Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tegnap elég vacakul voltam, nem is tudtam jönni. Egész nap feküdtem volna, ha a kicsi fiam hagyott volna. Ma már jobban vagyok. Délelőtt voltam a tb-be, bankba, postán szóval ügyintéztem :) Most apa elvitte a kölyköt, én meg főzök, meg netezek :)

Nati: nagyon helyes Fanni baba. Olyan cuki a kis lába :)

Odri: milyen kis helyes Lili baba. Büszkék lehettek rá!!!

Andy: hogy bírod? Látom még mindig egyben…

Holka: klassz lehetett az első séta. Képzelem ahogy Heni tolta a kocsit. :) Nálunk majd Kende fog crossizni. :) Nagyon helyes Emma lány. És tényleg milyen kis minike :)

Magdolnam: örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Én is szeretem ezt a helyet. Tényleg pazar :) A 3 év nagyon sok!!! Nem kell annyit várni. Sőt van olyan ismerősöm akinek a két gyerek között 15 hónap van és császáros volt az elsővel is. Igaz kockázatos, de nekik „becsúszott” a második.

Nati: mikorra kell kész lenned a szakdolival? És a baba előtt még államvizsgázol is?

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Holka: Emma annyira cuki, hogy már negyedszer léptem be a bnetre csak azért, hogy megnézegessem a képeit! Annyira picur és törékeny!
Ja, a privit türelmesen várom, nem sürgős.... :)

Magdolnám: Te se fukarkodjál Liza képeivel!! Tessék felrakni néhányat!! :wink:
Vendég
 


Viri, miért kockázatos?????????????????? Tiszta ideg vagyok :oops: A kontrollon kérdezte a dr, hogy megjött e már? Én meg mondtam, hogy nem és ezen csodálkozott :shock: És még a mai napig semmi. Nem értem. Nekem nem indult be a szülés, hanem azonnal császár volt, elvileg már meg kellett volna jönni, vagy ezhogy van pontosan??????????????
magdolnam
 
 

 
 

és Viri, neked hogy fogják számolni a fizud? Mert ugye a 2.évtől 25.000körül mozog a gyes. Tényleg, ez számomra egy érdekes kérdés :shock:
magdolnam
 
 


Viri
Még Fanni születése ill a kórházba fekvés előtt le kellene adnom a szakdogámat és akkor, ha ez sikerült, februárban lenne az államvizsgám.

Kép
Kép
nati80
 
 


Magdolnam: azért kockázatos, mert szétrepedhet a következő terhesség alatt a méhedben a varrás. Én nem értek hozzá, de a csajnak elég sokszor kellett mennie ellenőrzésre. Az egy évet minimum ajánlják, hogy várjátok ki. De ő szülés után 3. hónapban lett újra terhes. De nem lett semmi baja hála égnek.
Mensi: én júni 28-án szültem és nov. végén jött meg. Cirka 5 hónapra rá. Úgyhogy nyugi!!!!!! Sőt van akinek még később jön meg, de van akinek előbb. Nem tudom ez mitől függ.

Hát nem egyszerű téma a gyes alatti szülés. Most elmegyek táppénzre, mert az jobb pénz mint a 25e gyes. Utána meg szülési szabadságra, meg gyedre. Elvileg mivel nekem jó pénzem van így a max gyedet fogom megkapni.
És most apa veszi majd igénybe a gyest Kende után, mert mellette dolgozhat 8 órában, én meg táppénzen leszek, de akkor nem jó, ha mellette gyesen vagyok, mert akkor nem a korábbi fizum után számolnák a táppénzt, hanem a bruttó 28e után. Szóval nem mindegy.
De nagyon sok kever-kavar van az egészbe. Minden attól függ mennyi a pénzed, mert van akinek érdemes elmennie szabira táppénz előtt, van akinek viszont muszáj elmennie 180 napra melózni. Meg figyelni kell ezer dolgora. Én amióta kiderült, hogy babát várok (3 hete) azóta rágom ezt a témát és ma tudatosult, hogy mit tehetek. Egyébként minden eset más és más.... Elég bonyolult minden eset.

Nati: akkor még pont meg tudod csinálni. ;) Az államvizsga meg könnyen fog menni. Gondolom anyud majd besegít mikor tanulnod kell.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


sziasztok megint!

csak gyorsan bekukk, ma nem voltam itthon, anyunál voltam.
a méretei:
bdp: 95 mm(39 hetesnek felel meg)
FL: 73 (38 hetes) és az AC: 325 (37 hetes)-de ez mindig kisebb volt.
tehát nem aggódunk
pénteken újra nst, újra vizsgálat hogy ki vagyok e nyílva.
ezek szerint nem szept 1, hanem 8-hétfő a terminusom vége.
majd meglátjuk. kedden úgyis jöna lehűlés


most csak ennyit, majd holnap írok mindenkinek
szép estét
a babáknak sok jóéjtpuszit küldünk

Kép
andyfekete
 
 


Bejci, még nem tudom a keddet :oops: :roll:
VoltunkVeszprémben, huh, az nagyon szép hely!!! NEm gondoltam volna, hogy enyire :shock: voltunk az állatkertbe, hát az valami gyönyörű környezetben van :lol: a tengeriröfiknél leragadtam :oops: és Ninára gondoltam. Szegénykém. Lizus, jól megregulázza a sírásával, csórikám teljesen kivan idegileg. Amíg mi Kenesén nyaraltunk, Nina is nyaralt, a mamámnál. Az én drága malackám ismeg a mami is nagyon élvezte, mert mind a kettő legalább tudott valakivel beszélni :D Állítólag Ninának be sem állt a szája. Hazahoztuk és csönd van, meg nagy heverészés :lol:

A csíkjaidat pedig gyakran kend, talán a sima babaolaj is jó, sőt nem is talán.

Atya gatya!!! Te is már eléggé a végén vagy. Jajjj ez annyira izgi!

Tápszer, hát.... visszatértünk a bebára, de most azért lett jó, mert anyós talált valami szuper természetes alapanyagú teát. Rooibos. ez teljes mértékben kiváltja a görcsoldó GYÓGYSZERt!!!! ÚGyhogy ha netán valamelyikőtök babója pocakfájós lenne, nagyon ajánlom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
magdolnam
 
 


Andy: jajj már azt hittem indultok a kórházba. Minden üzidbe ezt várom már, hogy indulás van. :) Annyira izgulok már. Mintha én mennék :lol:

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Viri, köszönjük szépen :lol: :lol:

Nati, Lili 50 cm volt, és csak az 50-es rucik jók rá :lol: :lol:
Van, hogy az is egy picit nagy :wink:

Kép
Kép
odri
 
 


Ma megyünk oltásra, hu ez annyira nem hiányzik nekem. Nagyon fogom sajnálni a pindurkámat.

Jaj mensiről akartam kérdezni.... szóval ugye nekem csaszi volt és nem szoptattam, nekem mennyi időn belül kellene megjönnie??????? Mert az orvosom eléggé csodálkozott azon, hogy nem jött meg és tökre kétségbe vagyok esve!!!!!!! Valaki tud erre mondani valami okosat???
magdolnam
 
 


sziasztok!

még ittvagyok és 2 in 1. tegnapi vizsgálat óta picit vérezgetek, de ez normális azt mondta a doki. remélem holnapra elmúlik, mikor megyek nstre meg újra vizsgálatra. de titkon azt remélem, hogy holnap nem kell már vizsgálatra mennem, nem lesz a dokim, és nincs kedvem másik keze alá kerülni. gondolom érthető.

majd meglátjuk, bár kislányom egséz éjjel mocorgott, de azért én tudtam aludni most sokat:) (4-5 órát)

magdolnam!
szeritnem még ráérsz mensizni, valakinek abszolút nem jön meg míg szoptat, az lehet 1 év is, a tápszeresekről nem tok sajnos.
nagyon örülök hogy jó kis tápszert találtatok Lizának!

Kisvirág!
aranyos vagy! én is várom már a nagy napot. biztosan nehéz lesz, de már tényleg szeretnék rajt túllenni. csak ne lenne ilyen meleg, nagyon idegesít.
és te hogy vagy? émelygések? szagok? mit kívánsz enni?
enm vagy túl fáradt?

Odri! privi ment.
én is szeretném ha 1 héten belül megszülnék, nekem is pici baba kell, már 3200 grammos a tegnapi uh szerint, nem aakrok nagyobbat. szeretema pici rucikat.

nati!
sikerülni fog az államvizsga, ügyes vagy a vizsgáidat is szépen megcsináltad. erőt fog adni picilányod, majd meglátod!

Bejci? Muffin? Lilla, Ditta hogy vagytok, hol vagytok?

Kép
andyfekete
 
 


Magdi!
Szurihoz kitartás.....ez a szükséges rossz, át kell esni rajta sajna...
Én is úgy tudom, hogy aki nem szoptat, ált. már szülés után 6 héttel meg szokott jönni.....Nekem mindkétszer csak 8 hónapos korukban jött meg, de ők nagy cicisek voltak, tehát én más kategória vagyok.... :wink:

Andy!
Én is mindig benézek, hogy mi van már.....gondolom, rossz ez a várakozás....

Holka!
Csajok zabálnivalók!! :) :)

Én tegnap voltam a dokimnál, szerencsére teljesen zárt vagyok, viszont írt fel gombára kúpot..... :roll: Bár én nem tapasztalok semmit, de ő valamit látot...azt mondta, a biztonság kedvéért használjam!

D.

Kép

Kép
ditta76
 
 


Jó reggelt!

Magdolnam
Én ebben sajna nem tudok segíteni neked. Miért nem kérdezed meg a dokidat? Mert ha már ennyire tud rajta csodálkozni, mondja is meg mi lehet az oka annak, hogy még mindig nincs semmi.

Bejci
Nekem már most kirepedt a pocakom, pedig hol vagyok még tőled időben. Pedig én is kenegetem és masszírozom szorgalmasan, de Fanni néha olyan furimányosan kidudorodik, hogy szerintem azt nem nagyon bírta a pocakom bőre.
Én eleinte babaolaj géllel kentem, majd sima babaolajjal, most meg aventos és Babés stria elleni krémmel. De ez tényleg pusztán a genetika és kész.

Andy???
Kivárja a kislány az új korának megfelelő 40 hetet? Bárcsak Fanni is így tenne!!! nagyon örülnék neki.

Viri
Hogy vagy?

Muffin???

Kép
Kép
nati80
 
 


Ja, és azt mondta, hogy a 34. héttől nst........szerintetek??? Ez nem csak a 36.-tól indul? Vagy lehet, azért hívott hamarabb, mert már a 3. baba? Na mindegy, ezen ne múljon!

Kép

Kép
ditta76
 
 


ANdy: Vérezgetsz???? :shock: :shock: :shock: Ez tényleg normális? Én biztos megijednék... Nagyon drukkolok már Neked!!! Beszélj már Viviennel, hogy egy egész topic kíváncsi rá!!! Illene nem megváratni minket!!.. és Téged sem. :wink:

Magdi: Mensi ügyben én sem tudok okosat mondani! Tudod, én még akkor sem menstruáltam normálisan, amikor kellett volna.. :? De ma beszélek a sógornőmmel, ő is csaszis volt márciusban és megkérdezem Tőle. Oltásnál gondolok Lizára és drukkolok, hogy jól viselje!

Ditta: Én ma megyek az 1. nst-re. Ahogy én láttam, nagyon dokifüggő, hogy kinél mikor kezdik, de szerintem is az van a dologban, hogy nekem már 3. baba.

Nati: Hát stria ügyben úgy vagyok, hogy azt hittem nekem nem lesz. De akkorára nőtt a pocim, hogy csak na, ezt már nem csodálom, hogy nem bírja a bőröm. Szakdoga ügyben 1 jótanács: tényleg állj neki minél hamarabb, nehogy úgy járj, ahogy én.... Tavasszal elhalasztottam a szakvizsgát azzal, hogy majd a nyáron tanulok rá.. Erre itt van mindjárt a baba és én elő sem vettem, és novemberben muszáj megcsinálnom, nincs több halasztási lehetőségem. :?

Tudja valaki, hogy allergia ellen lehet-e szedni valamit? Régen szedtem a Coryzalia-t, az egy homeos cucc, és most annyira kínoz ez a szar allergia, hogy orromon nem kapok levegőt, ki se dugul, hiába fújok el egy 100-as zsepit...így elég nehezen menne a szülés attól tartok...
Na rohanok nst-re, majd jövök.

ANDY: Tessék menni szülni!!!! :wink: :wink:
Vendég
 


Bejci, semmi gyogyit nem lehet!!!!!!! Én is az vagyok és dr szigorúan tiltott tőle. Amit tegnap írtam a rooibos tea elvileg jó + kecsketej :roll: más nem jut eszembe. Köszi hogy gondolszránk
magdolnam
 
 


Magdolnam
Amíg a dokinál vagytok csak Lizával legyél elfoglalva, oda se nézz a szurira, beszélgess a lánnyal és akkor talán ő sem veszi észre, hogy megszurták. Hidd el csak neked esik annyira rosszul a szuri, a babák sokszor észre sem veszik.
Kitartást!

Andy
Tényleg mehetnél már szülni.

Bejci
Nekem még nem is olyan hatalmas a pocakom, de mégis van egy vékony lila csíkom, ami legalább 8 cm hosszan nyúlik fel. Ha nem vastagodik meg jobban, akkor utána alig lesz látható majd.

Hú nálunk megy ám a melő a lakásban fenn. festők, burkoló dolgozik, egész nap csiszolnak, flexelnek stb. Párom meg csinálja a lépcsőnél a gerendakiváltást. HALADUNK!!!! Csak a pénzünk fogyott el. :?

Kép
Kép
nati80
 
 


Andi, sztem lassan itt az időd a vérzés miatt!!!!!!!!!!

Nati, aszem igazad lehet, hogy nekem fog fájni. 1re megyünk. A keddet még nem tudom, majd leírom mér. Épp etetek és fél kézzeé írok
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Életjel! :wink: :lol:

Mostanában kihasználjuk a nyár utolsó melegét és kirándulunk 1000-rel! :wink: Sógóréknál jártunk falun, honap meg megyunk megint a hegyekbe!! :lol: Már nagyon várom!!!!

Magdolnám:
drukkok mennek a szurihoz délutánra Liza babának! :cry:

Andy:
nem a nyákdugó, amit te vérezgetésnek észlelsz???? :wink:

Odri:
de édes Lilli baba! :lol: Olyan keveset irsz magatokról!

Holka:
hogy vannak a csajok????
Csak érdeklődőm, tudod nekem két legényem van.... :wink: :wink: :lol:

Nati:
sok sokert a dogához és majd a vizsgához!
Még mindig tologatod a házban a babakocsit?? Én is azt csináltam Robinál :lol: :wink:

Bejci:
mekkora az a nagy pocak???? :wink: Már nincs sok hátra neked sem....

Erika????
LIlla????

Ditta:
és használni fogod a kúpot?
Gyerekek várják már a kistesót???
Az enyémek már nem győzik kérdezni, mikor jön már...Nem kellett elmagyarázd nekik, hogy jön ki onnan??? MErt tőlem megkérdezték :lol: :lol: Szerencse azt nem, hogy ment be oda :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Nati
Emma 52 centivel született. Nagyon mini de mégis határozottan látszik rajta mennyire „masszívabb” lett az elmúlt 2 hétben…

Bejci
Írtam privit.

Magdolnam
Nekem nem a pocakosság hiányzik mert semmiért nem adnám, hogy mostmár itt van velem Emma!!! Viszont olyan furi,hogy főzök és érzem a sütő melegét a hasimnál és hátrébb lépek az óvatosság kedvéért vagy mikor Heni hevesebben ugrik az ölembe még mindig védem a hasam…
De abban is ezerszázalékig biztos vagyok,hogy lesz 3.gyermekünk is! Egyszerűen rajongok mindkét pöttömömért!!!
Ha nyernék a lottón 5 gyereket is bevállalnék….De most egyenlőre költöznünk kell nagyobb lakásba….

Első mensi ha nem szoptatsz a 6-8.héten várható. Ez általában anovuatiós ciklus végén jelentkezik. Első ovulatiora általában 12.héten lehet számítani.
Tehát nem tudom voltatok-e együtt szülés óta,de nagy valószínűséggel nem vagy még babás.
Ha nem jön meg akkor azért egy orvosi vizsgálat kell és a fogamzásgátlás is indokolt lenne.

Andy
Véres-nyákos?

Ditta
Hihetetlen,hogy te is már a 31.héten vagy.Azért nem egyszerre lettünk várandósak,hogy mindig legyen kiért izgulni.
Amint Viri babája picit nagyobb lesz…babásodik majd Újbaba, Jenny és Lilla és Anda!!!!

Emma dicsiket köszönjük.
holka
 
 


Márti
Az a helyzet, hogy tegnap megkaptuk a mózeskosarat is a kocsihoz, így teljesen természetesen azzal is tologattuk a lakásban.

Anyósom is aranyos volt, mikor nálunk voltak ő is tologatta, mondván hozzá kell neki is szoknia, hiszen fogja ő is tologatni náluk.

Tesóm turizott Fanninak olyan édi cuccokat! Az egyik egy "ünneplős" ruha. Csokibarna kord és hímzett ruha az alján puha csipkés fodorral. kapott alá egy rózsaszín bodyt, így már csak egy nőcis kis harisnya kell majd alá és mehetünk karácsonykor ünnepelni.
kapott még egy másik "hétköznapi" plüss rózsaszín rucit cicamintával. És hozzá egy kis kardigánt uabból az anyagból. na egyszóval majd megzabálom a cuccokat. Ki is mosta!!!

Már én is annyira szertném mosni és vasalni, hajtogatni a rucikat, pelusokat, de amíg nem költözünk fel addig nincs értelme. Na de akkor meg belevetem magam és berendezem neki a babasarkot.

Használt már valaki kushies vagy más hasonló 2 in 1 mosható pelenkát? Én nagyon szemezek vele, sok jót mondanak róla. Olcsóbb, környezetbarát és jobb (szerintem) a baba bőrének is. hamarabb tanul szobatisztaságot is.
Vélemények???

Kép
Kép
nati80
 
 


Márti
egyenlőre nagyon gördülékenyen megy minden...
Ilyenkor délelőtt anyósom elviszi 2 órára játszózni Henit....Emma meg alszik délelőttönként 3-4 órát...azért lógok ennyit a neten délelőttönként.. :lol: :lol:
Tegnap 2.sétánkon már fél órát sétáltunk,ebből 20 percet a közeli játszón töltöttünk...már úgy várom,hogy jövő héttől én vigyem Henit játszózni,Emmával együtt hármasban...
A héten csináltam palacsintát,pizzát. Ebédet a nagyi csinál ez mondjuk nagyon szuper..
De rendesebb lettem mióta 2 gyerekem van...nem hagyok egy mosatlant se későbbre meg vasalnivalót se ha nyugi van akkor mindig gyorsan megcsinálom mert nem tudhatom később mikor lesz időm megcsinálni...
holka
 
 


dejó, írtam vagy 1 oldalt és elszállt

Kép
andyfekete
 
 


pedig írtam mindenkinek....
na akkor előlről....

A vérzésről csak annyit, hogy pöttyöztem reggelig, ahogy a doki mondta, mert nagyon megvizsgált. És normális. Reggel n úgy láttam hogy elment a nyákdugó, de azóta tiszta vagyok. Ezzel pedig ha jól tudom nem kell rohanni a kórházba, mert még lehet 1 hét is a szülésig. Ha jönnek a fájások, akkor kell menni, vagy a magzatvíznél. Úgyhogy várok és pihenek ezerrel.
Nagyon aranyosak vagytok, hogy aggódtok.
gondolhatjátok, hogy én sem vároma holnapi vizsgálatot, mert nem a saját dokim lesz, nem bánnnám ha Vivvien ma meggondolná magát és reggelre megszületnénk:)

Nati!
olyan jó volt a babarucikat rendezgetni, élvezni fogod biztosan. mikor tudtok felköltözni?

Bejci! jobb már az allergiád? nem voltál gyogyiban? hátha tudnak valamit ajánlani. jobbulást

Holka!
nagyon ügyes vagy, és jó a segítség is, én is várom már.
A pocakról annyit, hogy éppen tegnap mondtam a páromnak, hogy fog hiányozni a kiscsaj mocorgása a hasamban. És ha nekem is lenne 5söm a lottón, 4-5 gyereket én is bevállalnék.

Márti!
irigy vagyok. de menjetek csak a hegyekbe, úgyis olyan meleg van, én alig merek kimenni, mert nem esik jól, meg már a sok állástól fáj a hátam, ha sorban állok a boltban.
És csinálsz megint szép fotókat? nagyon várjuk.
jó pihenést nektek!

Ditta! neked is máér csak 2 hónap, és olyan hamar elmegy. A kúp meg nem árt, reméáljük elmúlik amit látott. neked kenetvizsgálatod negatív lett? és hogy bírod a nyarat? nem vizesedsz nagyon?


magdolnam!
reméljük nem fog neki fájnia szuri. amjd meséld el milyen volt.

na megyek mert megéheztem, remélem ez már nem száll el!!!

Kép
andyfekete
 
 


Sziasztok!

Köszi a kérdést én jól vagyok. Émelygés van rendesen, de vuk még nem volt. :) A szagokat egyenlőre jól bírom, bár tegnap vettem kamillás papírzsepit, aminek nem tetszik a szaga. Csak itthon vettem észre, hogy nem simát vettem. A leveseket kívánom nagyon. A sima kajákat nem sok kedvem van enni, de egész nap nem ehetek levest. A fáradság néha rám tör, de amikor csak tudok alszok délbe Kendével, így nem olyan vészes.

Magdolna: nyugi Liza jól fogja viselni a szurit. Majd gondolunk rátok. ;)

Andy: a vérezgetés jó jel ;) Drukk, hogy még ma meglegyen Vivi baba!

Dita: érdekes ez a gombakúp. Nem vett kenetet, hogy tényleg megbizonyosodjatok, hogy gomba-e? Nem tudom miért hívhatott előbb nst-re. Általában a 36. héttől szoktak ilyenre menni.

Bejci: sajna engem is kínoz az allergia. Semmit nem merek szedni. Az egyik topicba azt tanácsolta az egyik lány, hogy calcimusc injekciót szedjek. Pár ampullával van itthon és valamit szerintem hat.

Márti: használjátok is ki még a szép időt. Mi is igyekszünk sokat kint lenni.

Nati: szép cuccokat turizhatott a tesód. Tegyél fel képeket róla!
Nem tudom milyen az a pelus amit írsz. Nem is hallottam róla.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Andy: hűha, ha a nyákdugó távozott akkor már tényleg lassan kibújik Vivi. Sajna nem tudom mennyi idő múlva mert nekem másképp indult az egész. De szerintem ma még baba lesz belőle. Nagyon szorítok!!!!

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


hű Holka, tiszta ideg lettem, mert voltunk már együtt és :oops: olyan megszakításos dolog volt :shock: para van akkor most azt hiszem. De van olyan hogy nem tudom én pl 6.hónapig mindenképp meg kell jönni????? A dokim azt mondta, hogy jó lenne, ha 3 hónapon belül mensisznék, de arra már nem tért ki, hogy mi van akkor, ha nem jön....
magdolnam
 
 


Ma vagyunk 4éves házasság-évfordulósok :oops:
fej emelgetés:
nálunk extra durván nyomja a kiscsaj, mert már kinyomja magát és ha hason van a mózesben, akkor simán kikandikál és figyel, olyan édes olyankor :lol:
magdolnam
 
 


fogamzásgátlás:
a dokim írt fel fogigátlót, de azt mondta, hogy vszínű hízni fogok tőle és ezért nem nagyon akarom szedni, apa részéről meg a gumi :shock: hááát, aszem nem kell mondanom..... a többiben meg nem nagyon bízom
magdolnam
 
 


Akkor használj Nuva-ring hüvelygyűrűt. Felrakod mint egy tampont 21 nap múlva leveszed egy hét pihi majd egy újat fel teszel újabb 21 napra....
Ez helyileg fejt ki hormonalis hatást ezért ettől nem fogsz hízni,sportoló lányok is ezt használják.
Pont azt mondom valószínűleg nem lehetsz babás mert még az ovulátió későbbre tehető. Ne izgulj.
Ha valaki abbahagyja a fogamzásgátlót ott igen 6 hó a megengedett várakozás,hogy rendeződjön a ciklus.Itt azért ne várj addig.

ügyi Liza!!És micsoda élmény lesz majd minden...első hasra fordulás...első felülés... :D
holka
 
 


Magdolnam
Erről a hüvelycuccról csak jókat meséltek eddig nekem. Igaz drágább mint a sima tabletta, de nagyon pici hormontartalma van.
Gumi: Nálunk teljesen más a felfogás ebben a dologban. Tök természetes és párom azt mondja semmi különbség nincs. Mindig én mentem venni és hát általában a nekem tetsző cuccokkal tértem haza. Durex-nek van mentolosa és az nagyon király!!! Ráadásul mindketten érzitek! Szerintem esetleg tegyél egy próbát és vegyél, lehet mégis megszereti?
Liza nagyon ügyi! teszel majd fel róla képet? Amit küldtél nagyon aranyos.

Andy
++++++++

Kép
Kép
nati80
 
 


csak a gumi közel se annyira megbízható mint a hormonalis fogamzásgátlás...
holka
 
 


Sziasztok!
Megint csak gyors bekukkantás, állandóan úton vagyunk, már kezd elegem lenni ebből..
Hétvégén érettségi találkozóm volt, aztán mindhárom nap orvosnál voltam, ma pedig próbálom utólérni magam..

Egyébként jól vagyunk, Áron nagyon aktív gyerek, tegnap már meg is kérdeztem Apát, hogy normális ez, hogy ennyit mocorog? Egyszerűen nem hagyaludni, ahogy ha mégis, ahogy megmoccanok, már neki is kezdi..
Közben a mellem is majd leszakad, nekem most jön elő az érzékeny mell szindróma.

Annával kiválogattuk a babarucikat, most pakolom fel őket teszveszre, úgyhogy akit érdekel esetleg csajszis ruha,szóljon
Mellesleg, ha valakinek akad hapsis ruhacsomagja, szívesen átvenném..
Ja és mindennek tetejébe lánykám feje koszmós lett. Sosem volt ilyenünk, most szenvedünk az irtásával, de nem sok sikerrel... Ötlet???

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes
Engem érdekelne lányruha, hol tudom őket megnézni?
Koszmóra pedig a legjobb (amennyire én tudom) a babaolaj. Be kell vele kenni az érintett részeket, várni pár percet és utána nedves vattával átdörzsölni. De ha jól tudom ez nem valami hú de nagy baj, csak a meleg miatt jön elő + ha sok haja van.
vagy én tévedek?

Kép
Kép
nati80
 
 


Magdolnam
Akkor ma ünnepeltek? Készülsz valami meglepivel férjednek? Egy kis süti vagy valami más?

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati:
Megadom az egyik ruga linkjét, és azon az oldalon rá tudsz menni arra, hogy az eladó összes aukciójának megtekintése. Így meg tudod nézni mind.
http://www.teszvesz.hu/item431943528_50 ... ragos.html

Koszmó:
Ezt próbáljuk mi is, de nincs változás... Tény, hogy hosszú és sűrű a haja, de félek, nehogy elterjedjen neki...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Andy
Húha, akkor lehet, hogy hamarosan szülni fogsz.
Drukk, hogy már mielőbb meglegyen Vivien.

Magdolnam
Jó ünneplést mára?
Na, megvolt a szuri? Hogy viselte Liza?

Mi az a koszmó?
p__lilla
 
 


Mágnes
Hú, jó kis cuccok! Lehet vennék belőle. Ha jól látom Anna is téli baba volt, így Fanninak is jók lennének a cuccok.

Kép
Kép
nati80
 
 


Nati:
biztosan jók lennének, mi decemberiek vagyunk, és ezek tavaszi cuccok.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes
Küldtem privit a rucikkal kapcsolatban.

Kép
Kép
nati80
 
 


Mágnes
Megint privi!

Kép
Kép
nati80
 
 


privi viszont :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes
privi ment!

Kép
Kép
nati80
 
 


Andy

:?: :?: :?:

Kép
Kép
nati80
 
 


magdolnam, nekem akkor jött meg, amikor Eliot pont 6 hetes volt... PEdig én 'szoptatok' is, és elvileg addig nem kellett volna neki. De szerintem minden szervezet más, úgyhogy ezen ne parázz, hanem örülj neki. Nekem is volt ismerősöm, aki császáros volt, és nem szoptatott, és 4 vagy 5 hónap múlva jött csak meg neki.
Én évekig a nuvaringet használtam és nagyon bevált. Most is használnám azt, de mivel ha kisebb mértékben is de hormontartalmú, ezért a tejcsi miatt azt nem használhatom.

Császár után terhesség. Én direkt rákérdeztem a dokinál aki nekem csinálta a császárt, mert a régebbi dokim 2 évet mondott, de aki műtött azt mondta, hogy nem kell fél évnél többet várni. Mondjuk gondolom ez függhet attól is, hogy hogy dolgozik a doki, de én simán be merném vállalni fél év után is, annyira biztosan mondta a doki, nem úgy, hogy hát, ha esetleg, akkor már talán...

andy, azt már akartam neked írni, hogy le a kalappal ahogy viseled a túlhordást. Eddig mindenki csak türelmetlenkedett (én is) már a kiírt időpont előtt is, te meg csak pozitívan várod a dolgot!!! Remélem már nem kell sokáig várnod! :)

Most megyek mert kajálunk. Majd még jövök. Még csak annyit, hogy jól vagyunk, Eliot nagyon szépen nő és hízik. :)

Mágnes, nekem szerintem lesznek kispasi cuccaim eladók. Majd teszek fel képet, meg szólok. :)

KépKép
muffin
 
 


muffin:
ha lesznek, akkor szólj mindenképpen, vevő vagyok rá :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Gyors helyzetjelentés:
1. Liza:

szegényt pont akkorra rendelte be a dr, mikor evett volna. Ráadásul az előző evése csak 50 volt valami miatt.... tehát nem ehettünk. Ráadásul 40 percet csúsztak :oops: Liza addigra tökre kivolt, de ennek ellenére nevetgélt, dumált (mostanság nagyon nevetős lányka) nem is lett volna baj, de annyit tököltek még bennt is..... és az volt a végső döfés, hogy tök erősen lefogták. Ha én fogtam volna le gyengéden, akkor semmi baj nem lett volna. Sírt :( Ahogy kivették a tűt belőle, azonnal abbahagyta a sírást.

2. Mi:
jaaaaaaaj nagyon jó volt! Gyula a nyaralást kapta. Voltunk egy gyönyörű helyen vacsizni, kaptam 4 szál vörös rózsát és moziztunk. Pukkadásig ettem magam libamájjal :shock: Nesze neked diéta :twisted:

Most pillanatnyilag úgy tűnik, hogy a kedd 4óra madarász kórház OK.
Utánanézek ezeknek a fogigátlóknak, csak még nem volt időm. Ha még októberben sem jön meg, mindenképp visszamegyek a drhoz, hogy mi van :roll: Jóknak hangzanak ezek.
NA megyek aludni. Jó éjt! ANdi Te meg menjél szülni :wink:
magdolnam
 
 


Andy
:?: :?: :?:

Magdolnam
Jajj de jó!!! Akkor végre találkozunk kedden? Meg Bejci is ott lesz!

Minden éjjel Fanni 2 körül felébreszt. Általában pisilni kell kimennem azonnal és van, hogy utána fél órát még ébren tart a mocorgásával. Olyan cuki!!!!

Kép
Kép
nati80
 
 


Andy mindjárt jön majd a hírekkel. Még nem kellett bennmaradnia.

Magdolnam
Örülök, hogy jól sikerült a tegnap, és az oltás is. :lol:
p__lilla
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?