Nyulasz!
Tüsző-erősítő drukkok becsapódása várható, nyisd ki a déli ablakaidat!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Katica!
Ma is drukkolok mindannyiótoknak!
Csibe!
Neked is drukk!
Zsófi!
Nálunk a főzés a 84 éves szívbeteg nagymama feladata, sajnos őt nem küldhetjük ki a hegyoldalba szőlőt szedni. Szerintem a fiúk is leszedik a szőlőt, emiatt nem aggódom, és stimu alatt szerintem lehet szüretelni is, én az injekciók miatt aggódom. Hidd el, megőrülnék, ha rámszállnának a baba miatt. Biztos nagyon akarnának segíteni, csak már eddig többet ártottak a jószándékkal, mint használtak, és én sokkal nyugodtabb vagyok, ha nem nézegetnek minden percben, hogy na, jön-e már a baba, és hogy alakulunk...?
Hajnóca!
A petefészek hormontermelő szerv, ezért ha azt vették volna ki, akkor tényleg nem lenne ciklusom. Mivel azonban nekem a petevezetőimet vették ki, a petefészkeim pedig teljesen épek, megmaradt a ciklusom
- a dologban az az érdekes, hogy anyósomnak mondtuk, hogy mi történt, csak szerintem nem figyelt oda. Aznap épp rájött a tíz perc, amikor nem bírt a féltékenységével, mert elvettem tőle a fiát. Szerencsére ritkán vannak ilyenjei, de akkor olyan dolgokat vágott a fejemhez, hogy a párommal együtt úgy határoztunk, hogy inkább hagyjuk, van nekünk elég bajunk az ő hülyeségei nélkül is. (A párom azt gondolta, hogy talán még az édesanyja olyan, aki érti, mit jelent az, hogy nem lehetett másként segíteni, és tapintatos lesz.) De innentől a hírek csak a hátam mögött terjednek, engem senki nem kérdez, csak visszahallok ezt-azt véletlenül. Tavaly meg egyébként sem akartam erről beszélni sok emberrel, mert először nekem kellett feldolgoznom, hogy akkor most teljesértékű nő maradtam-e, vagy menjek inkább a Tiszának. És valahogy jobb is, hogy nem lihegnek folyton a nyakunkban. Végülis spontán sem szeretnék úgy babát, hogy a család ott áll az ágy körül a gyertyát tartani...