Új privát üzeneted érkezett!

Skrisz!
Összeszövegeltük neked a laptetőt! :lol: :lol: :lol:

Kép
kisbuta

Enyém a laptetőőőőőőőő! :lol:
Jó éjt lányok, holnap majd jelentkezem.

skrisz72

Csajok,
nektek be nem áll a szátok. :lol: De ez így van jól.

Az aszpirin azért jó, mert vérbőséget okoz, ha jól tudom. Mivel a méheteknek kell a vérellátottság erre kapjátok.
Ugyanilyen hatással van a vörösbor, ami mellette még kellemesen elazítja az embert. :)

Kisbuta,
érdekes, hogy a családod másik ága orvos és azt hiszik, hogy azért, mert kivették a petefészked már nincs ciklusod. :D
Széééép. Hol szerezték a diplomát? Csak viccelek, de azért fura.
Remélem sikerül megetetned a népet és simán átvészelitek a szüretet.

A prolaktinszint a tejelválasztásért felelős. Mivel ez elméletileg a várandós szerveteben - kellene - termelődik nem túl jó, hogyha ez az érték alaból is magas. Bromocriptin jó rá.
Nekem is kellett anno szednem amikor inszemeztem és lombikoztam. Aztán egyszercsak minden gyogyis kezelés nélkül itt volt Bogyika. :D Azóta sem tudom, hogy hogy is állok hormonilag, de gondolom a kisasszony rendbetette.
Szóval mindenkinek adva van az esély és ... mindenki anyának született.
Igaz attól, hogy elötte magas volt a szintem nem volt egetverően sok tejem. 6 hónapig tudtam szoptatni Bogit és kb 2 liter anyatejcsit a mélyhűtőbe is tudtam tenni.

Babaragacsokat mindenkinek.!!!! :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok! :lol:

Kisbuta!
Hát nehéz ügy. Én úgy oldom meg, hogy nálunk nem szed mindenki, hanem vana ki főz. Általában anyukám. Most majd cserélünk. Én főzök, ő meg megy szedni. Ő úgyis tudja a lombikot. Sőt igazából én nem nagyon titkolom, nincs ebben semmi szégyelni való. Szerintem. Igaz nálunk mindenki normálisan áll hozzá, az meg nem érdekel, hogy a hátam mögött mit mondanak.

Skrisz!
Laptető!! :wink: Nálunk is van meggybor. :wink:

Hajnoca!
Ezt olyan szépen írtad! :D

KépKép
zsófikukac

Nyulasz!
Tüsző-erősítő drukkok becsapódása várható, nyisd ki a déli ablakaidat!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katica!
Ma is drukkolok mindannyiótoknak!

Csibe!
Neked is drukk!

Zsófi!
Nálunk a főzés a 84 éves szívbeteg nagymama feladata, sajnos őt nem küldhetjük ki a hegyoldalba szőlőt szedni. Szerintem a fiúk is leszedik a szőlőt, emiatt nem aggódom, és stimu alatt szerintem lehet szüretelni is, én az injekciók miatt aggódom. Hidd el, megőrülnék, ha rámszállnának a baba miatt. Biztos nagyon akarnának segíteni, csak már eddig többet ártottak a jószándékkal, mint használtak, és én sokkal nyugodtabb vagyok, ha nem nézegetnek minden percben, hogy na, jön-e már a baba, és hogy alakulunk...?

Hajnóca!
A petefészek hormontermelő szerv, ezért ha azt vették volna ki, akkor tényleg nem lenne ciklusom. Mivel azonban nekem a petevezetőimet vették ki, a petefészkeim pedig teljesen épek, megmaradt a ciklusom :) - a dologban az az érdekes, hogy anyósomnak mondtuk, hogy mi történt, csak szerintem nem figyelt oda. Aznap épp rájött a tíz perc, amikor nem bírt a féltékenységével, mert elvettem tőle a fiát. Szerencsére ritkán vannak ilyenjei, de akkor olyan dolgokat vágott a fejemhez, hogy a párommal együtt úgy határoztunk, hogy inkább hagyjuk, van nekünk elég bajunk az ő hülyeségei nélkül is. (A párom azt gondolta, hogy talán még az édesanyja olyan, aki érti, mit jelent az, hogy nem lehetett másként segíteni, és tapintatos lesz.) De innentől a hírek csak a hátam mögött terjednek, engem senki nem kérdez, csak visszahallok ezt-azt véletlenül. Tavaly meg egyébként sem akartam erről beszélni sok emberrel, mert először nekem kellett feldolgoznom, hogy akkor most teljesértékű nő maradtam-e, vagy menjek inkább a Tiszának. És valahogy jobb is, hogy nem lihegnek folyton a nyakunkban. Végülis spontán sem szeretnék úgy babát, hogy a család ott áll az ágy körül a gyertyát tartani...

Kép
kisbuta

Sziasztok Lányok!

Részeges banda :D A bort nem szívlelem, csak nagyon-nagyon-nagyon ritkán esik jól, valami kaja mellé, de miután eleve elutasító vagyok, nem is kostolom meg a borokat sosem. :? DEEEE pezsgő nem jó :roll: :?: :lol: Vörös pezsgő :?: :?: Az a kedvencem :D Csak egy pohártól már sokat beszélek :lol: :lol: :lol:

Katica!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyulasz!
TÜSZŐNÖVELŐ POZITIV ENRGIA ++++++++++++++++++++

Csibe!
babaragacs! :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
dezsina

sziasztok!

köszönöm a drukkokat.

nyuszi: szurikat beadtad? drukk+++++++

bella: hajrá szurik! drukk++++

zsófi: beírtalak :wink:

csibe: drukk++++

kisbuta: hol termeltek szegeden szőlőt?

bellanita: lassan vághatod a centit.

katica
katica30

skrisz!
már 25 hetes telik az idő el se hinnétek.
Lassan lerakom a melót és készülök a baba fogadására varrogatok, festegetek ugy el repül az idő főleg ha itthon vagyok.Leköt a sok "hülye sorozat" de komolyan de mi az érdekes rajta :?: :?:

Katica!
babaragacs ma is megy tripla adagban :)

Kép

Kép
bellanitta

Katica!
A szőlőt persze nem Szegeden termeljük, hanem a homokhátságon. Csongrádi borvidék. Nem olyan híres, mint a Badacsony, ahova Szigliget is tartozik, de ügyesen, ide illő fajtákkal jó bort lehet csinálni. Lásd még Frittmannt, aki mégiscsak alföldi, meg talán a Hajósi pincékről már te is hallottál (nem csak a keceli és soltvadkerti tablettások vannak ám itt sem!!!).

Majd szülés után meghívlak magunkhoz borkóstolóra, addig nem, mert árt a babáknak! :lol: :lol: :lol:

Kép
kisbuta

kisbuta: köszi az infót, és a meghívást is. csak én nem iszok semmi alkoholt, de szívesen meglátogatlak vmikor. :wink:

katica
katica30

Katica, Csibe, mai babaragacsok elindítva!!!++++++++++++++++++

Reggel voltam vérvételen. Ügyes volt a kislány. Egyébként klassz hely ez a Biovital. Kellemes a légkör.

skrisz72

Sziasztok!
Kisbuta,az ablak nyitva :lol: :lol: :lol:
...sajnálom,hogy ilyen körülményesen kell megoldanotok.Emlékszem eleinte mi sem mondtuk senkinek.Mindenféle hülyeséget kitaláltunk,miért vagyok itthon,vagy éppen miért tűnök el egy fél órára,amikor utrót kell raknom,csak pont a családi ebéd idejére esett...mondjuk mostmár nagyon sokan tudják körülöttünk,ami nagyon megkönnyítette az életünk.
Katica!Csibe
Babaragacsok ma is :D
Dezsi!
És azt az aszpirint már a stimu alatt kell szedni?Vagy csak a beülti után?
Krisz!
Örülök,hogy tettszett a biovital,szerintem is jó a légkör,a Mariann,egy fekete hajú helyes kiscsaj vette le a vért,(már a telefonban sokat beszéltünk,és mondta,hogy őt keressem)végül még az e-mail címét is megadta,hogy írjam meg mi lett a lombik eredménye,mert nagyon érdekli.

Asszem úgy kérdezem majd a dokim,hogy lecserélhetem-e a bozást egy kis aszpirinra :lol:
Majd biztos kinevet,de tényleg nem bírom meginni a borokat.
Vendég

Nyuszi!
Jól van, már aggódtam, hogy betöröm az ablakokat, vagy ami még rosszabb lenne: törésbiztos üvegetek van, és a porba hullanak a tüszőnövelők! :D

Borozást lecserélni? Ej, Nyulam, Nyulam...! :o

...hát, miután apósom ott benn volt még az abrasio-mon is, pedig nem nőgyógyász, és folyton mindenkinek a háta mögött intézkedik, semmi szín alatt nem szeretném, ha tudná. Sztem a Kaáliban is megőrülnének tőle. Mondta is a dokim, hogy volt már más betege is, ahol az orvos apuka folyton a nyakukra járkált, és nem volt jó...

Kép
kisbuta

Nyulasz!
én végig szedtem a stimutól. Julika ajánlotta. és ugyi neki összejtt. Hát, gondoltam ez a varázsgyogyi :lol:

Skrisz!
minek vetettél vért?
dezsina

Kisbuta :lol: :lol: :lol: akkor inkább az ablak törjön :lol:
...igen,teljesen megértem amit írsz.Azt hiszi segít,közben meg...
Tényleg megbeszélünk egy jó fagyizós napot,és megengedem,hogy megváltoztasd a véleményem a borról.Úgyhogy majd előkeresheted nekem a legjobbat :D
Dezsi!
És ez milyen néven van?Mert gondolom aszpirinből sem mindegy,hogy milyet. :roll: Meg az a gondom,hogy szedem a closti tablettát,és nem tudom,hogy az mellé lehet-e.Asszem mostmár megvárom a hétfőt,addig nem kezdem el.Vagy igen??? :shock: ...nem tudom :evil:

Édi az új vonalzód :D
Vendég

Dezsina, hormonokat nézetek, mert elég régiek. Asszem 2007. júniusi az utolsó. Szmati úgyis kérne frisset...

skrisz72

Nyuszi!
nekem a punkciótól kezdve kellett Aspirin Protectet szednem, helyes kis bogyók, nem olyan ló, mint az Elevit.

Jövő nyáron, a szülés után várlak borozásra, mert addig a kisnyuszik fejlődését komolyan kell venned! :!:

Kép
kisbuta

Kisbuta!
de én jövő nyáron fogok szülni :shock: ...akkor utána?
Vendég

háát, lehet, hogy előbb is lehet egy-két korty, nagyon óvattyával. Különben, én is jövő nyáron szülök, kb. egy hónappal utánad. :wink:
...meg Dezsi is, meg Zsófi, Krisz még később, Csibe és Katica meg előbb...

Kép
kisbuta

milyen lassan telnek a napok. Szeretném már, ha ott tartanánk. És őszintén szeretném, ha mindannyiunknak sikerülne! Aztán babás fórummá alakulunk... :wink:

Kép
kisbuta

Nyulasz!
Aspirin Protect. és tudod mi a röhejes, hogy apukámnak ezt írta fel a doki a szivére. Állítólag csodákra képes.

Skrisz!
Hanyadik napon vagy ma?
Ha mész konzira, akkor után kezdessz?

Kisbuta!
Ennyien nem részegedhetünk le :lol: És nem írtál semmit, hogy vöröspezsgő ugyanolyan jóhatás e, mint a vörösbor? Mert ugye nekem nagy a különbség! :D
dezsina

Nyulasz!
és látod a vonalzón :?: 6 nap múlva ihaj-csuhaj :lol: :lol: :lol:
dezsina

Dezsina, ma van a 3. napom. Szerintem októberben kezdem a fogigátlót, ha Szmati is úgy akarja.
A pezsgőről annyit, hogy végülis az is szőlőből van... :wink: :lol:

Nyulasz, karácsonykor ihatsz egy fél pohárral. Így jó lesz? :wink:

skrisz72

Dezsi!
Hiszen tapasztaltad: a vörös pezsgő még jobb, mint a vörösbor!
(és a szénsav miatt hat gyorsabban, a szénsavas italok már a gyomorból felszívódnak.)
És hát miért ne ihatnánk egy pohárkával a kicsik egészségére? Sok boldog kismami!

Látom a vonalzódon, hogy te be sem várod a sorodat, hanem már babásan mész a konzultációra. Így kell ezt csinálni :!:

Kép
kisbuta

Skrisz!
szilveszterkor is ihat az ember lánya, ha babás :lol:
Akkor az azt jelenti, hogy a fogigátló mondjuk eltart okt. közepéig amig megjön, és utána hány nap a stimu?
dezsina

Kisbuta!
Ezt nagyon jól láttad! Újra megpróbálkozom a lehetetlennel. A nagyszámok törvénye... tudod... :lol: egyszer be kell jönnie :lol: :lol: :lol: Maximum, újra hallgathatjátok a siránkozásomat, hogy megint bekavar a ciklusom. :D
dezsina

Dezsina, a stimu asszem 14 nap. Én november közepére várom a beülti időpontot. Szeptember 29-én kell megjönnie piri néninek. Remélem akkor kezdünk, és nem október 27-én. Mert akkor már decemberi beültim lenne, nem? Vagy rosszul számolok? Arra is kíváncsi vagyok, hogy marad-e a dózis, vagy emeljük. 5 petesejtet produkáltam legutóbb. Az nem valami sok... :?

skrisz72

Skrisz!
Tudod én hányat produkáltam... :?: :? :roll:
7, 14, 18, Az elsőből 3 maradt, a másodikból is 3 maradt, és a 18ból 6, amit 3 +3-ként (fagyi) kaptam vissza. Remélem, most is nagyon sokat fogok produkálni, mert azt hiszem nem élem túl, ha fagyibabám meg nem lesz. :? :evil:
azt hiszem még nem vagyok teljese optimista hangulatomba :? Pedig elméletileg a kövi ciklus már szuris lesz :roll:
dezsina

köszi a további drukkokat.

krisz: eredmény mikor lesz?

nyuszi: én aspirin protectet szedek. mindegyik lombiknál szednem kellett, így most is.

dezsi: hajrá!

kisbuta: jó ötlet a babás topic :wink:

katica
katica30

dezsi:légy optimista, sikerülni fog, mindenkinek sikerülnie kell!

katica
katica30

Dezsi!
Milyen következő ciklus? Hiszen épp 6 nap múlva készülsz jó hosszú időre lelőni pirikét! :wink:

De ha mégsem lőnéd le, és csak kevés sejt lenne, de megmarad, akkor nem kell többé szomorkodni! - Tényleg ismerek olyat, szegedi Kaáliba járt, aki ötödjére már csak a megmaradt egy fagyibabát ültette be, annyira nem hitt benne, hogy sikerülhet, és lettek egypetéjű ikrei! Bármi lehet. Igazán. Neked is lehet babucid. Miért ne? és miért ne éppen most? - mi elindítottunk örökbefogadást is (egyébként is gondolkodtunk rajta), és a tanfolyamon a legtöbb pár korábban lombikozott. De egyik se ment végig az öt próbálkozáson. Olyat nem láttam ott, aki mindent megpróbált, és nem lett babája. Csak olyat, aki feladta előbb.

Kép
kisbuta

Katica!
:) köszi! igyekszem! De most rajtad a világ szeme :wink:

Kisbuta!
sőt, én tegnap kaptam meg a végzést, hogy örökbefogadhatok. Azt a 3-4 évet meg lazán kivárom, mire sorra kerülök. Persze csak azért indítottam el, mert nekem gyerek mindenképpen kellllll :!:
Csak néha elszomorodom... Mert nagyon szeretném átélni a terhességet 8)
dezsina

Dezsi!
Megértelek. Csak mondom, még nem láttam olyat, akinek nem sikerült. Biztos van, de nem sok, és te nem leszel köztük. - Engem is ez motivál, szeretnék terhes lenni, érezni, ahogy mozog, meg szeretném, ha a páromnak is lehetne kiscsodabogara, aki rá hasonlít (akkor is, ha szőke, göndör, kopasz és nagy az orra - szóval nálunk valszínűleg az örökbebabák lesznek a szépek... :lol: ) - és képzeld, nekem magamnak kellett kiharcolnom, hogy jöjjenek végre környezni, mert már csak az hiányzik, jegyzőkönyv is van... :evil: S nálatok 3-4 év a várakozás?

Kép
kisbuta

Katica!
Nagyon baba a vonalzód!!!!

Kép
kisbuta

dezsi: gratulálok a papírhoz.

kisbuta: köszi.

mi is gondolkodtunk már az örökbefogadáson, de egyelőre elvetettük.

katica
katica30

Katica!
még jó :D :?: Hisz hármasikreid lesznek :lol: :lol: :lol:

Kisbuta!
igen 3-4 év... Pest megye, és zárt. Nyiltra nem akarok menni. Egyenlőre...
dezsina

Dezsi!
Mi bevállalósak voltunk, nyíltra is, meg a korhatárt is lazábbra vettük azzal, hogy ha jól megtaláljuk a hangot a kiskrapekkal, akkor miért ne, s az meg kiderül a találkozásoknál.

De hát most csak a lombikra koncentrálok, mert nagyon szeretném apává tenni az emberkémet, meg anyává magamat, és ez közelebb is van. - először arra is gondoltam, hogy apának akkor is lehetne gyereke, ha egy másik nővel lefeküdne. De asszem egy full idegen gyereket még inkább elfogadnék, mint egy olyat, akit más nő szült a páromnak. Ilyen egyeduralkodó típus vagyok.

Tudod, nem vagyok jósnő, szóval biztosat nem állítok, de majdnem biztos vagyok benne, hogy lesz gyereked. (Lehet, hogy csak azért, mert nagyon szeretném, hogy neked is sikerüljön...)

Kép
kisbuta

Hmm! Milyen régen nem küldtem drukkokat és babaragacsokat!

Katica! Nyulasz! Csibe!
Felkészülni!
Vigyázz!
Ablakokat kinyitni!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kisbuta

dezsi: köszi :wink:

kisbuta: ablakot kinyitottam :wink:

katica
katica30

Sziasztok!
Katica és Csibe nagyon drukkolok!++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Kisbuta, Dezsina!

Lebuktam, zugolvasó vagyok és most kell hogy szóljak. Csak egy rövid, de igaz történet.

Nagyon jó ismerősöm nővére Sopronba ment férjhez, és mindent, de mindent elkövettek, hogy szülessen gyermekük. Nem született. Eljárt felettük az idő, de folyamatban volt az örökbefogadás, és lett egy tündéri kislányuk. Majd bazigyors egymásutánban 3 spontán babájuk, 3 terhességből, az utólsó bőven túl a 40-en.

Uff, én szóltam

Kép
estike66

Estike!

Magadról is írj,most akkor mégis belevágtok újra?
Gyere sűrűbben! :wink:
Vendég

...szerintetek a csiga belemászik a bödönbe?
Vendég

lányok,a hi5-öt messziről kerüljétek el.Még az invitelnek is barátkérőt küldött a címemről,akikkel épp reklamációt intézek.
Itt egy link,érdemes elolvasni:
http://www.origo.hu/techbazis/internet/ ... -halo.html
Vendég

Sziasztok,

Katica
++++++++++

Nyulasz,
++++++++++
Belemászik és lesz sok-sok kis csiguci, őőőő vagyis hülyeségeket beszélek sok kis nyulacska!:)
Írtam neked!
Vendég

Bella :lol:
Vendég

Sziasztok!
végre itt vagyok... Nem volt net egy darabig! :twisted:

Nyulasz!
Csibu beér a makkba :lol: :lol: :lol: Vagy ez nem makk :roll: :!: :lol:

Estike!
köszönjük a biztatást!!! :D :wink:
És mi van Veled!!!! Irjál! Irjál!!!! Nem felejtünk ám el! :wink:

Kisbuta!
nos, én abban bízom, hogy sikerül mire sorrakerülök. És köszönöm a pozitiv energiát... :wink: :D
Küldök Neked is! :D

Nyulasz!
tüszőnövelő energia :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Katica!
babaragacsok ++++++++++++++++++++++++++++++++++
Csibe!
pozitiv teszt++++++++++++++++++++++++++++++++++++
dezsina

Makk??? :shock: Én egy bödön aranynak néztem,amiből pár darab már melléhullott...na,jól mellényúltam :evil:
Vendég

Nyulasz!
szerintem ez makk. mondjuk lehetne a színe barna.
Aranybödön? :?: :shock:
dezsina

Dezsi!
lehetne,de nem barna...aranybödön viszont simán lehet fekete is,vagy szűrke,vagy mittoménmilyen,remélem most nem a színéről fogunk népszavazást indítani :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?