Sziasztok Mamik!
Aranyosak vagytok, h aggódtok.
Nincs semmi különös, inkább csak most kezdem felfogni az új élethelyzetemet.
Kicsit félek a jövőtől, szeretnék tanulni, le kellene tenni a jogsit de pénz nem sok van.
Szeretnék dolgozni, de a melóhelymre csak 8 órában tudnék visszamenni.
Párommal végre kezdünk egyenesbe jönni, bár eddig sem volt gond, furi, de rájöttem, h igazából akkor van probléma ha anyós a színre lép.
Ők kb. 2 hónapja nem jöttek fel meglátogatni az unokát, ha látják, akkor azért, mert mi mentünk hozzájuk.
Hülye egy helyzet.
Igazából én egy harcias ember vagyok, túl nagy az igazságérzetem és mindig védeni akarom magamt, mert úgy érzem egy észrevételnél vagy kritikánál, h én totál rossz vagyok.
Röviden, kicsit dinka és hp hő vagyok, akinek nem is kellene miért depiznie, de hát ez van.
Helyzet felismerve már régóta, de változni nem könnyű, de muszáj ha boldog akarok lenni..
Ja, és ami mostanában zavar és fáj, h mostanában esett le, h nincs egy férfi családtagom sem, akivel másképp tudnék beszélni mint anyummal.
Apum elhagyott minket, még az unokáját sem látta, nem hív, ha hívom nem veszi fel.
Papám vegetál, másik nagyapám meghalt, anyum öccse meg szintén tojik ránk.
Nem könnyű ezt sem feldolgozni.
Igazából párom apja jelenthetné a megoldást, de ő mégsem pótolhat egy apát, és ő amúgy sem az az ember, akivel lehetne őszintén beszégetni..
Hát nem röviden, de ennyi.
Kicsit kusza, kicsit zavaros.
Viszont ez csak belül van, kifelé próbálok boldog és nyitott lenni, vasárnap indulunk Mezőkövesdre 5 napra pihizni, ma megyek fodrászhoz kozemtikushoz.
Kicsit simítok a háborgó lelkemen.
Marjan
Hívjál nyugodtan, nem kell ehhez engedélyt kérni!
És nem akarok eltünni teljesen, csak önelemzek és ez nem ide való..
Bár ez babás fórum, mégis annyian itt öntjük ki a szívünk.lelkünk baját.
No ennyi, és szerencse, h Maszat ebből a hülyeségemből mit sem érez.
JA és híztam 3 kg-t
!!!!! NA ez is kikészít.
Megkérdezték múltkor, h jön a kistesó....