Hú csajok, ezt már szeretem, van élet!!! Én is jövök néha, kikapcsolódok a dobozolásból, a pakolás lassa megy...
Tündi
Köszönöm a jókívánságokat, nagyon örültem neki!
Hát képzeld volt kisebb ünneplés a napján, nagyon édes volt a gyerekem, olyan megható ez..., de sajna este 7 fele annyira sokat hányt, hogy kórházban kötöttünk ki... Addig kutya baja nem volt, 1 óra alatt teljesen kiterült..
Nagyon ilyesztő volt az egész, apa pont visszajött Pestre, mi még a Balcsin maradtunk a jó időben...Mentő, Marcali...apa vissza
Már jól van a kis drága, ételmérgezésre gyanakszunk...
Nem semmi, hogy Balázs megy,mondjuk mindent hamar csinált, ez igen!!!!!
Mona
Nektek is szívből gratulálok az első lépésekhez!!! Ezek olyan csodás dolgok!! Tényleg jó nagy Danus...
Emma
Ez egy gyönyörű zebra!!!! De jó, hogy megkegyelmeztél neünk! Láto van kis segítő kéz a fotón!!!! Vigyázz magatkra! Megkérdezhetem hányadik spontán hónap volt?
Timi
Olyan aranyos vagy, hogy gondoltál ránk. Pont tegnap elmélkedtünk apával, hogy már szeretnénk is, de még kicsit jó lenne hármasban is. Nem tudom, majd megérik a dolog...
Hú, az nagyon jó érzés, amikor odabújik. Lencus is csinálta már egy párszor, de még nem ölelget. Mennyei érzés...
Tücsi
Jól bírod, ügyi vagy. Még nem is dícsétem meg a rékás falvédőt, pedig nem semmi
Varrógéped is van???
Haga
Bizony szala az idő!! Amikor Lencusnak csináltattam a tortát és kérdezték mi legyen ráírva, a könnyeimmel küszködve mondtam, hogy csak annyit :Leke 1 éves.
Ja, Lencus is morgott, már sajna leszokott róla...
Nelli, Amica
Jobbulást kívánok a kicsiknek, nyugalmat nektek!!! Tudom, ha a gyerekekkel vmi van, az ember lányának nincs komfortérzése.
Bogáncs