Márti: A nagy pocak az konkrétan 115 cm haskörtérfogatot jelent. SZóval a 160 cm-s magasságomhoz elég nagy! Asszem erre mondják, hogy széle-hossza egy!
Fiúk cukik lehettek, ahogy érdeklődtek baba-születés ügyben. Jót mosolyogtam rajta!
Magdi: Liza egy kis hős! Nekem nagyon összeszorult volna a szívem, ha így lefogják a kisbabámat! Milyen oltást kapott?
De jó, hogy Te is tudsz jönni a Madarászba! Akkor már 3-an vagyunk! Jó lesz találkozni Veletek!!
Nati: Mi az, hogy 2 in 1 mosható pelenka? Én mosható pelenkában nem gondolkodom, pedig biztos környezetbarát, meg minden, de ha arra gondolok, hogy így is hetente 3-szor mosok, erre jön majd, hogy a baba dolgait külön mosom... szóval a pelenkára már nem lenne energiám.
Babaruha mosás- vasalás: ismerős az érzés... én is alig vártam, hogy a szekrényben sorakozzanak a kimosott, kivasalt rucik, de szerintem sincs értelme addig belekezdened, amig tartanak a munkálatok.
Holka: Te aztán ügyes vagy. Bár én tudnék mindent akkor csinálni, amikor kell! Pedig nekem még nincs két kiscsajom!
Andy: Allergiám nem jobb, sőt tegnap a szemem is úgy bedurrant, hogy kamillával mosogattam vagy 2 órát. Gógyszert úgy döntöttem nem veszek be. Valahogy majd csak elszenvedek vele...
Lilla: Hogy álltok a petécskékkel? Na akkor most küldöm Neked a barátnőm által anno nekem írt - néhol kicsit értelmetlen, de hatásos- "peteérlelő" verset: Íme:
Picike Peték! Próbáljatok pajzán paripaként peckesen pásztázva peteérni, ne piperkőcen poshadtan punnyadva pihenni. HAJRÁ LILLA!!!
Viri: Szerintem ha levest kívánsz, akkor egyél levest! A szervezeted tudja mire van szüksége. Amúgy szedsz valami terhesvitamint? Mert akkor pláne nem kell aggódnod amiatt, hogy mit eszel.
Mágnes: Én is megnéztem a babaruhákat, nagyon szépek. Mi a tesóméktól örököltük a ruháink nagy részét, de már úgy tele vagyunk, hogy jelen pillanatban csak a legkisebbek férnek el a szerényben.