Új privát üzeneted érkezett!

Aliz,
hát ez szép!!! Nem tudom, ki volt aki írta, egyátalán van gyereke? De ha van is, beteg biztosan nincs.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszönöm lányok! :D Nem is fogom szó nélkül hagyni! Az egész onnan indult, hogy priviben elkérte az orvosom telefonszámát. Utána visszakereste a hozzászólásaimat és innen kezdte el a megjegyzéseit. Írt Nekem olyat is, hogy neki 5 tökéletes terhessége volt és, hogy még 5 gyereknél meg sem áll. Meg amit az ezt megelőző hozzászólásomban írtam. Én mondtam neki, hogy nem kellene szerintem ítélkezni a másik feje fölött, hiszen még Ő maga sem tudja, hogy a következő terhessége hogyan fog végződni. És a 6-dik terhessége vetéléssel végződött, de mondta az orvosom, hogy különösebben nem is zavarta az, ami történt vele és a kisbabájával. Most pénteken megyek az orvoshoz és meg fogom kérdezni a doktor úrtól, hogy mondott-e valamit rólam ez a nőszemély. Az orvos is olyan furcsa volt velem a telefonon keresztül. De Én ennek a végére járok pénteken.
Vendég

sok sikert herbária!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok, én is megváltoztattam a nevem... :oops:
Én nem szeretném ideírni a régit, de szerintem úgyis tudjátok, ki vagyok! :wink:

Szia Herbária!!!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Ne is törődj az ilyen emberekkel, a megjegyzéseiket az eszéhez kell mérni.
Lehet, hogy másoknak más a véleményük erről a dologról, én azt is tiszteletben tartom, de attól még nem kell bántani az embert ezért...

lyly, nekem odaadták a boncolási jegyzőkönyvet.
Először azt mondták, hogy a jogi osztályon keresztül kérhetem, de aztán személyesen kértem el a patológustól, és gond nélkül odaadta.

Lyndee, nem olyan szörnyű az a diéta!Azt azért nem értem, hogy semmi szénhidrát?Nem csak minimális???
Vendég

tavirózsa mért változtattad meg a neved?
privibe is elküldheted a válaszod ha ugy gondolod! :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csajok nem jutok szóhoz. :shock:

Nos nekünk is van egy csaj, akit ignoráltunk a blogról pl. Engem annyira nem idegesített, mint Kofát, ezért kitette a szűrét. Konkrétan ő nem is tud olvasni, csak más ip címről. A 2006 nyári babásoknál több lánynak is beszólt válogatott gusztustalanságokat. :evil:

Mindegy pusztán miattuk nem leszek paranoid, bízom benne, hogy az emeberek többsége nem ilyen. :wink:

Amúgy meg a döntés mindenkinek a sajátja. Én elmondtam, hogy mi hogyan döntenénk, de Isten óvjon, hogy döntenünk kelljen, és attól is, hogy más felett ítélkezzek. Amiben tudok segítek, de mindenképpen megértem a fájdalmát, bárhogyan is alakuljon a dolog.
Könnyű partvonalról pofázni, SOHA ne tudja meg, hogy milyen is egy ilyen szituációban lenni. És bármennyire nagyképű valaki, mindenki kerülhet bajba, nemtől, kortól, anyagiaktól és minden egyébtől függetlenül. És ugye az öt egészséges gyerek esetében sincs arra garancia, hogy ma vagy holnap nem történik valami, de ne történjen. Ilyenkor jó lenne, ha mélyen mindenki magába szállna, és befogná a csőrét, és hálát adna, hogy neki 5 gyereket sikerült egészségben kihordania.

tjuca

Igen többször volt + teszt után késve jövő piri. Ha bunkón akarok fogalmazni nekem nem + tesztet pisilni a kunszt, hanem megtartani azt a babát. "Csak" kétszer fejeződött be kürettel, nehezen viseltem, de kárpótolnak a lányaim. :lol:

tjuca

Sziasztok!

:shock: :shock: :shock: :shock: döbbenet.

Szia Tavirózsa és Herbária. :D
Tudjátok, nekem sem ez a "megszokott" felhasználó nevem itt a Bneten, de én a terhesség/vetélést nem akartam nagydobra verni. Ezért maradok itt "arctalan".
Amúgy (főleg) egy zárt topikba írogatok, a "régi" Istvános bandával csináltuk, ugyanis csatlakozott hozzánk egy elmebeteg lány, akit én még a lakásomba is beengedtem, sőt, még a fiam is a kezébe adtam, aztán kiderült, hogy semmi nem igaz a "meséjéből", egyik topiktársunk képeivel nyomul más fórumokon. :shock:

Sugi,
mi újság? Írj, ha van valami!

Én ma megyek 4D-re, nagyon várom. A "legújabb" parám szerint túl nagy Kistesó. :roll:

Szép napot mindenkinek!

KépKép
dreika

Na ez már aztán .....Üdvözöllek Herbária, Tavirózsa.
Nem igazán értem kinek mi köze ahhoz hogy egy másik ember, mit bír bevállalni.
A fiammal logopédiára, egy fogyatékos iskolába kell járni, csak ott kapott helyet a logopédus.Iszonyat amit ott végig nézek az alatt a 40 perc alatt.Csajok, én azt mondom, hogy aki előre megtudja hogy baj lenne, joga van dönteni, nem másnak hanem neki kell végignézni a gyermeke szenvedését, és akkor itt még nem is beszéltünk arról, hogy gondozni kell, testvérei is lehetnek, stb, mindenkinek nagyon nehéz.
De tényleg nem lehet véleményt mondani úgy hogy nem voltunk még ilyen szituban.Én a szüleimet néztem végig a down kóros kislányukat, gondozzták, azon kívül már rettegnek attól mi lesz ha ők enm lesznek.pedig ellátja magát, segít otthon, mégis, nem egyszerű bele sem gondolni, miktől féltik.
Könnyű annak prédikálni, aki 5 egészséges gyermeket hozott a világra.
Talán mi akik vetéléseken mentünk át, szerencsésebbek vagyunk, mert az élet maga szelektált, ha nem mentek volna el a babák, ki tudja mi várt volna ránk.
Azért örülök hogy itt vagytok, más meg mindenki törödjön a saját dolgával.

9.30-ra megyek NST-re, de lehet hogy nem engednek haza, mertfolyamatosan csurog valami, sztem megzatvíz, de ez csak akkor biztos ha a doki mondja.
Balázs aktiv, nincs semmi gond, de azért izgulok rendesen.
Ha történik valami, Tavirózsa fog titeket értesíteni, ezt mi már rég megbeszéltük, és előre is köszönöm hogy megteszi.
Ha hazajöhetek, természetesen írok.

Kép

Kép
napsugár035

Dreika.Megy a drukk, itt nálunk olyan felületesen nézett meg egy ügyeletes doki (arab) múltkor, hogy a védőnő azt mondta ezekre az adatokra ne adjak semmit.Mindenki másképp mér, majd kiderül ha kijön hogy mekkora.
Nem baj az ha nagy lesz dreika csak egészséges legyen.szeded még a vitaminokat?
hány kilót híztál?Én most vagyok 11-el több.

Kép

Kép
napsugár035

Napsugár: remélem még elolvasod az írásomat.
Ha netán bent kell maradnod akkor kívánok neked minden jót.
Ügyes legyél és meglátod még sirni is fogsz az örümtől ahogy majd a fiadat tarthatod a kezedben:)
Csuriban kezem lábam:)
Puszi:)

Csajok: Én azt nem értem ezek az emberek miért gondolják, hogy ők megmondhatják ki mit csináljon. Ha valakinek nem tetszik egy döntés, hoyg veszi a bátorságot, hogy megmondja ki mit csinált jól vagy rosszul.
Az ilyen emeberek azt hiszem irigyek , velejéig romlott emberek!!!
Remélem ezt az is elolvassa aki például pont ilyen arcátlanságra képes!!!
És innen üzenem az illetőnek, illetőknek, hogy lehet magukba nézni!!!!!!!!!!!!

Kép
csucsu05

Sziasztok Csajok!
Kedden elmentem a dokimhoz. Felkészített: papucsot hálóinget reggel vigyek, lehet hogy kelleni fog.
Egész éjszaka ment a hasam, nem bírtam aludni.
Szerencsémre minden rendben van, nem kellett műteni, szépen kitisztultam. 69-ik voltam a vérvételen, de kivártam a soromat. Csináltunk egy teljes hormonprofilt, pajzsmirigyt, teljes vérképet. Ma délután megyünk az eredményért.
Mivel veszteni valóm nincs, és clostival tudok peteérést produkálni kibuliztam a dokimnál, hogy próbáljunk még ki egy hó clostit (harmadik hó) duphastonnal. Csak nem értem akkor így hogy fogok pé után hormonvizsgálatra menni.....hm...de majd megbeszélem vele ma.
Ja és kaptam beutalót szegedre Genetikára! Nagy nehezen sikerült bejelentkezni, októberre kaptunk időpontot.

:( Én is sokáig egy - két bnetes topiklakó miatt nem voltam erre, ki kellett pihenni azt is.

Kívánok nektek minden jót!!!!

Puszpusz
Nyusz 8)
nyuszifülû

....éretem ezt úgy, hogy sokan szeretik a saját igazukat bizonygatni másoknak, és ha ellenkezel pálcát törnek a fejed felett.

Volt egy anyuka az egyik vetélős topikban aki tudta hogy a babája nem fog sokáig élni, nagyon súlyos beteg lesz, rögtön műtét, és később még több, lehet 5-6 évet élhetett volna nagyon betegen. Az anyuka az mellett döntött, hogy nem hagyja hogy a kisbabája szenvedjen, nem műtettik meg. Nagyon nehéz döntés volt számukra is mindez. A legszörnyűbb az volt, hogy iszonyatos botrány lett belőle, mivel nem fogadták el a döntését, és különféle isten megbüntet szöveggel és saját lelkiismeretével nyugtatgatták....................
nyuszifülû

Dreika!

Nem a méret a lényeg! Tényleg. 80 deka volt a két csaj között, de a fejük ugyanúgy 34 cm volt, és mit mondjak Kata szülése egy "jutalomjáték" volt, pedig itt nincs akkora liberalizmus, mint az Istvánabn. :wink:

Ja engem is beengedtél. :twisted: Sőt a nyafka csajomat is. 8-)

Sugi!

Megy a drukk, ha kizipzáraznak, ma láthatod a fiad!

Nyusz!

Igen én is hajlamos vagyok nagyon egysíkúan véleményt alkotni, de ezek nem azok az esetek. Ha mégis, megkövetek mindenkit.

Mindig azt szoktam mondani, hogy annak drukkolok, hogy legyen bibi, de kicsi, amit pikk-pakk rendbe lehet hozni. Az rosszabb, ha minden jó. Én a heyledben nem kapkodnék, megvárnám a vérvétel eredményeit, várj egy hónapot azzal a clostyval, és akkor tényleg mindent tiszta lappal idítasz! Na most kell leharapni a fejem teljesen jogosan. :twisted: :twisted: :twisted:

tjuca

Sőt még pisilhettem is! azért hálám örökké üldözni fog!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

tjuca

Herbária: Teljesen értetlenül állok az olvasottak előtt!!!!Azt gondolom senkinek semmi köze hozzá hogy annak idején Te és a Férjed hogy döntöttetek.Mert ez csak és kizárólag a kettőtök ügye,és mindenki saját belátása szerint dönt.
Azt gondolom,hogy ezt csak az értheti meg aki már átesett akár egy vetélésen vagy terhesség megszakításon,vagy akár egy olyan döntésen amin még egész életében rágódni fog,vajon helyesen döntött e.
Mivel jobb egy beteg gyereket szülni és egy egész életen keresztül lelki stresszben élni?Nem mindenki képes erre(többek között én sem) .
Tiszteletben kell tartani mások döntését és kicsit magába néznie az illetőnek,hogy Ő hogy döntött volna abban a helyzetben.
ÉN MELLETTED ÁLLOK! :wink:

Sugi: Drukkolok érted,és valami azt súgja már csak a Kis Balázzsal fognak kiengedni :lol:

Tavirózsa: Én írtam rosszul,igazad van!Szénhidrát csökentés,no cukor.Nem olyan régen küldtél e-mail-ben egy étrendet,most azt böngészem. :wink:
Lehetséges hogy azóta sokkal éhesebb vagyok?Egész nap úgy érzem hogy nem laktam jól........ :cry:

Dreika:Megnézhetjük majd a 4D-s képeket? 8)

Mimi??????????????,

KépKép
lyndee

Na pedig hazajöttem, föltárták a hüvelyt és kiderítették, erős váladékozásról van szó, de nincs magzatvízcsurgás, de azért lekapott a lábamról, ha ilyet éreztem nem pár nap múlva kell menni, inkább féljek mint megijjedjek.
Kedden pénteken nst, pénteken+ uh-s magzatmozgás mittoménmi, Úgyhogy itthonról boldogítlak titeket.
köszi a drukkokat, czipzár zárva

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok lányok!

Bocsánat hogy el vagyok veszve csak az ovis dolgokat intézen.
megprobálok felzárkozni hozzátok ujra és jövök ahogy tudok.

Remélem mindenki jol van és a kismamáknak kitartást ésjo egészséget kivánunk.

Üdv:az ujjaknak és akit még nem ismerek

Kép
v.e.judit

Sziasztok!!

Sajna kissé lepadlóztam.........eddig minden annyira simán ment, tegnap pedig kiderült, h gyermekem megfordult és faros....Nem akarok csaszit!!!!!! A doki szerint befordulhat, mert semmi jele, h ki akarna egyenlőre bújni, de a becsült súlya 2950 g a BPD pedig 90 mm........(Ábel a 29. héten volt faros, 1 hónappal később már nem)

Szóval idegeskedek és reménykedek...... Állítólag simogatással megfordulásra lehet ingerelni, de nem mindegy melyik irányba simized. Tud erről valaki valamit???????

Csucsu!
Gratula Szabinának!!!!! kistesót meg hozzon a mikulás!

Lyndee!
Már régóta akarok fotót. Ábel tündéri, ahogy puszilgatja a pocakom és szeretném megörökíteni. Sajna a férjem alig van itthon, egyedül meg ügyetlen vagyok fotózni.

A cukorterhelést sajálom, kívánom, h ismétléskor derüljön ki, h tévedtek!!

Linus!
Szívesen látunk Titeket az otthonunkban!!!

Monti!!!!!!!

Lécci ide is tedd fel a juniusi topicba feltett fürcsis képet!!!! lehidaltam a fiadon!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kacika!
Örülök Neked. Egyre biztosabb, h KONSTANTINUNK lesz. Tegnap a zacsiját muogatta a dokim az UH-n, de nem láttam semmit, annyira beijedtem, h faros...

Petrus csodaszép!!!!!!!!!!

Alíz!
hihetetlen milyen "emberek" vannak..........
Mi itt nagyon szretünk!!!!!

Tavirózsa!
Téged is!!

Napsugi!
Örülök, h nem szivárogsz!!!

Dreika!
Ne parázz!!
Nekem most 2950-re becsülte a gép kistesót. Ábelt ilyenkor 3100g-ra és Ő 41. hétben 3400g született...
Várom a híreket!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu kérésére: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára montana 2009.01.31 18:06-kor.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Sziasztok!

Pár nap alatt mennyi minden történt...

Hencsi, Ajsának hogy tetszik az ovi?

Szilvi, még réggebben kérdezted a Bromocriptint. Én sok évvel ezelőtt szedtem ilyet (kb 1 hónapig?), de nem vettem észre semmi különöset. Talán azért szedtem, mert magas volt a prolaktinszint, de erre csak most gondoltam, hogy Alíz írta, hogy neki meg a tej elapasztása miatt kel szedni.
Azóta hogy vagy?

Enci, beszéltél már az ismerős szakértővel táppénz-ügyben? Mit javasolt?
Már itt is sokat volt szó erről, de foly. munkaviszonynál automatikus az ellátás, nem? Ugyanúgy, mint az első gyereknél.

Zsuzsu, múltkor írtad, hogy Ábi nem a saját ágyában alszik...bocsi, hogy ezt írom, de örülök, hogy van sorstársam, Laura uis mindig a mi ágyunkban alszik el, ahonnan aztán nem bírom eltávolítani (nem akarom?). Persze így mi "élén" alszunk, kényelmetlen az egész, nem is akarom erre rászoktatni, dehát...
A faros baba miatt (még) ne aggódj, főleg, ha a doki is optimista!!!
Drukkolok, hogy megforduljon! A simizéssel kapcsolatban tudatlan vagyok... :shock:

Csucsu, Szabina nagyon ügyes – most épp a szobtisztaság miatt írom. Óvodaérett. :lol: (Nálunk csak akkor veszik be a gyereket, ha szobatiszta, nem elég, hogy van már 3 éves.)

Lyndee, igen, hamarosan afp nekem is. Jövő pénteken kell mennem, mert az uh szerint a terhesség 3 nappal "fiatalabb", mint az UM alapján gondolták. Hm. Mindegy, várom a köv. vizsgálatot!!!
Neked mikor kell menni az újabb terheléses cukorra? Én is bízom benne, hogy most jó lesz az eredmény!

Lyly, 03.01. a fiad szülinapja? Mert akkor sok boldogságot a két és feledikhez!!!
Azt írtad pár napja, hogy a kórházban mondták, hogy nem érezhetted a kicsi mozgását 20 hetesen...Dehát ekkor már - főleg nem első terhességnél - simán lehet. Vagy nagyon el vagyok tájolva???
Amúgy akkor most mi a következő lépés? Nyomozásba fogtok? Sok sikert hozzá, remélem, előbbre lesztek!
Hú, ha bölcsiben dolgozol, akkor rengeteg türelmed lehet. :lol:

Nyuszifülű, igazán szomorú dolgokról írtál, annyira sajnálom. S főleg, hogy még csak alig múlt idő.
Mostanra már megvan a vérvétel eredménye is talán. Mit mondtak?

Mazsomka, már írt vki itt a szopiról Neked.
Én azt gondolom, hogy ha megjön, akkor valószínűleg rendben van a peteérés, sőt lehet is szoptatni állítólag terhesség mellett. (Igaz, megoszlanak a vélemények.)
Sokat olvastam utána márciusban, mert akkor még szoptattam, miközben terhes lettem (egyetlen alkalommal jött meg), de aztán sajnos elvetéltem. Fogalmam sincs, közrejátszott-e a szoptatás, dehát annyi sikertörténetről olvastam pocakos szoptatással kapcsolatban, inkább más okokat kerestem magamnak. :?
Azóta mi a helyzet a bölcsivel?

Monti, Marci csodszép nagyfiú már! Nagyon kíváncsi lettem a másik topikos képre, de látom, már itt is közkinccsé lett. Nagyon drága!

Kacika, Petrátok tényleg igazi kis tündérke! Nagyon szép baba! Dehát Petit látva nem is számíthatunk másra. :lol:

Herbária, szerintem ez is szép név! :wink:
Ne törődj a gondoszkodással, tudod, nem az számít, hogy mit mondott, hanem hogy ki mondta. Ha egy senki, akkor meg igazán felesleges aggódni miatta!
Holnap akkor mégy a dokihoz? Csak keményen! Szedd ki belőle az infókat!
Petrácska mikor is lesz/volt féléves? Nem ma? (vagy tegnap?) Gratulálok neki (és Nektek is).

Tavirózsa, szia! Hogy vagy mostanában, főként lelkileg?

Dreika, Beni mikor is megy/ment bölcsibe? Tapasztalatok?
Megvolt már a 4D? Mit lehet tudni a babáról? Kép, gondolom, nem lesz, merthogy titok a neme, itt meg szinte mindenki profi ebben a kérdésben.
(Mondjuk én még a gyereket is nehezen találom meg az uh-képeken, tehát nem én vagyok az elsődleges veszélyforrás...)

Sugi, jó, hogy hazajöttél és minden oké.
A mi "új" védőnőnk szerint 8-12 kilót kell hízni egy kismamának. Úgyhogy egy virtuális ölelést + gratulációt küldök Neked. :lol:
Akkor holnap is mégy ctg-re? Szorítok mindenhez!!!

Judit, már Gergő ovi-ügyét intézed?

Nálunk semmi különös nincs, intézem az ügyeimet, egyelőre még csak elméletben + készülök a köv. vizsgálatokra. :)
Szép napot Nektek!

Kép
Kép
ggica

Sziasztok,

Ggica,

még nem néztem meg ezt a startkártyás dolgot, bocsesz, mert eléggé leterhel ez az oviba szoktatás....

Ajsa szeret oviban, de én fel vagyok háborodva, mert pl tegnap bepisilt, mert a 3 lány wc-bol 1 sem volt szabad, kozben a csapok folytak, neki meg bement, de senkit nem érdekelt, átoltoztették és jolvan.
minden nap csupa kosz, már sajnálok ráadni "normális" ruhát, mert eltönköli...itthon is koszos szokott lenni, félreértés ne essék, de azért mindennek van határa.....
egyedül soxor nem eszik, ez sem izgat senkit, mondják majd beleszokik és enni fog....most mikor délben hazajovunk annyit eszik, mintha az oviban semmit nem evett volna...pedig állitolag eszik....biztos az étvágya nőtt meg :evil:
nem igazán segitenek öltözni-vetközni sem, nemtudom télen mi lesz.....

Szoval önállonak kéne lenni 100%-ba nitt a mi ovinkban:( Ajsa meg nem az, én meg kicsit kivagyok ettol az ugyintézéstol részukrol.....

De mondom, nagyon szeret a gyerekekkel lenni, még jo is lehet hosszutávon ha tuléljuk.....:)

Elfelejtettem irni, hogy mi még nem probálkozhatunk, mert a férjem nem negativ, de 4,5 hét van az ujabb vizsgálatáig....szoval kiiratkozunk az oktoberrol is asszem:(
De nagyon orulnék 1 karácsonyi ajándékna kis:), csak ugy már 4 év lesz a 2 gyerek közt:(

még nagyon sok dolgot tudnék irni, de mennem kell:(

Lindee, nekem is szar volt a cukrom, diéta+volt cukormérom, ellenoriztem magam 9,1 lett a 2 órás.....de jofej volt a dokim, mert nézetett valami glukohemo valamit, meg A1C-t és azok azt igazolták, h nincs szükség más kezelésre....nálad is lehet érdemes lenne megnézni....persze majd beledöglottem a diétába, én is éhes voltam mindig, no csoki, édesség stb, de megérte és visszagondolva mi ez más bajhoz képest...:)

bromo...-t 1 barátnőm szed a magas pro... szint miatt, igy fogamzást segit elo, amugy meg tejet apaszt, mert ez a hormon felelos mindkettoért....ha jol tom

szoptatás alatti rendszeres menses nem garancia a peteérésre, uh-val kéne megnézni, h novoget-e petesejt ciklusonként, mivel a menstruácio és a peteérés nem együttes dolog:(

beteg babát én sem tartanék meg márcsak a hátteremmiatt sem, sajnos az emberek minden alap nélkül itélkeznek, mert általában 0 empatiájuk van....:(

lehet nem kéne mindenkin minden vizsgálatot elvégezni, de az a közöny, amivel egyes esetekben/helyzetekben állnak az orvosok a betegségekhez( és nemcsak a terhesség kapcsán) felháborito:(

na mentem tényleg...sziasztok

Kép
hencsi

ggica:Nem a Gergő ügyeit hanem a nagylányunk most lett nagycsoportos és sokkal több a teendöje mint eddig külön orarendje van mert sok a feladata.

továbi szép napot este jövök.

Kép
v.e.judit

Ggica
Lili is velünk alszik, vagyis velem. A férjem nagyon horkol, úgyhogy ő külön. Sokkal kényelmesebb így, ha valami gondja van, csak átnyúlok. Az ő szobája vagy 5 m-re van.

Zsuzsu,
nem lesz gond. Nem tudom, itt írtam-e már, de a barátnőm babája még a 38. héten is faros volt, befektették a kórházba, másnap előjegyezték császárra. A csajszi így nem terhesen olyan 150 cm és 44 kiló. A császár reggelén kérte, hogy nézzék már meg újra a babát, mert nagyon mozgott éjszaka. És gyönyörűen be volt fordulva. Úgyhogy császár törölve, és 41+1 napon símán megszülte a kislányt. Egy napon velem. Ha akkor nem fordul meg a kislány, mi meg sem ismerkedünk, pedig kár lett volna :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ja, és ma voltam UH-n, 6 tüszőt növesztettem. 4 db 13mm-est, és 1-1 14 és 15-öst. Méhnyálkahártya 5 mm, máskor is ennyi volt, de mire kellett lett 9 mm. Ma még van egy szurim, aztán hajrá baba, esetleg babák :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Képzeljétek Mátét ma felvették az oviba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
linácska mindent bele hajrá!!!!!!!!!! :lol: :lol:
montana nagyon helyes marcell ahogy takarja magát! :oops: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Fentebbi hozzászólásom törölve: Lili ma közölte, hogy ő a saját ágyában akar aludni. Bement a kisszobájába, lekapcsoltatta a villanyt is, és lefeküdt. Szerintem lassan alszik is. Csak eljön egyszer a szobatisztaság is :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok lányok!
Bocsi a kimaradásért megprobálom potolni, de annyi dolog van itthon.
Üdv az ujaknak, látom vannak névcserék, de tényleg még pár napig csak futtába vagyok.

Ma voltam vérvételen, holnap megyek az eredményért.

Tegnap megmondtuk anyuéknak, hogy jön a 3. unoka. Alig akarta elhinni anyu azt hitte viccelünk. Kicsuszott a száján, hogy minek 3., de persze örül meg várják, de olyan rosszul esett.
Pedig mi annyira várjuk, sőt a szomszéd is gratulált mindenki örül. Tesom meg kiirta az üzenőfalra, hogy ENCCCCCZZZZI terhes.
Gondoljátok már az is tudja, akinek nem akartuk mondani még.

Szép álmokat!
encike 2

Linácska:gratula a tüszöidhez bizti sikerül.A mi kislányunk még mindig velünk alszik énis várom hogy a saját ágyába feküdjön.A szobatisztaságis eljön ha érzi az idejét.

Kép
v.e.judit

Sziasztok!

Örülök, hogy mindeki rám ismert!
Nekem semmi különös oka nincs a névváltoztatásnak, csak egyszerűen le akarom zárni a múltat, és ahhoz ez is hozzátartozott.

A másik ok: nem akarom, hogy visszakereshető legyen az összes régi hozzászólásom.Azt hiszem, néha olyant is leírtam bánatomban, amit nem kellett volna... :oops:

Ma voltam dokinál, minden rendben volt.Levette a cytot, és uhu is volt.
Szerinte semmi akadálya nem lenne a babásodásnak, ha szeretnénk.

Nyh: 8 mm, és van KÉT darab 19 mm körüli tüszőm.
De szerinte nincs nagy esély az ikerterhességre...
Hát, Ő még nem tudja, mire vagyok képes!!!! :lol: :lol: :lol:
De szerinte a tüszőrepi volt a ludas a dologban.

És mondott újat is: a tüszők száma és a petesejtek száma nem egyforma.Egy tüszőből több petesejt is jöhet...bavallom, ezt nem tudtam. :oops:
Vendég

Tavirozsa!
én még nem tudom ki vagy, de ha visszaolvasok, rájövök.
encike 2

Lina, mennyi szép tüsző!
És milyen ügyes Lili!

Nita, gratula az ovishoz!

Monti, mennyit nőtt Marcell!És milyen szemérmes! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Gica,
köszi a köszöntést, igen, szept. 1-jén volt Bencus két és fél éves.
Kb. 98 cm és 15 kg, de csak saccra tudom megmondani. Rengeteget eszik, és megint mindent a szájába vesz.
Igen, nyomozni fogunk, mert annyit már kimondtak az illetékesek, hogy "foglalkozás körében elkövetett gondatlanság" történt. Szóval lehet, hogy rendőrségi ügy lesz belőle, de holnap még el kell mennem a kórbonctani jegyzőkönyvért és egy NORMÁLIS szövettani eredményért. Azért fogok harcolni, hogy más ne járhasson így, igenis b...sszák meg a kórházat és az orvosokat, mert egy 20 hetes terhességnél már nagyon is lehet érezni a magzatmozgást (és a hiányát is). Mi nem akarunk pénzt, semennyit sem. Csak az igazamat keresem, mert az életem is rámehetett volna azzal, hogy hazaküldtek egy több mint 2 hete halott kicsivel a pocakomba, aki már nem is volt olyan kicsi!!!

Na, más téma:
én is szoptattam még, hébe-hóba Bencus rákéredzkedett a "dadira", és tejcsim is volt még, így fogant a baba. Az orvosom azt mondta, hogy ha akar, úgyis megtapad, ha a szopi miatt kisebb a mnyhártya, akkor valszeg meg sem tapad, vagy rosszul, és nem húzom ki ekkora terhességi időig. De jól és jó helyen is tapadt, igaz, fokozatosan csökkentettem a szopit, majd el is hagytuk, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok. Szóval simán lehet peteérés és fogamzás szopi alatt is. Bence mésfél éves koráig rendszeresen, napi 3 alkalommal szopizott, főleg elalvás előtt és ébredéskor.

Zsuzsu,
a babó simán megfordulhat még!! Ahogy írtad, akár az utolsó napon, percekben is. Az egyik kolléganőmnek úgy segítettek (nem tudom, ez jó módszer-e), hogy felkötötték a lábát szüléskor, mintha gyertya-pózban lenne, és a gravitáció hatására a baba befordult, majd meg is indult a szülés. Ma már Amerikában tanuló nagylány a kicsi... :lol:

Bencének másfél éves korában vettünk egy kis heverőt (normál méretűt, bocsi: 90X190 cm), a fal és a mi franciaágyunk közé tettük, szép falvédő zsebekkel, bele a játékok, a kis állatkáit felakasztottuk a szögre, és az első éjszaka óta ott alszik. Addig velünk aludt, de már nagyon forgolódott, nagy volt, a Bence-kuckó viszont tökéletes számára. Imád ott aludni. Azonnal felmászott az ágyra, körbeszimatolta, megnézett mindent (mint egy kiskutyi-mutyi), aztán közölte, ő itt alszik.
Viszont a szobatisztasággal hadakozunk...

Nitacska,
nagyon ügyik vagytok az ovival! Mit szól a fiad hozzá?

Marcell meg egy kis hurka-jancsi és csodaszép! Nagyon komolyan gondolja ezt a kuki-takarást!

Kép

Kép

Kép
lyly

Sugi,
Persze, a lényeg, hogy minden oké legyen vele. Már nem szedek egy ideje vitamint, most napi 1 vasat. 9-10 kilót híztam.
A végén még túlhordod Balázst. :D

Juca,
Igen-igen, a pisit nem kifelejteni! :twisted: :twisted: :twisted:

Lyndee,
Hányadik oldalon volt az az étrend? Engem is érdekelne, mert igaz még normál volt a terheléses cukrom, de a határértékhez közel.
UH képek most nem lettek túl jók, Kistesó úgy gondolta, hogy egyszer már megmutatta magát, legyen elég annyi.
Viszont még lehet lesz, mert megint megyek vissza, „önszorgalomból” még 2x meg akarja nézni a petezsákomat szülésig. Hátha akkor lehet 1-2 jó képet csinálni még az arcáról.
Te mész 4D-re?

Zsuzsu,
Tudja Meglepitesó hidd el, miért akar most épp csücsülni. Nem lesz gond, úgyis visszafordul ha úgy lesz jó neki. A lényeg, hogy minden oké vele! :)

Monti,
:lol: :lol: :lol:

Ggica,
Nagy fiam hétfőn kezdte a bölcsit, egyenlőre semmi probléma nincsen. Igaz ez magánbölcsi, szóval extra lesik minden kívánságát. :D Remélem zökkenőmentes lesz ezután is, bár szerencsétlenül jön ki, mert a hónap közepén elutazunk 1 hétre. :roll:

Lina,
Hajrá!!! 8) :lol: :P

Tavirózsa,
Örülök, hogy jól vagy.

UH: 1845g, minden oké, kivéve azt a fránya petezsákot(?) ami a méhszájam előtt van. :?

KépKép
dreika

lyly elsőre nem volt nagy durranás neki,kicsit félt még!
de a vezetőovónő nagyon aranyos és kedves volt! :lol:
és jol teszed hogy nem hagyod magad a dokikkal kapcsolatban!januárba nekem is mondták hogy pereljem be a dokimat mert már nekem is jó idelye nem élt a baba a pocimba! :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Úgye milyen kedves a vezető ovónéni? Nekem is nagyon szimpi volt :) nem mutatott be a sjaát ovó néniteknek? Tényleg mit mondtál neki?Most költöztetetek ide vagy?
Munkahelyet nem kérdezte?

Kép
csucsu05

csucsu tényleg nagyon kedves volt! :lol: Még nem mutatott be saját ovonéninek mert mi ugye az uj részeb fogunk járni!majd novemberbe! :lol: Mondtuk hogy itt lakunk,azt mondta jó!
a munkahelyet azt kérdezte..mondtam neki suliba jártam így nem volt még munkahelyem..kérdezte azért lesz?..mondtam persze ...elméletileg fodrász leszek! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nem is írtam: a tegnapi szurimat az újszülött osztályon adta be az ismerősöm, mert épp dolgozott. Hát még annyi édi baba-bébit :lol:
Olvadoztam rendesen. Volt egy 5300-zal született is, na ő nem volt olyan édi-bébi, de a többi!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Zsuzsu:ne aggódj még van idő a megfordulásra.legyél pozitív és akkor minden ugy lesz ahogy Te szeretnéd :wink:

Dreika:nekem 7,1 lett a cukrom 120perc után.E-mailben kaptam ezt az étrendet,ha gondolod elküldöm neked.
Szeretnénk majd menni 4D-re mi is csak még várok hogy nagyobbacska legyen.kb 4hét múlva gondoltam.

Lina,tavirózsa:hajrá kiskatonák!!!!!!!!! :lol:

Hencsi:Szülés után visszaállt a cukrod?

Monti:A nap fénypontja volt Marcell :D

Sugi:örülök,hogy még Balázs vár egy kicsit.De ne sokat mert már nagyon várjuk :D

KépKép
lyndee

szia lyndee hogy vagy? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok.
Lindy, nekem a 120 perces cukrom elsőre7.6 lett, a doki viszont nem hitte el, és kérte mégegyszer az egészet.5.4 lett, azt mondta egy mérés nem mérés.szoríok hogy ne legyen ez az érték tartós nálad sem.Most nézem betöltötted a 25 hetet, nagy grat.
Marad Balázs, de így legalább el tudunk intézni egy ügyet, ami miatt eléggé izgultam, sikerül e?
Lina szorítok, Tavirózsa, kezem lábam csuriban.
Zsusu szorítok hogy megforduljon, nekem mindegy hogy Balázs hogy fekszik, nem engedik, hogy szüljek terémszetesen.

Kép

Kép
napsugár035

szerintem mindegy hogyan jön vilégra a baba az a lényeg hogy egészségesen!
:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsuzsu!
Tanácsot szeretnék adni, hogy megforduljon a baba.
Hallgattass vele zenét ugy, hogy a pocidhoz teszed a fülhallgatot vagy csörgőt csörgess a hasad alja fele. Ezt ujságban olvastam, hátha beválik.
encike 2

én is hallotam hogy előfordulhat hogy így megfordul a baba! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bizzunk benne és drukkoljunk!
encike 2

megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!

Köszi csajok a kedves szavakat!!

Beszéltem tegnap a szülésznőmmel. Ő nem javasolt praktikákat a megfordításra, mert belegabalyodhat a zsinórba és abból akár tragédia is lehet. ledöbbent, h velünk is ez van, ugyanis mostanában alig van sima szülés, sorba fordulnak medencevégűbe a babák a 35. hét környékén. Alig győzik a műtéteket... Valami varázsló járt errefelé........
:evil: :evil: :evil:

Abban maradtunk, h beszél a dokimmal, h Ő mit tervez. Mivel a 90-es BPD 36 hetesnek felel meg és a súlya is megfelelő, lehet, h már a jövő héten csaszi. Ahogy nő, egyre kisebb az esély a megfordulásra, viszont ha műtét, akkor jobb előbb túlleni rajta. Sajna nekem a súlyfeleslegem a legnagyobb rizikótényező.
Nagyon kivagyok, a stressz pedig senkinek sem jó. A férjem bízik a sima szülésben, de azért mondta: lesz ami lesz megoldjuk.... Ő könnyen beszél.......

Anyagilag is lepadlózunk, ha korábban jönne Konstantin....

Próbálok a legrosszabb verzióra készülni, mert annál csak jobb jöhet, de nagyon félek.........

Bocsi mindenkitől, nem akarom senkinek sem rontani a napját!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Kitartás Zsuzsu, mi veled vagyunk.
Mindenképp jelentkezz, ha van baba.
encike 2

Köszi Encike!

Linácskának megy az sms, ha van valami!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu,
várni fogom az sms-t, és megírom mindenkinek!!!
Azért még reméljük megfordul Konstantin. De miért akarnak ilyen korán megcsászározni, még ha érett is a baba???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?