Új privát üzeneted érkezett!

Nati:
privi ment!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Márti: A nagy pocak az konkrétan 115 cm haskörtérfogatot jelent. SZóval a 160 cm-s magasságomhoz elég nagy! Asszem erre mondják, hogy széle-hossza egy! 8)
Fiúk cukik lehettek, ahogy érdeklődtek baba-születés ügyben. Jót mosolyogtam rajta! :lol:

Magdi: Liza egy kis hős! Nekem nagyon összeszorult volna a szívem, ha így lefogják a kisbabámat! Milyen oltást kapott?
De jó, hogy Te is tudsz jönni a Madarászba! Akkor már 3-an vagyunk! Jó lesz találkozni Veletek!! :wink:

Nati: Mi az, hogy 2 in 1 mosható pelenka? Én mosható pelenkában nem gondolkodom, pedig biztos környezetbarát, meg minden, de ha arra gondolok, hogy így is hetente 3-szor mosok, erre jön majd, hogy a baba dolgait külön mosom... szóval a pelenkára már nem lenne energiám.
Babaruha mosás- vasalás: ismerős az érzés... én is alig vártam, hogy a szekrényben sorakozzanak a kimosott, kivasalt rucik, de szerintem sincs értelme addig belekezdened, amig tartanak a munkálatok.

Holka: Te aztán ügyes vagy. Bár én tudnék mindent akkor csinálni, amikor kell! Pedig nekem még nincs két kiscsajom! :wink:

Andy: Allergiám nem jobb, sőt tegnap a szemem is úgy bedurrant, hogy kamillával mosogattam vagy 2 órát. Gógyszert úgy döntöttem nem veszek be. Valahogy majd csak elszenvedek vele...

Lilla: Hogy álltok a petécskékkel? Na akkor most küldöm Neked a barátnőm által anno nekem írt - néhol kicsit értelmetlen, de hatásos- "peteérlelő" verset: Íme:
Picike Peték! Próbáljatok pajzán paripaként peckesen pásztázva peteérni, ne piperkőcen poshadtan punnyadva pihenni. HAJRÁ LILLA!!! :lol: :wink:

Viri: Szerintem ha levest kívánsz, akkor egyél levest! A szervezeted tudja mire van szüksége. Amúgy szedsz valami terhesvitamint? Mert akkor pláne nem kell aggódnod amiatt, hogy mit eszel. :wink:

Mágnes: Én is megnéztem a babaruhákat, nagyon szépek. Mi a tesóméktól örököltük a ruháink nagy részét, de már úgy tele vagyunk, hogy jelen pillanatban csak a legkisebbek férnek el a szerényben.
Vendég
 


Tegnap elég mozgalmas napunk volt: végre voltunk nst-n, kedden megyünk a következőre. Biankám jó kislányként 2 percen belül felébredt magától, rugdosott, hullámzott 4-5 percig intenzíven, aztán aludt tovább! Úgy imádom! Minden vizsgálaton ébren volt eddig és mocorgott: akár uh- n voltunk, akár nődokinál vagy védőnéninél, de még a háziorvosnál is.
Aztán délután elindultunk a férjemmel bútornézőbe, és képzeljétek! Végre megvan az új ágyunk, végülis az IKEÁ-ban találtunk rá, szombaton délelőtt szállítják. Voltunk az RS bútorboltban is- még az IKEA előtt- ott meg van egy babás részleg, ahol találtam olyan szobadekorációt Biusnak, amiért még rohangálnunk kellett volna. És tök szép dolgok voltak.. (pl. nagyon nagy a baldachin- ágynemű választékuk, meg van egy csomó dekorációs cucc). Szóval úgy néz ki, hogy ha a férjem ügyes, talán vasárnapra már kész lesz a kisszoba. :lol: Nagyon itt lenne az ideje, mert ki tudja, mikor dönt úgy a kisasszony, hogy megnézi, mi a helyzet idekinnt a nagyvilágban!? :wink: :lol:
Ja és amilyen jó volt a tegnap délutánom, és estém, olyan szar volt az éjszakám! Másfél órát tudtam aludni, és ez egyre rosszabb lesz! Ráadásul a vizesedés már a combomban is iszonyatos.... és annyira feszül a lábam, hogy már fáj. :?

Bocs a kisregényért... :oops:
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Csak gyors bekukk! Mindjárt indulunk a hegyekbe, jeeeeeeh!!! :lol: :lol: :lol:
Vigyázzatok magatokra, édi-bédi babákra, pocilakókra, meg jövőbeni kismamákra :wink:
Andy:
ha addig lebabásodnál, hát könnyű szülést neked!!!!

Pusszantás mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Magdi: Megkaptam a képet! :lol: NAGGGGYYYYYON CUKIIIIII!!!!!
Vendég
 


sziasztok!

köszi az aggódást, még mindig itthon, csak most értem haza anyutól.
Hát....az nst rendben volt, reggel szerintem tuti a nyákdugóm ment el, meg vérezgettem is, nahát úgy készültünk lelkileg hogy bentmaradok. Fájni nem fájtam.

Nővérnek mondtam mikor behívott nst-re, megnézte a betétet, nem mondott rá semmit, csakhogy ez tágulási vérzés.
A vérnyomásom rendben. kiküldött, hogy majd jön a doki megvizsgál (ugye az enyim ma nem volt), ez volt 7,50-kor reggel.

És mikor hívtak be? 9,30kor. Egy másik csajjal együtt, akinek ma volt az ideje. Előbb őt vizsgálta meg, mert nővérke nekem azt mondta lehet bent kell maradnom(gondolom a vérzés miatt gondolta).
a csaj ki sem volt nyílva, doki mondta neki hogy hétfőn táskával együtt jöjjön.

Aztán engem is megvizsgált, mondtam neki hogy reggel véreztem, meg most is kicsiit, közben vizsgált, mondja nem vérzett. majdnem mondtam neki hogy nézze meg a betétet!Azt gondolta hazudok?

bocsika hogy leírom részletesen de nagyon ki voltam bukva!!! miután megvárattak és azt gondolta hazudok. mindegy nővér mondta neki.
Megnézte a magzatvizet, azt sem mondta fapapucs, azért láttam hogy tiszta a csőben. Lestem.

Azt mondja- ha nem lesz semmi hétfőn maradok én is úgy készüljek. Aztán mondta ha erősödik a vérzés, vagy elfolyik a magzatvíz akkor menjek vissza. Ja meg megkérdezte hol lakom. gondolom tele van az osztály.
Aztán nővérkétől kifelé kérdeztem hogy férjem mehet e ma dolgozni, mert nekem ez a doki szinte semmit nem mondott.
Azt mondja nyugodtan, meg ha jönnek a fájások, csak az 5 perceseknél menjünk be ha hamar beérünk. Rendes volt a nő.
Láttam ő is "retteg" a dokitól.
Na ma nem szeretnék szülni amíg ő az ügyeletes. Eddig azt vártam hogy jöjjön a baba, most azt várom hogy hétfőn reggelig míg lesz a dokim ne jöjjön.
Az is lehet hogy ha hétfőn sem lesz semmi, ő még mindig hazaenged. Jobb ha itthon "idegeskedem".
Szóval bocsika hogy nagy lére eresztettem, de kivoltam rendesen akadva.
Ja és nézegetem a cg értékeket a neten mit jelenthet: 1202-t írt a füzetembe, hogy kiderítsem hogy mennyire vagyok nyílva, mert ugye azt sem közölte velem.
De ilyet még nem találtam....
keresgélek tovább...
aztán du majd jövök még írok

Kép
andyfekete
 
 


Andy: Sajnálom a kórházas dolgot. Jó bunkó volt az ügyeletes doki. Drukkolok, hogy ne nála szülj, de azért ezen most szerintem ne idegesítsd magad, nehogy azért induljon el kifelé most Vivien, mert ideges vagy!

Ami a méhszájat illeti, nálunk a másik topicban egyszer leírta valaki, hogy mi mit jelent, szóval szerintem valamit elírt az a doki! Bemásolom Neked:
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
Vendég
 


Bejci
Köszi a versikét. :lol: Majd mondogatom.
Kedden lesz inszem, úgyhogy tessék izgulni értem!!! Ja, de még vasárnap du. 5-kor be kell adnunk valahogy a szurit. A férjem bevállalta, de vasárnap már el fog bizonytalanodni, én érzem. :roll:
p__lilla
 
 


Szegény Andi! Nálam hasonló volt a dolog amikor kórházba kerültem, csak annyi különbséggel, hogy iszonyatosan fájt a vizsgálat és még az uh is!!!!!!!!!!! Az egy állat volt!!! Ahhoz hogy meginduljon a babó, egy hatalmas keksz kell hozzá! Ez tuti bizti!!!! Én azt javaslom, hogy vasárnap este egy nagyt és hétfőn hajnalba már mentek is! Jobb, mintha megindítanák a szülést!!! Már pedig az lesz, legkésőbb kedden.

Szegény kishercegnőm, a szurika megtette a magáét... 2-t kapott, mivel kértük a választhatót is. NAgyon nyugtalan, lázas, stb. Viszont, ma éjjel megint rekordot döntött!!! 19:30kor vacsi - 05:09 reggeli, közte alvás!

Márti, nagyon irigyellek ám! Jó kikapcsolódást Nektek!

Madarász kórház:
nem tudom merre van. Én kocsival megyek az 51esen, ha valakit eltudok vinni és útba esik, szivesen elviszem. Gondolok itt pl Mágnesre, ha akar jönni. Nati kiesett, mert kicsit arrébb lakik, Bejci, nemtom te útba esel e?

Lillához való p-s "monológ" nagyon jó :lol: Lilla, mi a nagyhelyzet nálatok?
magdolnam
 
 


Miért nektek kell beadni a szurit??? Menjetek el az ügyeletre és kérjétek meg, hogy adják be. Nagyon izgulok ám!
magdolnam
 
 


Andy
Köszi az sms-t, már kezdtem izgulni. Vivi biztos kivárja a hétfőt, hogy a saját dokid legyen ott.
Hát nem semmi doki. Az még a legjobb mikor férfi létére megmagyarázza neked, hogy amit csinál vizsgálat az nem fájhat. Én ezen tudok kiakadni.

Magdolnam
Jajj de cuki Liza! Úgy látom hasonló a kádunk, vagy uolyan. Ok babynk van és hozzá biztonsági fürdető. Ti szeretitek? Mikortól tud benne úgy feküdni, hogy nem kell a buksiját tartani?

Bejci
Vérnyomásod ok? Mert lehet azért is vizesedsz és fáj a lábad, nem?
Jó hogy végre megvannak a cuccaitok és tudsz pakolászni. Már én is annyira szeretnék.
A 2in1 azt jelenti, hogy a belső nedvszívó réteg és a külső (régen gumibugyi) nedvességzáró réteg egyben van. Nem kell hajtogatni formára a belső rész csak simán ráadod a babára mint az eldobhatót. Tépőzáras, gumírozott. Mosni meg elég a textilpelusokkal és törcsikkel, ha előtte előmosásra bedobod ecettel. Én még mindig gondolkozok a dolgon és lehet kipróbálásra veszek mondjuk 2 db-ot. Ha bejön bevezetem.

Márti
Jó utat és kellemes pihenést! Vigyázz magadra és a lányodra.

Ma beragasztottam Fanni fotóalbumába az új képekből. Már 3 oldal van tele! Szerintem a következőt már a kinti első fotóval folytatom, mert nem szeretném már 4D-vel zaklatni őt.

Ja és eldöntöttem nem válok paramamává!!! Már elkezdtem aggodalmaskodni, hogy nehogy korababa legyen a placenta miatt. Nehogy vérezzek és leváljon stb. na ebből elég!!!! Itt nem lesz semmi gond! Fanni kivárja a megfelelő időt és természetesen novemberben természetes úton születik meg!!! Nem akarom az elkövetkező 10 hetet ilyen idegben élni. De azért biztos ami biztos a hancúr kiiktatva számomra legalább november elejéig.

:?

Kép
Kép
nati80
 
 


Ez a beszéd NAti!!!!!!!!!!!!!! Örülök, hogy így látod!!! Az én kislányom már magától fekszik benne! Néha azért meg kell fogni :) Ülni még nem nagyon tud, de eléggé tartja magát, ami persze az erejéből kitellik!
magdolnam
 
 


Magdolnam
Szerintem az lesz a vége. :lol:
p__lilla
 
 


Magdolnam
Nem akarsz eljönni értem??? :shock: :shock: :shock: Hát meg is vagyok sértődve, hogy ez a kis kerülő már nem fér bele. :lol: :lol: :lol:
Még én sem tudom hol van és a térkép is a kocsiban maradt. De estére megnézem hogy jutok el oda. Egyébként én a népligetnél fogok leszállni a buszról és onnan meg majd meglátom hogyan tovább.

Kép
Kép
nati80
 
 


Lilla
Ti most inszemre mentek, vagy ebben a hónapban még spontánoztok? Mondogassad a versikét és persze dolgozzatok is a babán!
Amit még ajánlok (A Titok), hogy lássad magadat a kezedben a pici babátokkal, és érezzed azt az örömöt és hálát, hogy egészségesen születik meg 2009-ben.
Én ezt tettem. MInden nap magam elé képzeltem ahogy a karomban tartom a babámat. becsuktam a szemem és le is néztem, ahogy a karomban tartom. Most is ezt teszem, de már a novemberi időpontra koncentrálva.
Sose mond, hogy neked is LESZ VALAMIKOR babád. Inkább azt hogy VAN!!!
na csak ennyi, eldugulok.

Kép
Kép
nati80
 
 


ha a népliget útbaesik akkor jöhetsz!!!! persze! Kis kerülő?? :shock: :shock: :shock:
magdolnam
 
 


Tsókolom!

Jelentem itt vagyok! Tegnap is itt voltam, de mire el tudtam olvasni a termést, megérkezett a párocskám, és szinte azonnal honfoglalást hajtott végre a gépnél!

Szóóóóóval, tegnap FELMONDTAM! Bementem délelőtt a főnökömhöz, és nagyon diplomatikusan közöltem vele, hogy kaptam egy nagyon jó álláslehetőséget, amit szeretnék elfogadni. Először kicsit meglepődött, aztán gyorsan palástolta zavartságát. Azt mondta, hogy biztosan jól átgondoltam a helyzetet, ha már erről akartam vele beszélni, ő nem gördít akadályt a munkám elé. Természetesen elenged, írjam meg a papíromat. Felajánlotta, hogy közös megegyezéssel mondjuk föl a munkaszerződésemet, mert akkor ha bármi van, a munkaügyi központba be tudok menni. Jah, és amin a legjobban lepődtem meg! Azt mondta (és ezt többször is hangsúlyozta), hogy ha nem találom meg a számításaimat az új munkahelyemen, akkor - ha nem is azonnal - de nagyon szívesen visszavár! Köpni nyelni nem tudtam, hogy az én főnököm tud emberi módon is viselkedni. Mindenesetre nagyon jól esett,hogy ezt mondta. És én is megnyugodtam, hogy azért nem égettem fel minden hidat magam mögött!
Annyi volt a kérése, hogy a jövő hetet még mindenképpen dolgozzam le ott, mert most egyesültünk a másik tak.szövvel, és az átálláshoz kell egy kis idő (ennek örömére, holnap és holnapután mehetek dolgozni! )
Így ha minden igaz,akkor már csak egy hetet kell ott lennem, utána mehetek az új helyre dolgozni. Nagyon furi lesz! Úgy megszoktam már a napi menetrendet. Az egyik szemem sír, a másik meg nevet! Mindent egybe vetve, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szerettem ott dolgozni. Nagyon jó ismeretségekre tettem szert, és ezt sajnálom otthagyni. De sajnos a mai világban a pénz beszél! A nettó hatvanezerrel több, az több. Pláne, ha most megint ekkora áremelésekre számíthatunk... Azért furcsa lesz a csend, hogy nem járkálnak az ügyfelek, nem zavarnak a munkában a többiek. Várom már! Szerintem jót fog tenni egy kis változás! És hátha babó is úgy fogja gondolni, hogy most már itt az ideje a találkozásnak!

Andy:
Mennek a drukkok! :D

Kép
anda81
 
 


Anda
Nem is tudtam, hogy állást akarsz változtatni. Gratulálok az új melóhoz és a nyugi biztos jót fog tenni neked. Talán a váltás után ott fog lapulni a babó a pocakodban.

Kép
Kép
nati80
 
 


Holka
Küldtem privit.
p__lilla
 
 


Holka
Írtam mégegyet, ha tudsz, légyszi válaszolj.
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Mi ma lettünk három hetesek :lol: :lol:
Nagyon szépen gyarapodik Lili baba :wink:
Bocsi ha ritkábban irok, de a férjemen kivűl sajnos nincs segítségem és mikor leülhetnék a gép elé akkor inkább pihizek.
Sok ez együtt, mosás, vasalás, főzés + még a pici.
Na jó nem akarok panaszkodni....

Márti, nagyon jó pihenést kívánok a hegyekben :lol:

Anda, sok szerencsét az új állásodhoz..

Andy, nem semmi a kórházas történet. Nagyon szorítok neked a hétfő miatt.

Lilla, drukkok mennek az inszemhez :!:

Nati, jól teszed, csak pozítivan...

Kép
Kép
odri
 
 


Bejci, NAti! Nekem a kedd nem 100%, nem emlékszem, hogy múltkor írtam e.... Szóval programilag igen, mert csak reggel kell mennem valahova. Az elmenetel azon múlik, hogy a férjem itthon lesz e, nem e hívják be a munkahelyre és így tud e vigyázni e rá, ill. ha nem lesz az oltástól nyügike.

Nyügi:
hú, ugye megkapta a szurit és tegnap este óta jött ki rajta a mellékhatás, e úgy iagzándiból :cry: extra nyűgössség, de annyira, hogy nem bírtunk 4en vele :shock: meg láz. Szegénykém elég lázas lett 38,5. Annyira sírt, hogy csengett a fülem tőle :shock:

Anda :shock: :shock: :shock: jé, felmondtál? Hát mondjuk havi + 60 ropiért nem mindegy.... :roll: Bizti jó helyed lesz! Hová pártoltál át?

Odri, tegyél fel képet! Én nekem nem megy, mivel a zuram nem hajlanó lustiból, csak telón van kép.... azért szoktam úgy küldözgetni :oops:
Andi, te meg hétfőn menj szülni!!!!
magdolnam
 
 


Hú, annyira de annyira allergiás vagyok! Azt hiszem, hogy belőlem gazdagszik meg a zsebkendő ipat :shock:
magdolnam
 
 


Magdolnam
Következó szurinál,már ott a rendelésen nyomj be egy amid kúpot,így sokkal nyugisabb marad Liza és nem lázasodik be.
Miéert nem tudsz képet rakni,nem tudsz kicsinyíteni?


Andy
Óóó,re szegény. Sajnálom a bánásmódot. Remélem kihúzod hétfőig, de csak nem lesz ez az orvos egész hétvégén…
Igen elírta mindahárom 2 akart lenni,és nem 0.!!!

Anda
Jól hangzik a váltás!Ügyes vagy! Tényleg rendi az exfőnököd…

Márti
nagyon jó pihit Nektek!!

Lilla
Mindjárt olvasom a privit..

Nati
A barátnőm(Emma keresztanyuja) isteníti a Titok könyvet, ő most Kanadában él. Minden héten beszélünk skypon.
De elhatározta, hogy próba elé állítja a könyvet…és kitalálta akkor fog jó munkát tanulni akkor fog egyenesbe jönni a kinti élete….ha lát valahol egy pávatollat!!!
És rá egy hétre elment vendégségbe (tesója egyik ismerőséhez, most voltak ott először vendégségbe)…és belépett az előszobába és a vázában dekorácíóként csak pávatollak voltak) A pasi észrevette,hogy barátnőm dermedten nézi a pávatollakat és kihúzott egyet és átadta neki vigye haza!!!
És nagyon durva de miközben ezt mesélte Henim Lolka Bolkát nézett (kb 5 mp-ig jelenik csak meg a páva a mesében ) és mi a Férjemmel pont akkor pillantottunk a tv felé amikor ez a páva megjelent…..

Lányok
De jó Nektek,hogy találkoztok!!!

Bejci
Bizony ideje haladnotok az előkészületekkel… Ügyik vagytok a vásárlással!!!
holka
 
 


Szegény Emmának tegnap türelmet kellett tanulnia... :(
Reggel Heni fosizott és hányt egyszerre...persze pont abban a pillanatban kezdett jelezni Emma,hogy feléredt...
De mivel Henire a szobában jött rá a rosszullét és apuja felkapta,hogy szalad vele a fürdőbe így kb 3 helyszínem kellett a cuccot eltakarítanunk+ Henit kimosni + apuját akinek a lába tiszta maszat lett....Emma pedig már kezdett bedühödni,szegény vagy negyed órát ordított.... :(
Nem tudom mi volt ez Heninél....még délelőtt volt egy kis fosi,hányás több nem...estére meg teljesen formált széklete volt már!! :shock: :shock:

Délután elvoltam a lányokkal 3 órán keresztül a szabadban!!! Emmát beleraktam a hordozókendőbe...bölcső pozicíóba és végigaludta a 3 órát!!!
holka
 
 


Hm, van is itthon olyan kúp. Kipróbáljuk! Azért nem tudom feltenni, mert fel sem tölti :cry: , de azért küldök egyet mmsben :) -remélem nem baj-
magdolnam
 
 


jajjj szegény kislány. Lehet, romlottat evett
magdolnam
 
 


Csajok!
Andytól kaptam sms-t. 5 óta kórházban van, 5 perces fájásai vannak. Úgyhogy ma megszületik Vivien. DRUKKOLJATOK NEKI!!!!!
p__lilla
 
 


Holka
Írtam megint privit!
p__lilla
 
 


Magdolnam
Szegény Lizus, rossz lehet neki ilyenkor. De nem tart ez hosszú ideig. Legalább én már tudni fogom mire számíthatok Fannival az oltások után.
Tényleg mi volt a 2. oltás? Én is nagyon gondolkodom a nem kötelezők közül 1-2-ben.

Holka
Tudod nekem is bejött a Titok. nagyon nega voltam abban az időben, depis is voltam rendesen, de a könyv megtanított a + gondolkodásra. És bejött!!! Ezért is ajánlottam Lillának.
Szegény Heni, lehet valami gyomorrontás volt? De az is lehet rajta gyorsabban átszaladt a vírus.

Andy
+++++++++++

Lilla
Várjuk a fejleményeket Andyról.

Lányok! Az lehetséges, hogy ha oldalamra fekszem akkor Fanni a sarkával rugdossa? Akkor ezek szerint keresztben van??? Hogy tudnám ösztönözni, hogy végre irányba forduljon? Van erre jó módszer?

Kép
Kép
nati80
 
 


Andy!!!
Nagyon drukkolok!!!!!!!! Könnyű szülést kívánok Neked!!!
Remélem ma reggeltől ha nem is a saját dokid de legalább egy kedvesebb doki ügyeletes!

2 hósan DTP első részét (Dyphteria-torokgyík, Tetanusz, Pertusis-szamárköhögés ellen kapják)
IPV: járványos gyermekbénulás elleni vakcina
HIB:haemophilus bakterium elleni
Ezek ellen kapott tegnap Lizus!

Nati
Emma fejvégű fekvésénél folyamatosan az oldalamon dugta ki a kis kezét lehet te is azt érzed. Amúgy még van ideje befordulni,Emma 31 hetesen lett először fejvégű.
én még nem olvastam a titkot,de szerintem minden alkalommal mondja barinőm,hogy vegyem meg!
holka
 
 


Holka, a hematológus mit csinál? Tudom, hogy a vérrel foglalkozik, de milyen problémákkal lehet hozzá fordulni?
magdolnam
 
 


hűűű andi :D +++++++++++++++++++++++++++++++++
magdolnam
 
 


Holka
Ezek közül melyik a kötelező és melyik a nem kötelező oltás?
DTP gondolom kötelező. A járványos gyermekbénulásra is lehet érdemes beadatni. És a harmadikat nem ismerem. Persze ezen van még időm gondolkodni.
Én nagyon a sarkának érzem amivel bököd a kis drága. Főleg az erő miatt is arra gondolok. Olyanokat dobbant, hogy néha csak úgy felszisszenek. De nagyon jó érzés és tudom már nem sokáig fogom ennyire erősen érezni, mert fogy a helye.

Kép
Kép
nati80
 
 


Mágnes
Még tegnap küldtem privit, hogy mikor járok pesten.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati
az egészet együtt kapja meg ilyenkor minden 2 hós baba.

Magdolnam
minden vérrel,vérképzéssel kapcsolatos problémával.
holka
 
 


Andy: DRUKK-DRUKK +++++++++++++++++++++ :lol: :lol:

Holka: JAj, nagyon sajnálom Hencit! :( Mostanában többször volt neki ilyen fosis-hányós napja, nem? Remélem hamar rendbejön. Gondoltam egyébként, hogy valami "fennforgás" van nálatok, mert nem jelentkeztél egyik topicban sem!

Nati: Nekem 19. hetes uh óta mindig koponyavégű fekvésben "kapták el" Biust, ennek ellenére én is azt hittem, hogy keresztben fekszik, mert bal oldalon lennt, és jobb oldalon fennt éreztem legerősebben a mocorgásait. Amióta "hullámzunk" és "lenn délen" is baromi erősen tud nyomni, azóta elhiszem, hogy fejvégű.

Magdi: Hát a kedd nekem is csak annyira 100%, hogy délelőtt még uh, nst, aztán előtte hétfőn ugye hidegfront... szóval remélem minden o.k. lesz és tudunk menni. Láényok, de nem baj, ha nekem jön a férjem is? :roll: Mert én nélküle már sehova sem megyek....

Lányok! Akár a Titokban van, akár az agykontrollon mondják el, egy biztos: A GONDOLATNAK TEREMTŐ EREJE VAN!!!!!! Ezért volt jó az, amit Nati is csinált, hogy elképzelte magát babásan, én is magamba beszéltem, hogy "márpedig én babát várok!"... és tényleg! Szóval én hiszem, hogy a rágondolás még az esetleges szervi dolgokon is tud javítani. Hány és hány olyan esetről lehet hallani, hogy gyógyíthatatlan betegségből meggyógyult valaki, mert hitt abban, hogy ő egészséges lehet! Szóval csajok, aki még nem babás: TESSÉK MINÉL TÖBBET A BABÓCÁRA GONDOLNI ÉS VALÓSÁGGÁ FOG VÁLNI!!!!!! :wink:
Vendég
 


baj :shock: miért lenne baj? Az én uram is akar jönni, de akkor a babát hová raknáánk??? :roll: Remélem elmúlik az injekció utóhatása, mert elé g kimerítő így vele.

Igen, erre mondják azt, hogy "fejben dől el minden"
magdolnam
 
 


Andy!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++
Drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ditta76
 
 


Magdolnam
Nem tud anyósod vigyázni addig Lizára? Hiszen jól kijönnek egymással, nem? ha a párod is akar jönni a tanfolyamra. vagy nem erről beszéltél? :roll: :lol:

Bejci
És ez az agykontroll visszafelé is érvényes! Ezért is nem akarok többé koraszülésre, lepényleválásra stb-re gondolni. Fanni jól van odabenn és esze ágában sincs kijönni november közepéig. Placenta meg magától érthetődően a jó helyén marad míg Fanni kibújik.

Kép
Kép
nati80
 
 


ők kedden szerdán pnteken szombaton és vasárnap nem tudom miket tartanak, ill gyülekezetbe járnak és ezért ők nem érnek rá. Kb olyan fél 9 tájt szokott vége lenni, de van mikor már fél 7kor vagy fél 8 :roll: kor vége. Apámra nem tudom bízni, anyám meg ha megtudja, hogy jövünk, akkor ált. nincs otthon, ill most megint olyat mondtak nekem, amiért nagyon berágtam. Konkrétan azt hogy teher vagyok nekik és kényszerűségből vigyáznak a babára. Haha.... vigyáznak.... csak nekem kell tisztába tenni, meg megetetni, amúgy ők őrzik az álmát... Na nem akarok családi bonyodalmakba menni
magdolnam
 
 


Nati:
Mikor is lesz a Madarászos tanfolyam? erősen gondolhozom, hogy mennék, Apa is pártolja, csak hát Annát még el kéne helyeznem.....

Andinak drukk!!! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes: Bár Nem engem kérdeztél, de én válaszolok: a tanfolyam kedden 16 órakor kezdődik, 10 perccel előtte kell ott lenni és 2.000,-Ft.
Vendég
 


Sziasztok! 53 cmrel 3200 grammal megszülettem. Anyu és én is jól vagyunk. Nagy Vivien
p__lilla
 
 


Andy

Gratulálok Vivien születéséhez! Sok örömöt és még több tejcsit kívánok nektek!

Mágnes
lehet eljönnél kedden? Tök jó lenne!

Magdolnam
Nagyon sajnálom, hogy megint ilyen rossz a hangulat a szüleiddel. Ré kellene kérdezni a kórházban, hogy lehet e babával menni. Nem hiszem hogy gondot okozna.

Kép
Kép
nati80
 
 


ANDY!! HATALMAS GRATULA!
Jó egészséget és sok tejcit kívánok! Remélem hamarosan látjuk Vivien első fotóit!


Kép
Vendég
 


Magdolnam
Itt kérhetsz infót
program vezetője (dr. Szántó Imre főorvos) készséggel nyújt további információkat (tel/fax/üzenet: 416 32 39 E-mail: adjutor@posta.net) www.bolcsohalal.hu

Kép
Kép
nati80
 
 


Jelen gyakorlatunk szerint a szülőket minden kedden fogadjuk a Madarász Kórházban. Éspedig a monitor forgalmazása 14,30 és 16 óra között folyik, az oktatás pedig 16 óra és 17,30 között . Előzetes bejelentkezés nem szükséges, minden megjelenő szülőt fogadunk az érkezés sorrendjében [color=darkred]( a foglalkozásokhoz a kisbabát nem kell elhozni, de a babák jelenlétét toleráljuk)[/color]. Sürgősségi esetben előzetes telefon megbeszélés szükséges.

Kép
Kép
nati80
 
 


Sziasztok!

Andy!!
Szívből gratulálok a bébidhez!! :) És ahhoz képest, hogy első baba, hamar meglett!

Jajj, lányok......ezt az iszonyat hőséget hogy bírjátok?? Én csak lődörgök a lakásban, nem találom a helyem...ha kettőt lépek, már fulladok, és szakad rólam a víz...bár lehet, hogy közrejátszik, hogy elkapott valami vírus is, mert köhögök, folyik az orrom...szóval padlót fogtam.......
HIDEGET AKAROK!!!!!!!!

D.

Kép

Kép
ditta76
 
 


Andy
Itt is gratulálok nektek. Ügyik voltatok. Sok boldogságot, és sok-sok tejcit!
p__lilla
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?