Új privát üzeneted érkezett!

Gyöngyi!
Nem akartam ma még rendelni nyugi...nyugodtan hívdd fel az összes ismerősödet :lol: :lol: :lol: akkor rendelek,mikor nektek kell,mert nekem van még first-öm....
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Tán most van egy szusszanásnyi időm igy pancsi után.

Szandra,irtam privit........ ahogy látom,azért összejön a rendelés :lol: :lol:

Judit,én nem vinném az orvoshoz a gyereket,ha csak azt nem látod,hogy nagyon durva a köhögése és az orrfolyása.Az Encsinél és nálam általában 2,5-3 hét egy nátha :twisted: ,és szinte egyik napról a másikra tünik el minden tünet.

Andi,tetszett a Gerinek,már csak azért is mert vittek ki az udvarra motorokat :roll: ,és az egyikre kapásból rápattant :roll: és cirka 3/4 órán keresztül le sem szállt róla.15 perc után már rosszalkodott is: az egyik kislánynak / aki szintén motorozott/ folyamatosan nekiment a motorral.Az nagyon tetszett,hogy tizóraira hoztak ki a gyerekeknek limonádét,és nem csak a csoportba járóknak hanem a Gerinek is.Rajtunk kívül még volt 2-3 anyuka a gyerköcével akik szintén csak benéztek és ők is kaptak.Elsőre nem akarta elfogadni,meg bújt a hátam mögé,de pár perc mulva másodszorra már elfogadta és mindet meg is itta.De azért látom ám,hogy nem lesz egy könnyű menetünk :cry: ma a kinai boltban a piacon összefutottunk egy ovónővel -akit tegnap látott kint az ovi területén- és szegény csak köszönt nekünk,de a Geri olyan hisztivel egybekötött ordítást rendezett,hogy égett a pofám rendesen :oops: Nem tudom,hogy hány hónap/év kell neki,hogy ezt kinöjje,de szörnyű -és gőzöm sincs,hogy hol rontottam el :cry: és hogy tudnák ezen javítani.

Anita,hogy van Bogi?
És mit kaptál a szülinapodra?Buli volt?Cream caffét már meg sem merem említeni,tudom,hogy ugysem jössz/jöhetsz :oops: :twisted:

Ildi,érdekes hogy irod,hogy Dávid "bepróbálkozik"reggelente.Mi amig ott voltunk folyamatosan játszott a Tamival,semmi hiszti vagy különvonulás nem volt.Viszont ami érdekes volt,hogy a Sára és a Marietta volt az első-kézen fogva jöttek ki-,de ahogy el lehetett engedni egymás kezét,az egyik jobbra,a másik balra rohant :lol: .
Azon viszont teljesen ledöbbentem / Hédi nénivel beszélgettem/ hogy 35 gyerek fog járni a csoportba :roll: :roll: :roll: Ennyi gyereknek nem hogy foglalkozást nem lehet tartani,de szinte figyelni sem lehet rájuk,sőt fegyelmezni sem,hisz akkora az alapzaj,hogy az ember a saját szavát sem hallja :shock:

Katus,annyira rossz nem lehet a festésed,nehogy má ne mutass magadról képet :roll:
Nekem anno ajánlották a hennát-mert hogy én nagyon sok mindenre allergiás vagyok- de aztán le is beszéltek róla,mert hogy az ősz hajszálakat nem fedi 100%-ban.És sajna nekem nagyon-nagyon sok van :twisted: :twisted: .De azóta rengeteget változhatott a festékek,szóval lehet hogy azért jó.Te meg nem is vagy ősz :oops: :oops: :oops:
szobatisztaság:én vettem bilit és szó szerint leraktam a nappali közepébe / hogy szeme elött legyen,hisz ugyis ott játszik egész nap/.Én nem ültetgetném mindig rá / kaja elött-után stb /,mert akkor azt szokja meg,hogy mindig TE rakod rá és ugymond szólsz,hogy mikor is kell pisilnie.Nálunk az első 3-4 napban rendszerint becsurgott a pisi / mostam szinte egész nap / pedig szólt mindig,hogy kell,csak még nem tudta,hogy mennyire kell tartania.Mikor már majdnem feladtam kapott még egy plusz napot,és csodák csodájára sikerült a biliig tartania rendesen.Ezután pár nap múlva kikerült a bili a helyére.Nálunk még most is van,hogy be-be csurog mert eljátsza az időt.
Ha te ugy érzed,hogy Ancsi érett a dologra ,akkor ne hátráljál meg csak azért mert jön a rossz idő,az első pár nap/hét zűrös,de ha tényleg érett rá,akkor szerintem 1 hét alatt sikerülnie kell.Ja,és ami még szerintem lényeges,hogy abban a pár napban ne menjetek el nagyon messzire-ne zavarja meg a gyereket,hogy egyik pillanatban pelus nélkül lehet,a másikban meg fel kell venni,mert mondjuk jön a hétvége és mentek kirándulni.De lehet,hogy ez titeket nem befolyásol-Encsit pl.nagyon is zavarta.Ha elmentünk valahova és volt rajta pelus akkor mindig belepisilt,ha otthon voltunk ,akkor viszont a bilibe.A Gerit nem zavarta meg a pelus,attól kezdve,hogy a bilibe intézte a dolgát,hiába adtam rá pelust,soha többet nem pisilt bele / csak éjjel /.
Sok sikert,aztán remélem jó hirekről fogsz tudni beszámolni :lol: :lol: :lol:
bibolya
 
 


Ildi,nagyon jók az új képek a vonalzókban :lol: :lol: :lol:
bibolya
 
 

 
 

Nekünk mióta ez az új fényképezőnk van és nagy képek készítésére van beállítva,azóta egyszerűen nem tudom annyira lekicsinyíteni a képet,hogy fel tudjam tenni.
Te mivel kicsinyítesz?Mert gondolom az új gépeddel nem kis képeket csinálsz.
bibolya
 
 


Na, tudom már: én is a tornával kapcsolatban akartam írni, hogy szeretnék majd menni, de megvárom míg manócskám 6 hós lesz, nehogy már ez zavarja meg a tejtermelődést :wink:

Anita, Gyöngyi!


Akkor ha jól értelmezem a szavaitokat jó volt az a "kis" mozgás :P Mire én elkezdek járni Ti már profik lesztek és majd csak röhögtek a kínjaimon :(

Katus!

Aha, most már tudom mit csinál a henna :D Mi a bajod a piros hajjal? Tuti kopik majd a színe idővel...bár sztem jó lehet élénken is...
Amúgy a Lorealnak van a Casting nevű hajfestéke, nincs benne ammónia...én terhességem óta azt használom.

Barinőmnek elment a babája :cry: :cry: :cry: holnap lesz neki a művi befejezés :( :( :( kivagyok... :(

Jó éjt mindenkinek!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Anita! Sára! Rebeka!

Sok boldogságot Nektek!
Kép

Puszi: Jutka és a Csajszik
jatka
 
 


Sziasztok!

Ildi!
Tényleg nagyon jók a vonalzóid.

Katus!
Én nem csináltam belőle ügyet, hogy ha elmentünk valahova akkor adtam a Tamira pelust. Mondtam neki, hogy szóljon ha kell pisilni vagy kakilni (az autóban ott volt a bili és hál istennek olyan a csomagtartónk, hogy simán fel tudtam benne állítani, levetkőztettem oszt nyomta amit kellett), ha itthon voltunk akkor is sokszor bugyiként szolgált a pelus. Edón is pelus van de szól ha kell neki (néha) de ezt úgy gondolom, hogy ha becsurog vagy bekakil a pelusba az alapból a földön landolna mert azt még nem fogta fel annyira, amikor szól akkor tudatos a többi meg nem, vagyis lehet, hogy az is tudatos mert a kakit alapból nem nagyon akarja a bilibe nyomni. tetszik neki ez a bilibe pisilősdi és ezért szerintem maguktól teszik amit tesznek. Ha érett akkor úgyis megy Ancsi kis okos feje által, ha meg nem akkor nem. De azt tuti, hogy jól csináltad amit csináltál. Ajánld fel neki néha (mondjuk mikor te is mész :wink: ), hogy ő is pisiljen, kihangsúlyozhatod naponta 1-2x hogy szóljon ha kell. Legalábbis nálunk ez így működött. Ancsi okos, te még okosabb így tuti menni fog.

Van nekem is egy csomó hasalható ruhadarabom átvigyem, hogy nehogy összevessz az anyósoddal emiatt :wink: :lol: :lol: ?

Na további jóccakát mindenkinek

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!
Megint itt! Vicces, hogy a vasalásról említést tesztek. Nekem lassan már az lesz a gondom, ha nincs. Sajnos hajnalban az egyik legjobb tevékenységem, amikor már nem tudok aludni. Szépen csendben elvasalgatok :-)

Az orchideákat én is kedvelem, bár nem sokat tartok belőle. Egyszer fertőzéshullám elvitte a többségét. Egyébként nekem pont úgy teteszenek, ha nem cserépben vannak nevelve. Fakéregre telepítve... persze csak az epifiton fajták, amiket átlátszó cserépben árulnak. Nekik ezért nem baj, ha kint van a gyökerük, csak figyelni kell, hogy ne száradjanak ki. Spriccelgetni kell(ene).

Andi! Keresztnév kiválasztás??? Hú... Én ebben a témában nem veszek részt. Mondtam a férjemnek: az ő döntése lehet. Találjon ki neki, amit akar, én majd bólogatok lelkesen. Közölni ráér azon a bizonyos napon. Győzhet az újdonság, de lehet maradunk a hagyományoknál...

Adri! Alvás témában én sem arra gondoltam, hogy 1 ágyban velünk. Az kizárt, mert van 2 db ebem :-) Ők be-be ugranak mellénk :-) nem tudnám éppen ki szuszog a nyakamba :-) Maradtunk a tetőablakos szobánál... majd egyszer még a hetekben kifestünk ott :-) Bebútorozzuk... majd, mert még ráérünk, ugye... A végén meg rohanás :-)

R.
almi
 
 


Sziasztok!

Ibolya, biztos fog ez menni Gerinek! De az jó, ha elsőre tetszik neki. :)
Azért rendezett hisztit, mert ráköszönt az óvónéni? - ezt nem értettem pontosan.

Reni, hűha, te aztán lazán veszed ezt a névválasztást :D :D :D Aztán nehogy a szülőszobán vesszetek össze rajta :D :wink:

Évi, mennyi idős terhes volt a barátnőd? :cry:
Nekem is mindkét barátnőm épp most vár babát :)

Anita, Bogi jobban van már?
Rebekának ma reggelre kezdett el folyni az orra, de amúgy semmi komoly. Szerintem inkább csak amiatt, hogy reggel, mikor Lőincet visszük, még hűvös van, délben már dögmeleg.... :roll:

Lőrinc csak annyit mesélt az oviról az elmúlt 2 napban, ha megkérdeztük,hogy milyen volt és mit csináltak,hogy "annyi mindent játszottam, hogy nem tudom mindet elmesélni" :lol: :lol: :lol: és ezzel lerendezte ezt a kérdést :D

Na, megyek, mert vendégeink lesznek ma délelőtt :)

Andi
idna
 
 


Andi!

Még "csak" 10-11 hetes volt...de így is car dolog :( /ami engem igazán megrémiszt/ene az a "művi befejezés" dolog...brrrrrrrrr!

Jó fej a fiad :P Milyen felnőttes duma :shock: Hát, nemhiába milyen elfoglaltak már ezek a gyerekek is :wink:

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Katus!

Elindulunk mi is a vasalnivalókkal :wink: Van bőven...utánfutóval megyünk :oops:

Reni!

Gyere át hozzánk :!: :arrow: vagy mi megyünk... 8)

Szandra!


Te olyan laza anya vagy :shock: Mikor leszek én ilyen :roll: :?: :arrow: gondolom majd talán a 10. gyerek után... :wink:

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Lányok!

Teljesen ledöbbentem, 150.000 Ft-os parkolási büntetést kaptunk.
Nem pénzbehajtó és társai cégektől, hanem a rendőrségtől.
Százötvenezer forint....Normálisak ezek??!

zsanett
 
 


sziasztok,

Az ünnepelteknek utólag is sok szépet kívánok szülinap/névnap alkalmából!

Évi, voltatok jógán? beszéltél a másik nővel? :wink:

Katus, tegnap ugye Titeket láttalak Müllerben? nem mertem odamenni... a hajad nem lehet nagyon piros, ugyanis feltűnt volna.

kérdés:
a Martinkán kívül van még valahol bébihinta? ugyanis eltűnt a nagy hinta, úgyhogy tegnap harc volt a kicsiért :shock:
hihetetlen hogy már a játszótéren is farkastörvények vannak. ebből mondjuk Eszter még nem sokat fog fel, de én kivagyok tőle!
(4 év körüli kissrác: Kell a hinta!!! mondom neki: szeretnél hintázni? válasz: Kell a hinta!!!)

milyen a torna? hányan voltak tegnap a falusiban?

Viki

KépKép
KépKép
wiki12
 
 


Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést, jól van Bogi, kutyabaja :D Délután teszünk egy tisztelet látogatást az oviba és holnap kezdünk :roll:

Viki,
a Halmy játszón 2 bébihinta is van :) Tornázókra én is kiváncsi vagyok :) Ma megyek a Halmyba.

Zsani,
te jó ég, hol parkoltatok???????????????????????

Anita
putyu
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan mert főztem (holnapra, holnaputánra), mindjárt indulok a suliba vissza az elsősök szülőjére, aztán meg a Halmyba tornázni :lol: :lol: :lol: Tényleg jó volt, és izomlázam sem volt :lol:

Ildi!

Akkor előrre is köszönjük a rendelést!!! Kérek 2 db first-öt , egy piros kérmet . Sajna ennél több ebben a honapban nem megy. :cry: :cry: Holnap tartják az oviban a Sára szülinapját (belegondoltatok?), van 29 gyerek :!: Három tortát kellett vennünk :roll: :roll: :roll: És innivalót. Kicsit sok már a kiadás ebben a hónapban :roll: :lol: :cry:

Évi!

Barátnődet sajnálom, részvétem. Ne csodáld, ha esetleg mostanában el fog kerülni. A gyász része lehet, hogy "utálni" fogja a gyerekes nőket.

Szandra, mint laza anya?? :lol: :lol: Hát igen, ehhez kell a két gyerek, igaz??? De valóban csak így érdemes - kár görcsölni, főleg olyan dolgokért, amit a gyerek üteme határoz meg.

Amikor a csajok szobatisztákká kezdtek válni, és itthon ügyesek voltak, akkor én sétálni is úgy mentem, hogy nem kaptak pellust. Persze utazni nehéz úgy. Emlékszem amikor a Sárával voltam a kórházba (akkor volt a Marietta 2 éves és 3 hónapos) a "felelőtlen" apa pellus nélkül hoza be, és a drágám szólt az autóúton, hogy pisilni kell. Na, ebből is látod Katus, hogy Ancsi milyen ügyes, ha ilyen korán kezdi!!! :lol: :lol:

Húú megyek mert megy a vonat
Pusszantás

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Zsanett!

Jézusom :shock: :!: Ilyen létezik????????? Hol kell ehhez parkolni? És meddig? Vagy hogy van ez? Nem csak elírták és esetleg "csak" 15000? Tuti, hogy parkolás miatt? A rendőrség inkább gyorshajtás miatt szokott küldeni...nem? :roll:

Wiki!

Nagyon szépen köszi a jógás sms-t, szinte azonos másodpercben küldtetek a Katával :P

De sajna nem jutottunk el, mert gyerekeink áthúzták a számításunkat: Dóri baba 10-kor kelt, Zétimanó meg 1/2 10 után picivel bealudt (úgy, hogy előtte 1/2 9-kor kelt :shock: ). Na, ezért is nem örültünk mi Adrival a délelőtti időpontnak...mert az nálunk képlékeny :)
Remélem jövő 7-en már tudunk menni!

Ha a másik nő a t. nőt takarja :wink: : nem...még nem volt bátorságom :oops: Biztos hülye vagyok, de próbálok kicsit neki elődolgozni 8) Olyan cikinek érzem már... :oops:

Gyöngyi!


Nekem is eszembe jutott, hogy most talán nem én vagyok neki a legmegfelelőbb társaság...de tegnap mikor kiderült a dolog rögtön engem hívott a férje, hogy beszéljek vele...aztán ma is nekem csörgött először a férje mikor kikerült a barinőm a műtőből...amúgy azt hiszem én vagyok neki az egyik legjobb barinője (nekem Ő)...neki 3 van, de én a legrégebben...már 17 éve...szóval ovis korunktól :wink: :wink: :wink:
Amúgy van neki egy "kislánya": 15 éves...talán így könnyebb...talán...meg a másik legjobb barátnője is ugyanebben a helyzetben volt, de azóta már 2,5 éves a kislánya...ez valamelyest biztos segít neki...ugye?
A férjének ma van a szülinapja...soha ilyen ajándékot :( !
Barinőmnek meg jövő 7-en lesz...7végére tervezték a bulit is...

Anita!

A torna miatt kicsit irigy vagyok :oops: Aztán majd az erdményt is irigylem ám! Na, de majd csak eljön az én időm is :wink:

Ó, mennem kell...Főnököm hív!!!!!!!!!!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Balatonalmádiban a strand előtt. Merthogy ez "természetvédelmi terület". De 1 km-es körzetben nem volt parkolóhely. Ráadásul ez a "természetvédelmi terület" egy földút murvás széle...Ami annyira védett, hogy minden héten rendezvény van.
Oké, büntessen meg, nem szabad oda állni, belátom (bár ehhez is lenne egy-két szavam, de mind1), NAH DE ENNYIRE?
Emberéletet veszélyeztettünk? Egy helyben állt az autónk kb 1,5 órát....Ha átmegyünk vmi piros lámpán, vétleneket is veszélybe sodorva, oké. De egy parkolásért?
S akkor azt írja a nő, h előzetes tisztázást nem igényel...
Ha tényleg az lenne, h Apa minimálbéren van, én meg gyesen és az egy főre jutó jövedelmünk 31ezer Ftra jön ki, mégis h fizetnénk ki?Nem értem én ezt...

zsanett
 
 


Zsanett!

Hú , nem semmi!! :cry: :cry:

Évi!!

Ha van a barátnődnek gyerkője, akkor talán egy fokkal könnyebb. Bár ezt a szót itt nem igazán érzem helyesnek. Épp ma olvastam egy értekezlet anyagát ezügyben, úgyhogy a fél délelőttöt végigbőgtem, folyamatosan attól tartva, hogy bekopog egy tanuló. Nagyon nehéz ügy, és ha nincs meg a megfelelő gyászfolyamat, akkor nagy gondokat okozhat egy ilyen élmény. Segíthetsz neki, ha beszélgeti akar, vagy sírni, vagy dühöngeni. De fontos hogy valakivel (bárkivel) meg tudja beszélni, ne vádolja önmagát, ne érezze saját kudarcának.

Anita!!

Észre fogod venni, hogy kihagyom a mai tornát :oops: , kicsit elhúzodott a szülői, és futottam


oopsz-most hívott az Anita és nem engedi, hogy lazsáljak. Kövérnek tart, és az Anettel példálozott :lol: :lol: , Anett voltatok tornázni???? Mert ha nem, akkor én sem megyek :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok! Sajnos mi fel is adtuk az ovit, Dóri délutánra belázasodott. Pedig nem az a fajta, eddig eccer volt Neki 38 felett a 3 év alatt. Remélem ez nem egy jel, amit észre kéne, hogy vegyek... Erre most meddig szoktatok rávárni, hogy újra kezdjük? Hát második körben lehet Szabesszal kell menjek, durva lesz. :( Ráadásul csak lassan nyit az ovónéni felé, de mondjuk 3 nap alatt 3 mondatra én sem gerjednék be. Pedig Doresz a postás nénitől kezdve mindenkivel szívesen dumál. P: J.
jatka
 
 


folyt.köv. Szandra! IMÁDLAK!!! Szinte minden gondolatomat tudod! :lol: a pizzáscsigától kezdve a harisnyán át, keresztelő ügyben is zaklatnálak... :roll: Gyöngyi! 3 torta? :shock: ma 26-an voltunk, de 33 név van a listán. Még anno betetted a bogarat a fülembe a Magmás leárazásról. Alig veszek magamnak vmit, de most tök olcsón megcsíptem magamnak rucit! :) köszi! Évi! Részvétünk a Barinődéknek! :( ismerősöm 6 babát veszített el, ebből egyik 3-as iker lett volna
jatka
 
 


bocsi csak telóval max. Ennyit tudok írni egyszerre. Évi! Neki is a nagy fia segített átvészelni. De azóta már van 2 pici és a harmadikat tervezik! Anita! Boga várta az ovit? Szereti? Bennem úgy megmaradt mikor 1gyerekműsorban kérdezték, hogy szeretitek az óvodát és NEM volta válasz. Sok ovis volt... Szeretnék én is csatlakozni a tornához...de az én fizikumommal... :roll: Mindenkit puszilunk! JuDóSza
jatka
 
 


Sziasztok! Felkeltem teát főzni, most hül. Zsanett! Ez azért durva! Öcsém révén kaptam ízelítőt gyorshajtásból, de ez azért! Felébredt Szabesz! Annyira tudja követelni az éjjeli adagot. Kedves, hogy óránként is tud! Alvás témához csak annyit, hogy mindketten velünk alszanak, nekem könnyebb volt, hogy éjjel nem mászkáltam. Főleg a 10-15 ébredésnél. Andi! Lőrinc sírt beszoktatásnál? Katus! Ügyik vagytok! Hajrá! Alvast rendelek magamnak! P: JuDóSza
jatka
 
 


Anita, köszi!

Zsanett, ez nagyon durva! ez az összeg a háztartások 95%-át már rendesen megterheli...

Évi, egyszerre küldtem pedig mindkettőtöknek! én is ezt mondtam még anno a jógás csajnak, hogy a du-t még ki tudom sakkozni, de a de-t nem.
igen, a tnőre gondoltam :D , én "csak" mindent elpakoltam, nem is 2 óra lett, hanem 3, de én úgy voltam vele, hogy ha már egyszer fizetek érte... :oops:

Jatka, állítólag ha a szülő elengedi őket, akkor nem lehet gond a beszoktatással, ha a szülőnek bármilyen kételye van, akkor azt a gyerek is érzi. ez csak elmélet, majd nálunk kiderül januárban... én már most próbálom lelkileg felkészíteni magam...

Anett, milyen a torna???

Kata, itthon vagytok?

jó éjt,

Viki

KépKép
KépKép
wiki12
 
 


Viki!
Cáfolom a beszoktatási elméletedet, (bár én tényleg nehezen tudtam elengedni a Tamit, sőt még most is jobban szeretem ha itthon van) de pl a Gyöngyiéknél (ha jól tudom) a Gyöngyi nehezen!!!! (nem kicsit) engedett és a Marietta tök simán elment az oviba, és nem mellékesen a Sára első napján a Gyöngyi (látszatra) öt évet öregedett így már 23nak nézett ki :wink: :lol: . Persze biztos van valami a gyerek-szülő lelki kapocs között valami összefüggés de sokszor van olyan, hogy tiszta ideg vagyok és a gyerekek meg halál jól elvannak (hál isten).

Évi!
Láttad?? Kinevetett engem a Gyöngyi :lol: :lol: , akkor ezennel elkezdjük kiosztani a lazamádör és a paraanyu titulusokat :lol: . De különben a szobatisztaság annyira magától jövő dolog ( mint sok más a gyerek életében), mi csak alkalmazkodunk. Mi újság a gyümölcs adásával?

Zsanett!
Nem semmi sztori, most már jó lesz odafigyelni, hogy hova is állunk az autóval. Mondjuk Hortobágyra ne menjetek kocsival mert tájvédelmi körzet :roll: .

Igaz most kaptam a napokban egy emailt amiben pont az volt leírva, hogy eddig tilos volt amit tiltottak (parkolás, kresz területén) most meg minden tilos csak amit engednek az nem!! Remélem érthetően írtam le :roll: .

Jutka!
Jobbulást Dórinak!

Gyöngyi!
Neked a sportmuter titulust tudom felajánlani, elfogadod? :lol:

Anikó!
Hogy tetszett Majának az ovi? És neked?

Ildi!
Használ a szer amit felírt a doki?

Judit!
Hogy vagytok? Gyógyul már Zorka??

Andi!
Olyan rég akartam mondani neked, hogy Üllőn a nagy lámpás kereszteződés előtt kb 20 méterre van egy gyógyszertár a bal oldalon, és van egy csomó (10 féle tuti) Salus cipőjük. Szerintem sokkal normálisabbak mint amit nekem ott mutattak az Istvánban??, itt ki van rakva az összes modell és tök jó fiús színekben vannak, ráadásul az ára sem drágább mint a másik helyen. Szerintem érdemes lenne megnéznetek.

Na húzok aludni mert tegnap is egy kicsit rövidre sikerült az éjszaka, most megpróbálok előbb ágyba bújni.

Szandra

szandrakiss
 
 


Ja!
A harisnya a jövőhétre várható, fizetni ráértek ha meghoztam (felvet a pénz mert kapok fizetést addigra, ha nem akkor meg nyerek pókeren :wink: :lol: ).

A könyveket is a jövőhét elején rendelem meg így ha valaki akar akkor még csatlakozhat.

Anikó!
Írtam az Editnek, hogy készüljön ránk mert támadunk, azt mondta nyugodtan :lol: , azt is mondta, hogy ha mégsem tetszik amit félretett akkor sincs baj, nem muszáj megvennünk, max visszateszi.

Szandra

szandrakiss
 
 


Megvettem a Tami szülinapi ajándékát: végül is nem lego lett, de babaház. Ez egy kicsit annyiból jobb, hogy merev falú, Edó nem tudja annyira szétrombolni, és összecsukható így könnyebb tárolni.

Nem mellékesen olcsóbb is volt mint a legos, a Müllerben vettem 8900 forintért.

Itt a link hogy hogyan néz ki:
http://www.tulli.hu/product_info.php?products_id=6850

Szandra

szandrakiss
 
 


Kösz az érdeklődést, a púpom tele...
Kedden apja visszavitte Zorkát Lakoshoz, azt mondta, hogy porszívózzuk az orrát, attól köhög, hogy nem jön ki a trutyi rendesen, a mandulája már szép. Erre tegnap reggel úgy ébredt, hogy mindkét szeme be van gyulladva...Én pedig arra ébredtem tegnap, hogy fáj a torkom, a fejem, taknyos vagyok. Na szóval piszkosul elegem van ebből.:( A szemét kamillával törölgetem, de nem igazán javult tegnap óta.
Remélem hétvégéig kikecmergünk mindenből és legalább cinire tudunk már menni...
Vendég
 


Szandra!

Nagyon jó ez a babaház! Tuti imádni fogják a csajok :P

Gyümölcsöt azóta se adtam...még mindig csak szopizik...mondtam a dokinak és a védőnőnek is :wink:

Wiki!

Uram is ezt mondogatja: "akkor minek fizetünk?"

Januártól már bölcsis lesz az Eszter :shock: :?:

Judit!

Jobbulást nektek! Ez már tényleg kiborító lehet :(

Gyöngyi!

Próbálkozom segíteni neki...ami tőlem telik megteszem...de sajna én nem vagyok "jól vígasztalós" fajta... :oops:

Jutka!

6 babát elveszíteni :shock: :?: Rettenetes lehetett :( ! Azért jó, hogy utána még volt erejük próbálkozni és szülhetett...

Na, lépek és intézek 1-2 sürgős ügyet... :?

Puszi nektek!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Hazaértünk.
Majd ha kitakarítottam a lakást, kimostam a szennyest, rendet raktam, és megebédeltem, jövök.... :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


nagyon nincs kedvem ezt elkezdeni, olyan tré állapotban van minden, mintha nem 5 napja, hanem 5 hónapja mentünk volna el itthonról... ááááááááááááááááááá :twisted:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok! Nincs gáz a doki szerint. Hétfőn mehetnénk is, ezt még meggondolom. 1-2 nap erősödés nem árt. Egy szerdai Cinivel szemezek! :) Felírt immunerősítőt is! Andi! Lenyúltam a Salus infót! Már Budaörsre készültem, mert sem a Heim Pálban, sem a Bajcsin nem volt választék/méret, mondjuk ez tavasszal volt. Puszi: JuDóSza
jatka
 
 


Írtam szép kérvényt, remélem hatásos lesz.
A durva megint az, hogy az én hozzáfűznivalómat 6000 Ft-ért hallgatják meg (ennyi az illetékbélyeg).
De nem panaszkodom tovább, köszi, h meghallgattatok :D

Judit!
Elhiszem, h idegesítő :( De nyugi és gyógyuljatok ! :)

Szandra!
Szuper ez a babaház! S nem is vészes az ára azokhoz képest amiket néztünk!

Évi!
A legrosszabb az, h az ember ilyenkor nem tud mit mondani...Csak csupa üres frázis áll rendelkezésünkre...
Talán nem is kell, h vigasztald, csak légy mellette, ha szüksége van Rád.
4 évvel ezelőtt meghalt a barátnőm. 22 éves volt, sokat szenvedett a végén, rákos volt. Szülei egyetlen gyereke, nagyszülők egyetlen unokája, a család "szeme fénye". Egyszerűen nem tudtam mit mondani a szüleinek...Szerencsére a másik legjobb barátnője jobban kezelte a helyzetet és a mai napig tartják a kapcsolatot, a szülőknek némi enyhülés ez. Én nem tudtam így feldolgozni, pedig lehet, h szükségük lett volna rám is. Mindenesetre azóta is bánt :(

Nekem is kéne tornáznom újra...Csak a lustaság....Nah meg én nem tudom lepasszolni Lilit :( Pedig kinéztem egy tök szupit, hypoxi kezelésre fogok járni. Találtam elfogadható áron, ezt kaptam szülinapomra, csak még nem volt időm elkezdeni. Majd ha hazajöttünk. Ha érdekel vkit csatlakozzatok, legalább nem egyedül megyek....

Kisregény vége :D
Lassan kezdek bepakolni a szép új bőröndökbe :P

zsanett
 
 


Sziasztok!

Emészgetem, hogy mindkét lányom ovis... nem könnyű. egyrészt: :D másrészt :cry:

ezt hosszan tudnám ecsetelni, de....

Viki!

A torna nagyon jó volt, aranyos, szuper ugyes és elképesztően izmos a lány, aki tartja (le Rubint Rékával 8) )

Gyöngyi!

az is igaz, hogy tegnap gyakorlatilag mozogni sem tudtam, ezért már most eldöntöttem, ma nem leszek olyan lelkes..

Gyertek, gyertek!!!!!!!!!

anettt
kállai
 
 


Judit, Jatka, jobbulást!

Zsanett, szerintem érdemes megfellebbezni - gyakorlatból tudom, nekünk is volt már többször hasonló esetünk. Volt, ahol egészen a bírósági tárgyalásig vittem az ügyet, és a végén nem kellett egy fillér büntetést sem fizetnem, harcoltam az igazamért... Szóval, ha van erőtök, szerintem ne hagyjátok annyiban a dolgot.

Anett, gyorsan megy az idő... Most születtek, és máris ovisok. Tudom, hogy ilyenkor szar duma, hogy ez az élet rendje, de valahogy mégis... Nehéz lehet ezt megélni, de nézd a dolog jó oldalát!

Évi, átküldöd nekem a mailcímedet? Mennek a múlt heti fotók! A piros állatot se felejtettem el, legközelebb visszaszolgáltatjuk! :lol: A T.néni előtt pedig tényleg ne te dolgozz. Ha már egyszer fizetsz neki, ez legyen az ő dolga :lol:
A jógával kapcsolatban jövő szerdán beszéljünk majd a csajjal, mert ez a délelőtti időpont nekünk se lesz jó. Marci mindig akkor alszik, nem szivesen verem ki az ágyból... :shock:

Tőlem most ennyire futotta, majd jövök még

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Lányok!

Teljesen off, ne hari, de hátha vki tud segíteni, mert nekem már nincs ötletem.
Szóval a Viasaton megy egy reklám, amikor az esti sorozatokat mutatják be.
Ez a szám megy alatta :

http://www.youtube.com/watch?v=XXmlJQN5 ... re=related

De egy csaj énekli. Nem tudja vki ki az?

zsanett
 
 


Zsanett,

Heather Nova a megfejtés:)

http://www.reklamadatbazis.hu/e107_plug ... ?l_id=3044
Vendég
 



Én se:)
Beírtam a keresőbe a szám címét, meg hogy reklám és ezt adta ki:)
Vendég
 


Pff :)
Hallod nem írom le, hogy hány helyen néztem már meg, mert engem minősít :)
A kereső az túl egyszerű lett volna :D

zsanett
 
 


holnap egy Praktikeres játszó délelőtt????

Zsanett! ez tényleg nem semmi...nem normálisak.Mindenképpen harcolj ki valami normális árat,ezt nem lehet annyiba hagyni!:(

Kata!Hol voltatok?annyira megértem,amiről írsz...még én sem rázódtam helyre.

Judit!remélem nem komoly Doresznek ez a láz izé....

Anita!
Milyen volt Boginak az első nap?

Szandra!
Ma jól elhuztatok nem is láttalak benneteket,a holnapról meg ne is beszéljünk!!Jó balcsizást.!!!

Nagyon klassz ez a babaház,Tami biztos nagyon fog örülni.

Hol vannak a keresztelős képek???tök kivi vagyok rájuk.

Évi!
szegény barátnőd!!!
főnök úr jól van?

Adri? Almi?

Ibolya!
Merre vagy?

Katus?Már megint téged kereslek látod?
Van Ancsinak még egy topán,ha érdekel...

Anett!
Szonjus,hogy bírja az ovit?
ott is alszanak?

Judit!
Hogy van az orchideád?
és Zorka? :wink:

Viki!
Tök jó az avatarod!

Gyöngyi!
Óvodástárs apukája volt az a pasi,aki ott fárasztott? :lol: :lol: :lol: igaz volt,de már kezdtem unni,pedig még megakartam dícsérni a fülcsidet.
Elég volt a 3 torta?
akkor ti még kevesen vagytok,mit szóljunk a 34-hez?ilyenkor kapnak valamit a gyerekek?
Nekünk végül is a Szandrával közösen fogjuk megoldani,ugyanis egy napon születtek,így megusszuk másfél másfél tortával....hehe

Andi!
ráérsz holnap?

Merci??Még nyaral?

Dénesandi???te merre vagy?

Emő??ikerült berendezkedni? Milyen az új hely?

Krisztám? Beszéltem Kevinnel msn-en :lol:

Anikó???

kit hagytam ki??,
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Ildi!
Mivel egy fél nappal eltolódott a Balcsi (jó a család a háznál :wink: ) így van egy szabad délelőttünk és benne vagyunk a Praktikeres játszóházban.

Anett!
Azért mert nincsenek lányaid csatlakozhatnál hozzánk, mint egy laza kis kávézó látogatáshoz!!

A többit majd holnap, ma egy kicsit fáradt vagyok agyilag

Szandra

szandrakiss
 
 


10-re menjünk? Vagy rögtön ovi után? vagy mikor nyit?
és már csak lent van kávé :?
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek nagyon sok boldog szülinapot és névnapot kívánok :lol: :lol: :lol:
(igaz rettentően megkésve Sokatoknak)


Még mindig élek, és most már kezdem látni az alagút végén a fényt :P
Nagyon sokáig nem volt gépem, mert beszedtem egy vírust, ami folyamatosan leirtotta a gépemet, de most úgy néz ki, hogy talán megmarad :shock:
Mivel az előző regisztrációmmal nem tudok már belépni, így most újra beaktiváltam magam :) és most már gyakrabban fogok jelentkezni.
Szerencsére a viharfelhők - családi és iskolai problémák voltak/vannak - egy része már eltűnőben van, de azért még nem minden rózsás :) de azért remélem, hogy hamarosan minden jobbra fordul.
Most csak ennyire futotta, mert holnap megyek reggel a sulimba be a rektorhoz egy kis könyörgésre, hogy ne rúgjon már ki :cry: hanem hadd végezzem már el és ne kelljen a tandíjat visszafizetnem.

Így holnap sajna nem tudunk menni a Praktikerbe, mert reggel 8-ra berendeltek és gőzöm sincs, hogy mikor fogadnak.

Nagyjából visszaolvastam, és láttam, hogy már az ovi is megkezdődött.
Remélem nem fogtok érte haragudni, ha ezzel kapcsolatban egy csomó kérdést fel fogok tenni, persze, ha eljutok odáig :roll:

Jó játszózást Mindenkinek holnapra

Andi

Kép
andidenes
 
 


Ildi!
Tőlem mehetünk 9re is, nehogy Réka elkezdje az igazak álmát aludni :wink: . Olyan fél 12kor nekünk úgyis le kell lépnünk ha akarunk menni Balcsira.

Dénes Andi!
Ovival kapcsolatban nyugodtan, bár nem sok kecsegtetőt tudunk mondani.

Szorítok, hogy ne rúgjanak ki.

Katus??
Anikó??
Ibolya??
Andi??
Anett??

És még akit voltam olyan pofátlan és kihagytam, gyertek holnap.

Szandra

szandrakiss
 
 



Ennyire büdi vagyok vagy ennyire nem értek rá??



Lőrincnek és Viktornak sok boldog névnapot kívánunk mi is!!!


Kép

ildikó
ilgya1
 
 


A MAI NAP HÍRE: képzeltétek, Marci az előbb a hátáról a hasára fordult! letettem a hátára, hogy beszélgessen egy kicsit az állataival, amíg én fogat mosok, és mire visszaértem, már a hasán feküdt :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Lőrinc és Viktor!

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK![

Kép
Kép

zsanett
 
 


Lőrinc, Viktor, boldog névnapot!

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Viktor, Lőrinc

BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Kép
Zorka & Judit
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?