magdolnam, nekem akkor jött meg, amikor Eliot pont 6 hetes volt... PEdig én 'szoptatok' is, és elvileg addig nem kellett volna neki. De szerintem minden szervezet más, úgyhogy ezen ne parázz, hanem örülj neki. Nekem is volt ismerősöm, aki császáros volt, és nem szoptatott, és 4 vagy 5 hónap múlva jött csak meg neki.
Én évekig a nuvaringet használtam és nagyon bevált. Most is használnám azt, de mivel ha kisebb mértékben is de hormontartalmú, ezért a tejcsi miatt azt nem használhatom.
Császár után terhesség. Én direkt rákérdeztem a dokinál aki nekem csinálta a császárt, mert a régebbi dokim 2 évet mondott, de aki műtött azt mondta, hogy nem kell fél évnél többet várni. Mondjuk gondolom ez függhet attól is, hogy hogy dolgozik a doki, de én simán be merném vállalni fél év után is, annyira biztosan mondta a doki, nem úgy, hogy hát, ha esetleg, akkor már talán...
andy, azt már akartam neked írni, hogy le a kalappal ahogy viseled a túlhordást. Eddig mindenki csak türelmetlenkedett (én is) már a kiírt időpont előtt is, te meg csak pozitívan várod a dolgot!!! Remélem már nem kell sokáig várnod!
Most megyek mert kajálunk. Majd még jövök. Még csak annyit, hogy jól vagyunk, Eliot nagyon szépen nő és hízik.
Mágnes, nekem szerintem lesznek kispasi cuccaim eladók. Majd teszek fel képet, meg szólok.