Sziasztok!
Ati este 9-től reggel 7:30-ig aludt. Eddig max. 6-ig aludt. Pedig apja akkor kelt és nagyon hangos volt, állandóan tüsszögött és fújta az orrát az allergia miatt, de ez sem hatotta meg.
Reggel meg mikor kiveszem a kiságyból, amiben természetesen 180 fokos fordulatott vett, rögtön mosolyog rám. Nagyon szeretem a reggeleket. Akkor a legérzékenyebb az én nagyfiam.
Ja, és ma reggel betolt 180 ml tápszert. Ez nálunk nagy szó. Példaképpen leírom a tegnapi napunkat.
6:00 – 100 ml tápszer
9:15 - 50 ml barack-banán püré pár csepp citrommal
10:30 - 130 ml tápszer
14:00 – 170 ml tápszer
17:00 – 90 ml tápszer
19:00 – 50 ml tápszer
20:30 – 160 ml tápszer
Szőlő: Nekem is nagyon tetszik a blog.
Nálunk napi 2 kaki van. Nagyon sokáig én is tudtam, hogy mikor fog kakilni, de mostanában már össze-vissza nyomatja. Tegnap délután is, lefeküdtem mellé, hogy játszak vele, erre érzem, hogy gondok vannak…
Puszi: Én még csak egyszer kaptam ilyen nyálas puszit, de rettenetesen jól esett. Remélem, hogy idővel egyre több lesz. A simogatás még nagyon nem megy neki, inkább ütögetés lesz belőle.
Ati, akkor blokkol le, amikor finom, apró puszikat adok neki, vagy ezret. Ő inkább bújos!
Fog: Nálunk a nyáladzás, felsírás és hasmenés jelentkezett eddig.
Ollem: Én is meglepődök néha, hogy egy üveggel, vagy egy újsággal sokkal jobban elvannak( és az elmaradhatatlan távírányító). Persze ezeket csak felügyelet mellett adom oda neki, nehogy valamit lenyeljen.
Jó késő szoktál enni. Én már nem merek olyankor, mert rakodik le minden.
Etetőszék: Én még a pihenőszékben etetem. Az ülés még csak pár másodpercig megy neki egyedül.
Celesztina: Köszi az infót. Sajnos én biztos nem fogom vinni ilyenre a picit.
Nem semmi, milyen meleg van nálatok. Sajnálom!
Volt tegnap House??? Úristen! Hol jártam?????
Benettke: Szióka! Jó ötlet a tali! Mostanra már biztosan többen eljönnének!
Lekri: Sajnálom az éjszakákat!
Nono: Biztos jobb lesz idővel. Neked is és Szonjának is szoknia kell. Utána te is jobban fogod érezni magadat otthon.
Kritta: én is hiába vágom!
Atizka: Engem érdekelne, hogy mit csináljak Atival. Szoktam neki magyarázni, állathangokat utánozni, képeket mutogatok gyorsan neki és közbe mondom mi, micsoda, mindig beszélek hozzá, de kevésnek érzem így is magamat.
Geni: Gratula a fogakhoz! Szerintem ti vagytok az elsők, akiknek már tényleges kint van. Elnézését kérem, ha valakinek mégis van. Írtó helyes Ruben.
Tim27: Én is akartam írni a Dentinox gélt, de látom már megelőztek.
Marjan: Örülök, hogy jobban vagytok! Szép nagyok vagytok. Mi hétfőn voltunk a 4 hónapos oltáson. Ati 6600 gramm és 66 cm. Ő inkább hosszú. húúú, micsoda ördögi számok.