Sziasztok!
Tán most van egy szusszanásnyi időm igy pancsi után.
Szandra,irtam privit........ ahogy látom,azért összejön a rendelés
Judit,én nem vinném az orvoshoz a gyereket,ha csak azt nem látod,hogy nagyon durva a köhögése és az orrfolyása.Az Encsinél és nálam általában 2,5-3 hét egy nátha
,és szinte egyik napról a másikra tünik el minden tünet.
Andi,tetszett a Gerinek,már csak azért is mert vittek ki az udvarra motorokat
,és az egyikre kapásból rápattant
és cirka 3/4 órán keresztül le sem szállt róla.15 perc után már rosszalkodott is: az egyik kislánynak / aki szintén motorozott/ folyamatosan nekiment a motorral.Az nagyon tetszett,hogy tizóraira hoztak ki a gyerekeknek limonádét,és nem csak a csoportba járóknak hanem a Gerinek is.Rajtunk kívül még volt 2-3 anyuka a gyerköcével akik szintén csak benéztek és ők is kaptak.Elsőre nem akarta elfogadni,meg bújt a hátam mögé,de pár perc mulva másodszorra már elfogadta és mindet meg is itta.De azért látom ám,hogy nem lesz egy könnyű menetünk
ma a kinai boltban a piacon összefutottunk egy ovónővel -akit tegnap látott kint az ovi területén- és szegény csak köszönt nekünk,de a Geri olyan hisztivel egybekötött ordítást rendezett,hogy égett a pofám rendesen
Nem tudom,hogy hány hónap/év kell neki,hogy ezt kinöjje,de szörnyű -és gőzöm sincs,hogy hol rontottam el
és hogy tudnák ezen javítani.
Anita,hogy van Bogi?
És mit kaptál a szülinapodra?Buli volt?Cream caffét már meg sem merem említeni,tudom,hogy ugysem jössz/jöhetsz
Ildi,érdekes hogy irod,hogy Dávid "bepróbálkozik"reggelente.Mi amig ott voltunk folyamatosan játszott a Tamival,semmi hiszti vagy különvonulás nem volt.Viszont ami érdekes volt,hogy a Sára és a Marietta volt az első-kézen fogva jöttek ki-,de ahogy el lehetett engedni egymás kezét,az egyik jobbra,a másik balra rohant
.
Azon viszont teljesen ledöbbentem / Hédi nénivel beszélgettem/ hogy 35 gyerek fog járni a csoportba
Ennyi gyereknek nem hogy foglalkozást nem lehet tartani,de szinte figyelni sem lehet rájuk,sőt fegyelmezni sem,hisz akkora az alapzaj,hogy az ember a saját szavát sem hallja
Katus,annyira rossz nem lehet a festésed,nehogy má ne mutass magadról képet
Nekem anno ajánlották a hennát-mert hogy én nagyon sok mindenre allergiás vagyok- de aztán le is beszéltek róla,mert hogy az ősz hajszálakat nem fedi 100%-ban.És sajna nekem nagyon-nagyon sok van
.De azóta rengeteget változhatott a festékek,szóval lehet hogy azért jó.Te meg nem is vagy ősz
szobatisztaság:én vettem bilit és szó szerint leraktam a nappali közepébe / hogy szeme elött legyen,hisz ugyis ott játszik egész nap/.Én nem ültetgetném mindig rá / kaja elött-után stb /,mert akkor azt szokja meg,hogy mindig TE rakod rá és ugymond szólsz,hogy mikor is kell pisilnie.Nálunk az első 3-4 napban rendszerint becsurgott a pisi / mostam szinte egész nap / pedig szólt mindig,hogy kell,csak még nem tudta,hogy mennyire kell tartania.Mikor már majdnem feladtam kapott még egy plusz napot,és csodák csodájára sikerült a biliig tartania rendesen.Ezután pár nap múlva kikerült a bili a helyére.Nálunk még most is van,hogy be-be csurog mert eljátsza az időt.
Ha te ugy érzed,hogy Ancsi érett a dologra ,akkor ne hátráljál meg csak azért mert jön a rossz idő,az első pár nap/hét zűrös,de ha tényleg érett rá,akkor szerintem 1 hét alatt sikerülnie kell.Ja,és ami még szerintem lényeges,hogy abban a pár napban ne menjetek el nagyon messzire-ne zavarja meg a gyereket,hogy egyik pillanatban pelus nélkül lehet,a másikban meg fel kell venni,mert mondjuk jön a hétvége és mentek kirándulni.De lehet,hogy ez titeket nem befolyásol-Encsit pl.nagyon is zavarta.Ha elmentünk valahova és volt rajta pelus akkor mindig belepisilt,ha otthon voltunk ,akkor viszont a bilibe.A Gerit nem zavarta meg a pelus,attól kezdve,hogy a bilibe intézte a dolgát,hiába adtam rá pelust,soha többet nem pisilt bele / csak éjjel /.
Sok sikert,aztán remélem jó hirekről fogsz tudni beszámolni