Sziasztok!
Pár nap alatt mennyi minden történt...
Hencsi, Ajsának hogy tetszik az ovi?
Szilvi, még réggebben kérdezted a Bromocriptint. Én sok évvel ezelőtt szedtem ilyet (kb 1 hónapig?), de nem vettem észre semmi különöset. Talán azért szedtem, mert magas volt a prolaktinszint, de erre csak most gondoltam, hogy Alíz írta, hogy neki meg a tej elapasztása miatt kel szedni.
Azóta hogy vagy?
Enci, beszéltél már az ismerős szakértővel táppénz-ügyben? Mit javasolt?
Már itt is sokat volt szó erről, de foly. munkaviszonynál automatikus az ellátás, nem? Ugyanúgy, mint az első gyereknél.
Zsuzsu, múltkor írtad, hogy Ábi nem a saját ágyában alszik...bocsi, hogy ezt írom, de örülök, hogy van sorstársam, Laura uis mindig a mi ágyunkban alszik el, ahonnan aztán nem bírom eltávolítani (nem akarom?). Persze így mi "élén" alszunk, kényelmetlen az egész, nem is akarom erre rászoktatni, dehát...
A faros baba miatt (még) ne aggódj, főleg, ha a doki is optimista!!!
Drukkolok, hogy megforduljon! A simizéssel kapcsolatban tudatlan vagyok...
Csucsu, Szabina nagyon ügyes – most épp a szobtisztaság miatt írom. Óvodaérett.
(Nálunk csak akkor veszik be a gyereket, ha szobatiszta, nem elég, hogy van már 3 éves.)
Lyndee, igen, hamarosan afp nekem is. Jövő pénteken kell mennem, mert az uh szerint a terhesség 3 nappal "fiatalabb", mint az UM alapján gondolták. Hm. Mindegy, várom a köv. vizsgálatot!!!
Neked mikor kell menni az újabb terheléses cukorra? Én is bízom benne, hogy most jó lesz az eredmény!
Lyly, 03.01. a fiad szülinapja? Mert akkor sok boldogságot a két és feledikhez!!!
Azt írtad pár napja, hogy a kórházban mondták, hogy nem érezhetted a kicsi mozgását 20 hetesen...Dehát ekkor már - főleg nem első terhességnél - simán lehet. Vagy nagyon el vagyok tájolva???
Amúgy akkor most mi a következő lépés? Nyomozásba fogtok? Sok sikert hozzá, remélem, előbbre lesztek!
Hú, ha bölcsiben dolgozol, akkor rengeteg türelmed lehet.
Nyuszifülű, igazán szomorú dolgokról írtál, annyira sajnálom. S főleg, hogy még csak alig múlt idő.
Mostanra már megvan a vérvétel eredménye is talán. Mit mondtak?
Mazsomka, már írt vki itt a szopiról Neked.
Én azt gondolom, hogy ha megjön, akkor valószínűleg rendben van a peteérés, sőt lehet is szoptatni állítólag terhesség mellett. (Igaz, megoszlanak a vélemények.)
Sokat olvastam utána márciusban, mert akkor még szoptattam, miközben terhes lettem (egyetlen alkalommal jött meg), de aztán sajnos elvetéltem. Fogalmam sincs, közrejátszott-e a szoptatás, dehát annyi sikertörténetről olvastam pocakos szoptatással kapcsolatban, inkább más okokat kerestem magamnak.
Azóta mi a helyzet a bölcsivel?
Monti, Marci csodszép nagyfiú már! Nagyon kíváncsi lettem a másik topikos képre, de látom, már itt is közkinccsé lett. Nagyon drága!
Kacika, Petrátok tényleg igazi kis tündérke! Nagyon szép baba! Dehát Petit látva nem is számíthatunk másra.
Herbária, szerintem ez is szép név!
Ne törődj a gondoszkodással, tudod, nem az számít, hogy mit mondott, hanem hogy ki mondta. Ha egy senki, akkor meg igazán felesleges aggódni miatta!
Holnap akkor mégy a dokihoz? Csak keményen! Szedd ki belőle az infókat!
Petrácska mikor is lesz/volt féléves? Nem ma? (vagy tegnap?) Gratulálok neki (és Nektek is).
Tavirózsa, szia! Hogy vagy mostanában, főként lelkileg?
Dreika, Beni mikor is megy/ment bölcsibe? Tapasztalatok?
Megvolt már a 4D? Mit lehet tudni a babáról? Kép, gondolom, nem lesz, merthogy titok a neme, itt meg szinte mindenki profi ebben a kérdésben.
(Mondjuk én még a gyereket is nehezen találom meg az uh-képeken, tehát nem én vagyok az elsődleges veszélyforrás...)
Sugi, jó, hogy hazajöttél és minden oké.
A mi "új" védőnőnk szerint 8-12 kilót kell hízni egy kismamának. Úgyhogy egy virtuális ölelést + gratulációt küldök Neked.
Akkor holnap is mégy ctg-re? Szorítok mindenhez!!!
Judit, már Gergő ovi-ügyét intézed?
Nálunk semmi különös nincs, intézem az ügyeimet, egyelőre még csak elméletben + készülök a köv. vizsgálatokra.
Szép napot Nektek!