka pillanat
Kép Cipők
Kép
Kép [/url]

Mári

Kép
mári
 
 


Mári! Köszi, megmutatom a férjemnek, ő most akar ilyesmit venni. Ha érdekli, a többit megdumáljuk. Ja, a 42 a mérete.
Az alvós kép haláli, és nagyon helyes, nagyon szőke kisfiad van. :lol:

Látom, nagyon szombat........ :lol: Látszik, hogy csak az én férjem dolgozik megint, itt lógok most is, meg holnap is, meg azután is........ :twisted:

Főztem (már amennyire főzik :wink: ) egy rakott krumplit, kimostam a nyaralásból megmaradt utolsó adagot, ergo holnap vasalok.

Juca: persze, van ilyen gyerek is, mint Kinga. De azért Te is odaírtad, hogy "szinte". Asszem azért izgultál volna, ha nem mond semmit. Bálintnál is sokáig pl. a teherautó "dunya" volt valami oknál fogva :shock: Amúgy ő nem is mesél, hanem inkább magyaráz: akkor megy a bojler, meleg víz......jepülő húzza csíkot....akkor ég lámpa, sötét, este....meg ilyenek
Na, lényeg a lényeg, hogy szerintem előbb-utóbb minden topiktörpe nagydumás szobatiszta kismanó lesz!
Egyedül vásárlás vagány :D , én fiam szerintem élve a szabadság iránti vágyával, elrohanna....

És hogy ma se maradjatok fotó nélkül.... :oops: 8) :oops: :wink:

Kép

Kényúr fagyival teli pocakkal:
Kép

Vicky

Kép
vicky21
 
 


Sziasztok!

Követem az eseményeket olvaslak benneteket, de arra már sajnos nincs időm, hogy személy szerint mindenkinek írjak.
remélem azért nem felejtettetek le minket.

Mi jól vagyunk, az új beosztásom szuper nagyon jó érzem magam.
A csajszikáim egészségesek minden rendben van velük.
Panna még hord pelust a bölcsibe ( szerintem kényelmesek a gondozónők ), de itthon nem adunk rá és olyankor a bilibe pisil.
A beszéde még elég érthetetlen de mindent mond persze csak én értem.

Puszi mindenkinek!

Benianyu!

Aloe verából reggel és este 1 teákanálnyit adtam eddig és kb. 2 hónapig elég egy üveg. Csak Panna fog kapni októbertól, Katának már nincs szüksége rá.

Kép

Kép
katus73
 
 


Helló!

Gyerekek meggyógyultak, én vagyok taknyos. De azért eszem fagyit. :lol: . Nekünk most a mosógép mondta be az unalmast, hétfőn hívhatok szerelőt, plussz elő kell keresni a garancia levelet.

Gabella: Persze nyugodtan újítsál, meg bízd rá Anyukádra, gondolom téged is ő tanított. Én se vagyok féreg barát, de tesóm se az.... :lol:

Benianyu: Ja, nem beszéltetik, ő még a "titokzatos", mert azért őt nem ismerik úgy mint pl. Somát. Még szerncse, hogy a Madonna koncert után mennek, akkor nagyon mérges lettem volna...

Ex: Én is dumáltam Máténak, még az utcán is magyaráztam, aztán most itt az eredmény ő is ezt teszi mindenkinek....Mondom, hogy fiad monológra gyúr...

Méz: Kijáltatok még utána? Én 4-kor mentem haza..., jó volt 3 órát aludni. De én vállaltam be. :lol:

Katus: Ezt csak úgy árulják bio boltba, vagy gyógyitárba? Az Aleot. Noi is mondta már, hohy az lesz, ami te.... :lol: Tessék, megvan az utánpótlás!

Cípő: Jól néz ki, csak kicsi az uramra!

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Colett! Okés!

Jaj, képzeljétek, eltörtem az ebédlőasztalt! :cry: :cry: :cry: Ok, nem volt már egy masszív darab, de nem gondoltam! Kihúztam a faltól, ahogy takarítottam, és mikor toltam volna vissza, mert egyedül emelni nem tudom, összecsuklott. Gyakorlatilag a két lába kitört, de nem is a lába, hanem amire a lába van rácsavarozva, az a keret, vagyis ami a keretet tartja, azok a fa csapok törtek szét. Jó, még a nagyanyámé volt, tehát kb. 40 éves, és útáltam is, mert lakkozott, de most venni kell egy újat. Vagyis egy újabbat...

Ami viszont érdekes, nem vagyok miatta ideges. Tök nyugodt vagyok! :) Csak picit bosszant.

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Fú, láttátok a Forma-1-et? Nem semmi utolsó 3 kör volt! Szegény Kimi!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Hazaértünk az esküvőről, de hulla vagyok. Kis családom kis is nyúlt. Pedig nekem nem tartott sokáig, mert Kornél 11-kor kinyúlt, a szállás meg nem ott volt, ahol a lagzi, így mentem vele aludni. Sajnos nem tudtuk máshogy megoldani. Így aztán a férjem táncolta helyettem a menyasszonytáncot is az ifjú arával. :(

Egyébként minden nagyon jó volt, szépen megszervezték a fiatalok.
Csak az a nagy meleg ne lett volna! Jajj!

Juca: már az is nagy segítség, ha a csőrgőt rázza és beszél hozzá. Nem is gondoltam többre, kiváncsi leszek nálunk ez hogy fog működni. Kinga édesen beszél már! Nagyon ügyi!

Katus: örülök, hogy jó az új beosztás. Az nagyon fontos, hogy az ember jól érezze magát a munkahelyén.

Vicky: Bálint nagyon nagy fiú már! A távirányítós kép édes! Komoly a fiatalúr!

Reni: Peti már tudja tekerni a biciklijét? KOrnél imádja az övét, de még csak próbálkozik a tekeréssel, nem igazán jön össze neki. Igaz, kb. 2 napja van meg, és sokat még nem ült rajta.

Holnap reggel megyek NST-re, ez már nagyon a vég, de nem is bánom!

Anita

Kép

Kép
wawel
 
 


Sziasztok!

Gyorsan egy pár mondat, de csak azért, hogy nehogy elfelejtsetek.
Annyira nincs időm írni.

Olvastam itt, hogy írtátok, kinek mennyit és mit beszél a lurkója.
Hát mi ezen a téren hatalmas előnyben vagyunk a kétévesekkel szemben. Mármint nem veletek szemben, hanem úgy értem, hogy kétévesen is már túl sokat beszél. Mondatokban, érhetően. Kérdez, felel. Mindenkinek köszön az utcán: szia bácsi!, szia néni!
Senkit nem ismerünk, de mindenkinek köszön. Mondókázunk, énekelünk, azt viszont csak úgy, hogy én elkezdem, az elejét, egy szót én mondok, egy-kettőt utánam ő, aztán megint én jövök, aztán megint ő.
Szobatisztaság: hát...., erről nem tudom mit írjak. Nem tudom, hogy igazából hol is tartunk szerintem félúton. Itthon csak bugyikában van. Akkor kb. negyedóránként elmegyünk pisilni. Viszont néha, de tényleg néha elfelejtkezik róla, akkor is szól, hogy anya! bilike!bilike!, de akkor már ott áll a tócsában.
Viszont a kaki bele a bugyiba. Ott már nem is szól, hogy anya bilike!
Volt most hétvégén, hogy egy nap háromszor szedtem ki a kakis bugyiból, de addigra már nyolcvanszor megmászta az ülőgarnitúrát, mindent. Szóval csak éreztem a büdit és aztán meg kihámozni belőle...., szóval nem volt egy élmény. Ilyenkor már visszaadom rá a pelust, mert nem mindig van rá időm, hogy nézzem, hogy mikor akar pisilni, vagy épp kakik jön. Lehet, hogy pont itt van elrontva, hogy akkor egyáltalán ne legyen pelus, csak alváskor, de hát akkor meg én nem tok semmit csinálni mellette, csak ők figyelni.
Ha elmegyünk valahova oda viszont csakis pelusban.
Na, ezt jól kiveséztem.

Zoránnak holnap kezdődik a második hét a suliban. Nagyon szeret menni. Eddig. Ma megint szentmisén voltunk a templomban 9.30-kor kezdődött. Úgy vagyok vele, hogy nem kötelező, de ez is tanévnyitó szentmise volt, a múltheti is. Ha nem is kötelező, de azért legalább minden 2. vasárnap el fogunk menni. Katolikus iskolába jár, tantárgyai között szerepel a hittan, szóval ez a minimum. Ráadásul csak meg van keresztelve, de még nem elsőáldozó, majd erre is sort kell keríteni. Arról meg nem is beszélve, hogy én is katolikus vagyok, de csak az esküvőmön és keresztelőkkor voltam templomban. Soha máskor. Még karácsonykor sem. Ezután menni fogunk. Engem annyira megfogott az a hangulat ott és olyan atyánk van, aki nem az a régi begyepesedett igéket mondja, hanem tényleg a magunkfajta emberekhez szól, szóval még a kicsik is megértik a lényeget. És gyönyörű énekek vannak, amit egy énekcsoport ad elő, gitárral. Mondtam is a Zorcinak, meg itthon, hogy a sok hülyeség, meg játék, meg felesleges dolog mellett egyszer-egyszer belefér egy ilyen komoly dolog is. Ettől tuti nem lesz bajunk.

Na, puszka mindenkinek, önzősen megint csak magunkról írtam.
BOCSI. :oops: :oops: :oops:

Anita! Hajrá-hajrá!

Gabella!
Akkor jöhet egy új asztal is?
Amúgy én idegbajt kaptam volna, az biztos. Főleg, hogyha az én kezem között törik össze. És akkor hol ebédeltek most? Vagy Azurad már megcsinálta?

Sziasztok!!!!

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!

Juca,
akkor mi minden elméletedre az ellentétek vagyunk :) Én sosem csacsogtam a gyerekhez, mert hülyén éreztem úgy magam. A tévé viszont tavaszig sokszor ment, mert nekem kellett legalább az, társaság híján. Márk sokszor úgy tűnt nem is figyel rá, teljesen belemerült a játékba, mégis, ha valami ismerős hangzott fel (kezdetben a reklámok), azonnal csak oda figyelt. És mindezek ellenére ő már lassan 1 éve beszél. És sosem használt babanyelvet. Be nem áll a szája, ébredéstől elalvásig löki a rizsát :)
Az viszont igaz, hogy ő sokféle felnőtt társaságában volt, és úgy hogy a felnőttek beszéltek egymás között, szóval volt mit hallgatni. Én sokat mondókáztam neki, mert amíg napi több órát fejtem, máshogy nem tudtam vele foglalkozni.
A sokféle felnőttre meg ellenpélda Ex és Peti, mert ők is nagy család kis helyen.
Egy ismerősöm tett egy megállapítást: azok a gyerekek beszélnek hamar és sokat, akik kicsinek is képesek egyedül eljátszani. Ők saját maguknak mesélnek és kommentálják a történéseket.
De hát ahány gyerek, annyi féle :DDD

Wawel, tényleg nagyon a finisben vagy már. :)

Katus, örülök, hogy tetszik az új beosztás.

Hát lányok, nekem nagyon nincs jó kedvem. Úgy néz ki én is beállok majd a sorba, és egyedülálló anyuka leszek. Már elég nehezen viselem, ami itthon folyik. Lépni viszont csak akkor tudok igazán, ha kitaláltam, megszerveztem, hogyan is legyen ezután, mert a gyereket nem lehet össze-vissza ráncigálni. Márk miatt sajnálom nagyon, mert neki nagyon jó volt, hogy ilyen egy kupacban itt volt a nagy család. Ez hiányozni fog neki. :( Nem könnyű ez.

amandi
 
 


Jajj, Amandi, ugye nem beszéltünk össze??????????????????? Én is pont most este kaptam elég rondán össze a férjemmel..........Nem látom a fényt az alagút végén.........állítólag én csesztem el mindent........na jó, bőgök, nem látom a bollentyűket.....

Vicky

Kép
vicky21
 
 


Sziasztok

Amandi és Vicky
Most mi van?????????????

Gabella
Az erő veled van!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Beszéd:
Én rengeteget beszéltem és beszélek Zalánhoz!De komolyan!
Állandóan!(jelenleg épp hangszálgyulladásom van)
És a nagyok is beszélnek hozzá!
Délutánonként pedig a sógórnőm gyerekei is!
Mégsem nagyon akar beszélni! :roll:
Amit mond:apa,anya,tutya=kutya,cita=cica,szia,halló,Alle=Alex,mama,papa
nem,jaj,
Ennyi!

Szobatisztaság:Mi sehol nem tartunk! :oops:
igaz nem is nagyon eröltetem.Mert míg nem beszél nem látom értelmét!Ráadásul mi sokat vagyunk úton,úgyhogy így nehéz!
De nem izgatom magam!Zina kb 1 hét alatt lett szobatiszta anno! :lol:

Suli:
Hát..elég gáz a helyzet!
Tavaly volt a suliban egy problémás gyerek!Kirakták a suliból,de így az önkormányzat kötelezte a sulit,h ha legközelebb valahonnan lesz egy ilyen akkor azt ez a suli veszi át!
Hát lett!
Alexék osztályába került!
15 éves!!!!
De ez még semmi!
Lop,csal hazudik kábítószerezik stb! :evil: :evil:
Valaki mondja már meg,h hogy a büdös francba kerül egy ilyen és ennyi idős gyerek az állt isk 6. osztályába???????????????????????

Miért nincs ezeknek egy külön "valami"?
Tudom,h 16 éves korig kötelező az állt.isk,na de mégis????
Egy ilyennek????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég
 


Vicky, ne mondd, hogy te is!!!! Ne hagyd magad, ezek vagdalkozások. A baj csak az, nekem az ilyenekből van nagyon elegem.

amandi
 
 


Jaj Csajok!
Ne csináljátok már! Ez most komoly? Vagy csak egy-két családi viszály? Mert az nálunk is van. Kb. hetente kétszer!
De valahogy mindig túllépünk rajta. A férjem mindig azt mondja, hogy ő ilyen, így ismertem meg, így fogadtam el. Én is mindig ezt mondom. Szóval próbálunk igazodni egymáshoz. Van mikor megy, van mikor nem. Amikor éppen nem, akkor egy napig nem szólunk egymáshoz, aztán meg mintha semmi sem történt volna.

Ha viszont tényleg komoly nálatok, azt nagyon-nagyon sajnálnám!!!! :( :oops:

Erika

Kép
viera
 
 


Alziza, hát én láttam faramuci dolgokat az általános iskolában: Nálunk vegyes osztályok voltak, egy része állami gondozott, a másik fele meg átlag gyerek. Sokszor nem volt egyszerű.

amandi
 
 


Viera, ez elég komoly. A cívódásokon én már rég túl vagyok. És én nem ilyennek ismertem meg :)

amandi
 
 


De jó, hogy TI itt vagytok!

Alziza: hogy mi van???? Vodka-narancs :oops:

Amandi: tudom, hogy az, és nem is hagyom magam. Az egy ami kiborít, a kiabálás. Hogy meg sem tudjuk(tudom) beszélni. Biztos én is rontottam el dolgokat (elég karcosan tudom megfogalmazni a véleményem), de miért nem lehet megbeszélni. Két éve itt vagyok egyedül a gyerekkel, se nagyi, se senki, és még csodálkozik, ha nem mindig a megfelelő stílusban van véleményem, vagy épp másként látok dolgokat. De ha kérem, hogy mondjon példát, mit mondtam, vagy mivel bántottam meg, akkor persze nem tud és közli, hogy ne lovagoljak a szavakon.....áááááááááááá. Látjátok épp eleget, hogy mennyit dolgozik, mennyit vagyok egyedül Bálinttal, és amikor szóvá teszem, hogy nincs velünk, vagy legalább a gyerekével, akkor közli, hogy nem fog a szoknyám mellett ülni.
És most bánom, hogy nem zárt a fórum, mert tényleg szeretném a többi gondot is Veletek megosztani, talán priviben, aki ráér a nyomorommal foglalkozni, de ezek másokra nem tartoznak..........

Vicky

Kép
vicky21
 
 


Viera: én sem ilyennek ismertem meg, a gondok Bálint születése után kezdődtek. Akkor még jártunk ide-oda, társaságba, csak úgy kirándulni. Bálintnál meg nem tetszik neki, ahogy nevelem, de ő persze nincs itthon, hogy nevelje, a fő gond, hogy szerinte egy-két atyai pofon elkelne hiszti esetén, szerintem meg NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vicky

Kép
vicky21
 
 


Vicky, msn-ed van? ott tudunk 3-asban beszélgetni

amandi
 
 


megírom priviben az én címemet.

amandi
 
 


Amandi! Aranyos vagy!!!!! MSN-em nincs, viszont hazajött, úgyhogy lépek, holnap írok!!!!!!!!!

Vicky

Kép
vicky21
 
 


rendben, pihenj azért!

amandi
 
 


Jó reggelt....pihenés, hát a vihar nem segített, hol becsuktam, hol kinyitottam az ablakot.

Este már nem volt kiabálás, sikerült figyelembe venni, hogy a gyerek alszik.....most reggel meg mintha nem történt volna semmi...persze megint elment dolgozni.....

Vicky

Kép
vicky21
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?